[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انتقاد هوگو سانچز از خوزه مورینیو

Fcbayern.ir - گلزن افسانه ای و سابق باشگاه رئال مادرید اسپانیا معتقد است که بورسیا دورتمند اصلا قابل مقایسه با باشگاه بایرن مونیخ نمی باشد و رئال نباید از این تیم هراسی به دل خود راه دهد.وی اعتقاد دارد شکست رئال مادرید از بایرن در فصل گذشته و در طول این سالها باعث هراس و نگرانی این تیم نسبت به تیمهای آلمانی گشته است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از شبکه تله مادرید هوگو سانچز اعتقاد دارد خوزه مورینیو بیش از اندازه به دورتنمد فکر می کند و از این تیم می ترسد.وی در این باره میگوید :"من دلیل این همه نگرانی و احترام بیش از اندازه رئالیها و خصوصا مورینیو را نسبت به باشگاه دورتمند را نمی فهمم.به نظر من آنها اصلا در حد تیم های بزرگ اروپایی مانند بارسلونا ،بایرن مونیخ و منچستر نیستند.بنابراین نباید این تیم را بیش از اندازه بزرگ فرض نمود."

گلزن مکزیکی سابق باشگاه رئال مادرید می افزاید :"آنها مانند بایرن مونیخ نیستند که چندین و چند ستاره بزرگ در حد و اندازه کلاس جهانی را داشته باشند .من فکر میکنم بازیکنهای با کیفیت و عملکرد بسیار بالا در این تیم به بیش از دو و یا سه نفر بیشتر نمی رسد تازه خود آلمانیها هم به این مورد اعتقاد دارند."

به نظر می رسد صحبتهای هوگو سانچز بیشتر در تائید سخنان اولی هوینس رئیس باشگاه بارن مونیخ است که چند روز در مصاحبه با بیلد آلمان گفته بود :" فکر نمي کنم دورتموندي ها ما را از لحاظ بازاريابي پشت سر بگذارند. دورتموند بيشتر يک باشگاه منطقه اي است در حالي که بايرن يک برند جهاني محسوب مي شود.

وقتي در يک بلوار در پکن قدم بزنيد و به طور اتفاقي از يک نفر نام يک باشگاه آلماني را سوال کنيد، پاسخ بايرن مونيخ خواهد بود، نه دورتموند.

دورتموندي ها هرگز نمي توانند به موفقيت هاي بي نظير ما در 30 سال اخير دست پيدا کنند. اگر دورتموندي ها مي خواهند به اندازه بايرن محبوبيت جهاني پيدا کنند، بايد حداقل در 10 سال آينده به طور پياپي قهرمان بوندس ليگا شوند."

انتقادات رسانه های آلمان از عملکرد بازیکنهای دورتمند تا اینجای فصل و عملکرد ضعیف بازیکنهای ملی پوش این باشگاه در بازیهای ملی تقریبا به اوج خود رسیده است.

fcbayern.ir