به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
قلعهنويي: کانديداي اول قهرماني هستيم
سرمربي استقلال، اين تيم را کانديداي اول قهرماني در ليگ برتر دانست.
امير قلعهنويي پس از پيروزي 2 بر صفر برابر راهآهن در نشست خبري گفت: خدا را شکر ميکنم که توانستيم بعد از دو سه مساوي امتياز خوبي بگيريم و دوباره به جدول برگرديم. راهآهني که امروز ديدم بهترين راهآهن چند سال گذشته است که در دفاع و حمله خوب کار ميکند.
وي گفت: بازي را خوب شروع کرديم و موقعيتهاي خوبي داشتيم. علاوه بر ايراد تاکتيکي که داريم و بايد برطرف شود بايد روح بزرگي در تيم ما دميده شود و پس از زدن يک گل سراغ گلهاي ديگر برويم. البته پنالتي باعث شد از نظر روحي کمي افت کنيم که بهتر است کارشناسان در مورد آن نظر بدهند. راهآهن در دقايقي مسلط بود اما بعد از تغييراتي که داديم توانستيم گل دوم را هم بزنيم. از نظر وضعيت در جدول خوب شديم اما هنوز با استقلال مدنظر من فاصله داريم.
قلعهنويي در مورد وضعيت علي حمودي گفت: اين بازيکن گرفتگي عضله پيدا کرده است. او در نيمه اول خوب بازي کرد و فشار زيادي به او آمد اما يک بازيکن بايد در طول 90 دقيقه آماده باشد.
سرمربي استقلال در مورد جذب اسپانسر گفت: فتحاللهزاده قول داده تا پنجشنبه بخشي از پولهاي بازيکنان را پرداخت کند و دغدغه فکري بازيکنان از نظر مسائل مالي رفع شود. فتحاللهزاده به رختکن تيم ما آمد و در اين شرايط از نظر رواني به ما کمک کرد. ما دو سه مساوي داشتيم و صحبتهاي فتحاللهزاده باعث شد بازيکنان بازي خوبي را انجام دهند و پيروز شويم.
سرمربي پيشين تيم ملي در مورد اينکه اگر به او پيشنهاد سرمربيگري تيم ملي را بدهند قبول ميکند يا نه، گفت: خواهش ميکنم به اين مسئله ورود نکنيد. با من هم در اين مورد صحبت نشده، تيم ملي نياز به آرامش دارد. اگر قرار است انتقاد کنيم فضاي انتقاد خيلي مهم است. بازي با کره جنوبي براي ما حياتي است و اگر در اين بازي پيروز شويم به جدول برميگرديم. اگر تيم ملي نتيجه نگيرد همه فوتبال ضرر ميکند. بنابراين همه بايد به تيم ملي کمک کنيم. هرچند زماني که من سرمربي تيم ملي بودم همه به ما حمله ميکردند اما اميدوارم اين اتفاق براي کيروش نيفتد.
سرمربي استقلال در مورد اينکه گفته بود اين تيم بوي قهرماني ميدهد و آيا هنوز هم قول قهرماني ميدهد يا نه گفت: آن موقع هم احساسي حرف نزدم. وقتي تيم ملي ايران باخت همه مقصريم و قلعهنويي هم به سهم خود مقصر است اما استقلال روند رو به رشدي دارد و ما پتانسيل خوبي داريم. فوتبال با آدم حرف ميزند. استقلال نسبت به بازيهاي گذشته بهتر شده و ما کانديداي اول قهرماني هستيم.
قلعهنويي در مورد اينکه استقلال در 15 دقيقه پاياني خوب بود و آيا اين اتفاق به دليل تعويضهاي او بود يا وضعيت راهآهن گفت: نبايد نمودار حرکتي ما فراز و نشيب داشته باشد. وقتي ديدم نظم تاکتيکي در خط هافبک وجود ندارد تغييراتي داديم و خوب بازي کرديم اما نبايد فراز و نشيب داشته باشيم.
وي در مورد اينکه رحمتي در خروجها مشکل دارد و با ترس خروج ميکند، گفت: من اعتقاد دارم اينچنين نبوده است. او يکي دو خروج خوب داشت. زماني هم که مهاجمان و مدافعان با هم ميپرند لازم نيست دروازهبان از دروازه خارج شود. رحمتي در اين بازي با تجربه و پخته عمل کرد اما من به نظر شما احترام ميگذارم.
سرمربي استقلال در مورد اينکه از نظر فني از اين بازي راضي بوديد يا نه گفت: خيلي خوب بازي کرديم. 8 موقعيت گلزني داشتيم و اين يعني اينکه خوب بوديم. راهآهن هم 4 موقعيت گلزني داشت. ايمان عالمي بالا نشسته و بازي را آناليز ميکند و اعتقاد دارد آن پنالتي نبود و اگر آن را حساب نکنيم راهآهن 3 موقعيت گل داشت. در يک موقعيت هم آرش برهاني در موقعيت تک به تک قرار گرفت که داور آفسايد اعلام کرد. راهآهن تيم خوب و بزرگي است و به عقيده من بهترين راهآهن چند سال گذشته است. من خودم در راهآهن بازي کردهام.
بائو: مهم اين است که مفيد باشم
هافبک استقلال گفت: بازي کردن من مهم نيست و مهم اين است که مفيد باشم.
ميثم بائو پس از پيروزي دو بر صفر استقلال برابر راهآهن گفت: راهآهن تيم بسيار خوبي است، آنها در کورس قهرماني بودند، ما هم با اين 3 امتياز به کورس قهرماني برگشتيم و با يک بازي کمتر شرايط خوبي داريم و اگر در ديدار عقبافتادهمان به پيروزي برسيم ميتوانيم به صدر جدول صعود کنيم.
وي در مورد اينکه فرصت کمي در ميدان پيدا کرده اما هر وقت که در زمين حضور يافته توانسته مؤثر عمل کند، اظهار داشت: از اين مسئله خيلي خوشحال هستم. بازي کردن من مهم نيست، مهم اين است که مفيد باشم. اگر بازيکن 5 دقيقه بازي کند و بتواند به تيم کمک کند، خوب است. اينقدر بازي در پيش داريم که بتوانيم در ادامه بازي کنيم.
بائو در پاسخ به اين سؤال که آيا رحمتي به او نگفته که مصاحبه نکند و آيا مشکلي براي او ايجاد نميشود گفت: من از اين موضوع بيخبرم و با کسي مشکلي ندارم. همه عزيز ما هستند، مهدي رحمتي هم عزيز ما است اما من مطيع باشگاه هستم و اگر باشگاه بگويد صحبت نکنم مصاحبه انجام نميدهم. ما همه با هم رفيق هستيم و اين جوّ خوبي نيست که ايجاد شده است، تيم ملي بايد به جام جهاني برود و اگر اين اتفاق نيفتد هم خبرنگار و هم فوتباليست ضرر ميکند. بايد همه با هم آشتي کنند.
بائو در پاسخ به اين سؤال که آيا خبرنگاران مقصر اين اتفاق هستند، گفت:خبرنگاران مقصر نيستند بايد شخصي پيدا شود که با پا در مياني اين مشکل را حل کند و بين خبرنگاران و فوتباليستها رابطهاي را که بايد وجود داشته باشد را ايجاد کند.
زندي با باشگاه قطري به توافق نرسيد
هافبک تيم فوتبال استقلال با باشگاه قطري به توافق نرسيد.
فريدون زندي در همان ابتداي فصل از باشگاه استقلال خواست تا رضايتنامه وي را صادر کند. او به دليل پيشنهاد از يک تيم دسته دومي قطري خواستار جدايي از جمع آبي پوشان شده بود و حتي به مسئولان اين تيم اعلام کرد تا هفته ششم که بازي با پرسپوليس است در اين تيم مي ماند و سپس به وي اجازه دهند تا از استقلال جدا شود اما امير قلعه نويي و باشگاه استقلال با جدايي اين بازيکن مخالفت کردند. پيشنهاد باشگاه قطري به زندي و اصرار اين باشگاه براي جذب زندي سبب شد تا وي بار ديگر با مسئولان باشگاه مذاکره کند و سرانجام باشگاه استقلال به زندي اين رضايت را داد تا با باشگاه قطري مذاکره کند.
زندي در روزهاي تعطيلي ليگ و زماني که استقلال براي بازي دوستانه به مشهد رفته بود به قطر سفر کرد اما در مذاکرات نهايي با باشگاه قطري به توافق نرسيد. او در حالي که حتي در تمرينات اين تيم هم شرکت کرد نتوانست با اين تيم به توافق برسد و به ايران بازگشت. بدين ترتيب پرونده جدايي زندي از استقلال بسته شده و اين بازيکن تا پايان فصل در جمع آبي پوشان خواهد ماند.
در صورت فسخ قرارداد با ردي
استقلال مهاجم آسيايي ميگيرد
باشگاه استقلال قصد دارد در نيم فصل و در صورت فسخ قرارداد با دروازهبان استراليايي خود مهاجم آسيايي جذب کند.
مدتي است که خبرهايي مبني بر جدايي ليام ردي و يا فسخ قرارداد باشگاه استقلال با اين دروازه بان استرليايي مطرح شده است. کادرفني استقلال با هماهنگي باشگاه تصميم گرفته در صورتي که بتواند با ليام ردي فسخ قرارداد کنند در نيم فصل يک مهاجم آسيايي به جمع بازيکنان اضافه کنند.
