فرگوسن هم به من بازي ميدهد اما نميتوانستم با مظلومي كار كنم
هافبک فصل گذشته استقلال با بيان اين که فرگوسن هم به او بازي ميدهد گفت: از نظر فني نميتوانستم با مظلومي کار کنم.
![]()
خسرو حيدري در خصوص جدايياش از استقلال، بيانيه اين باشگاه و اتفاقات ديگر به صحبت پرداخت که متن آنرا در زير ميخوانيد:
* چطور شد از استقلال جدا شدي؟
عدهاي ميگويند بخاطر پول از اين تيم رفتند اما بايد بگويم تنها دليل جداييام مسائل فني بود.
* واضحتر توضيح ميدهي؟
صراحتا بگويم من نميتوانم با پرويز مظلومي کار کنم. ايشان مربي خوبي است و به او احترام ميگذارم اما هر مربي به بازيکنان خودش اعتقاد دارد و همانطور که ديديد ايشان بازيکناني را آورده که قبلا با آنها کار کرده است.
* گفته ميشد از زمان تيم ملي «ب» با مظلومي اختلاف داشتي.
ايشان در آن زمان تنها به من 4 دقيقه فرصت داد درحالي که هدف من حضور در تيم ملي اصلي بود.
* بيانيه باشگاه استقلال را خواندهاي؟
براي آنهايي که اين بيانيه را صادر کردند متاسفم. در مدت حضورم در استقلال يک بار خودم را به مصدوميت نزدم و 3 اخطاره هم نشدم. آيا اين بازيکن بايد بيتعصب لقب بگيرد؟ يادم ميآيد مستقيما از اردوي تيم ملي به تمرينات استقلال ميرفتم و بدون استراحت براي اين تيم بازي ميکردم. حالا به من لقب پولکي ميدهند.
* شنيده ميشود قصد داري از سپاهان به ترکيه بروي؟
يک باشگاه ترکيهاي از قبل خواهان به خدمت گرفتن من بود. ميتوانم بگويم کارم با اين تيم تمام شده است البته بايد با سپاهان توافق کنيم و شايد در ترکيه تصميم جديدي گرفتيم. هدف من پيشرفت است و دوست دارم خارج از ايران بازي کنم.
* از قبل هم پيشنهاد مالاگا را مطرح کردي.
يک فرد قطري قصد داشت باشگاه مالاگا را بخرد و به همين خاطر به من پيشنهاد داد. تيمهاي ايراني زيادي هم خواهان به خدمت گرفتن من بودند اما در نهايت به خاطر مسائل فني راهي سپاهان شد.
* آيا درست است که مظلومي سال گذشته در بازي استقلال و مس به تو گفته پيشرفت کمي داشتي؟
نه چنين چيزي نيست، اما يک بار در برنامه 90 با هم روبرو شديم و درحالي که من در هر بازي سه چهار پاس گل ميدادم ايشان به من گفت خسرو يک مقدار بهتر شدي. براي ايشان احترام زيادي قائلم و شايد همين حالا به من اعتقاد داشته باشد اما از شما سؤال ميکنم چه کسي در حال حاضر به خسرو حيدري ميدان نميدهد؟ حتي فرگوسن هم به استقلال ميآمد من را بازي ميداد. پس تمايل مظلومي براي به خدمت گرفتن من چيز عجيبي نبود. ترجيح ميدهم زير نظر مربي کار کنم که به من اعتقاد داشته باشد.
*مسئولان استقلال مدعي هستند تلفن آنها را پاسخ ندادي؟
آقاي نظري جويباري قبل از اينکه پستشان در استقلال مشخص شود با من تماس گرفتند و گفتند خسرو بيا با هم يک فنجان چاي بخوريم. من هم گفتم در تهران نيستم و ميآيم. ايشان ديگر تماس نگرفتند تا من به اصفهان رفتم. وقتي در باشگاه سپاهان هستم ديگر با آقاي نظري چکار دارم؟ اگر به سپاهان رفتم با روابط عمومي اين باشگاه صحبت نکردم بلکه مستقيما با شخص آقاي ساکت وارد مذاکره شدم. فکر ميکنم اينقدر براي استقلال ارزش داشتم که مديرعامل به من زنگ ميزد. مطمئن باشيد اگر آقاي فتحاللهزاده کوچکترين تماسي با من ميگرفت با آنها صحبت ميکردم. وقتي من به اصفهان رفتم تازه با من تماس گرفتند که ديگر دير شده بود.
* عدهاي ميگويند امير قلعهنويي با به خدمت گرفتن حيدري استقلال را تضعيف کرده آيا در اين خصوص با قلعهنويي صحبت کردي؟
اصلا با ايشان حرف نزدم و تمام مذاکراتم با آقاي ساکت و پورسينا بود. قبلا دوستان آقاي قلعهنويي به من گفته بودند که به سپاهان بيا.
* هواداران استقلال ميخواهند بدانند عامل جدايي بازيکن محبوبشان از اين تيم چه بود.
بنويسيد اولا دليلش مشکلات فني بود و اينکه استقلال براي نگهداشتن من تلاش نکرد. آنها بيشتر به فکر جذب بازيکنان جديد بودند تا اينکه يکي مثل من را حفظ کنند.
* قبول داري هواداران از دست تو ناراحت هستند؟
آنهايي که خسرو حيدري را ميشناسند ميدانند من پولکي نيستم و پيشنهادهاي بهتري از سپاهان داشتم. بايد اعتراف کنم به خاطر هواداران استقلال حتي حاضر با مذاکره با مسئولان پرسپولس که پيشنهاد چشمگيري دادند نشدم. بعضي از بازيکنان استقلال تا دقيقه 90 در باشگاه پرسپوليس بودند و با همين ترفندها قرارداد خود را با استقلال امضا کردند. هواداران بدانند تعصب اين نيست که با اين تيم تمديد کني، تعصب اينجاست که به خاطر هواداران استقلال حتي پاي ميز مذاکره با پرسپوليسيها نروي. من حتي به خاطر استقلاليها با استيلآذين هم صحبت نکردم.
*صحبت خاصي نداري؟
همه ميدانند که به خاطر مشکلات خانوادگي بايد در تهران ميماندم اما پا روي همه چيز گذاشتم که در اصفهان فوتبالم را ادامه دهم. هواداران هم بدانند خيلي زود به استقلال برميگردم و همين هواداران جواب بيانيه باشگاه استقلال را خواهند داد.