Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Threaded View

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

تسکین ضربه پنالتی برای رابین وان پرسی

با وجود اولین هت تریک رابین وان پرسی برای تیم منچستر یونایتد در پیروزی 2 - 3 در برابر تیم ساوتهمپتون، وی پس از از دست دادن ضربه پنالتی در نیمه دوم در ورزشگاه سنت مری کمی ناامید و شرمنده بود.

پس از پیروزی 2 - 3 تیم منچستر یونایتد در دیدار پایانی هفته سوم لیگ برتر انگلستان، رابین وان پرسی در مصاحبه با شبکه های Sky Sports و MUTV، در این باره اظهار داشت:" این 3 امتیاز و اندکی سردرد برای من بود. من نمیدانم در مورد ضربه پنالتی چه فکری میکردم، من میخواستم آن ضربه را محکم بزنم، مثل کاری که همیشه انجام میدهم، اما در آخرین لحظه به طریقی ذهنیت من تغییر کرد. این به اندازه کافی خوب نبود، زیرا کمی پائین بود، انصافاً من کاملاً ناامید شده بودم. من استانداردی خاص از بازی خودم میخواهم و هنگامی که چیزی شبیه به این رخ میدهد، هنگامی که شما با نتیحه 2 - 1 عقب هستند، شما نمیتوانید ضربه پنالتی شبیه به این را از دست بدهید. این تقصیر من است. من نمیدانم چه چیزی اشتباه پیش رفت، اما چیزهایی با اشتباه بزرگ پیش رفت، پس من باید بر روی آنها کار کنم. پس از آن من بسیار آسوده بودم که ما 3 امتیاز را به دست آوردیم، من امیدوارم شدم".

پس از این دیدار سر آلکس فرگوسن ضمن ابراز شوکه شدن از عملکرد مهاجم تیم خویش در مورد ضربه پنالتی، ابراز داشت:" من شگفت زده شدم از روشی که او انجام داد. به طور معمول او آنها را بهتر در دروازه قرار میدهد. هرگاه که او را دیدم او در حال غرش در چپ و راست جایگاه خود بود. شاید او بیش از حد اعتماد به نفس داشت. به هر حال او با 2 گل در اواخر بازی ما را نجات داد".

منبع : mymanutd.ir

2. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع