با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
دهنم کف کرد مگه بازیکن حرفه ای نیس؟؟؟مگه گل زن نیس؟؟؟ مگه تو جریمه گل نمیزنه؟؟؟ تو این چند بازی نباید یک گل میزد!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
به حمید هم گفتم نباد مقایسه کرد لیگ انگلیس رو با فرانسه رو لیگ فرانسه از ضعیف ترین لیگ های دنیاس که امثال جیرود راحت تو محوطه جریمه جلون میدن تو لیگ انگلیس دیگه اینطور نیس که
واقعا بخواد همچین روندی رو ادامه بده 100% ونگر کنار میذارت چون وقتی پودلسکی و کازورلا و الکس دارن انقدر زحمت میکشن اون مثل بوق اون جلو هست نشون از یه بازیکن درجه 2 اروپا هست
![]()
WENGER 4 EVER
روایتی جالب از هانری و ویرا:
تی تی : من پاتریک رو خیلی وقته میشناسم، ما همیشه تو هتل ها با هم هم اتاق بودیم، بعد از یه مدتی دیگه ما با هم اتاق نگرفتیم چون پاتریک خر و پف میکرد
WENGER 4 EVER
ویرایش توسط pooyan_wenger : 09-06-2012 در ساعت 20:32
خداییش ترکوندیم 6 تا
اینم ادرس وبسایت ارسنالی ها دارم روش کار میکنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا تبریک میگم تیم فوق العاده بوده مهاجمامونم که ترکوندن
مثه اینکه اگه چشم نخوریم جدی جدی داریم به اوج برمیگردیم اونم از نوع خوفناکش
بعد برد لیورپول تیممون تو وضعیت عالی قرار گرفته خوشبختانه
واقعا بردشیرین و پرگل ارسنال باعث شگفتی همگان شد چندتا ویژگی منو متعجب کرد:
-23شوت ارسنال در برابر 11شوت ساوتهمپتون
-9شوت به دروازه در برابر 3شوت
-گرفتن 7خطا و دادن تنها 4خطا
-8کرنر در برابر3کرنر
-5موقعیت گل مسلم رو دروازه ی حریف درحالی که انها 2 موقعیت بیشتر نداشتند
و عجیب تر از همه ان که با همه ی این وجود و برتری مطلق ارسنال درصد مالکیت توپ بین هردوتیم مساوی 50%بود![]()
![]()
با عرض تبریک به همه ی دوستای توپچیم
6 تاامید وارام ادامه داشت باشه + نظر کاملم راجب بازی بعد به همین پست اضافه میکنم
![]()
..........
Gibbs make a mug out of Ronaldo
دروووود بر آرسنال بزرگ![]()
خیلی ها میدونن من از جامعه توپچی ها طرد شدم برای همین اومدم فقط یه نظری بدم
خواستم اولا هرچی باشه یه تبریک بگم.برد ساوتهمپتون و لیورپول. وخبری که خیلی ها از آرسنالی هارو خوشحال کرد مصدومیت فن پرسیخیلی ها خوشحال شدن از جمله خودم
اما نمیشه بگیم آرسنال قوی شده!میتونیم بگیم خوب بازی کرد چون الان شما هرتیمی رو بگید ساتهمپمون رو برده از سیتی و یونایتد و...لیورپول هم تیمیه که خیلی این فصل افت کرده ولی با وجود سوارز رینا جرارد کارو ... آرسنال بازی خوبی نمایش گذاشت و میشه گفت اگه به همین راه ادامه بده میتونه دوباره دوران اوجش رو تکرار کنه.
♣ The King ♣
با سلام
بعد یک مدت تعطیلی در لیگ تیممون بازیشو طوفانی شروع کرد و به نظرم به حقش رسید و به همتون تبریک میگم برد شیرین تیم رو اونم با 6 تا گل.
راستش خودم باور نمیکردم بتونیم با این نتیجه به پیروزی برسیم حریفمون تو هفته ی قبل توسط منچستر یونایتد به زور و بلا شکست خورد اونم توسط یک توپچی (فن پرسی) . واقعا اینجاست که به بزرگی تیممون افتخار میکنم ...
راستش من با رها یک جورایی موافقم فقط یک جوایی اونم فقط این حرفشو قبول دارم که هنوز به روز های اوجمون نرسیدیم ...
برای اینکه بخوایم به اون روزا برگردیم باید برد های پی در پی (49 ) داشته باشیم که این مهم تنها با صبر میسر میشه ...
البته ارسنال رو جزو مدعیان میدونم ( بدون تعصب) فک کنم دیگه همه فهمیده باشن که ارسنال یک مدعیه چون هر سال ستارگانش میرن اما هیچی از ارزش تیممون کم نمیشه
زنده باد ونگر و ارسنال کبیرو هواداران کبیر ارسنال
![]()
یه روز خوب میاد ...
از عجايب 7گانه آرسنال همين آمارهاست...و عجیب تر از همه ان که با همه ی این وجود و برتری مطلق ارسنال درصد مالکیت توپ بین هردوتیم مساوی 50%بود![]()
خوفناك ترش فك كنم صدر نشيني باشهمثه اینکه اگه چشم نخوریم جدی جدی داریم به اوج برمیگردیم اونم از نوع خوفناکش
منم فكر ميكردم مثلا با دوتا گل ببريم كه ...راستش خودم باور نمیکردم بتونیم با این نتیجه به پیروزی برسیم حریفمون تو هفته ی قبل توسط منچستر یونایتد به زور و بلا شکست خورد اونم توسط یک توپچی (فن پرسی) . واقعا اینجاست که به بزرگی تیممون افتخار میکنم ...
![]()
6تا هم كم نيستاعالي بودن...
با نتيجه ديروز ميشه گفت آرسنال موتورش روشن شده اما برد مقابل اين تيم و زدن 6گل هيچ وقت نشون دهنده ي اين نيست كه همه مشكلات حل شده اما ميشه گفت داره حل ميشه...
همونطور كه همه ميگن مهاجم ها نمايش خوبي داشتن و اين يعني آمادگي خوبي پيدا كردن كه دروازه رو خوب ببيننن و به گل برسن.
اين هم بايد بگم كه اگر اين يه گل رو هم نميخورديم ركورد بسته نگه داشتن دروازه (4هفته)رو ميزديم ...
به هرحال اصل سه امتياز بازي بود..![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)