Design & Developed BY Patira

صفحه 54 از 113 نخستنخست ... 444525354555664104 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 1125
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه منصور پورحیدری

امير نمى تواند تمرينات تاكتيكى جديد انجام دهد

پورحيدرى: قلعه نويى مخالف تشكيل كميته فنى نيست

منصور پورحيدرى مدير فنى تيم فوتبال استقلال گفت: طى ماه هاى اخير چند بار خود امير قلعه نويى اعلام كرده چرا كميته فنى تشكيل نمى شود.او با اشاره به شرايط استقلال اظهار كرد: خوشبختانه تيم ما تمرينات خوبى را پشت سرمى گذارد هرچند كه اردوى تيم ملى و مصدوميت ۲ ، ۳ بازيكن اصلى ما باعث شده تمرينات نظم هميشگى را نداشته باشد. طى ۶ هفته گذشته ۲ بار بازيهاى ليگ به دليل اردوهاى تيم ملى متوقف شده و طبيعى است در اين شرايط كار به سختى انجام شود اما با انجام مسابقات پيش رو به طور يقين شرايط تيم بهتر خواهد بود.مدير فنى استقلال در خصوص اينكه در زمان حضور عزيز الله محمدى در سازمان ليگ برتر فوتبال كشورمان وضعيت برنامه ريزى مسابقات ليگ برتر نظم ويژه ترى داشت، گفت: بحث عزيزالله محمدى يا بهروان نيست، تيم ملى ما در شرايط حساسى قرار دارد. اين روزها همه عوامل فوتبال كشور از جمله فدراسيون و باشگاهها قصد دارند همكارى لازم را براى صعود تيم ملى به جام جهانى انجام دهند و همين عامل زمينه بروز اين وقفه ها را ايجاد كرده است.وى با اشاره به اين موضوع كه قرار است كميته فنى باشگاه استقلال به زودى تشكيل شود در خصوص احتمال مخالفت امير قلعه نويى با تشكيل چنين كميته اى گفت: اتفاقا طى ماه هاى اخير چند بار خود امير قلعه نويى اعلام كرده چرا كميته فنى تشكيل نمى شود. او معتقد است تشكيل اين كميته مى تواند كمك كند تا وضعيت باشگاه به نحو بهترى پيش برود. ما سعى خواهيم كرد در اولين فرصت زمينه تشكيل اين كميته را فراهم كنيم.پورحيدرى با اشاره به اين موضوع كه گفته مى شود تاكتيكهاى قلعه نويى براى حريفان مشخص شده تاكيد كرد: من اين موضوع را قبول ندارم. خود من هر روز در تمرينات شركت مى كنم اما واقعيت اين است كه نمى توان تمرينات تاكتيكى جديدى انجام داد چرا كه مربيان فرصت اين كار را ندارند. قلعه نويى خودش دير به تيم ما ملحق شده و به تبع آن برخى بازيكنان هم با تاخير به استقلال اضافه شدند. برخى بازيكنان مصدوم هستند و مهمتر از همه اردوهاى تيم ملى هم باعث مى شود بسيارى از نفرات تيم در جمع ما نباشند. در اين شرايط ايجاد هماهنگى بسيار سخت است. البته اين مباحث در زمان مظلومى هم بود.وى با اشاره به تغييرات اعضاى هيات مديره استقلال گفت: بايد ببينيم وزير ورزش در اين خصوص چه تصميم مى گيرد اما تجربه نشان مى دهد اعضاى هيات مديره بايد در بخش اقتصادى فعال باشند و آدم هايى كه در اين زمينه توانمند هستند به كار گمارده شوند. با من هم براى حضور در هيات مديره صحبت نشده اما در اين شرايط كارى هم از دستم بر نمى آيد كه انجام بدهم. در مسايل فنى به عنوان مدير فنى نظراتم را خواهم گفت اما در هيات مديره فردى بايد باشد كه در زمينه اقتصادى كار كند تا بتوانند بخشى از مشكلات تيم را برطرف سازد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه اميرحسين صادقى

تا حالا از غيرتمان مايه گذاشته ايم

صادقى: از ديدار با راه آهن براى قهرمانى استارت مى زنيم

اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: از ديدار با راه آهن براى قهرمانى استارت مى زنيم.او اظهارداشت: بنا به شرايط تيم ملى مجبور هستيم با تعطيلات كنار بياييم. وقفه هايى كه در ليگ مى افتد كار ما را سخت تر مى كند اما بايد خودمان را براى شروع دوباره ليگ آماده كنيم.وى ادامه داد: قبول دارم هنوز استقلال واقعى نشده ايم. هواداران از ما انتظار ديگرى دارند و هنوز نتوانسته ايم به انتظارات آنها پاسخ دهيم. اميدوارم بعداز تعطيلات ليگ شرايط خوبى داشته باشيم و از ديدار با راه آهن براى قهرمانى استارت بزنيم.مدافع استقلال درخصوص اينكه مشكلات مالى چه تاثيرى روى كار بازيكنان دارد، گفت: بازيكنان استقلال تاكنون از غيرتشان مايه گذاشته اند. اميدوارم زودتر اين مشكلات حل شوند تا بازيكنان هم با خيال راحت بازى كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه كيانوش رحمتى

كيانوش رحمتى:يك باراز قلعه نويى نپرسيدند من كى مى رسم!

اواسط فصل قبل بود كه كيانوش رحمتى به خاطر پارگى رباط پايش ديگر نتوانست براى استقلال بازى كند. هافبك دفاعى استقلال از آن روز تا به امروز ديگر نتوانسته درتركيب تيمش قراربگيرد. او در گفت و گويى از ناراحتى خود به واسطه بى اعتنايى كه در اين مدت به وى شده پرده برمى دارد: هيچ وقت دوست نداشتم از كسى گله كنم اما آن قدر طى اين مدت به من بى مهرى شده كه نمى توانم جلوى خودم را بگيرم. ماه ها است كه مصدوم هستم و كمتر كسى سراغم را گرفته است. در اين مدت حتى يك بار هم نديدم كسى از سرمربى يا مديرعامل باشگاه استقلال بپرسد كه كيانوش رحمتى كجا است، كى مى رسد و حاش چه طور است. اصلا كسى نبود از آن ها سوال كند كه با اين همه هافبك آيا من هم جزو بازيكنان استقلال هستم يا خير؟!از كيانوش رحمتى مى پرسيم مگر در اين باره چيزى شنيدى و كسى به تو گفته كه در استقلال جايى ندارى كه او اين پاسخ را مى دهد: نه من چيزى نشنيدم كلى گفتم كه انگار اصلا من در اين تيم وجود خارجى نداشتم. شايد بعضى ها همين فكر را كرده اند و تصور مى كنند من در تيم قلعه نويى جايى ندارم درحالى كه اين طور نيست. با دكتر كيهانى درباره اينكه چه زمان مى توانم بازى كنم حرف زدم.ايشان گفتند كه ۲ ماه ديگر مى توانى بازى كنى و من همن مطمئن هستم كه بعد از بهبودى در تركيب اصلى استقلال بازى خواهم كرد. از خودم خيلى مطمئنم. شك نكنيد وقتى برگردم من را در تركيب اصلى استقلال خواهيد ديد.كيانوش حرف هاى خود را با اين جملات پايان داد: تيم هاى قلعه نويى هميشه ليگ را كمى بد شروع مى كنند اما يك دفعه جورى بازى مى كنند كه ديگر هيچ تيمى به گرد پايش نخواهد رسيد. كمى صبر كنيد تا دوباره به حرف من برسيد. اين فصل هم همين اتفاق خواهد افتاد و استقلال يك دفعه اوج مى گيرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه میثم بائو

بائو: بازى با ابومسلم فرقى با بازى رسمى نداشت

ميثم بائو هافبك شمالى استقلال در بازى با ابومسلم در تركيب ثابت استقلال قرار گرفت و اين در حالى است كه امير قلعه نويى در ليگ برتر زياد از بائو استفاده نكرده است.بائو ابتدا در خصوص بازى دوستانه با ابومسلم مى گويد: يك بازى عالى بود و هر دو تيم خوب بازى كردند. ابومسلم انگيزه بسيار زيادى داشت و بازيكنان اين تيم خودشان را به آب و آتش مى زدند. حتى بعضى از بازيكنان اين تيم در طول يك دقيقه ۵ يا ۶ بار تكل مى زدند و انگيزه آنها مثال زدنى بود. همين موضوع باعث شد كه تيم ما هم تحت فشار قرار بگيرد و مطمئنا اين بازى به سود ما شد تا در شرايط مسابقه قرار بگيريم.او در ادامه تاكيد مى كند: بازى با ابومسلم هيچ فرقى با يك بازى رسمى نداشت. ما در اين بازى يك محك جدى خورديم و فكر مى كنم اين ديدار خيلى به ما كمك خواهد كرد تا در شروع دوباره ليگ با آمادگى بيشترى بازى ها را ادامه دهيم. اين بازى براى قلعه نويى هم اهميت داشت و او از همان دقايق ابتدايى مدام كنار خط بود.از بائو در مورد نيمكت نشينى اش در استقلال سوال مى كنيم كه او اينگونه جواب مى دهد:« من باز هم مى گويم كه اعتراضى به اين موضوع ندارم و كادرفنى تصميم گيرنده است. من بعد از بازى با ذوب آهن كه پاس گل دادم نيمكت نشين شدم ولى نمى خواهم اعتراضى كنم. وظيفه من تمرين كردن است در ضمن معتقدم هيچ كدام از بازيكنان استقلال فيكس يا ذخيره نيستند. ما تا پايان فصل در ۳ جام حضور داريم و به همه بازيكنان فرصت بازى مى رسد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه امین منوچهری

منوچهرى: هواداران نگران خط حمله نباشند

امين منوچهرى مهاجم استقلال بعد از بازى دوستانه با ابومسلم گفت: اين ديدار علاوه بر مسائل فنى و تاكتيكى آن كه مد نظر كادر فنى قرار داشت، جنبه هاى معنوى اش و كمك به زلزله زدگان آذربايجان شرقى نيز مهم بود. يكى از بهترين بازى هاى تداركاتى بود كه انجام داديم و مى تواند به موفقيت استقلال كمك كند.امين منوچهرى درباره ديدار دوستانه آبى پوشان با ابومسلم مشهد گفت: ابومسلم يكى از تيم هاى خوب و ريشه دار كشورمان است كه هواداران بسيارى دارد و جايش در ليگ برتر خالى است. اين ديدار علاوه بر مسائل فنى و تاكتيكى آن كه مد نظر كادر فنى قرار داشت، جنبه هاى معنوى اش و كمك به زلزله زدگان آذربايجان شرقى نيز مهم بود. يكى از بهترين بازى هاى تداركاتى بود كه انجام داديم و مى تواند به موفقيت استقلال كمك كند.وى ادامه داد: ملى پوشان و نفراتى هم كه مصدوم بودند، در بازى حضور نداشتند اما تعدادى بازيكن جوان در تركيب تيم قرار گرفتند و براى استقلال بازى كردند. تلفيق با تجربه ها و جوانترها سبب شد تا بازى جالبى از آب در بيايد و تماشاگران حاضر در ورزشگاه ثامن از تماشاى آن لذت ببرند. خوشحالم كه توانستيم ابومسلم را شكست بدهيم و بايد در رقابت هاى ليگ برتر هم بهترين نتايج را بگيريم تا باعث شادمانى هوادارانمان شويم.مهاجم استقلال درباره اين كه اين تيم در ۶ بازى تنها ۴ گل به ثمر رسانده و آيا اين امر علت خاصى داشته است، نيز اظهار داشت: تيم هاى قلعه نويى هميشه هجومى بازى كرده اند و گل هاى زيادى هم به ثمر رساندند. به هواداران قول مى دهيم كه شرايط مان بهتر شود و هر بازى كه مى گذرد به فرم مناسب ترى مى رسيم. كادر فنى از عملكردم راضى بوده اما بايد بهتر شوم و بتوانم روزهاى خوبى را رقم بزنم. دو بازى دوستانه ديگر قبل از بازى با راه آهن خواهيم داشت و هرچه قدر كه بيشتر بازى كنم، با فضاى تيم آشناتر مى شوم. دنبال عدد و ارقام براى تعداد گل هايى كه خواهم زد، نيستم و تلاش مى كنم به كمك ساير مهاجمان استقلال را به شرايط ايده ال هواداران برسانيم.منوچهرى درباره مشكلات مالى استقلال نيز خاطرنشان كرد: بازيكنان تا به امروز پولى دريافت نكرده اند و به عشق هواداران تلاش مى كنند تا نتايج خوبى بگيريم. اميدوارم اين مسائل برطرف شود و آن وقت بهتر از وضعيت فعلى خواهيم شد. مديريت باشگاه تمام سعى خود را مى كند و مطمن هستم كه همه چيز درست مى شود.مهاجم استقلال به دعوت بازيكنان دو رگه به تيم ملى هم اشاره كرد و افزود: هميشه اين هدف را مد نظرم قرار داده بودم كه پيراهن تيم ملى را به دست بياورم و اين امر مستلزم همت و كوشش بيشتر است. الان بازيكنانى دعوت مى شوند كه در ليگ هاى ايران حضور ندارند و معلوم نيست عملكرد بعضى از آنها چطور شناسايى مى شود. هميشه مرغ همسايه غاز است و بازيكنانى كه در ليگ برتر بازى مى كنند، ديده نمى شوند اما آنهايى كه در خارج حضور دارند، به تيم ملى مى آيند. هنوز نااميد نشده ام و مى خواهم به تيم ملى برسم.منوچهرى در انتها گفت: مديرعامل باشگاه سايپا نگران من نباشد و اگر واقعا دلش برايم مى سوخت، يك صد ميليون چك مادرم را نمى گرفت. از انتخاب خودم راضى ام و واقعا خوشحالم كه براى استقلال بازى مى كنم. ۶ ماه از سايپا دريافتى نداشتم اما با اين حال چيزى نگفتم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه میثم بائو

