وقتی پای پول وسط باشد
اشك هواداران فدای صفرهای بی انتها![]()
![]()
آری.وقتی دودوتا چهار تا میكنی میبینی شاید بازیكنان حق دارند.ولی جواب اشكهای بی پایان هواداران راچه كسی میدهد؟
آری.وقتی دودوتا چهار تا میكنی میبینی شاید بازیكنان حق دارند.ولی جواب اشكهای بی پایان هواداران راچه كسی میدهد؟.تماشاگران استقلال را در نظر بگیرید.كی به فكر تماشاگرهااست؟وقتی بزرگ تیم ناصر حجازی سعی میكنه چوب لای چرخ تیم بزاره دیگه از بقیه چه انتظاری میره؟آقا، اصلا امیر قلعه نویی بد.بی ادب.این درسته كه وقتی تیمش تو كورس قهرمانیه شما با حرفات و مصاحبه هات شیرازه تیمو میریزی به هم؟.آقای زرینچه!شما چی؟تیم داره قهرمان میشه شما تازه یادت اومده فلان سال در فلان بازی استقلال با تبانی برنده شده و عامل اصلی تبانی شخص آقای قلعه نویی است؟تو كه ادعای فوتبال پاك داری چرا هموون موقع چیزی نگفتی.؟الان بعد از چند سال درست در زمانی كه تیم فقط به ارامش و اعتماد به نفس برای قهرمانی نیاز داره،شما باید ارامش تیمو به هم بریزی؟كه چی بشه؟هدفت چیه؟حتی اگر كسی اندك سواد ورزشی هم داشته باشه میتونه بفهمه هدف شما چیه.شما خودتو استقلالی میدوونی؟پس منكه استقلالی هستم چه كار كنم جز خجالت.؟خجالت از ایكه بزرگای تیم ما واسه هم میزنند.
همین امیر قلعه نویی كه ادعای استقلالی بودنش گوش هفت اسموونو كر كرده.همین كه دید اوضاع استقلال با استعفای واعظ اشتیانی ریخته به هم،سه تا از بازیكنهای مؤثر تیمو به سپاهان برد.حالا جالبش اینه كه وقتی كار خودشو كرد و تمام شد ،در مصاحبه خود اعلام میكنه كه:به علت اینكه اوضاع استقلال خرابه،و طبق جلسه ای كه با اقای سعیدلو داشتم ،از استقلال بازیكن نمیگیرم.یكی نیست بگه تو كه همرو بردی.فقط مونده سهراب بوقی!!!!!
ما مشكلی نداریم كه شما حرفه ای عمل كنید.مشكل اینكه شما بزرگترها تیمو به هم میریزید.بعد ادعای استقلالی بودنتوون میشه.جالبه از اب گلالوودی كه خودتوون با اهداف خاصی درست كردید ماهی میگیرید.
یاددموون نمیره؟!روزی كه نیك بخت از استقلال رفت و با پرسپلیس ثبت كرد.دنیا رو سرم خراب شد.انگار كه تو زندگی یك چیز مهمی را از دست دادم.وقتی از همین جناب نیكبخت سوال میشود كه چه شد سر از پرسپلیس در اوردی میگه :من رفتم باشگاه دیدم دارن با یك هافبك چپ دیگه مذاكره میكنند.منم رفتم با پرسپلیس بستم.اینم شد بهوونه؟مگه سند منگوله دار هافبك چپ استقلال واسه تو بود؟یعنی چون تو هستی نباید یك چپ پای دیگه تو استقلال باشه؟روت نمیشه بگی پرسپلیس بیشتر پول داد؟تو نگو.ما خدموون میفهمیم.
همین اقای اكبرپور و كاظمی.تا دو روز از لیگ تمام شد رفتند با پیراهن یك تیم منتصب به تیم حریف عكس انداختند.والا من یكی كه فكر كردم از حول حلیم رفتن تو دیگ.اونوقت جفتشوون میگن:با مدیریت مشكل داشتیم.خوب وایمیستادین تكلیف مدیریت معلوم بشه.مگه بقیه واینستادن؟هوادارا از شما انتظار دارن.باید بدوونید كه همین هوادارا شمارو كاظمی و اكبر پور كردند.حالا شما با احساسات اونها بازی میكنید.؟
اقای حیدری شما كه گفتی من سه روز وقت میدم به استقلال كه تكلیف مدیریت معلوم بشه.واقعا لطف میكنید.منت میزارید سر هوادارا.اخه تا زمانی كه تو ابو مسلم و پیكان بودی كسی اسمتم بلد نبود.ما تورو حیدری كردیم.قبل از مهلت شما تكلیف تیم و مدیریتش معلوم شد.ولی شما رفتی سمت سپاهان.چرا؟من بهت میگم.چون پول بیشتری میداد.
بله.شك نكنیید كه این اتفاقات به خاطر پول بیت المالی كه تو فوتبال ما وجود داره اتفاق میفته.وقتی یك كسایی مثل حجازی ،پروین و..... كه بیرون گود موندند اینطوری رفتار میكنند دیگه فاتحه این فوتبالو باید خوند.همه وقتی از تیمی میرن میگن با فلانی مشكل داشتیم.یكی نمیگه بابا جوون،فلان جا پول بیشتر میدادن من رفتم هموونجا.باید به فكر ایندم باشم.اگه اینطوری بگن خدا شاهده بهتره.خودشوون هم خراب نمیشن.
افسوووووووووووووووس.افسوو ووووووس كه كسی به فكر اشكی كه تو سرما و تو ورشگاهای ما یخ میزنه نیست.![]()