به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
وین رونی معتقد است که در آینده میتواند در خط هافبک بازی کندوین رونی معتقد است که در آینده میتواند در خط هافبک بازی کند، زمانی که روزهای او در خط حمله به پایان رسید.
وین رونی در مصاحبه با روزنامه Daily Mirror، چاپ انگلستان، در باره حضور در پست هافبک توضیح میدهد:" در این پست من بیشتر توپ به دست می آورم، بیشتر درگیر میشوم و حتی پس از پایان هر بازی، به حضور دائم در پست هافبک فکر میکنم، اما تنها پس از پایان زندگی حرفه ای من. در 2 فصل گذشته هنگامی که احساس کردم به وضوح نیازی به دور کردن مدافعان ندارم، گاهی به خط میانی بازگشتم، پس من هنوز هم میتوانم بازی را تحت تأثیر قرار دهم".
وین رونی همچنین در مورد رنج و عذاب قهرمانی رقبای همشهری میگوید:" کسی فریاد میزد، تیم منچسترسیتی در وقتهای اضافه 2 گل به ثمر رسانده و من فکر میکردم آن فرد بیمار است. طرفدارانمان با دلی شکسته نگاه میکردند. در اینجا چیزی بدتر از امتیازات برابر وجود نداشت اما تفاضل گل آنها بهتر بود".
وین رونی همچنین در مورد ندامت و پشیمانی از باب فحاشی در مقابل دوربین های تلوزیونی پس از هت تریک وی در دیدار در مقابل تیم وستهم یونایتد در 2 فصل پیش اظهار داشت:" من در مقابل دورین فریاد میزدم، جیغ میکشیدم و فحاشی میکردم. چهره من تماماً به هم پیچیده، اخم روی، خشمگین و زخمی بود و من شروع به ابراز احساسات بیمار گونه کردم و میدانستم که به خودم اجازه سقوط دادم. بعد از آن کار اشتباهی انجام دادم و در حال حاضر پشیمانم و واقعاً احساس تأسف میکنم".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرگوسن:
بازيکنان بيشتري از آمريکاي لاتين ميخريم
سر الکس فرگوسن، مربي منچستريونايتد گفته بازيکنان بيشتري از آمريکاي لاتين را در تيم اصلي ميخواهد.
اين باشگاه چندين بازيکن از اين منطقه به خدمت گرفته، مانند آنتونيو والنسيا، اندرسون و چيچاريتو که برخي از آنها مهرههايي کليدي در تيم بسيار موفق منچستريونايتد شدهاند.
آنخلو هنريکس، جوان شيليايي جديدترين بازيکني است که از آمريکاي لاتين به يونايتد پيوسته و فرگوسن ميگويد تمايل ذاتي اين بازيکنان آنها را موفق ميسازد.
مربي اسکاتلندي ميگويد: «راستش را بگويم آنها واقعا عالي کار ميکنند. اهالي آمريکاي لاتين عاشق فوتبال هستند و اين در خونشان است. سه برزيلي ما – اندرسون، رافائل و فابيو – عاشق فوتبال هستند و هر روز صبح اولين افرادي هستند که به تمرين ميآيند. اين کار آنها حس نسيمي خنک به ما ميدهد.
آنتونيو والنسيا مانند ميخ سرسخت است و نظم و انضباط بسياري دارد. چيچاريتو هم رويکردي رويايي به بازي و ديگر مسائل دارد.»
البته يونايتد خريدهاي بدي هم داشته؛ مانند کلبرسون، هافبک برزيلي و خوان سباستين ورون، خريد 35 ميليون يورويي آرژانتيني. اما فرگوسن ميگويد: «تيم استعداديابي ما در آنجا گسترش يافته. يک نماينده اجرايي در مکزيک داريم، دو تا در برزيل و چهار نفر در ديگر جاهاي آمريکاي جنوبي. ما در دو، سه سال گذشته در آمريکاي مرکزي و جنوبي عالي کار کردهايم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
بازیکن میانی تیم منچستر یونایتد گرسنه جام نقره ای در این فصل.
بازیکن برزیلی که 5 سال در باشگاه منچستر یونایتد حضور دارد، در مصاحبه با وب سایت www.manutd.com، در این زمینه تصریح ساخت:" ما باید بهتر کار کنیم. تیم منچستر یونایتد برای فتح هر جام است و ما اگر نتوانستیم نباید ناامید شویم. هنگامی که شما برای این باشگاه بازی میکنید، همیشه فشار برای خوب بازی کردن وجود دارد. فصل گذشته ما به دلیل تفاضل گل شکست خوردیم و همه غمگین بودیم. اما ما باید آن را فراموش و بر روی این فصل تمرکز کنیم".
شروع فصل جاری به قدر کافی خوب بوده است و قرمزها پس از 3 مسابقه در مکان پنجم جدول رده بندی هستند.
اولیویرا اندرسون در ادامه گفت:" من فکر میکنم تیم خوب به نظر میرسد. آغاز فصل همیشه دشوار بوده است اما ما دو پیروزی داریم و در حال حاضر پیروزیهای بیشتری میخواهیم. شینجی کاگاوا و رابین وان پرسی کیفیت زیادی دارند. آنها کار را برای سایر تیم آسان کرده اند پس آنها دارای استعداد بالایی هستند. این همیشه بدین معنیست که هرکسی باید برای حفظ جایگاه خود سخت تر کار و تلاش کند.
![]()
منچستر یونایتد جستجو برای یافتن بازیکنان با استعداد امریکای لاتین را افزایش داده است
منچستر یونایتد با تمرکز بر روی بازیکنان امریکای مرکزی و جنوبی به دنبال کشف نسل بعدی ستاره ها در الدترافورد است.
سر الکس فرگوسن بعد از مشاهده توانایی ها و رفتار بازیکن جدید امریکای جنوبی تیمش استعداد یاب های منچستر را در این منطقه افزایش داده است.
یونایتد به تازگی قرارداد جدیدی با بازیکن 18 ساله اهل شیلی آنجلو هنریکز به ثبت رسانده است تا این بازیکن جوان چهارمین بازیکن امریکای جنوبی یوناید در کنار آنتونیو والنسیا ، برادران دا سیلوا و اندرسون قرار بگیرد.
فرگوسن همچنین از بازیکنان امریکای جنوبی به عنوان سخت کوش یاد کرد و عنوان کرد که عشق به فوتبال در خون این بازیکنان است.
![]()
استیون جرارد معتقد است تام کلورلی در آینده به مهره کلیدی انگلستان تبدیل خواهد شد.
جرارد که که تحت تاثیر بازی خوب کلورلی در تیم ملی قرار گرفته است به تمجید از این بازیکن جوان پرداخت و در این باره گفت:
"تام در آینده بازیکن بزرگی خواهد شد،بازی های ملی برای او تجربه خیلی خوبی است.او برای یکی از بزرگترین باشگاه های اروپا بازی می کند و راه یابی به تیم ملی برای او آینده درخشانی را رقم خواهد زد.او مدام در حال یادگیری و تلاش است و این موضوع به او کمک می کند که به یک بازیکن در سطح بالا تبدیل شود."
جرارد در پاسخ به این سوال که آیا با بازگشت وین رونی جایگاه کلورلی در تیم ملی حفظ خواهد شد،پاسخ داد:هیچ چیز معلوم نیست و تنها باید صبر کرد اما تام در حال حاضر عملکرد خوبی از خود نشان داده است.
![]()
باشگاه منچستر یونایتد سعی بر ارزیابی آینده نا مشخص لوئیز نانی دارد.
باشگاه منچستر یونایتد به هافبک پرتغالی خود گفته است که از گلایه کردن عمومی بر سر اختلاف برای امضاء قرارداد جدید با این باشگاه جلوگیری کند. 2 سال دیگر از قرارداد فعلی لوئیز نانی با این باشگاه باقی مانده و مذاکرات برای تمدید قرارداد به دلیل مطالبات وینگر پرتغالی بر سر دستمزد، با شکست رو به رو شده است. باشگاه منچستر یونایتد سعی داشت در تابستان وی را به باشگاه زنیت سنت پترزبورگ منتقل کند، اما این معامله هیچ گاه عملی نشد. لوئیز نانی خشم خود را از آنچه وی سوء رفتار باشگاه منچستر یونایتد در قبال قرارداد جدید خویش درک میکند، مخفی نکرده است. باشگاه منچستر یونایتد نیز از ادعای لوئیز نانی مبنی بر طی کردن مدت زمان قرارداد وی و ترک این باشگاه به صورت بازیکن آزاد و یا تمدید قرارداد جدید، ناراضیست. این باشگاه که تا به حال به اندازه کافی گلایه و شکایت این بازیکن 26 ساله را متوجه شده، به وی گفته ساکت و بر روی فوتبال خود متمرکز شو. لوئیز نانی پس از پیروزی 3 - 2 در مقابل تیم فولهام و قرار نگرفتن در لیست بازیکنان، سعی در تکرار اعمال خود کرد. اما با وجود عدم وساطت برای قرارداد جدید، وی در باشگاه منچستر یونایتد باقی میماند، اگرچه وی در موقعیتی فزاینده، از پیراهن باشگاه جدا شده است ( عدم بازی کردن ).
از طرفی در زمان باز شدن مجدد پنجره نقل و انتقال زمستانی در ماه ژانویه، باشگاه منچستر یونایتد باید برای جبران هزینه 50 میلیون پوندی تابستانی خود تلاش کند. لوئیز نانی در سال 2007 با هزینه 20 میلیون پوندی از باشگاه اسپورتینگ لیسبون به باشگاه منچستر یونایتد پیوست و در 197 بازی، 36 گل به ثمر رسانده است. اما با وجود لوئیز آنتونیو والنسیا، اشلی یانگ، رایان گیگز و شینجی کاگاوا، قادر به بازی کردن گسترده نیست و خود را در حاشیه میبیند.
![]()
اشلی یانگ درباره لوئیز آنتوتیو والنسیا ابراز تحسین کرد و اعلام کرد که هم تیمی وینگرش همه چیز دارد.
اشلی یانگ که امیدوار به بازگشت از مصدومیت زانو در دیدار شنبه شب با تیم ویگان اتلتیک است، معتقد است که از انتخاب شدن بازیکن اکوادری به عنوان بهترین بازیکن باشگاه با رأی طرفداران و بازیکنان باشگاه در فصل 2012 - 2011، متعجب نیست.
هنگامی که از اشلی یانگ در مصاحبه با نشریه Inside United، درباره لوئیز آنتونیو والنسیا سؤال شد، وی در پاسخ چنین عنوان کرد:" فصل گذشته او همه چیز بود. او مهاجم است، او مدافع است، او میتواند شوت کند، او میتواند سانتر کند، او میتواند پاس دهد...او همه را دارد و به همین دلیل است که او جوایز انتهای فصل پیش را به دست آورد. به همین دلیل است که بازیکنان و طرفداران به او رأی دادند. او در بازی فوق العاده است. لوئیز آنتونیو والنسیا مانند هر بازیکن دیگری میداند که پس از این عنوان خوب چه دیدگاهی به خودش داشته باشد، چه چیزی بخورد، چه چیز بنوشد و او نزدیک به مربیان بدنساز کار میکند".
لوئیز آنتونیو والنسیا در دیدار با تیم ویگان اتلتیک، برای پنجمین بار با تیم سابق خود رو به رو خواهد شد، همچنین تجمید سرمربی خود را نیز به دست آورده است.
سر آلکس فرگوسن این هفته در مورد وی چنین اظهار نظر کرد:" لوئیز آنتونیو والنسیا همیشه بسیار حرفه ای و یک انسان بزرگ است. من با او بسیار خوشحالم. او از آن دسته از بازیکنانیست که دائماً در حال رشد و بلوغ است. بدون شک، او بهترین بازیکن در پست خود است و او در این جا ( این پست ) فوق العاده است".
ويديچ: بولت به درد دفاع چپ منچستر ميخورد!
بولت به تازگي اعلام کرد که دوست دارد براي منچستريونايتد بازي کند.
نمانيا ويديچ و پاتريس اورا، مدافعان منچستريونايتد، معتقدند اوسين بولت، دونده معروف جامائيکايي، مي تواند در ترکيب اصلي شياطين سرخ بازي کند و حتي به شوخي اعلام کردند که با حضور او، جايگاه آنها در ترکيب اصلي تهديد خواهد شد.
بولت به تازگي اعلام کرد که دوست دارد براي منچستريونايتد بازي کند و فرگوسن در مقابل تاييد کرد که قهرمان دوهاي 100 و 200 المپيک مي تواند در ديداري خيريه براي شياطين سرخ به ميدان برود.
ويديچ در اين مورد گفت:" با سرعتي که او دارد، فکر مي کنم براي دفاع چپ خوب باشد."
در مقابل، اورا هم اين بازيکن را براي پست ويديچ مناسب دانست:" او قد بلند است و فکر مي کنم بيشتر به درد دفاع وسط بخورد."
اورا همچنين به خاوير ارناندز هشدار داد که بولت مي تواند جاي او را بگيرد:" او همچنين مي تواند به عنوان مهاجم بازي کند. او مي تواند از مدافعان عبور کند؛ چرا که نه؟
البته او تنها در صورتي مي تواند بازي کند که همه مدال هايش را به من بدهد."
فرگوسن،خواهان پايان دشمني بين يونايتدوليورپول
بعد از انتشار گزارشهاي مختلفي درمورد فاجعه هيلزبورو، فرگوسن خواهان آن شده تا هواداران تيمش و ليورپول دست از شعاردادن عليه هم بردارند .
سرالکس فرگوسن، مربي باتجربه منچستريونايتد خواهان پايان دشمني ميان هواداران منچستريونايتد و ليورپول شده.
به گزارش گل،اين در حالي است که اين دو تيم، دو دشمن ديرينه و تاريخي هستند و در طول تاريخ رقابت هاي حسايسي ميان اين دو تيم وجود داشته.
بعد از انتشار جزئيات بيشتري از فاجعه هيلزبورو در طول هفته جاري، مشخص شد که هواداران ليورپول در اين تراژدي که در سال 1989 رخ داد و منجر به درگذشت 96 هوادار شد، مقصر نبوده اند.
از سوي ديگر يونايتد و ليورپول هفته آينده در آنفيلد مقابل هم قرار خواهند گرفت و مربي يونايتد اميدوار است که روابط تلخ ميان هواداران دوتيم خاتمه يابد.
فرگوسن در صحبت هايي به خبرنگاران گفت:« ما دو تيم بزرگ هستيم؛ ما و ليورپول.. مابايد مشکلات يکديگر را درک کنيم. شايد لازم باشد که خطي برروي شيوه هاي رفتاري پيشينمان با يکديگر کشيده شود.»
امروز در الدترافورد ( کنفرانس سر الکس )
![]()
گروه تحريريه Manutd.com ، Inside United و United Review اخرين اخبار را به طور مرتب و روزانه از الدترافورد براي شما ارائه ميکنند .
تمامي ساعات به وقت تهران هستند.12:30 من الان در سالن مستقر شدم و اماده ورود رئیس هستم .انتظار میرود که انتقال بربا ، روز اخر نقل و انتقالات و احتمال حضور فلچر در ترکیب تیم برای لیگ قهرمانان مواردی باشد که رئیس راجب شان صحبت کند .(نیک کوپاک)
نکات مهم کنفرانس رئیسبازی با ساوتهمپتون
در بازی با فولهام در نیمه اول ما عالی بودیم اما بعد تمرکز و دقت مان را از دست دادیم و گل خوردیم .نمایش ما در برابر فولهام شامل کلی نکات مثبت بود .
ساوتهمپتون دو بازی اولش را باخته و مشخصا این شروعی که ان ها میخواستند نبوده است اما نایجل ادکینس سرمربی ان ها کار بسیار خوبی دارد انجام میدهد . ان ها استادیوم ، زمین تمرینی و پول خوبی دارند بنظر من ان ها شانس ماندن در لیگ را دارند .
مصدومان
وین فقط برای یک ماه از میادین دور است بله زخم بدی بود اما ما به خوبی و با دقت درمانش کردیم .من فکر میکنم که او تا یک ماه دیگر برگردد . این حقیقت که مصدومیتش از ناحیه کشاله و یا ماهیچه نیست نکته خوبی است چون میتواند از همین الان در سالن بدنسازی تمرین کند .
اشلی یانگ دچار مصدومیت شده و به همین خاط در لیست تیم ملی هم حضور نداشت اما مشکلش جدی نیست .
اینکه FA گذاشت همه بفهمند یانگ مصدوم است خوبی ان ها را میرساند !
دفاع وسط الان مهمترین نگرانی ما است .ایوانز برای تیم زیر 21 ساله ها بازی کرد و مشکلی هم احساس نکرد او در حال حاضر بهترین گزینه ای است که در این پست داریم .جونز مقداری تمرین کرده اما هنوز اماده نیست . وضعیت ریو هم به همین صورت است . ایوانز شانس خوبی برای حضور در ترکیب دارد و این به ما اجازه میدهد که کریک را به خط هافبک برگردانیم .
برباتوف
او هنوز نرفته است . ما در این چند روز اخیر هیچ تماسی از طرف او نداشتیم .ما فکر میکردیم که او در حال رفتن به ایتالیا و تیم فیورنتینا است اما ظاهرا وی مسیرش را عوض کرده است .اگر با شما صادق باشم او ممکن است هر جایی باشد مثلا من شگفت زده نمیشوم اگر وی به تاتنهام برود البته منظورم این است معلوم نیست که او قطعا به فولهام برود.
وقتی ما نحوه بازی مان را عوض کردیم ان دیگر با سبک بازی او جور نبود .ما تصمیم گرفتیم که با سرعت بیشتری بازی کنیم .
نیمکت نشین کردن رونی
تصمیم اسانی نبود چون من باید بازیکنی بسیار خوب که خیلی هم گل میزند را بیرون میزاشتم اما او اندکی از بقیه از نظر وضعیت جسمانی و فیزیکی عقب تر بود .تصمیم اسانی نبود اما گرفته شد .
فلچر
او هر روز دارد تمرین میکند من فکر میکنم که هفته اینده به کمپ تیم ملی اسکاتلند برود و با ان ها مشغول تمرین شود .او برای تیم زیر 21 ساله بازی کرد و بسیار خوب بود .اما با وجه به وضعیت وی ما فقط باید صبر کنیم و شرایط را بررسی کنیم .اگر او به همین ترتیب ادامه دهد قطعا ما او را در برنامه هایمان در نظر میگیریم چون وی بازیکن فوق العاده ای است . درن براحتی میتواند در ترکیب 25 نفره ای که به یوفا برای لیگ قهرمانان میدهیم قرار بگیرد .
نقل و انتقالات
بازیکن دیگری به ما اضافه نخواهد شد و عجله ای هم برای قرض دادن بازیکن ها نیست چون برای قرارداد های قرضی هنوز 7 روز دیگر فرصت باقی است .
منبع : mymanutd.ir
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)