مى گفتند كمپ معارض دارد
فتح الله زاده: آقايان خودشان را استقلالى جا مى زنند!
على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال گفت: بعضى ها الان چشم ديدن اين كمپ را ندارند و جالب است كه خودشان را استقلالى هم جا مى زنند.او در مورد شرايط كمپ استقلال اظهارداشت: مى دانيد اين جا روزگارى پر از خاك بود. وقتى به كمپ مى آمدم پايم تا مچ درخاك فرو مى رفت اما به لطف خدا و پيگيرى مسئولان باشگاه استقلال توانستيم فاز اول كمپ را با موفقيت تكميل كنيم و حالا در مراحل بعدى هستيم.وى در خصوص جايگاه تماشاگران زمين چمن كمپ ادامه داد: چند ماه ديگر بارندگى ها آغازمى شود و من نگران جايگاه هوادارانى هستم كه وارد كمپ مى شوند و مى خواهند تمرينات ما را از نزديك نگاه كنند. بايد تا زمستان جاى آنها را درست كنيم. خدا راشكر الان يك زمين تمرين صاف و يكدست داريم و مى توانيم با خيال راحت اين جا تمرين كنيم. رختكن و ديگر چيزها هم هست اما كمپ بايد به شكلى كه شايسته باشگاه استقلال است كامل بشود و من با قدرت پاى كار هستم.فتح الله زاده در خاتمه افزود: بعضى ها الان چشم ديدن اين كمپ را ندارند و جالب است كه خودشان را استقلالى هم جا مى زنند. منظورم همانهايى است كه مدام گفتند كمپ معارض دارد و حتى يك تكه سنگ از اينجا را هم جا به جا نكردند.