Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

رئیس : باورنکردنی است !

سر الکس فرگوسن پس از برد دراماتیک تیمش به MUTV گفت :" این 1000 مین سکته من بود ! (اشاره به 1000 مین بازی که روی نیمکت یونایتد در لیگ نشست )

ما هیچ وقت تسلیم نمیشویم . افرین به بچه ها که به بازی برگشتن ما این کار را همیشه انجام میدهیم . من انتظار دارم که در هر فصل 10 بار همچین وضعیتی رخ دهد و این اولیش بود ! این واقعا باورنکردنی است .

ما واقعا تا زمانی که اسکولز وارد زمین شد بازی خودمان را اغاز نکردیم وی با حضورش و پاس های دقیقش بازی را به سود ما عوض کرد .
    من فکر میکنم که در نیمه اول ما بیشتر کنترل بازی را در دست داشتیم اما روی یک از سانتر از کنار گل خوردیم چیزی که تمام طول هفته داشتیم روش کار میکردیم . واقعا باید به ساوتهمپتون هم اعتبار داد ان ها خوب کار کردند و شایسته گل زدن بودند اما ما توسط گل فوق العاده رابین بازی را مساوی کردیم و من فکر میکردم ان باعث میشود که در نیمه دوم کا را تمام کنیم .
    اما باز هم ساوتهمپتون به خوبی کار کرد و فشار زیادی روی خط هافبک و دفاع ما وارد کرد .ان ها تا زمنی که اسکولز وارد میدان شد تیم بهتر زمین بودند اما بعد از ان بازی عوض شد .

رابین الان 4 گل در دو بازی که از ابتدا در زمین بوده زده و این یک امار بینظیر است و تازه او از این هم بهتر میشود . چیچا هم در مدت زمان حضورش تاثیر گذار بود او با دوندگی هایش خط دفاعی حریف را باز کرد من از نمایشش راضی ام .

من فکر میکنم که وقتی شما دو دفاع مرکزی ثابت داشته باشید نتایج تان هم با ثبات تر میشود .امسال ما چهار دفاع وسط مان مصدوم بودند و مجبور شدیم از کریک و والنسیا در دفاع استفاده کنیم .
    ریو امروز برگشت و در نیمه دوم خوب کار کرد .من فکر میکنم که اگر ریو و ویدا مصدوم نشوند و بقیه مدافعانمان هم برسند ما شانس خیلی خوبی خواهیم داشت .

در مورد دروازه بان من فکر میکنم که ده حیا هفته پیش اشتباه کرد که منجر به گل حریف شد اما او بازی بعدی فیکس خواهد بود. اندرس اولین بازی فصلش بود و من فکر میکنم اندکی مضطرب بود اما او هم دروازه بان بسیار خوبی است . "

منبع : mymanutd.ir

2. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع