Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 77

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma

در خصوص بازی دیروز باید گفت این رم واقعا بی تجربست.!
    تو فوتبال روز دنیا عدم قدرت حفظ نتیجه با داشتن برتری کامل و خوردن 2 گل در عرض یک دقیقه که در نهایت منجرب به باخت میشه یه امر مضحک و خنده آوره . که ضعف عمیق تیم رو میرسونه.
    واضح بود با این وضع پرسرو صدای نقل وانتقالات ، تضعیف کردن تیم و مهم تر از همه بها دادن به جوون ترها، به مشکل برمیخوره بخصوص در امر مدافعین میشد یه همچین شرایطی رو واسه تیم متصور شد.یا اقلا انتظار میرفت که این چنین بشه! دیدید که با دو تعویضی که انجام شد تیم به یکواره از هم پاشیده شد به نحوی که تجربه کاپیتان و پاس های تو درش و همچنین هماهنگی خوبش با بالزا هم در ادامه چاره ساز نبود و به کمک تیم نیومد. شاید باید به این نتیجه رسید که تیم فوقش یه نیمه توانایی رقابت با حریفا رو داره .. طبق چیزی که شاهدش هستیم..! نیمه نخست: یه شروع طوفانی، هماهنگی خوب، موقعیت های گل زنی فراوان، و در نهایت برتری کامل... اما در نیمه دوم: وا دادن به بازی، یه بازی سرد و کسل کننده وهمینطور سنگین، اشتباهات فاحش فردی، در نهایت شکستی آماتورگونانه و پایانی تلخ..!
    و اما هر چی خواستم در مورد این پیریس حرفی به زبون نیارم، نشد! .. واقعا این بشر خیلی رو مخه حتی گاهی از حفظ کردن یه توپ ساده عاجز میمونه.با سوتی هاش کفره آدم رو بیرون میاره!با این اوضاع فک کنم بخواد خاطرات فصل گذشته تادی رو برامون زنده کنه. رو دو گل دریافتی صد در صد مقصر بود. معلوم نبود اگه بیرون نمیرفت چه گنده دیگه ای بالا میاورد . به نظرم اگه روزی رو در این پست حفظ میکردیم تا حدی بهتر بود.
    مسئله بعدی هم بحث در مورد پیانیچه بازیساز رمه که از دوران خوب ابتداییش در رم به شکل ویژه ای فاصله گرفته و این به شدت به کیفیت رم ضربه زده . اگه دقت کرده باشین اشتباه فاحش تو سبک بازی کنونیش زیاد دیده میشه و این در حالیکه از یه طراح بیشتر از اینها انتظار میره .. با این اوصاف فک میکنم بازیکن خیلی خوبیه امیدوارم به شرایط ارمانیش برگرده . ولی در کل جایگاه دیوید پیزارو واسم ارجعیت داشت...
    در مورد دسترو هم طبق چیزی که قبلا گفتم.همچین چنگی به دل نمیزنه .!اون جنمو نداره ... و تو جای گیری ها فوق العاده ضعیفه! البته تا اینجا امیدوارم بهتر بشه...
    بهر حال این جور نتیجه گرفتن و امتیاز از دست دادن اونم تو خونه و با دیدگان و حمایت 50000 هوادار به مذاق هیچ کس خوش نمیاد.امیدوارم دیگه شاهد یه همچین اتفاق تلخی نباشیم..
    زنده باد رم...

!!! No Totti No Party

2. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

roma

رم بهتره بگم در بازی با بلو نیا در نیمه اول خیلی روان و خیلی خوب بازی کرد و پیش بینی میرفت رم برنده بشه ولی نیمه دوم یه چیزی دیگه رو نشون میداد اون فوتبالی که نیمه دوم من از تیم رم دیدم اصلا یه فوتبال در سطح تیمی مثل رم نیست. خیلی از گل سازان و هافبکهای آ س رم ضعف دارن داوید پازیرو که از نظر من یکی از آینده دارترین بازیکنانه رمه د روسی و...رم یکی از بهترین تیم های دارای هافبکه ولی بازی با بلونیا واقعا مجبورم کرد باور نکنم این بازیکنا پیراهن رم رو پوشیدن در نیمه اول همه چیز خیلی خوب پیش میرفت ولی نیمه دوم...

توتی هم که در تمرینات حظور داشت و با اومدن به تمرینات در بازی با بلونیا هم حظور داشت. ولی چرا این رم اینقدر بارم قدیمی فرق کرده همین چندسال دیگست که کاپیتان گرگها هم خداحافظی میکنههمین طور که کاپیتان الکس هم خداحافظی کرد در کل برای تیم و هوادران مسئولان بازیکنان و مربیان رم آرزوی موفقیت میکنم تا بازی بعدی و موفقیت برای توتی و یارانش
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

4. 5 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

juventus

بازی بعدی
    یوونتوس - رم
    زمان :شنبه 8 مهرماه 1391 ساعت 22:15
    یوونتوس استادیوم

برابر رم، یووه همیشگی خواهیم بود
    6 مهر 1391
    نتایج ماه های اخیر و موفقیت در رقابت های مختلف توسط بیانکونری باعث شد تا انتظارات از این تیم بیشتر و بیشتر شود، حالا با یک تساوی انتقادات سرازیر می شود اما مسئله مهم این است که انتقادات به نحوه نمایش شاگردان کونته باعث شده تا تمرینات و انگیزه انان یک بار دیگر با قدرت بیشتری از سر گرفته و روحیه این گروه متحد نشان داده شود.

جورجه کیه لینی، مدافع یووه نیز در این خصوص می گوید " تیم به مانند تیم قبل بازی با فیورنتینا است و ما اماده مبارزه ایم. "

کلودیو مارکیزیو نیز از مصاف بزرگ شنبه شب خبر می دهد " شنبه با رم یک مصاف بزرگ داریم و می خواهیم دوباره پیروز شویم. "

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

6. 5 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

uefa

هیچ وقت یک رمی نبودم ولی چون توتی رو دوست دارم کمی رم رو هم دوست دارم .

بازی که رم انجام داد باعث حیرت من شد ! خود من که یونتوسیم باورم نمیشد که در عرض 18 دقیقه اول بازی رم 3 تا گل بخوره ! گل اول پیرلو بماند پنالتی ویدال بماند دو گل سوم و چهارم که دوگل تقربیا مشابه بودند تک به تک بودن و این مشکل دفاع رم رو نشون میداد واقعا یه جای مشکلات رم در این بازی از ترکیب چینی زمن سرچشمه میگیره نمیدونم یوونتوس رو چه تیمی فرض کرده.
    ولی خود خودم باورم نمیشد رم تیم ضعیفی نیست ! افت کرده ولی نه به این شکل چون چند
    هفته پیش اینتر رو 3- 1 برد .....
    در کل امیدوارم نتایج این تیم بهتر بشه چون برای خودمم ناراحت کنندس ....

8. 6 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)