در استقلال به همه بازى مى رسد

بائو: بارها گفته ام نگران نيمكت نشينى نيستم

ميثم بائو هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: بارها گفته ام نگران نيمكت نشينى نيستم زيرا مى دانم قلعه نويى به توانايى هاى من اعتقاددارد. اواظهارداشت: شرايط خوبى داريم و مى خواهيم با انجام بازيهاى دوستانه خودمان را در شرايط ايده آل نگه داريم. تنها مشكل ما نبودن ملى پوشان است كه بايد با آن كنار بياييم.وى در خصوص شرايط تيم استقلال افزود: در حال حاضر جايگاه خوبى در جدول نداريم اما با يكى دو برد مى توانيم به صدر جدول برسيم. تساوى هايى كه در ديدارهاى اخير به دست آورده ايم ما را از صدر جدول دور كرده اما مى توانيم دوباره به رتبه هاى بالاتر برسيم.بائو درباره نيمكت نشينى خود در استقلال گفت: بارها گفته ام نگران نيمكت نشينى نيستم زيرا مى دانم قلعه نويى به توانايى هاى من اعتقاد دارد. من هم مثل هر بازيكنى دوست دارم به تيمم كمك كنم و اطمينان دارم امسال براى استقلال مثمر ثمر باشم.وى در پايان خاطرنشان كرد: استقلال هافبك هاى بزرگى دارد و به همه بازى مى رسد. من هم هر زمان براى تيمم به ميدان بروم براى موفقيت استقلال تلاش مى كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه میرشاد ماجدی

ماجدى: اعضاى جديد هيات مديره استقلال توانايى رفع مشكلات را دارند

ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اعضاى جديد هيات مديره باشگاه استقلال توانايى رفع مشكلات اين باشگاه را دارند و با حضور آنان به آينده خوشبين هستيم.او افزود: مهمترين مشكل باشگاه استقلال، دربرهه كنونى تامين منابع مالى است كه اميدواريم با تلاش تمامى اعضاى هيات مديره مرتفع شود.وى ادامه داد: زمانى كه به حرفه اى شدن پيش مى آيد، با توجه به تمركز بازيكنان و كادر فنى براى موفقيت در تيم، تنها راه امرار معاش آنان مبلغ قراردادى است كه با باشگاه منعقد كرده اند، از اين رو تحقق نيافتن آن مى تواند زيان هاى زيادى به بار آورد.سرپرست تيم استقلال با ابراز خرسندى از رياست مقداد نجف نژاد در هيات مديره استقلال گفت: نجف نژاد كه سابقه مديرعاملى اين باشگاه را نيز دارد به خوبى با مشكلات آشنا است و مى تواند با همفكرى ساير اعضاى هيات مديره در رفع آنها موفق باشد.ماجدى افزود: براى رفع مشكلات مالى باشگاه استقلال تاكنون على فتح الله زاده به تنهايى تلاش مى كرده است كه اميدواريم با همكارى ساير اعضاى هيات مديره رفع اين مشكل در اولويت قرار گرفته و هر چه سريعتر برطرف شود و سپس به موارد فرهنگى و بح هواداران توجه كنند.وى اظهارداشت: بهرام افشارزاده وحسين شهريارى ۲ عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال سوابق مديريتى و ورزشى بسيار مطلوبى دارند و بدون شك مى توانند به استقلال كمك كنند.بهرام افشارزاده، حسين شهريارى، على فتح الله زاده، مقداد نجف نژاد و اميدوار رضايى (دوشنبه) با صدور حكمى از سوى وزير ورزش و جوانان به عنوان اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال تهران معرفى شدند.مقداد نجف نژاد (سه شنبه) با راى اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال تهران به عنوان رييس هيات مديره اين باشگاه انتخاب شد.دراين جلسه كه با حضور وزير ورزش و جوانان و تمامى اعضاى جديد هيات مديره باشگاه استقلال برگزار شد، نجف نژاد به عنوان رييس هيات مديره برگزيده شد.سيداحمد رسولى نژاد رييس سابق هيات مدبره باشگاه استقلال تهران پيش از اين از مسئوليت خود كناره گيرى كرده بود.در نشست امروز هيات مديره باشگاه استقلال همچنين على فتح الله زاده به عنوان مديرعامل اين باشگاه ابقا شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

بائو:

دوست ندارم به خودم و استقلال استرس بدهم

من دوست ندارم به خودم و تيم استرس بدهم و معتقدم مفيد بازي کردن بهتر از بازي کردن است. حدود 40 بازي ديگر باقي مانده و مي‌توانم خودم را ثابت کنم.
    آخرين تصويري که هواداران استقلال از ميثمبائو در ذهن دارند، پاس گل ديدني او در بازي با ذوب‌آهن بود که زمينه‌ساز پيروزي آبي‌پوشان مقابل حريف اصفهاني شد.
    بائو بعد از آن بازي ديگر توسط قلعه‌نويي به بازي گرفته نشد و پس ازمدت‌‌ها در بازي دوشنبه استقلال مقابل ابومسلم به ميدان رفت. او همچنان ترجيح مي‌دهد در اين خصوص حرف نزد، بائو به گل مي‌گويد: «من عجله‌اي براي بازي کردن ندارم و امسال خيلي فرصت دارم که براي استقلال بازي کنم. از طرفي امير قلعه‌نويي هم به دنبال شناخت ترکيب اصلي است و فکر مي‌کنم تا يکي دو هفته آينده ترکيب ثابت تيمش راپيدا خواهد کرد.»
    او در پاسخ به اين سوال که بهتر نيستانگيزه بيشتري داشته باشي و اينقدر نگويي که به اندازه کافي فرصت دارم خاطرنشان مي‌کند: «باور کنيد من تلاش مي‌کنم و بي‌خيال نيستم. در اردوي ترکيه شرايط خوبي داشتم و در بازي اول هم فيکس بودم. من نياز به زمان داشتم تا بعد از بازي اول باز هم به ميدان بروم تا در شرايط مسابقه قرار بگيرم ولي اين‌طور نشد. من منتظر يک فرصت هستم تا دوباره خودم را نشان دهم و هيچ بازيکني از نيمکت‌نشيني خوشحالنمي‌شود.»
    او در پاسخ به اين سوال که چرا اهل حاشيه و اعتراض نيستي تاکيد مي‌کند: «من دوست ندارم به خودم و تيم استرسبدهم و معتقدم مفيد بازي کردن بهتر از بازي کردن است. حدود 40 بازي ديگر باقي مانده و مي‌توانم خودم را ثابت کنم، در ضمن من هيچ وقت نمي‌توانم به قلعه‌نويي بگويم مرا بازي بده يا اينکه بگويم چرا نيمکت‌نشين هستم.»
    بائو در مورد انتقادهايي که از جواد نکونام مي‌شود مي‌گويد: «جواد بازيکنبزرگي است و درست نيست که از او انتقاد کنيم. او شش، هفت سال در اروپا بوده و حالا نياز به زمان دارد تا خودش را با شرايط فوتبال ايران وفق دهد.» هافبک استقلال تيمش را از حالا قهرمان ليگ مي‌داند و در اين خصوص با قاطعيت مي‌گويد: «قهرمان مي‌شويم، يک درصد هم شک نکنيد.»
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

برهاني: هدفم رسيدن به تيم ملي است

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت که سعي مي‌کند در تيمش عملکرد بهتري ارائه کند تا بتواند در ليست بعدي کارلوس کي‌روش حضور داشته باشد.
    آرش برهاني در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا،درباره شرايط خودش و استقلال اظهار کرد: وضعيت مناسبي داريم و تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم، ضمن اينکه يک بازي تدارکاتي خوب هم برابر ابومسلمانجام داديم. ابومسلم در اين ديدار عملکرد بسيار خوبي داشت و حتي از يکي، دو تيم ليگ برتري از نظر بازيکن، امکانات و کيفيت فني بهتر بود. فکر مي‌کنم توانستيم از تعطيلات ليگ استفاده کنيم و با اين بازي دوستانه ليگ را بهتر آغاز کنيم.
    وي درباره ديدار تيم ملي برابر اردن و اينکه آيا فکر نمي‌کند مي‌تواند به عنوان مهاجم تيم ملي دعوت شود؟ گفت: من بازي تيم ملي را نديدم اما درباره اينموضوع بايد بگويم که بايد منتظر بمانم تا بتوانم در ليست بعدي تيم ملي حضور داشته باشم. در استقلال هم سعي مي‌کنم عملکرد بهتري از خود به جا بگذارم تا کارلوس کي‌روش مرا به تيم ملي دعوت کند.
    مهاجم استقلال درباره ميزان هماهنگي بازيکنان اين تيم گفت: شش هفته از بازيهاي ما گذشته است و بايد کم‌کم بههماهنگي لازم برسيم. انتظارات از ما زياد است و فکر مي‌کنم هر چه سريعتر بتوانيم هماهنگي لازم را به دست بياوريمبهتر است.
    وي افزود: اگر بازي با پرسپوليس را کنار بگذاريم در برابر ملوان عملکرد مناسبي داشتيم و اين بازي از بازي‌هاي خوب ما بود و از نظر آمادگي جسماني، تاکتيکي و تکنيني شرايط خوبي داشتيم.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی

قلعه نويى: من با على عسكرى حرفى نزده ام، ديگران را نمى دانم!

امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال مى گويد شرايط تيمش روز به روز بهتر مى شود. هر چند كه به گفته او، استقلال به سه بخش تقسيم شده است كه شامل ملى پوشان، مصدومان و بازيكنانى مى شود كه در تمرينات تيم حاضر مى شوند.او درباره شرايط استقلال اظهار كرد: با موجودى كه داريم بايد كار را ادامه بدهيم و در حال حاضر روند رو به رشدى را طى مى كنيم. هر چند كه تيم ما به سه بخش تقسيم شده است، يك بخش بازيكنان ملى پوشان مان هستند، بخش ديگر مصدومان مان و بخش سوم بازيكنانى هستند كه در اختيار داريم و روز به روز شرايط بهترى را كسب مى كنند. در مجموع شرايط تيم ما خوب است اما دغدغه اين است كه مشكلات مالى برطرف نشده است، هر چند كه بازيكنان ما با انگيزه كار خودشان را دنبال مى كنند و مردانه كار مى كنند و از آنها ممنون هستم. با اين حال بايد هر چه زودتر هيات مديره با فتح الله زاده كه واقعا دست تنهاست همكارى كند تا سريعتر مشكلات مالى تيم برطرف شود.وى درباره تركيب جديد هيات مديره باشگاه استقلال اظهار كرد: من فنى هستم و درباره هيات مديره نبايد صحبت كنم. حتما درباره كسانى كه انتخاب كرده اند، فكر شده است و همه از مديران ورزشى هستند و سابقه طولانى دارند. ضمن اينكه جا دارد از قديمى ها كه تلاش و زحمت زيادى كشيدند تشكر كنم اما به هر حال من سمت فنى دارم و تلاش مى كنم انرژى ام را در اين قسمت بگذارم.سرمربى استقلال درباره شرايط كيانوش رحمتى اظهار كرد: كادر پزشكى استقلال در حال انجام كارهاى پزشكى روى اين بازيكن است.وى همچنين درباره تصميم بازيكنان ملى پوش مبنى بر مصاحبه نكردن با رسانه ها گفت: بازيكنانى كه اين تصميم را گرفتند حتما به اين مساله رسيدند كه نبايد مصاحبه كنند اما چيزى كه مى خواهم بگويم اين است كه هيچ جاى دنيا مطبوعات به اين شكل كار نمى كنند و در همه جا فوتبال را يك استثناء مى دانند و اين مساله طبيعى است. فوتبال را همه دوست دارند و رشته اى است تعيين كننده. حتى در مسائل سياسى دنيا نيز تاثيرگذار است، به همين دليل به اين رشته نسبت به ساير رشته ها بيشتر پرداخته مى شود و من مانده ام كه چرا بعضى ها مى خواهند در اينجا به اين شكل فوتبال را بزنند. اينكه بايد به رشته هاى ديگر بها داده شود درست است اما شما نگاه كنيد همين تماشاگرانى كه براى ديدن تمرين استقلال مى آيند اگر به اينجا نيايند ممكن است به محيط آلوده اى كشيده شوند. اين جوانان دوست دارند كه اينجا بيايند و فكر مى كنم كسانى كه اينگونه قلم مى زنند كارشناس نيستند و نه دلشان براى ورزش ايران مى سوزد و نه براى جامعه.قلعه نويى ادامه داد: از مطبوعاتى كه از فوتبال انتقاد نابجا مى كنند مى خواهم درباره فوتبال ننويسند. اگر فكر مى كنند كارشان درست است، يك هفته درباره فوتبال مطلب ننويسند و به ايده خودشان پايبند باشند.سرمربى استقلال درباره شايعه مذاكره اين باشگاه با حميد على عسكرى، بازيكن پرسپوليس گفت: در اينكه على عسكرى بازيكن بزرگى است، شكى نيست. او يكى از بازيكنان خوبى است كه در هر سه پست دفاع، هافبك و گوشت راست مى تواند بازى كند و بازيكنى جوان و بانشاط است ولى درباره اينكه گفته مى شود باشگاه ما با او صحبت كرده است بايد بگويم من با او صحبتى نكردم اما او بازيكنى خوب و آينده دار است و در گذشته هم جزء بازيكنان خوب پرسپوليس بوده است. درباره اينكه كسى با او صحبت كرده است خبرى ندارم اما طبيعتا اگر بخواهيم با بازيكنى صحبت كنيم و او با تيمى قرارداد داشته باشد يقينا به اين باشگاه نامه مى زنيم يا با مديرعامل آن صحبت مى كنيم و اين مساله هيچ اشكالى ندارد. ضمن اينكه سال گذشته هم چنين اتفاقاتى افتاد و به عنوان مثال باگنجعلى خانى صحبت كرديم و ميلاد فخرالدينى را جذب كرديم. قانون نقل و انتقالات به اين شكل است و اگر بخواهيم بازيكنى را جذب كنيم نيازى به پنهان كارى نداريم. ضمن اينكه در ليست تيم ما هم جايى براى جذب بازيكن وجود ندارد.وى گفت: همچنين پس از داربى هم صحبت هايى درباره نوع جذب نكونام انجام شد كه كارشناسى نبود و ما اين بازيكن را سر وقت جذب كرديم. ضمن اينكه فكر مى كنم افرادى كه آن صحبت ها را مطرح كرده بودند از قانون بازيكن آزاد اطلاع نداشتند؛ قانونى كه پرسپوليسى ها هم طبق آن توانستند بازيكن كره اى شان را جذب كنند.قلعه نويى درباره اينكه گفته مى شود يكى از بازيكنان خارجى استقلال نيم فصل از اين تيم جدا خواهد شد و فرد ديگرى به جاى او جذب خواهد شد، تصريح كرد: فعلا با اين موجودى تا نيم فصل ادامه مى دهيم و اگر نيازى باشد در نيم فصل تصميم گيرى خواهيم كرد. ضمن اينكه اگر با اين تعطيلاتى كه پيش آمد، شما متوجه شديد نيم فصل چه زمانى خواهد بود، ما هم متوجه مى شويم!

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 54 از 113 نخستنخست ... 444525354555664104 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)