Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 18 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 180
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال .::.اخبار و مصاحبه هاي مهم باشگاه آرسنال در فصل 2012-2013 .::.

به نام خدا

در اين تاپيك اخبار و مصاحبه هاي مهم بازيكنان و كادر فني باشگاه قرار ميگيرد:
    -خبر هاي غير مهم
    -اخبار نقل و انتقلات
    -بحث و تبادل نظر
    -پستهاي كوتاه
    حذف خواهد شد

با تشكر

به اميد جبران جام هاي نگرفته...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

کازورلا تحت تاثیر 3 بازیکن آرسنال

کازورلا میگوید که بازی چمبرلین و پودولسکی و والکوت را در آرسنال دوست دارد.

کازورلا برای آرسنال شکار فوق العاده ای بود که از مالاگا در تابستان به آرسنال آمد و اولین گل خود را در پایان هفته ی قبل در پیروزی 2-0 برابر لیورپول به ثمر رساند.

بازیکن بین المللی اسپانیا به سرعت در شمال لندن مستقر شد و تحت تاثیر شرایط 3 آرسنالی قرار گرفته.
    در صحبت با (El País) او درباره ی چمبرلین 19 ساله گفت : "من میبینم که او هر روز تمرین میکند و در حال پیشرفت است."
    "ما باید برای او خیلی آسان بگیریم چون او خیلی جوان است."او ادامه داد :
    "او کمی عصبی است و به هیچ وجه نمیترسد و شما از کودکی دوست دارید که مثل او باشید."

کازورلا در بازی لیورپول به خوبی با بازیکن جدید لوکاس پودولسکی هماهنگ شده بود و در مورد او میگوید که این بازیکن آلمانی تاثیر زیادی بر روی بازی او داشته است.
    "او یک پدیده است.او به من کمک زیادی کرد."
    "او شیوه بازی اسپانیا را تحسین میکند و به من میگوید که امیدوار است که ما میتوانیم همانند آنها در آرسنال بازی کنیم."

او در مورد سرعت والکوت میگوید : " او به ما چیزهای جدیدی میدهد."
    "او برای بازی در فضاها در ضد حملات بسیار مناسب است.او بسیار با کیفیت است."

منبع : arsenal.ir

4. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

آمپادو:مسیری برای موفقیت بازیکنان جوان وجود دارد

آمپادو کوامه از بازگشتش به آرسنال به عنوان مربی جوانان خوشحال است و میگوید که فرصت بازی دادن به جوان ها در باشگاه او را به یاد روز اولین بازیش می اندازد.
    آمپادو تیم های زیر 13 و زیر 14 سال را پوشش میدهد و 3 سال را بین سالهای 1988 و 1991 [ زمانی که گراهام با هدایت تیم اول دو جام گرفت ] گذرانده است.
    آمپادو مربیگری را در (Exeter) آموخته که در آنجا مسئول تیم زیر 18 ساله ها بود و معتقد است که فلسفه ی شخصیش برای اولین بار توسط آرسنال به اشتراک گذاشته شده است.
    .
    "من در اینجا به عنوان بازیکن آرسنال بیش از 20 سال پیش حضور داشتم،برای بدست آوردم دوباره فرصت ها به این باشگاه آمده ام و ایده های جدید و یادگیری چیزهای تازه از افراد مختلف و مربیان شگفت انگیز است. " او به (Arsenal Player) گفت :
    "این باشگاه فوتبال همه چیز درباره ی استعدادها و استعداد حمله ی سریع و اجازه دادن به پسران شجاع برای نشان دادن خود است.فلسفه ی شخصی من هنوز همان است [بدست آوردن توپ و حرکت دادن آن بر روی زمین] خوشبختانه این چیزی است که در اینجا وجود دارد."
    "در سالهای اخیر،آرسنال را دیده اند که بازیکنانی شبیه گیبس و ویلشر از تیم جوانان به طور منظم به تیم اصلی رسیده اند."
    .
    آمپادو معتقد است که ساختار باشگاه بازیکنان جوان را تشویق میکند تا به سطح اول برسند.

.
    "من فکر میکنم این چیز بسیار خوبی است.در این باشگاه چیز بزرگی است و بازیکنان زیر 9 و 10 سال میتوانند بازیکنان اصلی را مشاهده کنند،مانند گیبس و ویلشر و بازیکنانی که قبل از آنها بودند،با رفتن به زمان من بازیکنانی مانند دیوید راکستل و مایکل توماس را میبینند." او گفت :

"در اینجا اینکه بازیکنان از پایه به تیم اول برسند به عنوان یک سنت وجود دارد."
    .
    این فقط برای بازیکنانی که از پایه آمده اند نیست.استیو بولد و نیل بانفیلد از کار کردن در تیمهای جوانان به اعضای کلیدی در نزد آرسن ونگر تبدیل شده اند.

آمپادو میگوید که این مسئله او را در مورد آینده اش دلگرم میکند.
    .
    "بولد و بانفیلد هردو از زیر 12 و زیر 13 شروع کردند و باشگاه به آنها اجازه داد و کمک کرد که آنها در این راه پیشرفت کنند."او گفت :

"این مسئله چیزی را به عنوان هدف برای دیدن آینده به مردم میدهد.بازیکنان را ببینید که در حال حاضر بسیاری از آنها تداوم را در باشگاه دوست دارند."

6. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

کازورلا، بهترین بازیکن ماه

سانتی کازورلا درپی نمایش خیره کننده اش اولین جایزه بهترین بازیکن ماه این فصل را از آن خود کرد.

او در اولین بازی خود، در برابر ساندرلند بهترین فرصت بازی را برای ژیرو خلق کرد و فرصت این را داشته که در چند موقعیت خودش هم گلزنی کند.

همچنین در بازی با استوک هم او در متن بهترین حرکات تهاجمی آرسنال قرار داشت تا اینکه در برابر لیورپول یک پاس گل و یک گل را به نام خود ثبت کرد.

همچنین دیابی که شروع بسیار خوبی در لیگ داشته و میکل آرتتا در رده های بعدی قرار گرفتند.

8. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

مصدومیت دیابی جدی نیست

هافبک 26 ساله آرسنال از ترکیب تیم ملی فرانسه قبل از بازی با بلاروس در مقدماتی جام جهانی 2014 خط خورد.همین موضوع باعث ترس همه شده که شاید بار دیگر او برای مدت طولانی در حاشیه باشد.
    .
    سرمربی فرانسه،دشام گفت : دیابی یک کوفتگی عضلانی داشت اما ونگر میترسد که آسیب دیدگی او به سرعت منتقل شود و میگوید : او ممکن است برای رویارویی با ساوتهمپتون آماده باشد.
    .
    "به نظر من این اصلا جدی نیست." او به TF1 گفت :
    "البته او شانس کمی برای بازی در شنبه دارد."
    .
    دیابی که گل برتری فرانسه برابر فنلاند را در این هفته زد بعد از کنار گذاشتن مصدومیت گذشته که باعث شد تقریبا تمام بازی های فصل گذشته را از دست دهد یکی از برترین طراحان توپچی ها در این فصل بوده است.

10. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

توپچی ها در بازی های ملی-حضور چمبو از ابتدا

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] and [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    England 1-1 Ukraine, September 11

Moldova 0-5 England, September 7

.

الکس اکسلید-چمبرلین 68 دقیقه در تساوی 1-1 انگلستان در برابر اکراین در ومبلی بازی کرد،در حالی که تئو ولکات به خاطر بیماری بازی را از دست داده بود.چمبو همچنین 58 دقیقه برای 3 شیرها در برابر مولداوی بازی کرد و ولکات جانشین او شد.

.
    .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] and [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    Austria 1-2 Germany, September 11
    Germany 3-0 Faroe Islands, September 7

لوکاس پودولسکی 15 دقیقه به عنوان یار جانشین در برابر اتریش در پیروزی 2-1 آلمان بازی کرد در حالی پرمرته ساکر بازی نکرده بود.قبل از آن پرمرته 90 دقیقه در پیروزی 3-0 آلمان برابر جزایر فارو بازی کرده بود و پودولسکی هم از دقیقه 75 وارد میدان شده بود.
    .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید], [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] and [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    France 3-1 Belarus, September 11
    Finland 0-1 France, September 7

الیویه ژِرو در پیروزی 3-1 سه شنبه شب فرانسه در برابر بلاروس 60 دقیقه بازی کرد.از لورن کوشیلنی به عنوان یار جایگزین استفاده نشد.آبو دیابی که تک گل پیروزی پخش فرانسه در برابر فنلاند را به ثمر رساند،در همان بازی مصدوم شد.ژیرو و کوشیلنی در برابر فنلاند بیرون بودند و بازی نکردند.
    .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    Georgia 0-1 Spain, September 11

Spain 5-0 Saudi Arabia, September 7

سانتی کازورلا 26 دقیقه در پیروزی 1-0 سه شنبه شب اسپانیا در برابر گرجستان بازی کرد.او در جمعه قبل گل اول اسپانیا را در بازی تدارکاتی در برابر عربستان به ثمر رساند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    Belgium 1-1 Croatia, September 11

Wales 0-2 Belgium, September 7

توماس ورمائلن در تساوی 1-1 بلژِیک در برابر کرواسی 90 دقیقه بازی کرد.دفاع میانی آرسنال در پیروزی 2-0 در برابر ولز نیز در جمعه به طور کامل به میدان رفت.

Switzerland 1-0 Albania, September 11

Slovenia 0-2 Switzerland, September 7

یوهان ژورو 90 دقیقه برای تیم سوئیس در پیروزی 1-0 سه شنبه شب برابر آلبانی بازی کرد.او در جمعه هم به طور کامل در پیروزی 2-0 برابر اسلوونی بازی کرد.

Poland 2-0 Moldova, September 11

Montenegro 2-2 Poland, September 7

لوکاژ فابیانسکی در پیروزی 2-0 لهستان در برابر مولداوی روی نیمکت بود.او در بازی جمعه در برابر مونتنگرو هم که با تساوی 2-2 به پایان رسید بازی نکرد.

Serbia 6-1 Wales, September 11

Wales 0-2 Belgium, September 7
    آرون رمزی مثل همیشه کاپیتان ولز در شکست 6-1 در برابر صربستان بود.هافبک آرسنال 90 دقیقه هم در شکست 2-0 در برابر بلژیک در روز جمعه بازی کرد.

Ivory Coast 4-2 Senegal
    Saturday, September 8

ژروینیو یکی از چهره های تاثیر گذار در پیروزی 4-2 ساحل عاج برابر سنگال در مقدماتی جام ملتهای 2013 آفریقا بود.او با ساختن 3 گل نقش به سزایی در پیروزی میزبان داشت.

Slovakia Under-21s 2-1 France Under-21s, September 7

فرانسیس کوکلن در دقیقه 75 در بازی ای که به شکست 2-1 فرانسه در برابر اسلوواکی انجامید،به زمین فرستاده شد.

12. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

کازورلا خوشحال از نقشش در آرسنال

این بازیکن جدید آرسن ونگر را به دلیل نقشی که او را در آن به کار گرفته ستایش میکند.
    بازیکن سابق مالاگا که به طراح توپچی ها تبدیل شده در 3 بازی ابتدایی به خوبی توانسته خود را با سبک بازی آرسنال هماهنگ کند.
    هافبک اسپانیایی آرسنال خوشحال است که آرسن ونگر او را به عنوان بازیکن آزاد در وسط و کناره ها به بازی گرفته و مشتاق است که ارزش های خود را با توجه به قیمتش نشان دهد.
    .
    "آنها مقدار مهمی پول برای من صرف کرده اند و من میخواهم که به اندازه آن برای آنها مهم باشم." کازورلا به (El Pais) گفت :
    "من سبک بازی تیم را دوست دارم.فلسفه ی بازی ونگر بر روی کنترل توپ است و من میخواهم که همیشه با توپ باشم.علاوه بر این رئیس به من پست مهاجم دوم را داده است که میتوانم آزاد باشم."
    .
    "او به من گفت که سبک بازی من میتواند به تیم کمک کند و من واقعا شگفت زده شدم وقتی در پیش فصل من را به عنوان مهاجم دوم استفاده کرد."
    .
    "من به اینجا آمدم که در کنار بازی کنم و به وسط حرکت کنم.اما ونگر من را در این موقعیت جدید امتحان کرد.همراه با آرتتا،دیابی،روزیسکی و ویلشر که در حال گذراندن دوران نقاهت است ما میخواهیم که توپ را در بسیاری از اوقات حفظ کنیم."
    .
    ستایش آرتتا
    .
    کازورلا همتای اسپانیایی خودش را به دلیل کمک به او برای تطبیق سریع با لیگ انگلیس مورد احترام قرار داد.
    "آرتتا به من توصیه ی زیادی کرد.او به من گفت که فوتبال نسبت به اسپانیا بسیار سریعتر و کمتر تاکتیکی است.بیشتر باید توپ را بگیری و به جلو بروی."کازورلا اضافه کرد :
    "آرتتا به من کمک کرد تا یاد بگیرم که چگونه بازی را ببینم و به من گفت که اگر با سرعت با توپ بازی کنیم میتوانیم موقعیت های خطرناک زیادی دست کنیم و بیشتر تیمها را شکست دهیم."
    "ونگر حالا از او [آرتتا] میخواهد که در کار دفاعی بیشتر شرکت کند و او به خوبی آن را انجام میدهد.او یک تعادل واقعی دارد و میتواند توپ را به عقب برده و بازیسازی کند.تماشای بازی او دیدنی و جذاب است."

14. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

ژِیرو ناراحت از رفتار طرفداران

بازیکن تحت فشار آرسنال اذعان میکند که از رفتار هواداران فرانسه [هو کردن] بعد از تعویضش در بازی دیشب برابر بلاروس ناامید شده است.
    مهاجم 25 ساله که در 3 بازی نخست در گلزنی ناکام بود دیشب موقعیت مناسبی در مقابل دروازه داشت تا بتواند فشار را کم کند اما بعد از 60 دقیقه حضور باز هم به گلزنی نرسید.
    دیدیه دشام دیشب برای شکست دادن بلاروس در خانه از ژیرو استفاده کرده بود اما ژیرو یک شب ناراحت کننده ی دیگر برای خود رغم زد.
    .
    "زمانی که من از ابتدا در ترکیب بودم هواداران استقبال کردند و خودم هم انگیزه ی زیادی داشتم." مهاجم سابق مونپلیه گفت :
    "حضور در ترکیب اصلی فرانسه همیشه برای من یک افتخار است." او ادامه داد:
    .
    "با این حال من بعد از تعویض کمی ناامید شدم."
    .
    "زمانی که شما مهاجم هستید به زمان احتیاج دارید و اینکه سعی کنید به هواداران گوش ندهید.در فرانسه صداها کمی بیشتر است و در اینجا مخاطبان فوتبال کمی خاص هستند."

16. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

ایوان گازیدیس قرارداد جدیدی را برای آرسن ونگر تنظیم کرده که قراردادش در پایان 2014 به پایان میرسد.
    تنها 2 سال تا پایان قرارداد ونگر باقیمانده و گمانه زنی ها بوجود آمده که این 2 سال پایان کار مدیر آرسنال در شمال لندن است.
    مرد فرانسوی توپچی ها باید موفق تر عمل کند چون که او 7 سال است که هیچ جامی نبرده.
    .
    بهترین فرد
    .
    گازیدیس اصرار دارد که آرسن ونگر 62 ساله که از سال 1996 در راس باشگاه است کلید برنامه های آینده ی آرسنال است و میگوید که او در آرسنال میماند و آن را به جام میساند.
    او به (Daily Mirror) گفت : "این یک تصمیم احساسی نیست.ما اعتقاد داریم که رئیس به طرز باورنکردنی ای عاشق باشگاه است و بهترین فرد برای جلو بردن ما است.
    "ما واقعا مطمئنیم که جهت گیری باشگاه درست است.آینده را با قدرت میبینیم و باور داریم که در جایگاه خوبی قرار داریم . امیدواریم و بر این باور هستیم که آرسن بخشی ازین برنامه برای رو به جلو رفتن باشگاه میباشد."
    .
    گازیدیس میگوید ونگر میخواهد مطمئن شود که در پایان دوران حرفه ای خود با ما جانشینش ارزش باشگاه را حفظ میکند.
    او اضافه میکند : " در هر زمان شما باید مطمئن باشید چیزهایی که آرسن به ما داده و به عنوان ریشه باشگاه شده برایمان محترم است و هر موقع که او خداحافظی کند [البته من نمیدانم تصمیم خود آرسن در این زمینه چیست] ما کار را با ایده های او ادامه میدهیم و به جلو میبریم."
    .
    ارزشی که آرسن ونگر برای باشگاه به ارمغان آورده و ارزش باشگاه قبل از او چیزی است که به ما داده اند [من نمیخواهم جوری نمایش دهم که این اتفاق می افتد] و او به ما چارچوب حرکت داده است البته ممکن است سالها از او استفاده کنیم.
    .
    در سالهای اخیر هوادارن آرسنال به دلیل نبردن جام سرخرده شده اند اما گازیدیس اصرار دارد که آنها به جام های نقره ای خواهند رسید و همچنین لیگ را در پایان بین چهارتا تمام خواهند کرد حتی بدون بازیکنان کلیدی مثل ونپرسی که در تابستان به منچستر یونایتد رفت.

تئو ولکات در سال آخر قرارداد خودش است و پیشنهاد 75000 پوند در هفته ی آرسنال را رد کرده است.
    اما گازیدیس همچنان اصرار دارد که آرسنال تمام توانش را برای حفظ بازیکنان کلیدی خود انجام میدهد.

او گفت : "ما متهم به نداشتن جاه طلبی شده ایم و اینکه هیئت مدیره تنها دوست دارد بین چهارتا باشد اما باید بگویم این اشتباه محض است."
    "ما درتلاشیم که ببریم.در حقیقت ما سعی میکنیم بیشتر با سبک خودمان برنده شویم.ما یک سبک فوتبال خاص داریم که غرور آمیز است.بنابراین این یک هدف خیلی بالایی است."

.
    "من میدانم که ما در سالهای اخیر نتوانستیم آن را بدست بیاوریم.هیچکس در این باشگاه فوتبال نیست که بگوید ما نمیتواستیم در سالهای اخیر به آن برسیم و اینها به طور کلی چیزی است که ما میخواهیم بر پایه ی درست به آن برسیم."
    "ما در مورد فصل پیش رو بسیار خوشبین هستیم.حتی با از دست دادن یک با بازیکن مهم به نام رابین ونپرسی."
    "میخواهیم به چالشهای بزرگ فصل گذشته برسیم و در این فصل هم رو به جلو نشان داده ایم. اما این تنها هدفمان نیست.به طور کامل میخواهیم که امسال جام ببریم و برای رسیدن به آن بهشدت تلاش میکنیم."
    .
    ساختار دستمزد
    .
    ونگر رسیدن به موفقیت ها را در حالی که چشم اندازهای مالی نیز داشته باشید را تمجید کرده است و گازیدیس اضافه میکند : "ما یک ساختار دستمزد به خصوص داریم و فکر میکنیم برای ما بهترین کاربرد رادارد."
    "این ساختار مثل سنگ ثابت نیست و ما با توجه به هر زمان آن را هماهنگ با آن دوره میکنیم و قرانین سخت و یا با سرعت تغییر پذیر وجود ندارد."
    .
    او گفت :" به موقعیت ها به طور کلی نگاه میکنیم و نه جداگانه و اگر چیزی در چارچوب باشد ما سعی میکنیم که آن را انجام دهیم."
    "ما هماهنگ میشویم اما در پایان هر سال در زمین بازی عملکرد ما در مقابل خرج کردن ما قرار دارد و ما فکر میکنیم ما به یک نمره عالی خواهیم رسید."