شايعه مذاکره استقلال با عمادرضا هم به همين دليل پخش شده اما به تازگي يک بازيکن آفريقايي که گذرنامه آسيايي دارد به امير قلعه نويي معرفي شده است.
اگر اين بازيکن مورد تاييد فني قلعه نويي باشد به احتمال زياد در نيم فصل اين جابه جايي در ليست استقلال صورت مي گيرد.
برهاني دومين گلزن تاريخ استقلال شد
برهاني مقابل راه آهن هشتاد و سومين گلش را براي استقلال زد و با رکورد گلزني فرهاد مجيدي در اين تيم مساوي شد.
آرش برهاني با گلي که مقابل راه آهن به ثمر رساند، تعداد گل هاي خود با پيراهن استقلال را با 83 رساند و با رکورد گلزني فرهاد مجيدي برابري کرد. برهاني اکنون فقط 7 گل ديگر نياز دارد تا برترين گلزن تاريخ استقلال شود. برهاني در 149 بازي ليگ برتر 63 گل، در 25 بازي ليگ قهرمانان آسيا 9 گل و در 15 بازي جام حذفي نيز 11 گل زده و در مجموع 83 گل در 189 بازي براي استقلال به ثمر رسانده است. ميانگين گلزني او در هر بازي 44/0 است. در تاريخ استقلال علي جباري با 89 گل زده برترين گلزن است و فرهاد مجيدي و آرش برهاني نيز با 83 گل در رده هاي بعدي قرار گرفته اند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]میثم حسینی پس از پیروزی ۲ بر صفر تیمش مقابل راهآهن عنوان کرد: بازی خوبی انجام دادیم بخصوص در نیمه اول و در همان دقایق اول چند موقعیت گل را خلق کردیم. روند رو به رشد ما از این مسابقه آغاز شد.
مدافع استقلال در خصوص صحنهای که منجر به پنالتی روی فرزاد آشوبی شد، تصریح کرد: در آن صحنه به قصد زدن توپ به هوا پریدم اما تصور میکنم آرنج آشوبی به سر من برخورد کرد. در بین دو نیمه با آقای فغانی صحبت کردم که ایشان معتقد بود پنالتی درست بوده و من هم به تصمیم او احترام میگذارم.
حسینی در پایان در خصوص شکستن سر خود گفت: آشوبی پشت سر من حرکت میکرد و من هم تلاش کردم توپ را بزنم اما سرم به سر او برخورد کرد و باعث آن اتفاق شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مجید صالح میگوید اگر مشکلات مالی استقلال رفع شود این تیم وضعیت بهتری پیدا خواهد کرد.
مربی تیم فوتبال استقلال، درباره دیدار شنبه شب تیمش مقابل راهآهن، اظهار کرد: مقابل راهآهن از نظر تاکتیکی خیلی بهتر از دیدارهای قبل بودیم هر چند که کماکان ضعفهایی وجود دارد که باید برطرف شود. این برد جایگاه ما را در جدول تغییر داده، اما کافی نیست و همچنان باید ادامه پیدا کند.
وی افزود: استقلال هنوز در مالکیت توپ و ایجاد موقعیت به نقطه ایدهآل نرسیده، اما این پتانسیل را داریم که ضعفهای خود را برطرف کنیم. ما باید بدانیم که بازیها خیلی نزدیک است و اگر شب گذشته پنالتی راهآهن گل میشد، شاید روند بازی تغییر میکرد. این که صرفا در ورزشگاه آزادی و جلوی هواداران خودی خوب بازی میکنیم کافی نیست.
صالح درباره استقبال کم تماشاگران از بازی استقلال با راهآهن گفت: فکر میکنم این موضوع به شرایط عمومی فوتبال ما باز میگردد و هم برای تیم ملی و هم برای استقلال و پرسپولیس به همین منوال است. مطمئنم اگر خوب بازی کنیم و نتایج خوبی بگیریم تعداد هواداران بیشتر میشود.
وی درباره رابطه مقایسه قهرمانان المپیک با فوتبالیستها و کاهش توجه مردم به فوتبال گفت: به هر حال وقتی موضوعی باب میشود مورد توجه عامه مردم قرار میگیرد. به نظر من افرادی که این مقایسه را انجام داده بودند، قصد بدی نداشتند و میخواستند شرایطی فراهم شود که به ورزشهای دیگر بهای بیشتری داده شود. میشد در این راه از جملات بهتری استفاده کرد و فوتبال را تخریب نکرد.
مربی استقلال درباره شرایط کنونی این تیم گفت: من چند سال پیش یک بار در زمان جام حذفی به این تیم اضافه شدم، اما استقلال را این گونه که الان هست تجربه نکرده بودم. امسال ما مشکلات مالی داشتیم که اگر آن طور که آقای فتحاللهزاده قول داده درست شود، هم بازیکنان و هم کل مجموعه در شرایط روحی ـ روانی بهتری قرار میگیرند. ضمن این که از ابتدای فصل تیم ما به دلایل مختلف سه تکه شد و ملیپوشان در چند مقطع با تیم نبودند. با این حال دیروز یکی از روزهایی بود که ما تمام نفرات را در اختیار داشتیم، البته به غیر از مجتبی جباری و کیانوش رحمتی که در دوران نقاهت به سر میبرند.
صالح درباره این صحبت قلعه نویی که پس از پیروزی مقابل راهآهن گفته بود استقلال نامزد قهرمانی است گفت: باید اجازه دهیم هر کسی با دیدگاهی که دارد صحبت کند. حتما قلعه نویی چیزی دیده که این طور صحبت کرده و من هم به آینده استقلال امیدوارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نقل از خبرگزاری فارس، پیروز قربانی پس از شکست ۲ بر صفر مقابل استقلال اظهار داشت: از موقعیتهایی که داشتیم استفاده نکردیم و در ضربات آخر موفق نبودیم. کمشانس هم بودیم چون پنالتی ما تبدیل به گل نشد. وی افزود: همه دیدند بازی خوبی انجام دادیم و تیم خوبی هستیم و مطمئنا در هفتههای آینده عملکرد بهتری را به نمایش خواهیم گذاشت.
مدافع اسبق استقلال در خصوص اینکه دوست نداشت با پیراهن این تیم به میدان برود، گفت: دیگر از این حرفها گذشته و آن زمان که نباید از خانهام بیرونم میکردند، این اتفاق افتاد.
خبرنگاری پرسید آیا ممکن است روزی به استقلال برگردی، که قربانی گفت: اصلا، چون خدا را شکر بار من به زمین نمانده و استقلالیها هم دیگر این مسئله را فراموش کرده و به فکر خود هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]مهارکردن ضربه پنالتی یکی از مهمترین کارهای مهدی رحمتی در بازی امروز مقابل راه آهن بود.واکنشی که به سه امتیاز ارزید.
رحمتی که امروز بازی را با یک اشتباه فاحش آغاز کرد، با سوبلس بدنی مناسب پاسی را که تقدیم عباسفرد کرده بود، مهار کرد و بعد در ادامه بازی هم سه عکس العمل خیلی خوب داشت.
اوج نمایش رحمتی در بازی امروز، مهار پنالتی بهادر عبدی بود که برعکس او در یکی از بدترین روزهای بازیگری اش برای راه آهن به جز هدر دادن این پنالتی، یک موقعیت عالی را هم با ضربه سری آرام تقدیم سید کرد. انگار که از دروازه بان استقلال می ترسید…
رحمتی با این نمایش نشان داد که به شرایط خوب نزدیک شده. اگر خاطرتان باشد او پارسال یک گل خیلی بد از راه آهن خورد. از آن گل ها که یک دروازه بان را به افت نزدیک می کنند. امروز اما از آن خبرها نبود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ویسی بعد از بازی اخیر پیکان با کنایه درباره شایعه مربیگری قلعه نویی در تیم ملی حرف زد که با واکنش این مربی همراه بود.
باخت تیم ملی به لبنان و راه افتادن شایعه برکناری کارلوس کروش و روی کار آمدن امیر قلعه نویی کافی بود تا سیل طعنه ها و انتقادات نسبت به سوی سرمربی استقلال افزایش یابد تا جایی که عبدا.. ویسی سرمربی پیکان در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی با آلومینیوم هرمزگان با اشاره به برنامه های سه ساله قلعه نویی در مورد شایعه مربیگری او در تیم ملی گفت:«خودشان در هر تیمی که می روند برنامه سه ساله می دهند آن وقت انتظار دارند با یک شکست پرونده کارلوس کروش بسته شده و خودشان جانشین او شوند!»
همین صحبت ها و طعنه ها کافی بود تا حرف های ویسی به گوش امیر قلعه نویی برسد گرچه این مربی که خود مدعی شده بود باید از کروش حمایت کنیم ترجیح داد پاسخ صریحی به این طعنه ها ندهد
اما شنیدیم در اردوی استقلال وقتی نزدیکان امیر راجع به طعنه های سرمربی پیکان از او پرسیدند قلعه نویی این گونه واکنش نشان داد:«اشکال ندارد بگذار هر چه دل شان می خواهد بگویند برای من مهم خداوند است که بر رفتار و کردار همه بندگانش نظارت دارد.
من که تا الان بد کسی را نخواستم اما شاید این دوستان که این گونه حرف می زنند دنبال مطرح کردن خودشان با نام امثال امیر قلعه نویی هستند!».
البته ذکر این نکته ضروری است که قلعه نویی این حرف ها را قبل از مصاحبه جدید ویسی که او را بهترین گزینه برای جانشینی احتمالی کروش معرفی کرده بود،انجام شد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)