تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
اصلا ما تو صنایع هنر داغونیم
تازه برد 3-0 والیبال تیم ملی کشورمون رو به همتون تبریک میگم بچه ها دیدید گزارشگر چقدر ذوق کرده بود 8 بار گفت راه یافتن به لیگ جهانی را به شما...
بابا تو المپیک 2010 ایران آنقدر ذوق کرده بود طلا رو ندادن به ایران آنقدر پرچم رو گرفت بالا سرش!
بی فرهنگی در ایران بیداد میکنه :
اون از المپیک اینم از دربی 75 اینم از تیم ملی کشورمون!
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
بچه ها جاتون خالی.امروز رئیس جمهور اومد گنبد شهر مارو ثبت جهانی کنه.الآن هم داشت زنده از شبکه گلستان پخش میشد که نمیدونم چی شد برج کوچولوی شهر آقا جعفر اینا ( گرگان) رو نشون دادند.برجشون دور خودش میچرخه. توش بری فک کنم بعد نیم ساعت سر گیجه بگیری.من که نرفتم ولی همچین حسی دارم.خلاصه ما هم ثبت جهانی شدیم رفت.خونمون نزدیک پادگان هست هلیکوپتر ها رژه هوایی میرفتند.الآن هم کنار برج جشنه.من که نرفتم ولی دوست داشتم برم.
LEGENDARY
یه روز خوب میاد ...
فیلم فقط فیلم علی رهبر فقط سید علی
بسیج ناحیه 370 کمپ دربی![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
بچه ها مسی تغییر اسم داد. مدرکم دارم . عکس پایین همه چیز رو نشون میده. کلیک کن سایز اصلی بیاد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
LEGENDARY
برین لینک زیر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه موضوعی رو جستو جو کنید
مثلا دربی
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
بنده خدا این همون سبک اخراجی ها با قابل بندی جدیده کلا فیلم خیلی هم بد نبود به پای اینکه تو حوزه سیاسی ایران فیلم نداره اصلا
این فیلمایی که گفتی سلیقه شخصیته وگرنه به نظر شخص شخیص بنده
بالغ بر 5000 فیلم اینطوری تو ذهنم زنده شد چقد از تعریفت معلومه قشنگه
اره کم نیار بیا با هم 6.7 بار نگاش کنیم بقیه کم بیارن
ه-غ-ف-ر-ز کلمات در هم ریختس خودت کلمه مناسبو دربیار
دیگه عبدالله که بشه مهندس نفت تا ته جامعه رو بخونین![]()
من دقیق 4 بار رفتم روم نشد برم تو سینماچه جوری رفتین به منم بگین
آخریش کلاه قرمزی و سروناز بود
دیگه نرفتم
WENGER 4 EVER
یه ایمیل با حال واسم اومد امشب که گلشیفته فرهانی هم به از اوناش پیوست
تو یه فیلم افغانی که به زودی اکران میشه گلشیفته مورد بوق قرار میگیره توسط یه افغانی {ببین کارمون به کجا رسیده
یه چندتا از صحنه هاشو واسم ایمیل کرده بود
ایول کلی بازی کردیم با گوگل
اینجا الان مبهم صحبت کردی بخاطر سطح کیفی فیلم روت نشد بری ؟
یا بخاطر حاشیه های انتهای سینما و تاریکی هاخب نرو وسط اونا بیا عین بچه خوب اولا بشین
اره البته صحنه تجاوز پخش نداره و فیلم برداری هم نداشتهفقط از اونجا یه سری مسائل اتفاق میفته
ضمن اینکه در فیلم جدیدش که قرارداد بسته رسما در نقش یه پورنوسیسم ظاهر میشه البته هنوز جزئیات پخشی تائید نشده
واسه اگاهی افکار عمومی واضح گفتما![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)