وین رونی معتقد است که در آینده میتواند در خط هافبک بازی کندوین رونی معتقد است که در آینده میتواند در خط هافبک بازی کند، زمانی که روزهای او در خط حمله به پایان رسید.
وین رونی در مصاحبه با روزنامه Daily Mirror، چاپ انگلستان، در باره حضور در پست هافبک توضیح میدهد:" در این پست من بیشتر توپ به دست می آورم، بیشتر درگیر میشوم و حتی پس از پایان هر بازی، به حضور دائم در پست هافبک فکر میکنم، اما تنها پس از پایان زندگی حرفه ای من. در 2 فصل گذشته هنگامی که احساس کردم به وضوح نیازی به دور کردن مدافعان ندارم، گاهی به خط میانی بازگشتم، پس من هنوز هم میتوانم بازی را تحت تأثیر قرار دهم".
وین رونی همچنین در مورد رنج و عذاب قهرمانی رقبای همشهری میگوید:" کسی فریاد میزد، تیم منچسترسیتی در وقتهای اضافه 2 گل به ثمر رسانده و من فکر میکردم آن فرد بیمار است. طرفدارانمان با دلی شکسته نگاه میکردند. در اینجا چیزی بدتر از امتیازات برابر وجود نداشت اما تفاضل گل آنها بهتر بود".
وین رونی همچنین در مورد ندامت و پشیمانی از باب فحاشی در مقابل دوربین های تلوزیونی پس از هت تریک وی در دیدار در مقابل تیم وستهم یونایتد در 2 فصل پیش اظهار داشت:" من در مقابل دورین فریاد میزدم، جیغ میکشیدم و فحاشی میکردم. چهره من تماماً به هم پیچیده، اخم روی، خشمگین و زخمی بود و من شروع به ابراز احساسات بیمار گونه کردم و میدانستم که به خودم اجازه سقوط دادم. بعد از آن کار اشتباهی انجام دادم و در حال حاضر پشیمانم و واقعاً احساس تأسف میکنم".