Design & Developed BY Patira

صفحه 78 از 138 نخستنخست ... 2868767778798088128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 771 تا 780 , از مجموع 1372
    مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

بایرن مونیخ اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012

به نام خداوند جان و خرد
    کزین برتر اندیشه بر نگذر

اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012

ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20

2. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    مارتینز یا 40 میلیون یورو ؟

خاوی مارتینز، این اسمی است که امروزه ذهن تمام طرفداران بایرن را به خودمشغول کرده. نقل و انتقالی بی سابقه در تاریخ بوندسلیگا نه به دلیل وضعیت آن ، بلکه به دلیل عدم تطابق نام و قیمت بازیکن.

امیرحسین پاک نژاد
    Fcbayern.ir-
    نکته اصلی اینجاست که مارتینز بازیکن خوبیست ولی آیا ذخیره تیم ملی اسپانیا بودن، توجیه جالبی برای پرداخت رقم 40 میلیون یورو می باشد؟ شکی نیست که اگر قرار بر این باشد، پس بازیکنانی نظیر فابرگاس یا تورس که گلزنان قابلی نیز هستند باید قیمتی بین 60 تا 70 میلیون یورو داشته باشند. حتی مشخص است که مارتینز اگر سالها در تیمی مثل بیلبائو بازی کند هیچ تضمینی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم ملی ندارد چرا که همیشه تیم ملی اسپانیا در تسخیر ستاره های بارسا و رئال بوده است. در حالیکه با بازی در بایرن (به عنوان بازیکن مسمرثمر) می تواند خود را در تیررس سرمربی تیم ملی اسپانیا قرار دهد. پس هم اکنون حضور در بایرن برای این بازیکن حکم سکوی پرتاب و چهره شدن را دارد و بالعکس مارتینز اصلا برای بایرن مهره کلیدی (حداقل تا این لحظه) محسوب نمی شود مگر اینکه با درخشش خود بتواند جای بازیکنانی همچون کروس، گوستاوو و حتی اشتایگر را بگیرید. آن هم در شرایطی که بعید است اشتایگر و یا کروس که بازیکنانی ملی پوش هم هستند به راحتی جای خود را به او بدهند. از طرفی مارتینز با گووستاوو هم رقابت سختی خواهد داشت چرا که وی به تازگی در تیم ملی برزیل مورد توجه قرار می گیرد. در پایان هم آناتولی تیموشک می ماند که خود قبل از حضور در بایرن پدیده اوکراین محسوب می شد اما اکنون فقط یک ذخیرست. حال با دیدن نام این بازیکنان و سیستمهای یوب هاینکس به این نتیجه می رسیم که تنها دو نفر شانس فیکس شدن را دارند و در برخی موارد نفر سومی نیز به ترکیب راه می یابد.

اکنون با دیدن این اسامی و بازی بسیار خوب بایرن در فصل گذشته اروپا ، آیا واقعا کمبود بایرن یک هافبک دفاعی چهل میلیونی بود؟ مسلما بسیاری از هواداران باخت در فینال اروپا را به گردن نبود بازیکنی مثل مارتینز نمی اندازند چرا که بایرن با همین هافبکها امثال رئال ، منچسترسیتی، ناپولی و ... را پشت سر گذاشت و در فینالی تماما هجومی و یکطرفه در ضربات پنالتی مغلوب چلسی شد. پس شاید بتوان گفت نبود یک مدافع شش دانگ یا یک مهاجم تمام عیار دلایل قابل قبول تری برای باخت در فینال بود تا نبود یک هافبک دفاعی.

اگر بازیهای اتلتیکو را در سال پیش دیده باشید مشخص بود که مارتینز بازیکن خوبیست ولی به هیچ عنوان ستاره ای نیست که حداقل چهل میلیون یورو بی ارزد . مارتینز ممکن است یک سال دیگر 60 میلیون یا 10 میلیون ارزش داشته باشد. ولی این موضوع ربطی به تصمیم حال حاضر مدیران بایرن ندارد و کار آنها را توجیه و تضمین نمی کند. واقعا در یکسال گذشته سامی خدیرا بازیکن بهتر و موثرتری برای رئال و آلمان بود یا خاوی مارتینز که در یورو حتی یک بازی فیکس هم انجام نداد؟ آیا رئال حاضر نبود در ازای گرفتن چهل میلیون یورو خدیرا را که به ارزانی از اشتوتگارت به خدمت گرفته بود بفروشد؟ جواب این سوالها کاملا واضح است.

اجازه دهید فرض کنیم بایرن به جای خاوی مارتینز، سامی خدیرا را یه خدمت میگرفت (یا هر بازیکنی که از دید شما یک هافبک تمام عیار دفاعیست را جذب میکرد) این انتقال چه منافعی برای باواریاییها داشت :

1- بایرن صاحب یک بازیکن باکلاس جهانی میشد که دیگر نیاز به اثبات، تمرین و وفق دادن با محیط یک تیم بزرگ را نداشت.

2- این بازیکن نیازی به جا افتادن و هماهنگی در ترکیب بایرن نداشت چراکه در تیم ملی به اندازه کافی با اشتایگر، کروس، مولر، گومز، بادشتابر، لام، بواتنگ و نویر بازی کرده است.

3- با این انتقال یکی از بازیکنان کلیدی رئال توسط تیم اول آلمان خریداری می شد و طبیعتا از قدرت رقیب اروپایی بایرن اندکی کسر میگردید وطبیعتا بایرن قدرتمندتر از گذشته جلوه می کرد.

4- این پول به تیمی پرداخت می شد که در شرایط طبیعی همیشه از بایرن ثروتمندتر و دست و دلبازتر است . پس 40 میلیون یورو به حساب یک تیم درجه دو اروپایی (آن هم تیمی که آلمانی نیست) واریز نمیشد تا این تیم ناگهان تراز مالی خود را فقط با یک انتقال 40 میلیون یورو مثبت ببیند (اتفاقی که برای هیچ تیم بوندسلیگایی تا کنون نیفتاده است) . در واقع بایرن فقط 40 میلیون یورو کمک کرد تا تیم دیگری از اسپانیا پولدار و مدعی شود. تیمی که در شرایط عادی موفق شد به راحتی شالکه ثروتمند را از اروپا حذف کند پس چه برسد به اینکه اکنون چهل میلیون یورو نیز در حساب خود برای تقویت تیم پس انداز کند.

5- با توجه به شکایت شدیداللحن مدیران باشگاه بیلبائو از سران بایرن ، درصورتیکه اتهام تست پزشکی بدون اجازه مارتینز ثابت شود نه تنها این انتقال وجهه پرآوازه ترین تیم آلمان را خدشه دار میکند بلکه باید منتظر جریمه های سنگین نقدی و غیرنقدی یوفا نیز بود.

پس مطمئن باشید اگر خاوی مارتینز هم اکنون مستحق این رقم بود در حال حاضر بزرگان اروپا یا گوی سبقت را در جذب این بازیکن از بایرن ربوده بودند و یا شانه به شانه رقابت می کردند. اما متاسفانه تنها رقیب جدی بایرن تیمی به نام منچسترسیتی بود که معروف به بی کله خرج کردن و بی حساب و کتاب بازیکن خریدن است. سال گذشته بایرن بازیکنی همچون کونترائو را نخرید اما همان موقع بجز بایرن، رئال ، لیورپول ، میلان و منچستر به دنبال او بودند. همین تعدد رقبا نشان از کیفیت یک بازیکن دارد و جالب اینکه کونترائو اکنون ستاره رئال در دفاع کناری است و اگر آلابا نبود بایرن در فصل گذشته از این ناحیه به شدت متضرر می شد.

با تمام این احوال همیشه بازیکنان با انتقال به بایرن یا رو به اوج رفته (مثل کان ، ریبری ، روبن ، بواتنگ و ...) و یا روبه نزول (پودولسکی ، بروفسکی ، تیموشچوک و ...) گذاشته اند و معمولا بازیکنی در حد وسط نمانده است . زمان به زودی مشخص میکند که آیا مارتینز ارزش چنین خرج هنگفتی را داشت (که همه هواداران امیدوارند چنین باشد) و یا فقط اشتباه مرگباری در تراز هزینه های مونیخیها بود که سالها زحمت مثبت بودن آن را کشیدند

fcbayern.ir

4. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    تلاش گوستاوو برای حفظ جایگاه ثابت

Fcbayern.ir- با آمدن خاوی مارتینز به بایرن , این هافبک تدافعی برزیلی برای ماندن در ترکیب اصلی نیاز به تلاش بسیار دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران; لوییز گوستاوو از روحیه خوبی برخوردار است و در این رابطه به ترانسفرمارکت می گوید: "با ورود مارتینز به مونیخ یک رقابت بین من و او به وجود آمده است و به نظر من این رقابت برای پیشرفت بسیار خوب است. ما فصل بلندی را پیش رو داریم و بازی های بسیاری در انتظار ماست , پس هر دوی ما فرصت بازی کردن را پیدا خواهیم کرد."

البته خود گوستاوو هم خوب می داند که کار بسیار سختی را در پیش خواهد داشت و احتمالا باید مدت زیادی از فصل را در روی نیمکت سپری کند. وی در انتهای مصاحبه ی خود گفت: "نیمکت نشینی برای من آخر دنیا نیست و اگر این اتفاق بیافتد همچنان با روحیه به کار خود ادامه خواهم داد."

fcbayern.ir

6. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

تمجید مورینیو از پر افتخارترین باشگاه آلمان

Fcbayern.ir - خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید با انتقاد از باشگاهایی نظیر منچستر سیتی ،چلسی ،پاری سن ژرمن و زنیت آنها را باشگاه هایی دانست که با پول سعی به دست اوردن افتخار و شهرت دارند در مقابل باشگاه هایی نظیر رئال، بارسلونا، بایرن مونیخ ویوونتوس را باشگاه هایی دارای شهرت و سابقه تاریخی قلمداد نمود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مورینیو که با شبکه رئال مادرید تی وی مصاحبه میکرد افزود :" رئال مادريد، بارسلونا، بايرن مونيخ. یوونتوس اين‌ تيم‌ها باشگاه‌هاي بي‌نظيري هستند. قهرماني در ليگ، جام‌هاي اروپايي، تاريخ، هواداران و چيزهاي ديگر، اينها را به هيچ وجه نمي‌توانيد بخريد. بهترين بازيکنان همواره مي‌خواهند در اين باشگاه‌ها حضور داشته باشند. اين تيم‌هايي که به آنها اشاره کردم به همراه چند تيم ديگر، در ويترين قهرماني‌هاي باشگاه خود نزديک به 100 جام قهرماني دارند. اين موضوع نيز در تصميم‌گيري بازيکنان در پيوستن به اين تيم‌ها نقش زيادي بازي مي‌کند."

آقای خاص وبه قول امروزیها آقای منحصر به فرد در مورد لیگ قهرمانان افزود :"واقعا در گروه سختی قرار گرفتیم و با بازیهای دشواری روبه رو هستیم ما برای هر سه حریفمان احترام خاصی قائلیم. به نظر من دورتمند به اندازه سیتی میتواند خطرناک باشد انها تقریبا با سیتی در یک سطح قرار دارند."
    سرمربی پرافتخارترین تیم اروپا در جواب بیننده ای از آلمان که از او پرسیده بود آیا دوست دارید در آلمان مربیگری نمایید؟ با لبخند عنوان نمود : "هیچ چیزی در آینده غیر ممکن نیست اما اگر بخواهم در آلمان مربیگری نمایم وفرصت این کار را داشته باشم، بایرن مونیخ را انتخاب خواهم نمود."

fcbayern.ir

8. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

رضایت هاینکس از ترکیب تیمش

Fcbayern.ir- یوپ هاینکس سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ از اینکه گزینه های فراوانی را برای حضور در زمین مسابقه در ترکیب تیمش مشاهده می کند بسیار خوشحال است و معتقد است این شرایط کلید سربلندی آنها در رقابتهای این فصل است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ در تابستان گذشته بازیکنان بزرگی همچون ژردان شکیری، ماریو مانژوکیچ کلادیو پیزارو و خاوی مارتینز را جذب کرده است و توانسته شروع خوبی در فصل جدید داشته باشد.

هاینکس در مورد نیمکت نشینی روبن در دیدار مقابل اشتوتگارت می گوید:" آرین به من گفت که احساس ناراحتی می کند، ما تیم خوب و پر مهره ای داریم و بهتر است اگر کسی به صورت کامل آماده نیست با نفر آماده تر جایگزین شود."

هاینکس در ادامه در مورد بازی خوب تیمش و به خصوص توماس مولر در مقابل اشتوتگارت می گوید:" نمایش با شکوهی و بازگشت فوق العاده ای داشتیم یک تیم درجه یک بودیم، گلزنی های مولر در این فصل خیلی امیدوار کننده است و او در شرایط مناسبی است."

سرمربی 67 ساله بایرن اضافه می کند:" از اینکه در حال حاضر بایرن مونیخ تعداد زیادی بازیکن آماده دارد کاملا لذت می برم."

بایرن مونیخ در حال حاضر با 6 امتیاز از دو مسابقه صدر نشین بوندسلیگاست.

fcbayern.ir

10. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

"نبوغ باستین بهترین کمک برای من است"

Fcbayern.ir- پس از گذشت روزهای ابتدایی حضور خاوی مارتینز در مونیخ، باستین شواین اشتایگر در شرایط خوب آمادگی خود به سر میبرد و این برای هاینکس که هر دو هافبک احتمالا اصلی ترکیب خود را در شرایط خوبی ببیند بسیار خوشایند خواهد بود.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هافبک 40 میلیونی باشگاه بایرن به بیلد می گوید:" حضور باستین شواین اشتایگر و نبوغ او می تواند کمک بسیار خوبی برای من باشد. او بسیاری از تمریناتی را که من متوجه نمی شوم برایم توضیح می دهد و در این چند مدت درک خوبی نسبت به هم بدست آورده ایم."

مارتینز و شواینی هر دو در تمرینات بایرن حاضر هستند و عدم دعوت از شواین اشتایگر در اردوی تیم ملی و همچنین حضور مارتینز در مونیخ شرایط خوب و فرصت مناسبی را برای هاینکس فراهم آورد تا بتواند دو هافبک تاثیرگذار تیم خود را بیشتر در کنار هم آماده کند.

مراحل انطباق هافبک اسپانیایی بایرنی ها با شرایط جدید به خوبی طی می شود او در این مورد می گوید:" تمرینات کاملا نشاط آور هستند در اینجا تنها شواینی برجسته نیست تمامی بازیکنان دیگر به من در تمرینات کمک می کنند."

fcbayern.ir

12. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

"می خواهم با بایرن از فوتبال خداحافظی کنم"

Fcbayern.ir- دانته مدافع برزیلی تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان اذعان کرد که در صورت تمایل باشگاه برای تمدید قرارداد وی، این بازیکن علاقه مند است که با پیراهن بایرن مونیخ از فوتبال حرفه ای کناره گیری کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این بازیکن 28 ساله چند ماه پیش از بورسیا مونشن گلادباخ راهی بایرن شد وحالا از حضور در آلیانز آرنا خوشحال است و شدیدا به تیم جدیدش علاقه مند شده است.

دانته در گفت و گو با وب سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد:" من بدون شک فوتبالم را در بایرن به پایان می رسانم، در صورتی که باشگاه از من تقاضای این کار را داشته باشد و به من پیشنهاد بدهد، من 4 سال با بایرن قرارداد دارم و مشتاق هستم که اینجا بمانم."

دانته اضافه می کند که:" من به هیج باشگاه دیگری فکر نمی کنم؛ من همه چیز را در این 4 سال بدست خواهم آورد و تلاش می کنم که اعتماد همه را جلب کنم، من احساس کاملا مثبتی دارم که این به خاطر باشگاه، استادیوم؛ تماشاگران و هم تیمی های جدیدم است، من عاشق مونیخ هستم."

دانته با قراردادی 5 میلیون یورویی به بایرن آمد و در هر دو بازی بایرن مونیخ در بوندسلیگا به طور کامل به میدان رفت.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

سرمربی آینده بایرن کیست؟

مهدی پورمند
    Fcbayern.ir-باواریایی ها در تکاپوی فصل نقل و انتقالات و در گیر و دار حضور یا عدم حضور خاویر مارتینز در آلیانز آرنا بودند که یوپ هاینکس سرمربی این تیم در صحبتهایی در واکنش به پیشنهاد احتمالی سران بایرن برای تمدید قرارداد خود با این تیم، تلویحا از این امر سر باز زد و این پیشنهاد را رد کرد تا هواداران بایرن یک به یک گزینه های مختلف را در ذهن بیاورند و نقد و بررسی آنها بپردازند.
    تاریخ نشان داده است که نیمکت بایرن نیمکت وفاداری نیست و خیلی راحت صاحبان این نیمکت جای خود را به دیگری می دهند، در بیست سال گذشته دوازده سرمربی مختلف طعم نشستن بر روی این نیمکت را چشیده اند، نیمکتی که حتی به بزرگانی مانند بکن بائر و هیتسفیلد هم وفادار نبوده است.

می توان به جرات گفت که بعد از به اتمام رسیدن دوره اول سرمربیگری هیستفیلد در سال 2004، بایرن به نوعی سردرگرمی در انتخاب سرمربی دچار شده است و هیچیک از جانشینان اوتمار نتوانستند جای او را در بایرن پر کنند و به سرعت جای خود را به دیگری دادند، از همان ابتدا هم که یوپ هاینکس به عنوان جانشین فن خال هلندی معرفی شد مشخص بود که سن و سال بالای یوپ به این شانس را نخواهد داد که برای مدتی طولان سکان هدایت پر افتخارترین تیم آلمان را بر عهده بگیرد.

این روزها صحبتهای زیادی در مورد جانشینی مرد 67 ساله نیمکت بایرن به گوش می رسد، هرچند که بیشتر این صحبتها در حد حدس و گمانهای رسانه ای است و کمتر از طرف مدیران بایرن مطرح می شود اما در اینجا به بررسی گزینه های احتمالی هدایت بایرن در فصل آینده خواهیم پرداخت.

1. یوپ هاینکس: هرچند که این مربی با تجربه به صورت ضمنی خداحافظی خود را در پایان فصل جاری از تیم بایرن اعلام کرده است اما هنوز هیچ چیز قطعی نشده است و مدیران بایرن هم برای ادامه این همکاری چندان بی میل نیستند، البته نوعی دو دستگی در این مورد در نزد مدیران ارشد باواریا به چشم می خورد که اضافه شدن ماتیاس سامر به بایرن هم تا حدی به این مساله دامن زد، در هر صورت کارنامه مربی گری یوپ، سرشار از موفقیت است اما سوال اینجاست که آیا این مربی 67 ساله کماکان می تواند روی نوار موفقیت گام بردارد؟

2.پپ گواردیولا: در اواخر فصل گذشته رقابتهای اروپایی و با انتشار خبر جدایی پپ از بارسلونا، تقریبا همه بزرگان اروپا به جز رئال مادرید برای جذب این مربی جوان آماده شدند، از اینتر و چلسی گرفته تا میلان و منچستر ها، در همین میان صحبتهای هوینس در مورد فرصت یکساله گواردیولا برای یادگیری زبان آلمانی در ابتدا شبیه به یک شوخی بود اما رفته رفته مساله جدی تر شد تا جایی که به مدت چند روز این مساله بحث اصلی محافل ورزشی شد، هرچند که در نهایت پپ خبر توافق با بایرن را تکذیب کرد اما این تکذیب به معنی عدم قبول این مساله نیست و هیچ بعید نیست که گواردیولا تا چند ماه آینده به عوان سرمربی بایرن معرفی شود.

3. یورگن کلوب: این مربی از جمله گزینه هایی است که همواره کاندید هدایت بایرن است اما هیچگاه مدیران بایرن در مورد او صحبتی جدی نداشته اند، عده ای معتقدند که کلوب راه هیتسقلد را خواهد رفت و مانند او با 2 قهرمانی در بوندسلیگا با دورتمند به بایرن می رود، هرچند که کلوب برای رسیدن به عنواین هیتسفیلد در دورتمند یک قهرمانی لیگ قهرمانان کم دارد اما بایرن از این تجربه خاطرات خوشایندی دارد و باید دید مدیران بایرن در مورد تکرار این تجربه چه ایده ای دارند؟

4.توماس توشل: سرمربی 39 ساله ماینز که بارها مورد ستایش بکن بائر قرار گرفته است، به جز ماینز در هیچ تیم دیگری مربی گری نکرده است و همین امر او را تا حد زیادی از نیمکت بایرن دور نگه خواهد داشت، با وجود اینکه کارنامه توشل در ماینز کارنامه ای موفق است اما تجربه از اصلی ترین فاکتورهای مد نظر هوینس و دوستان خواهد بود، در هر صورت او نیز جز کاندیدهای هدایت بایرن است هر چند با شانسی اندک

5.لوسیان فاوره: این مربی 54 ساله سوئیسی کارنامه درخشانی دارد، از قهرمانی های متعدد او در لیگ سوئیس همراه با زوریخ که بگذریم او کسی بود که مونشن گلادباخ را از تیمی که در انتهای جدول برای سقوط نکردن می جنگید به نماینده آلمان در لیگ قهرمانان تبدیل کرد و در سال 2009 هم مربی سال آلمان شد، این مربی که سابقه هدایت هرتابرلین را هم در کارنامه دارد هرگز به عنوان یکی از
    گزینه های احتمالی توسط مدیران بایرن مطرح نشده است اما مطبوعات نظری متفاوت داشته اند و بارها اخبار ضد و نقیظی پیرامون این مساله به گوش رسیده است.

