Design & Developed BY Patira

صفحه 5 از 23 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 226
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal بحث و تبادل نظر در مورد بازی های استقلال در لیگ و جام حذفی 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

در این تاپیک نظرات خودتون رو در مورد بازیهای استقلال در این فصل قرار بدید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 8 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط H~T نمایش پست ها
    بازی با فجر یکی از سخترین بازیهای نیم فصله استقلاله.
    من خیلی از این فجر میترسم، خوبه بازی تو آزادیه وگرنه ...
    فقط خدا کنه ببریم بدجور به 3 امتیازش نیاز داریم.
    مطمئن باشید، باکمک خدا میزنیمشون.
    البته با شما موافقم،امسال فجر تیم عجیبی شده ولی اگه خدا بخواد برد مال پسران آبی پایتخته...

4. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

منم همینطور خیلی از فجر میترسم ولی آبی دلان اگه با همون نظم و ترکیب بازی کنه با حمایت جنرال میبریم میام یا 2 میشیم یا 1!
    آبی آبی آبی پرسپولیس قلابی!

David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

6. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع وسط
    مربی مورد علاقه
    امیر قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی
    اسم واقعی شما
    مهیار

ItaliaSS_TehranManUtd

تشکر ها
    3
    تشکر شده 9 در 4 پست

esteghlal ترکیب اس اس

سلام
    به نظر من اگر بازی با فجر از ابتدا از بائو یا سیاوش به جای توزی استفاده کنیم صد در صد سرعت انتقال تیم از دفاع به حمله بیشتر میشه ، بودن توزی ، ساموئل ، نکونام ، جانواریو خط هافبک و بدجوری کندمیکنه ، هافبک های فجر هم جوون هستن و دونده تر از هافبک های ما ... بازی کردن نکونام و ساموئل کنار هم باید طوری باشه که یک وظیفه تخریب توپ های حریف و یکی دیکه بازیسازی کنه که پاس های جواد بهتره...این بازی قطعا سیاوش بازی میکنه مگر اینکه هنوز مصدوم باشه (که نیست )..... پس بین توزی و ساموئل یکیشون رو نیمکت میشینه پس مطمئنا ترکیب بازی با فجر همون ترکیب راه آهن نیست .

فرهاد با تعصب

8. کاربر روبرو از پست مفید mahyar7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

نقل قول نوشته اصلی توسط mahyar7 نمایش پست ها
    سلام
    به نظر من اگر بازی با فجر از ابتدا از بائو یا سیاوش به جای توزی استفاده کنیم صد در صد سرعت انتقال تیم از دفاع به حمله بیشتر میشه ، بودن توزی ، ساموئل ، نکونام ، جانواریو خط هافبک و بدجوری کندمیکنه ، هافبک های فجر هم جوون هستن و دونده تر از هافبک های ما ... بازی کردن نکونام و ساموئل کنار هم باید طوری باشه که یک وظیفه تخریب توپ های حریف و یکی دیکه بازیسازی کنه که پاس های جواد بهتره...این بازی قطعا سیاوش بازی میکنه مگر اینکه هنوز مصدوم باشه (که نیست )..... پس بین توزی و ساموئل یکیشون رو نیمکت میشینه پس مطمئنا ترکیب بازی با فجر همون ترکیب راه آهن نیست .

فرهاد با تعصب
    نه چرا ساموئل بازی نکنه من بهترین ترکیب رو با این بازیکن ها میچینم
    اصلا چرا بچینم همون ترکیب در نیمه 2 چیده بود عالیه
    -1رحمتی_پیام صادقی_منتظری_میثم حسینی_علی حمودی_جواد نکونام تنها هافبک دفاعی_جانواریو هافبک هجومی_زندی چپ_بائو یا اکبر پور راست_امین منوچهری حمله_آرش برهانی_
    بد میگم؟

10. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal دوئل 39 ساله محمود ياوري با استقلال

دوئل 39 ساله محمود ياوري با استقلال

بازي استقلال و فجرسپاسي در هفته نهم ليگ برتر، سي و يکمين رويارويي محمود ياوري با استقلال در تاريخ ليگ فوتبال ايران است.

ياوري اولين بار در سال 1352 با ذوب آهن به مصاف استقلال رفت و 2- صفر شکست خورد. او تاکنون با 11 تيم مختلف در ليگ هاي ايران با استقلال روبرو شده است و 7 برد و 9 تساوي و 14 باخت بدست آورده است. ياوري فصل گذشته در آخرين تقابل خود با آبي پوشان پايتخت، با تيم فجرسپاسي موفق به شکست دادن استقلال شد. اين بازي نيز ششمين ديداري است که او با فجر مقابل استقلال قرار مي گيرد و با اين تيم 2 پيروزي مقابل استقلال را در کارنامه اش ثبت کرده است.

ياوري بر خلاف سال هاي گذشته که اغلب اوقات مقابل سرخابي ها بازنده بود، در 3 بازي آخر خود با پرسپوليس و استقلال برنده بوده است که دو برد او در آزادي اتفاق افتاده است. 3 برد متوالي مقابل دو تيم بزرگ پايتخت رکورد جالبي است که کمتر مربي ايراني آن را در کارنامه اش دارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

خیلی مفت 2 امتیاز رو در شرایطی که میزبان بودیم از دست دادیم

نمیدونم چرا بازیکنی که بازی قبل به خوبی بازی کزده و گل زده نباید بازی کنه این یعنی برگشت به عقب

چرا مگه منوچهری نیست که عمران زاده رو که دفاع هست میفرسته مهاجم بازی کنه

چرا باید سیاوش اکبرپور بد قدم و نحس دوباره تو ترکیب قرار بگیره مگه توی این بازیهایی که بوده چه کار مهمی کرده

به نظرم امیر خان باید یه تجدید نظر کلی توی افکارش بکنه به زور که نمیشه یکی مثل سیاوش رو گلزن کرد

به نظرم این بازی برای استقلال عقب گرد بود به اشتباهات گذشته

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

13. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

وای خدا از دست قلعه نویی بابا این اکبرپور چیه اصلا ترکیب در حد تیم های محلی داغونه بابا حنیف آخه حنیف نه واقعا قلعه نویی چه فکری کردی به جای میداودی و منوچهری حنیف؟
    وای از توزی انتظار نداشتم واقعا مربی گند زد به بازی با تاکتیک و ترکیب و سانتر های اسطوره ی فوتبال سرکار خانم حیدری؟)که بعضی ها مثلmehdi30100
    میگن بازیکن خوبیه(
    واقعا که تازه فقط حیدری نه 4 تا دفاع با هم از تو زمین خودش هم سانتر میکنن واقعا ما هوادارا نمیدونیم چی بگیم!
    اصلا یه تیم آماده رو نیمکت داره آخه چرررررا
    مهاجم کم داری حنیف رو میاری حمله خدایا
    آقای جنرال یه بار دیگه خرابکاری کرد!
    واقعا که از این تیم انتظار نداشتم تازه فجر هیچ کاری نکرد و ما حمله کردیم که آقایانی چون حیدری توزی آرش که البته از آرش بیشتر از این انتظار نمیره و____________
    واقعا که نمیدونم چی بگم به امید پیشرفت قلعه نویی و خاتمه دادن به این تاکتیک مزخرف آقای جنرال!
    س________________انتر
    اصلا تیم رو داغون کرده قلعه!
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

15. 2 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک-مهاجم چپ
    مربی مورد علاقه
    پپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی-آرین روبن
    اسم واقعی شما
    احسان

EnglandSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    8
    تشکر شده 18 در 4 پست

امروز تیم بد بازی نکرد.ولی تعویضها اشکال داشت،مخصوصا آوردن حنیف به خط حمله.امیرخان 1 بار به بائو باید اطمینان کنه و فیکس بذاره.درسته 2 امتیاز از دست رفت،ولی با توجه به بازی عقب مانده،استقلال همچنان تو کورس قهرمانیه.البته امیدوارم بعضی از هوادارا هم تو استادیوم صبر کنند و تیممون رو با تشویق افراد دیگه به حاشیه نکشن تا مثل پرسپولیس نشه

در نظرسنجی بهترین لیگ جهان شرکت کنید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

17. 3 کاربر از پست مفید ehsan13680928 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو.کاکا.اوزیل
    اسم واقعی شما
    علی

ItaliaRealMadridSS_Tehran

تشکر ها
    72
    تشکر شده 107 در 27 پست

سلام.من هم با نظر دوستان موافقم.این فصل امیر خان معلوم نیست چیکار داره میکنه.من فکر کردم با اون بازی زیبائی که مقابل راه آهن انجام دادیم حتمآ فجر را هم شکست میدهیم. من نمیدونم چه اصراریه سیاوش اکبرپور خط حمله بازی کنه و یا اصلآ فیکس باشه.(خرید بازیکنانی مثل اکبرپور و بیک زاده کار بسیار اشتباهی بود).اگر شما میخوای با ارسال از جناحین به گل برسی پس امین منوچهری را واسه چی خریدی.چرا از همون اول بازی بائو را نمیذاری توی زمین.چرا حنیف باید بیاد بره بشه مهاجم.چرا خسرو به جز همون یک سانتر دیگه نتونست چهار تا توپ مناسب بریزه رو دروازه؟ درسته که تیم فجر دو لایه دفاع میکرد اما نباید تاکتیکی برای عبور از این دفاع باشه؟؟ امیرخان با لجبازی هات با فرهاد ببین تیم را به چه روزی انداختی.
    من خودم شخصآ فصل قبل از پرویز مظلومی انتقاد میکردم ولی حالا واقعآ میبینم نه تیم فصل قبل خیلی با نظم و تاکتیک بازی میکرد.اگر پرویز خان بود بازیکنانی مثل یوسفی و شریفات را بیرون نمی انداخت و با اومدن مجیدی موافقت میکرد و فقط یه سرزن میخرید و یک هافبک دفاعی. حالا این فصل میلیاردها تومن خرج کردیم ولی هیچ بازدهی تا حالا نداشته.
    اگر یک چهارم این پولها را میدادند به تیمی مثل فجر ببین چه کارهائی که نمیکردند.واقعآ با تعصب با نظم و با هدف بازی میکنند.

من خیلی خیلی ناراحتم.امیدوارم کار به جائی نکشه که بخوان مربی یا بازیکن اخراج کنند.

19. کاربر روبرو از پست مفید sorush0751 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

نقل قول نوشته اصلی توسط sorush0751 نمایش پست ها
    سلام.من هم با نظر دوستان موافقم.این فصل امیر خان معلوم نیست چیکار داره میکنه.من فکر کردم با اون بازی زیبائی که مقابل راه آهن انجام دادیم حتمآ فجر را هم شکست میدهیم. من نمیدونم چه اصراریه سیاوش اکبرپور خط حمله بازی کنه و یا اصلآ فیکس باشه.(خرید بازیکنانی مثل اکبرپور و بیک زاده کار بسیار اشتباهی بود).اگر شما میخوای با ارسال از جناحین به گل برسی پس امین منوچهری را واسه چی خریدی.چرا از همون اول بازی بائو را نمیذاری توی زمین.چرا حنیف باید بیاد بره بشه مهاجم.چرا خسرو به جز همون یک سانتر دیگه نتونست چهار تا توپ مناسب بریزه رو دروازه؟ درسته که تیم فجر دو لایه دفاع میکرد اما نباید تاکتیکی برای عبور از این دفاع باشه؟؟ امیرخان با لجبازی هات با فرهاد ببین تیم را به چه روزی انداختی.
    من خودم شخصآ فصل قبل از پرویز مظلومی انتقاد میکردم ولی حالا واقعآ میبینم نه تیم فصل قبل خیلی با نظم و تاکتیک بازی میکرد.اگر پرویز خان بود بازیکنانی مثل یوسفی و شریفات را بیرون نمی انداخت و با اومدن مجیدی موافقت میکرد و فقط یه سرزن میخرید و یک هافبک دفاعی. حالا این فصل میلیاردها تومن خرج کردیم ولی هیچ بازدهی تا حالا نداشته.
    اگر یک چهارم این پولها را میدادند به تیمی مثل فجر ببین چه کارهائی که نمیکردند.واقعآ با تعصب با نظم و با هدف بازی میکنند.

من خیلی خیلی ناراحتم.امیدوارم کار به جائی نکشه که بخوان مربی یا بازیکن اخراج کنند.
    با بعضی از حرفات موافقم ولی یه سری که گفتی پرویز سوبله چوبله مربی خوبیه نه 1”درصد هم باهات مواقف نیستم درسته تیم سوم شد ولی بازی با تراکتور یادتونه 1 گل زد همه تیم رو کشید عقب یا بازی با پرسپولیس که 2 تا زد پدر پرسپولیس دراومد ولی انقدر کشید عقب که 3 زاید زد الان هم برامون شاخ شدم ببینید یه خبری از امیر گذاشتم امیر گفته میخواهم از حنیف یه مهاجم رویایی بسازم این امیر اینجوریه دیدید که از حیدری میخواهد یه بازیکن_________ بسازه تو کار ساخت و سازه بابا مهاجم 2 تا 20 داری منوچهری و میداودی که به جا آرش به درد نخور میاد و آقای حنیف بابا حنیف دفاعه *
    واقعا دوستان انتقاد بسه انقدر از تیمتون ناامید نشید بشین مثل پرسپولیس! ولی موقعیت های خوبی داشتیم مثل شوت جانواریو نکونام آقای آرش که گند زد!

21. 2 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

صفحه 5 از 23 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع