تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
وقتی بچه بودم (8تا11سال)
خواب:راس ساعت 11 میخوابیدم
رایانه : نداشتم سونی 2 داشتم جی تی ایو الون 11 بازی میکردم
از همون ببچگی از pes متنفر بودم
تفریحات :با بچه ها سرکوچهو بازی زیبای ندید
یه بازی بود که هیچکس نبباید مارو میدید
الان 19سالگی:
خواب: 3 صبح
رایانه: روزی 6 ساعت
تفریحات : فوتسال . تعمیرات سخت افزار و نرم افزار. فوتبال سر کوچه. بیرون رفتن با بچه ها ........![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ویرایش توسط sina acm : 09-02-2012 در ساعت 01:26
کودکی
بین 9 تا 13 سالگی
درست یادم نمیاد ولی ساعت 10 بعد از سریالی که یادم نمیاد میخوابیدم
تفریحم همش کامپیوتری بود و بازی های مثل سیمز 2 و پس 4 داشتم!
حالا
خونه مجردی گرفتم هر وقت بخوام میخوابم هر کاری میکنم
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
مهدی یه اشاره کرد به علایقتون من هم از علایقم بگم
دوست دارم به عمه رسول فوش بدمpes و فیفا بازی کنم ,کشتی کج نگاه کنم
سوار اون ماشین هامون بشم از کوچیکی ماشین سواری دوست داشتم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
به به سوژه
دوران طفولیت : ساعت 10 یا 11 تو رختخواب بودیمpc هم واسه مامان و بابامون بود ، بلد نبودم که ، بچه های امروزی به دنیا میان میگن آی دیت چیه
،ما می رفتیم کلی کرم میریختیم آخرم هیچی ب هیچی
من از همون بگی عشق کتاب و فیلم و کارتون داشتم ، تو 7 سالگی شعر صدای آب سهراب حفظ بودم
کلا نابغه ای بودم واسه خودم از دست رفتم
الانم همه چیزم به وقت مدرسم مربوطه ، تو تابستون که ساعت 3 4 صب مامانم بزور از جلو pc بلندم میکنهولی وقت مدرسه ها 11 میخوابم !
تو تابستونم اکثر وقتم پای همین pc و موزیک و کتاب و دور دور و کلاسای مختلف میگذرهولی گندش بزنن این مدرسه ی کوفتیو تا میاد همه برنامه ها کنسل و فقط درس خوندن
از علایقم : موسیقی ،شعر، شنا ،کتاب و فیلم که واقعا بیشتر وقتم صرف همین چیزا میشه .
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
واقعا کلمه ی پشتیبانی و بیمه تو ایران یه عنوان بی معنی و پوچ و توخالیه
12باره زنگ زدم پشتیبانی وایمکس مبین نت مودم خراب دادن بهم به جز 100باری که ورنداشتن این 12بارم 5بار گفتن ما قطعی داریم نمیتونیم چک کنیم بقیشم گفتن از برق دربیار دوباره بزن برق یکیشم گفت مودم خود به خود میره رو استند بای نگران نباش
به قول باران گندش بزنن این پشتیبانیو میترسن ضرر کن![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داشتم وسایلمُ میگشتم که این بین دفتر خاطرات خدمت پیدا شد
یکی از هم خدمتیام نوشته:گوسفندان عزیزمن شرمنده شما را ترک کردم و به امید خدا به زودی خدمتم تمام میشه و دوباره می آیم . من نباید شما را ترک می کردم گردم(گردنم) خورد که آمدم خدمت ندونستم که خدمت سخت است![]()
![]()
![]()
لعنت به این صدا و سیما که حتی به قولش هم عمل نمیکنه و بازی آرسنال رو پخش نکرد . واقعا که جای تاسفه . لطفا دوستانی که مایل هستند که بازی های لیگ برتر انگلیس پخش بشه این پیام رو به sima3@irib.ir بفرستند .شاید این ذکایی لعنتی سرش به سنگ خورد .
به نام خدا
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
بدلیل عدم توجه مسئولان شبکه سوم نسبت به درخواست های بخش بزرگی از بینندگان خود، ما هواداران لیگ برتر انگلستان بدین وسیله مراتب اعتراض خود را نسبت به انتخاب های سلیقه ای مسئولان شبکه سوم سیما در پخش زنده مسابقات فوتبال لیگ های اروپایی و عدم پخش زنده بازی های لیگ برتر و همچنین اقدامات گروه خبر ورزشی این شبکه در عدم پوشش خبری مناسب لیگ برتر اعلام می کنیم و اگر این اتفاقات ادامه پیدا کند ما ناچار خواهیم بود تا به شبکه های بیگانه پول پرداخت کنیم .
هر چند که میدانیم باز هم شما کاری نخواهید کرد .
باتشکر
جنبش اعتراضی هواداران لیگ برتر انگلیس
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينا رو يه زماني ما يوونتوسي ها هم انجام ميداديم ميدوني چرا الان بيخيالش شديم؟ هيچ اثري نداره پارسال سايت juventus.ir از طرف تمام هوارداران تيم هاي ايتاليايي بيانيه صادر كرد ولي هيچ اثري نداشت اينا به مسائل 30يا30 ربط داره شبكه 3 كاره اي نيست البته يه چيز ديگه هم كه هست زورشون مياد پول بدن بازي ها رو بخرن فقط ميخوان دزدي كنن
همون ديش و lnb رو بزار تركست رو نصب كن وسلام
لعنت به باعث و بانی این بغض
با سلام خدمت همه
لطفا این رو همه بخونن
میخواستم یه موضوعی رو بگم که واقعا مسخره هست
با هزار تا شوق رفتم گشتم و اخبار یکی از تیم های مورد علاقم رو گذاشتم یعد مدیر اون تیم میاد میگه که:
اخبار رو فقط من و یکی از کاربرا میذاریم و بقیه حق گذاشتن خبر ندارندو بقیه پست ها پاک میشه .
اخه این چه وضعشه این همه خبر دسته اول گذاشتم بعد میاد همه ی پست هام رو پاک میکنه.
من ترسی از بن شدن ندارم اصلا بذار بن بشم ولی این رسمش نیست.
و موقعی که بهش میگم خب چه عیب داره من هم طرفدار این تیم هستم میخوام خبر بذارم
به چه دلیل فقط شما دوتا باید خبر بذارید جواب نمیده فکر کرده کی هست
توی تاپیک هر تیمی رفتم و خبر گذاشتم چنین حرف مسخره ای رو نشنیدم که بگه فقط من و یکی از کابرا خبر میذاریم.
جالب اینجاست اون مدیری که این حرف رو به من زد همشهریم هست . دیگه فکر کنم همه بشناسنش !!!!
تا حالا چنین ادم مغروری توی عمرم ندیدم.
لطفا مسئولین یه کاری بکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیدونم چه هیزم تری به این ادم فروختم که داره اینکار رو میکنه؟؟؟
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)