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

آرسن ونگر از تغییرات بوجود آمده در برنامه ریزی بازی های ملی که باعث شده بازیکنان یک روز بیشتر استراحت کنند استقبال کرده است.
    .
    در فصل های گذشته ستاره های ملی پوش آرسنال در چهارشنبه دو بازی میکردند اما این شیوه جدید متفاوت است.
    .
    و آرسن ونگر معتقد است که برگزاری بازی ها در جمعه و سه شنبه باعث شده است که تاثیرات مثبتی روی آماده سازی بازیکنانش ببیند .
    .
    "این یک راحتی بزرگ برای ماست.اول ازهمه اینکه بازیکنان میتوانند بیشتر استراحت کنند." مرد فرانسوی گفت : "آنها دیروز میتوانستند با خانواده هایشان بمانند و دیگر تحت فشار روانی نیستند."
    .
    "اغلب اوقات سخت است که در مواقع کوتاه برنامه ریزی کنیم.در حال حاضر ما 4 روز داریم.برای همه جالب است و من فکر میکنم که ما پیشرفت میکنیم."
    .
    "بازی ها کمی به ما ضربه میزنند و شما شانس کمی دارید تا بازیکنان را به طور کامل آماده بازی بعدی کنید.

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

در مورد ابو دیابی...
    او جمعه صبح یک آزمایش خواهد داشت و همان موقع در موردش تصمیم می گیریم، در حال حاضر وضعیتش 50-50 است، یک مشکل عضلانی کوچک و سطحی دارد ولی ما باید محتاط باشیم چون بازیهای زیادی در پیش داریم، باید در مورد او قمار کنیم یا بدون او به زمین برویم؟ روز شنبه بازی داریم، پس از آن سه شنبه و بعد هم باید به منچستر سیتی برویم.

در مورد دروازه بانان...
    فابیانسکی به علت مصدومیت از ناحیه شانه در ترکیب نخواهد بود، او با مصدومیت از تیم ملی برگشت ولی شزنی کاملاً آماده است و در بین بازیکنان خواهد بود.

در مورد سایر مصدومیتها...
    از بازیهای ملی مصدومیت دیگری نداریم، تنها مشکلی که در حال حاضر وجود دارد تئو ولکات است که به علت بیماری خانه نشین شده است، او بازی تیم ملی انگلستان را به علت مبتلا شدن به ویروس از دست داد، او امروز باید به تمرینات بازگردد پس وضعیتش را بررسی خواهیم کرد و می بینیم که آیا بهبود یافته یا خیر.

در مورد امانوئل فریمپونگ...
    او به بازگشت بسیار نزدیک است، هفته آینده به تمرینات کامل تیم بازخواهد گشت، این خبر بسیار خوبی است چون او کاملاً سرحال و آماده است، به سختی برای بازگشت تلاش کرد و ما از دیدن اینکه او چه اندازه آماده است شگفت زده ایم.

در مورد مصدومان بلند مدت...
    ویلشر و سانیا خیلی با بازگشت فاصله ندارند، در این لحظه به نظر می رسد آنها به خوبی در حال بهبود یافتن هستند، مصدومیتهای اصلی ما فریمپونگ بود که به خوبی در حال بهبودی است، ویلشر به زودی به تمرینات اضافه می شود، سانیا حدود دو هفته دیگر و روزیسکی حدود دو یا سه هفته بعد.

صفحه 7 از 18 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)