تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
حتما هرکسی در اینترنت بازی زیبای Angery Brides رو بازی کرده این بازی در سال 2010 به عنوان معروفترین بازی جهان برای کودکان انتخاب شد این بازی به معنی پرندگان خشگیمنه که بازی زیبا و سرگرم کننده ایه شرکتش هم سنگ تموم گذاشته
مثلا عروسک هاش رو به بازار اورده این بازی اکثرا بر روی گوشی های موبایل هم هست
که جدیدا نسخه rio این بازی هم اومده که بسیار زیباست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
برای چی این رو اینجا گذاشتی .جدید ترین نسخه Angery Brides چند ماه قبل به بازار اومده این خبر قدیمیه .
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم چرا این سوالا رو میپرسی تو که ماشالله تازه وارد نیستی تو کمپ قبلی هم بودی دیگه وقتی کمپ به 100صفحه برسه میریم سراغ جلد بعدی در مورد اون تایپکی هم که رها زده فک کنم تو بخش بازی های موبایل جا داشته باشه اگه اینطور باشه که این پست حذف میشه وگرنه که هیچی خلاصه مهدی بهتر میدونه تا من
جونم براتون بگه همین الان از امتحان برگشتم فاینال بود level 5جهاددانشگاهی میخونم انصافا لیسینینگش سخت بود ولی بقیه اب خوردنکیف کردم میان ترمم 94گرفتم 7روز دیگه هم کارنامه میدن ببینیم خدا چی میخواد دیگه
ویرایش:
اینم برای کسایی که شبکه الجزیره و ... میخوان شاید به درد بخور باشه
ویرایش توسط 레자 : 09-08-2012 در ساعت 19:40
با سلام
اومدم یکم درد دل
راستش قبلا که میومدم کمپ دربی دلم شاد میشد و کلی میخندیدم الان همه چی غم انگیزه شده تو دربیالبته شاید واسه من اینجوری شده
مدرک هم دارم
میتونین برین تو کمپ دربی جلد اول و دوم رو ببینین و اگه توجیه نشدین رجوع کنید به بهارستان دربی
راستش قبلا یه رسول اسپمری بود
یک مهدی بود که فقط تشکر نمیزد و پست هم میداد
یک عبدالله بود که سفرنامه میذاشت
یک ...
به نظرتون هنوزم به جایی برای گپ خودمونی اعضا نیاز نداریم؟
ویرایش : http://www.aparat.com/v/495348c624a0ea233f18123b6adcdc28309981![]()
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 09-08-2012 در ساعت 21:58
♣ The King ♣
اولا اها کسی نیست و اسم داره (مهدی) دوما شما دو سه تا پست پشت سر هم دادین که باید همشون تو یه پست هی ویرایش میدادین
میخوای دلیلشو بدونی؟
1-نبود رسول که تو ادامش دلیلشو میگم
2-توجه کاربران شوخ و فعال به پروفایل هم مثلا خود من از فعالیتم کم شده چرا ؟چون هی من و عبدالله و رسول و رها و ابی و مهرداد و سعید و چندین نفر دیگه که اسم نمیبرم هی میریم پروفایل همدیگه و باهم شوخی میکنیم البته اونجا دستمون بازتره و فحش های کم سطح هم تو حرفامون قاطی میکنیمالان خود رسول جونش درمیاد دوتا پست اینجا بده چون فقط تو پروفایل ... و ... و ... هی چرخ میزنه
منم همینطور هستم حتی تو و کاربرای دیگه همین باعث میشه اینجا بیایم به قصد تفریح
لینک دانلود مسابقه ی Americas Got Talent رو میخوام اگه میشه کم حجم باشه![]()
من یه چیزی رو باید بگم :
اینجا بخش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و کمپ دربی هم یکی از تاپیک های این بخشه
همون طور که میدونید ارسال پست تو این قسمت جزو ارسال ها حساب نمیاد حالا چه 10 تا باشه چه 100 تا پس بودو نبودش فرقی نمیکنه
یه نکته اخر بخدا تو این سایت ملاک ارسال کاربرا نیست بیخود پست های اخبار پی در پی ندید((منظورم کلی بود شخص خاصی رو نگفتم ))
البته بچه های اینجا تو بخش تیم خودشون فعالیت میکنند که این خدارو شکر نکته مثبته و کمتر شدن کاربرایی که تو تاپیک تیمی که بهشون ربطی نداره مدام اخبار ارسال میکنند![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
آخی حس پست دادن پر کشیده.
مهدی خلی قشنگ با بچه ها مچ بود.
یاد ندارم به جز معدود دفعات پستیو پاک میکرد.
خلاصه کمپها اولش با تبریک بود و آخرش سر اسم بعدی.کلا خیلی حال میداد ولی الان چی.یه مشت اراجیف .
خدایی سر یه سفرنامه اونقدر یکیو سین جین کردیم که قهر کرد.
یکیم اینقدر بهش گفتید اسپمر که اونم دیگه پر زد.
مرتوض هم که کلا نیستش دیگه.
سینا هم فقط نصیحت میکنه.
منم که هر دفعه میام اینجا بیشتر زده میشم از دربی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)