در خصوص بازی دیروز باید گفت این رم واقعا بی تجربست.!
تو فوتبال روز دنیا عدم قدرت حفظ نتیجه با داشتن برتری کامل و خوردن 2 گل در عرض یک دقیقه که در نهایت منجرب به باخت میشه یه امر مضحک و خنده آوره . که ضعف عمیق تیم رو میرسونه.
واضح بود با این وضع پرسرو صدای نقل وانتقالات ، تضعیف کردن تیم و مهم تر از همه بها دادن به جوون ترها، به مشکل برمیخوره بخصوص در امر مدافعین میشد یه همچین شرایطی رو واسه تیم متصور شد.یا اقلا انتظار میرفت که این چنین بشه! دیدید که با دو تعویضی که انجام شد تیم به یکواره از هم پاشیده شد به نحوی که تجربه کاپیتان و پاس های تو درش و همچنین هماهنگی خوبش با بالزا هم در ادامه چاره ساز نبود و به کمک تیم نیومد. شاید باید به این نتیجه رسید که تیم فوقش یه نیمه توانایی رقابت با حریفا رو داره .. طبق چیزی که شاهدش هستیم..! نیمه نخست: یه شروع طوفانی، هماهنگی خوب، موقعیت های گل زنی فراوان، و در نهایت برتری کامل... اما در نیمه دوم: وا دادن به بازی، یه بازی سرد و کسل کننده وهمینطور سنگین، اشتباهات فاحش فردی، در نهایت شکستی آماتورگونانه و پایانی تلخ..!
و اما هر چی خواستم در مورد این پیریس حرفی به زبون نیارم، نشد! .. واقعا این بشر خیلی رو مخه حتی گاهی از حفظ کردن یه توپ ساده عاجز میمونه.با سوتی هاش کفره آدم رو بیرون میاره!با این اوضاع فک کنم بخواد خاطرات فصل گذشته تادی رو برامون زنده کنه. رو دو گل دریافتی صد در صد مقصر بود. معلوم نبود اگه بیرون نمیرفت چه گنده دیگه ای بالا میاورد . به نظرم اگه روزی رو در این پست حفظ میکردیم تا حدی بهتر بود.
مسئله بعدی هم بحث در مورد پیانیچه بازیساز رمه که از دوران خوب ابتداییش در رم به شکل ویژه ای فاصله گرفته و این به شدت به کیفیت رم ضربه زده . اگه دقت کرده باشین اشتباه فاحش تو سبک بازی کنونیش زیاد دیده میشه و این در حالیکه از یه طراح بیشتر از اینها انتظار میره .. با این اوصاف فک میکنم بازیکن خیلی خوبیه امیدوارم به شرایط ارمانیش برگرده . ولی در کل جایگاه دیوید پیزارو واسم ارجعیت داشت...
در مورد دسترو هم طبق چیزی که قبلا گفتم.همچین چنگی به دل نمیزنه .!اون جنمو نداره ... و تو جای گیری ها فوق العاده ضعیفه! البته تا اینجا امیدوارم بهتر بشه...
بهر حال این جور نتیجه گرفتن و امتیاز از دست دادن اونم تو خونه و با دیدگان و حمایت 50000 هوادار به مذاق هیچ کس خوش نمیاد.امیدوارم دیگه شاهد یه همچین اتفاق تلخی نباشیم..
زنده باد رم...