6.میرکو اسلومکا: اسلومکا 44 ساله است و پیش از نشستن بر روی نیمکت هانوفر، 2سال سرمربی شالکه بوده است، هرچند که کارنامه او در شالکه چندان دلچسب نبود اما او در هانوفر متفاوت کار کرده است و هانوفر را به یکی از مدعیان همیشگی حضور در جام های اروپایی تبدیل کرده است، اسلومکا برای اینکه به صورت جدی در رادارا باواریایی ها قرار بگیرد به شدت محتاج عملکرد مثبت در فصل جاری بوندسلیگا و لیگ اروپا خواهد بود.

به جز نامهایی که مطرح شد مربیانی همچون مارکو فن باستن، مارکوس بابل، رافائل بنیتز، گاس هیدینگ و چند نفر دیگر نیز افرادی هستند که حداقل در مطبوعات به عنوان نامزدهای هدایت بایرن مطرح هستند.

تجربه نشان داده است که بایرن مونیخ در صورتی که قصد تعویض سرمربی داشته باشد، چند ماه پیش از آغاز فصل جدید فرد جدید را معرفی خواهد کرد باید تا آن زمان منتظر ماند و دید که چه کسی در نهایت مربی بایرن خواهد شد.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بایرن در بازی های کامپیوتری

Fcbayern.ir- کمتر از دو هفته تا انتشار رسمی دو بازی محبوب فوتبال در دنیای مجازی PES 2013 و FIFA 13 , زمان باقی مانده است .

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران; کی ماسودا از مسئولان شرکت ژاپنی کونامی و مدیر پروژه ی Pro Evolution Soccer 2013 , سی ام شهریور را تاریخ عرضه ی رسمی این بازی کامپیوتری به بازارهای جهانی اعلام کرده است . اف سی بایرن و کونامی همکاری مشترکی را از ابتدای سال 2011 آغاز کرده اند و خبر خوش برای باواریایی ها اینکه همچون سال گذشته بایرن مونیخ به همراه ورزشگاه خانگی خود آلیانتس آرنا در سری جدید این بازی پرطرفدار هم لایسنس شده اند و به گفته ی طراحان این بازی , با توجه به درخشش سرخ پوشان مونیخی در مسابقات فصل گذشته , بایرن از تیم های قدرتمند حاضر در PES 2013 خواهد بود .

دیگر بازی فوتبال محبوب گیمرها FIFA 13 هم هفته ی اول مهرماه روانه ی بازار خواهد شد . مجموعه بازی های فیفا همواره از لحاظ لایسنس کردن تیم های ملی و باشگاهی مختلف از رقیبان ژاپنی خود پیشی گرفته اند و هم چنان هواداران بایرن و بوندسلیگا از این حیث مشکلی نخواهند داشت . نکته ی جالب برای مونیخی ها اینکه پس از انتخاب داوید آلابا به عنوان مرد سال فوتبال اتریش , با قراردادی که بین او و کمپانی الکترونیک آرتس کانادا بسته شده است , از تصویر این مدافع - هافبک بایرن مونیخ در کنار ستاره ی آرژانتینی لیونل مسی بر روی کاور اتریشی نسخه ی جدید فیفا نیز استفاده خواهد شد .

منبع : fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، لارس بندر ستاره تیم بایرلورکوزن از اینکه باشگاه بایرن مونیخ علاقه مند به جذب وی بود ابراز خوشحالی کرد اما خواستار تمرکز هر چه بیشتر بر روی بازی های تیم ملی شد و و اظهار داشت قصد دارد در بایرلورکوزن به فوتبالش ادامه دهد.
    لارس بندر هافبک 23 ساله تیم بایرلورکوزن اظهار داشت فصل گذشته برخی از باشگاههای بزرگ اروپایی برای جذب وی اقدام کرده اند که یکی از آنها باشگاه بایرن مونیخ بوده است.
    بندر در گفتگویی با Die Welt گفت: این برای من افتخار است که بزرگترین باشگاه آلمان به من علاقه نشان می دهد. اما من با لورکوزن قرارداد دارم و این چیزی است که باید بر آن پایبند باشم."
    بعد از اینکه بایرن از خرید بندر نا امید شد سران این باشگاه خاوی مارتینز هافبک ملی پوش اسپانیایی تیم بیلبائو را با مبلغ 40 میلیون یورو به آلیانس آرنا آوردند . لارس بندر از افزایش اهمیت پست هافبک دفاعی در فوتبال مدرن امروز می گوید.
    "بازیکنانی که در پست ما بازی میکنند واقعا مهم هستند چون ما واسط میان خط دفاع و خط حمله هستیم . بازیکنانی که در این پست بازی میکنند همیشه مهم بوده اند اما امروزه اهمیت آنها بیشتر هم شده است چون کیفیت فوتبال بهتر و سریع تر شده است. بازیکنانی نظیر ژابی آلونسو ، باستین شواین اشتایگر و سامی خدیرا از بهترین هافبک های دفاعی جهان هستند و من از آنها می توانم چیزهای زیادی یاد بگیرم."

شواین اشتایگر و خدیرا دو تن از الگو های بندر هم اکنون با وی در تیم ملی آلمان هم بازی هستند و بندر میداند که برای رسیدن به یک جایگاه ثابت در تیم ملی آلمان کار سختی را پیش رو دارد اما او خواستار فرصتی است تا بتواند توانایی های خود را به نمایش بگذارد.
    "طبیعی است که بخواهم همیشه به بازی گرفته شوم اما در تیم ملی آلمان ما بازیکنان خوب زیادی داریم . تصور میکنم پس از رقابتهای یورو جایگاه خوبی در تیم بدست آوردم . اگر بتوانم برای مدت طولانی ای عالی کار کنم مطمئنا فرصتهای زیادی بدست خواهم آورد. میخواهم از بهترین راه ممکن خودم را به مربی تیم ثابت کنم.
    بندر همچنین از نا امیدی خود پس از شکست مقابل ایتالیا در نیمه نهایی یورو 2012 می گوید اما اظهار دارد مصمم است تا با کمک به تیم ملی آلمان در مقدماتی جام جهانی 2014 این ناکامی را جبران کند.
    "شکست مقابل ایتالیا حق ما بود . این شکست بسیار نا امید کننده بود چون مرحله مقدماتی و گروهی فوق العاده ای را پشت سر گذاشته بودیم اما همه چیز تمام شده است و اکنون باید بر روی مقدماتی جام جهانی تمرکز کنیم . "
    تیم ملی آلمان در اولین بازی خود در مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل امشب در شهر هانوفر میزبان تیم ملی جزایر فارو است.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، خاوی مارتینز از اینکه باستین شواین اشتایگر به او کمک می کند تا به شرایط جدیدش عادت کند خوشحال است.
    خاوی مارتینز هافبک ملی پوش تیم بایرن مونیخ در آخرین روز های نقل و انتقالات باشگاه سابق خود بیلبائو را به مقصد بایرن مونیخ ترک کرد و اکنون باستین شواین اشتایگر ستاره آلمانی تیم بایرن مونیخ نهایت تلاش خود را می کند تا مارتینز تازه وارد الیانس آرنا را خانه خود بداند.
    مارتینز در گفتگویی با سایت رسمی بایرن مونیخ گفت:"شواین اشتایگر یک بازیکن بزرگ و یک اسطوره است . او می تواند کمی اسپانیایی حرف بزند و سعی میکند به من کمک کند تا با شرایط جدید عادت کنم.
    مارتینز در ادامه از نهایت تلاش خود برای تبدیل شدن به یک بازیکن کلیدی در باشگاه بزرگ بایرن مونیخ می گوید:
    اکنون احساس میکنم دوست دارم بار دیگر بر روی فوتبال تمرکز کنم و هر روز تمرین می کنم تا جایگاه خود را در ترکیب ثابت تیم پیدا کنم ، این همان چیزی است که من میخواهم. "
    " هر جایی که مربی از من بخواهد بازی خواهم کرد . برای جایگاه ثابت تمام تلاشم را میکنم و میدانم که موفق خواهم شد . من بازیکنی هستم که در هر بازی 100% تلاش خود را میکنم.
    خاوی مارتینز هفته گذشته برای اولین در دقایق پایانی بازی بایرن مونیخ - اشتوتگارت وارد زمین شد و اولین بازی رسمی خود را برای تیم به انجام رساند.

bayern.blogsky.com

صفحه 78 از 138 نخستنخست ... 2868767778798088128 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع