Design & Developed BY Patira

صفحه 42 از 76 نخستنخست ... 32404142434452 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 759
    کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

بارسلونا اخبار کمپ آبی و اناری فصل 2012-2013

[b]سلام دوستان خسته نباشید
    .با تموم شدن فصل 2011-2012 نیاز به یک تایپیک مربوط به اخبار در فصل جدید بود .در این بخش اخبار رو از سایت های دیگه کپی پیست کنید منبع هم خواستید بگید ولی لطفا از دادن پست های اسپم ( دست نوشت خودتون) در این تایپیک خودداری کنید.این تایپیک مخصوص اخبار نوشته شده در منابع خارج از دربی هست.لطفا فقط دوستان بارسایی این بخش رو بگردونن تا اخبار جانب دارانه راهی به این تایپیک پیدا نکنه.
    گذاشتن اخبار از سایت های گل و ورزش3 ممنوع است
    موفق و پیروز باشید دوستان ابی و اناری
    ویرایش توسط David7 : 09-26-2012 در ساعت 13:54

2. 13 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

بازیکن اهل جزایر قناری، تا بدین مرحله از فصل جدید، دو گل برای بارسا و دو گل برای تیم ملی اسپانیا به ثمر رسانده است که بهترین شروع را در دوره بازیگری او رقم زده است.

پدرو با چهارگلش در ابتدای فصل جاری، نوید یک سال رویایی را می دهد. او که در دو بازی اولیه بارسا در لالیگا و سوپرجام - رئال سوسیداد (5-1) و رئال مادرید در دور رفت (3-2) - و مسابقه اسپانیا - عربستان، که زننده دو گل بازی و یکی از برترین ستاره های میدان بود، امیدهای زیادی را در دل زنده کرده است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    فرم بازی

پس از حضوری معمولی در چند ماه آخر فصل گذشته به دلیل مصدومیت، او 2011/12 را پایان برد و فصل جدید را با گلزنی آغاز کرد. او که در برد بارسا در برابر رایو ولکانو (7-0)، یکی از گلها را به نام خود ثبت کرد و در فینال جام حذفی در برابر اتلتیک بیلبائو، موفق به گلزنی شد، نظر دل بوسکه را برای حضور در یورو 2012 و کسب دومین موفقیت اروپایی کشورش جلب کرد.

بهتر از همیشه

شروع او در این فصل مشابه کارش در 2009 می باشد. فصلی که برای پدرو با گلزنی در برابر بیلبائو (2-1) آغاز شد و در ادامه با گلش در سوپرجام اروپا و در برابر شاختار دونسک (1-0) باعث قهرمانی آبی اناری ها شد. او فصل 2009 را با 23 گل به پایان رسانید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

اریک آبیدال؛ تولدت مبارک.

اریک سیلواین آبیدال، مرد فرانسوی نیوکمپ، در تاریخ 11 سپتامبر 1979 در شهر لیون به دنیا آمد و اکنون در سن 32 سالگی با پشت سر گذاشتن یک بیماری دشوار، همچنان تلاش می‌کند و چشم‌های زیادی را به حضور دوباره در میادین امیدوار کرده است.

آبیدال در 20 سالگی به تیم لیون دو شره - یکی از تیم‌های دسته 2 فرانسه - پیوست و سپس در موناکو، لیل و در نهایت لیون بازی کرد. او که تقریبا زندگی فوتبالی‌اش را در لیون و بارسلونا گذرانده است، تا کنون موفق به کسب 22 عنوان با این دو تیم شده است.

آبیدال ذاتاً یک مدافع چپ محسوب می‌شود، اما به دلیل قد مناسبش، گاها در پست دفاع مرکزی نیز بازی کرده است. قدرت ساق‌های او باعث اجرای خوب حرکات تاکتیکی در زمین و حتی دوندگی 90 دقیقه‌ای می شود که مهاجمین حریف را به زانو در می آورد.

سال 2007، اریک به بارسا پیوست و اصرار او مبنی بر حضور در بین کاتالان‌ها تا جایی پیش رفت که در پی مخالفت سران لیون، در تمرینات این تیم شرکت نکرد. پیوستن او پس از پیوستن به بارسا موفق به کسب موفقیت‌های فراوان به همراه این تیم شد و با آمدن گواردیولا، بصورت ثابت در ترکیب آبی اناری پوشان حاضر شد.

او که در لالیگا، لحظات تلخ و شیرین را توامان تجربه کرده، همواره از حمایت هم تیمی‌ها و هواداران برخوردار بوده است. در مارس 2011 اعلام شد که آبیدال به تومور کبد دچار است و پس از عمل جراحی و گذراندن یک سال، بار دیگر برای پیوند کبد تحت عمل جراحی قرار گرفت. در تمام این مدت، اریک حمایت فوتبال دوستان را به همراه داشت؛ هم‌دردی بازیکنان متعدد و هواداران در شبکه های اجتماعی، تشویق او در دقیقه 22 در بازی با ختافه توسط هواداران، به بازو بستن بازوبند کاپیتانی و بالای سر بردن جام قهرمانی لیگ اروپا در سال 2011، گوشه‌ای از علاقه جامعه فوتبال به این بازیکن است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، اولین و بزرگترین سایت هواداران بارسلونا در ایران، تولد این مبارز آّبی اناری را به او و هوادارانش تبریک می گوید و برای او آرزوی سلامتی دارد.

The King

5. کاربر روبرو از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

پیش فرض پيکه: فابرگاس فصل‌خوبي در بارسا خواهد‌داشت

جرارد پيکه، مدافع بارسا، مطمئن است که سسک فابرگاس، هم تيمي اش در بارسا، علي رغم شروع نه چنداني خوبي که داشته، فصل خوبي را در نوکمپ سپري خواهد کرد.
    کاپيتان سابق توپچي ها در هفته هاي ابتداييفصل جديد لاليگا بازي هاي خوبي را به نمايش نگذاشت و به همين دليل با انتقاداتي روبرو شد.
    با اين وجود، پيکه مطمئن است که فابرگاس در اين فصل نقشي کليدي در بارسا ايفا خواهد کرد.
    او در گفتگو با کاده نا سر گفت:" سسکشرايط خيلي خوبي دارد. او در ديدار مقابل عربستان هم بازي بسيار خوبي به نمايشگذاشت.
    هر بازيکني در طول دوران حرفه اي اش فراز و نشيب هايي دارد. خيلي ها در مورد جدايي او در زمستان صحبت مي کنند، در حالي که ما تنها سه بازي در لاليگا انجام داديم.
    به نظر من، در دنياي فوتبال هيچ صبري وجود ندارد. او خيلي آرام است و من مطمئنم که او سرانجام فصل بسيار خوبي را سپري خواهد کرد.
    يکي از بهانه ها اين است که بارسا پول زيادي براي خريد او پرداخت کرد. اين مسئله فشار زيادي روي او وارد کرد. وقتيشرايط مطابق انتظار پيش نمي رود، شايعات شروع مي شود.
    من اين را دوست ندارم اما فوتبال همين است."
    فابرگاس پس از 8 سال بازي در آرسنال، در تابستان 2011 به بارسا بازگشت و فصل گذشته، 28 بازي در لاليگا انجام داد.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

سسك فابرگاس نوشت
    شفاف سازي فابرگاس با سه زبان

سسك فابرگاس ستاره ملي پوش بارسلونا با نوشتن مطلبي در صفحه اجتماعي خود شايعات اخير را صرفا سوءتفاهم دانست.

مصاحبه سسك فابرگاس ستاره آبي اناري پوشان با ديلي اسپورت تبديل به بحراني براي اين بازيكن شد و روزنامه هاي اسپانيايي به شدت از او انتقاد كردند.

«بازيكن تعويضي خوب وجود ندارد. هيچ چيزي بازيكن تعويضي را بزرگ نمي‌كند. من هميشه براي هم‌تيمي‌هايم آرزوي موفقيت دارم و با صورتي خندان در برابر آنها قرار مي‌گيرم، در حالي كه در دل من شادي وجود ندارد. من صورت ناراحتم را با خودم به خانه مي‌برم، اما هرگز نمي‌گذارم مربي و يا هم‌تيمي‌هاي من آن را ببينند. همه دوست دارند در تك‌تك دقايق بازي حضور داشته باشند. من هميشه اين را گفته‌ام كه در بهترين تيم جهان بازي مي‌كنم. اما من اينجا هستم تا رقابت كنم، ياد بگيرم و لذت ببرم، نه اين كه روي نيمكت بنشينم. مربي، توانايي‌هاي من را مي‌داند، اما مشكل اينجاست كه در پست‌هايي كه من بازي مي‌كنم، سه بازيكن اول جهان حضور دارند. خوشحالم كه عضوي از اين تيم هستم، ولي زماني كه مربي به من مي‌گويد برو، بايد بروم و خواهم رفت. البته اين كار براي او نيز آسان نيست. فقط بايد ادامه بدهم و صبر داشته باشم. بايد منتظر ماند تا اوضاع تغيير كند.»

اما بازيكن سابق آرسنال براي رهايي از فشار انتقادات هواداران اسپانيايي و محافل ورزشي اين كشور مطلبي را به سه زبان كاتالانيايي،اسپانيايي و انگليسي در صفحه اجتماعي خود منتشر كرد:«براي رفع هرگونه سوء برداشت به سه زبان مي نويسم.من بسيار خوشحالم كه در اين تيم بازي مي كنم و به باشگاه عشق مي ورزم.از حمايت هواداران و هم تيمي ها راضي هستم.منظور من اين بود كه نياز به تلاش بيشتر دارم تا به جايگاه مدنظر خود برسم و بهترين عملكرد را براي بارسا به نمايش بگذارم.روز خوش.»

8. کاربر روبرو از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

لاپورتا: ممکن است به بارسا برگردم

خوان لاپورتا، رئيس سابق باشگاه بارسا، اعلام کرد ممکن است به اين باشگاه برگردد.

لاپورتاي 50 ساله بين سال هاي 2003 تا 2010 رياست باشگاه بارسلونا را برعهده داشت و با دو قهرماني در چمپيونزليگ، چهار قهرماني در لاليگا و يک قهرماني در کوپا دل ري، افتخارآميزترين دوران تاريخ اين باشگاه را رقم زد.

او دو سال قبل جاي خود را به ساندرو روسل داد اما اکنون اعلام کرد که ممکن است به نوکمپ برگردد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من دوست دارم در صورت خودمختار شدن کاتالونيا، رئيس بارسلونا شوم. من قبلا اين را به هواداران گفته ام و آنها اين را درک مي کنند.

وقتي من رياست بارسا را برعهده داشتم، ما قهرمان چمپيونزليگ، جام باشگاه هاي جهان، سوپرکاپ اسپانيا و لاليگا شده ايم.

هواداران بارسا تا زماني که ايدئولوژي رئيس فعلي پابرجا باشد، اين را درک مي کنند."

10. کاربر روبرو از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

بويان: بارسا بايد با زلاتان رفتار بهتري مي‌کرد

بويان کرکيچ، مهاجم جديد ميلان، معتقد است باشگاه سابقش، بارسا، بايد رفتار بهتري با زلاتان ابراهيموويچ در طول دوران حضور اين ستاره سوئدي در نوکمپ داشت.

زلاتان تنها يک فصل براي بارسا بازي کرد و سپس با بازگشت به فوتبال ايتاليا، پيراهن ميلان را به تن کرد.

بويان در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" فکر مي کنم زلاتان اين شايستگي را داشت که در بارسا با او رفتار ديگري شود. او بازيکني فوق العاده با قلبي بزرگ است."

اين مهاجم جوان اسپانيايي همچنين با ستايش از فرانک رايکارد و پپ گوارديولا، گفت:" رايکارد کاملا به من اعتماد داشت. وقتي او رفت، من سال سختي را پشت سر گذاشتم. او شخصيت فوق العاده اي داشت. رابطه من با او قابل مقايسه با بقيه نبود.

فکر مي کنم گوارديولا به خاطر همه دستاوردهايي که داشت، بهترين مربي دنياست."

ستاره جديد روسونري همچنين از مسي انتقاد کرد و گفت:" ما رابطه اي معمولي با هم داشتيم اما از زماني که من به ايتاليا آمدم، اصلا به من زنگ نزد."

12. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

پيکه: فابرگاس فصل‌خوبي در بارسا خواهد‌داشت

جرارد پيکه، مدافع بارسا، مطمئن است که سسک فابرگاس، هم تيمي اش در بارسا، علي رغم شروع نه چنداني خوبي که داشته، فصل خوبي را در نوکمپ سپري خواهد کرد.

کاپيتان سابق توپچي ها در هفته هاي ابتدايي فصل جديد لاليگا بازي هاي خوبي را به نمايش نگذاشت و به همين دليل با انتقاداتي روبرو شد.

با اين وجود، پيکه مطمئن است که فابرگاس در اين فصل نقشي کليدي در بارسا ايفا خواهد کرد.

او در گفتگو با کاده نا سر گفت:" سسک شرايط خيلي خوبي دارد. او در ديدار مقابل عربستان هم بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشت.

هر بازيکني در طول دوران حرفه اي اش فراز و نشيب هايي دارد. خيلي ها در مورد جدايي او در زمستان صحبت مي کنند، در حالي که ما تنها سه بازي در لاليگا انجام داديم.

به نظر من، در دنياي فوتبال هيچ صبري وجود ندارد. او خيلي آرام است و من مطمئنم که او سرانجام فصل بسيار خوبي را سپري خواهد کرد.

يکي از بهانه ها اين است که بارسا پول زيادي براي خريد او پرداخت کرد. اين مسئله فشار زيادي روي او وارد کرد. وقتي شرايط مطابق انتظار پيش نمي رود، شايعات شروع مي شود.

من اين را دوست ندارم اما فوتبال همين است."

فابرگاس پس از 8 سال بازي در آرسنال، در تابستان 2011 به بارسا بازگشت و فصل گذشته، 28 بازي در لاليگا انجام داد.

14. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

استقبال از مسي در پرو با فرياد رونالدو، رونالدو

مهاجم بارسلونا در هنگام خروج از اتوبوس تيم در پرو با فرياد «رونالدو، رونالدو» مورد استقبال قرار گرفت.

مردم پرو در استقبال از تيم ملي فوتبال آرژانتين، به محض خروج ليونل مسي از اتوبوس تيم فريادهاي «رونالدو، رونالدو» سر دادند.

اين فريادها در پاسخ به فريادهاي «مسي، مسي» هواداران بارسلونا هنگام حضور کريستيانو رونالدو در ورزشگاه‌هاي ديگر کشورها بود.

هافبک پرتغالي رئال مادريد در پيروزي 4 بر صفر تيمش مقابل قبرس در رقابت‌هاي مقدماتي يورو 2012 در سپتامبر گذشته هو شد و اکنون اين اتفاق در تلافي اتفاق سپتامبر گذشته براي مسي رخ داد.

آرژانتين فردا شب در رقابت‌هاي مقدماتي جام‌جهاني با پرو ديدار خواهد کرد.

مسي جمعه گذشته نقش خيره‌کننده‌اي در پيروزي 3 بر يک تيمش مقابل پاراگوئه داشت و بيست و هشتمين گل ملي خود را به ثمر رساند.

16. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

roma

عکس روز: «پرچم کاتالونیا:لباس دوم فصل آینده».

The King

18. کاربر روبرو از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده است .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

roma

سویا - بارسلونا، شنبه 29 سپتامبر.

زمان برگزاری بازی دو تیم سویا و بارسلونا مشخص شد. طبق اعلام فدراسیون فوتبال اسپانیا مصاف دو تیم سویا و بارسلونا، در ششمین هفته لالیگا، روز شنبه 29 سپتامبر و ساعت 22:00 به وقت محلی در ورزشگاه سانچز پیزخوان برگزار خواهد شد.

بنابر اعلام فدارسیون فوتبال اسپانیا برنامه3
    بازی بعدی بارسا در لالیگا تعیین شده است. شنبه، 15 سپتامبر تیم به ختافه سفر خواهد کرد، دو تیم در ساعت 20:00 به وقت محلی به مصاف هم می روند. یک هفته پس از آن، روز شنبه 22 سپتامبر بارسا میزبان گراندا خواهد بود، که این بازی ساعت 22:00 در ورزشگاه نیوکمپ برگزار خواهد شد. در ششمین هفته لیگ، بارسلونا با سویا بازی خواهد کرد. پس از این دیدار، تیم به لیسبون سفر خواهد کرد تا در دومین بازی مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا به مصاف بنفیکا برود. این بازی روز سه شنبه 2 اکتبر در خانه حریف برگزار خواهد شد.

هرکولس - بارسا ب، 22 سپتامبر

بارسا ب در تاریخ 22 سپتامبر، روز شنبه ساعت 16:00 به وقت محلی به مصاف هرکولس می رود که در واقع این بازی ششمین بازی فصل بارسا ب در دسته 2 می‌باشد.

The King

20. کاربر روبرو از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده است .

صفحه 42 از 76 نخستنخست ... 32404142434452 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)