تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
امشب تیم ملی والیبال برای انتخابی زیرگروه جهانی با مصر بازی داره.
سایت فدراسیون والیبال نوشته که این بازی ساعت22:30 از شبکه 3 پخش میشه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ولی امشب ساعت 23:15 بازی سوپر کاپ پخش میشه
کسی یه شبکه ماهواره ای سراغ داره که والیبال رو زنده پخش کنه؟؟![]()
اتفاقا من این روزها دربی رو اینقدر شلوغ ندیده بودم دیروز و پریروز مخصوصا ساعت های دیر وقت شب نزدیک به 32 نفر کاربر آنلاین و 60 مهمان آنلاین بودند در این مدت اینقدر دربی رو شلوغ ندیده بودم
امشب تیم ملی والیبال برای انتخابی زیرگروه جهانی با مصر بازی داره.
سایت فدراسیون والیبال نوشته که این بازی ساعت22:30 از شبکه 3 پخش میشه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ولی امشب ساعت 23:15 بازی سوپر کاپ پخش میشه
کسی یه شبکه ماهواره ای سراغ داره که والیبال رو زنده پخش کنه؟؟![]()
شبکه والیبال هم اگه مجانی میخوایید و با کیفیت بالا از شبکه
Dubei Sport
ببینید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
منم با داش نیما موافقم
نسبت به زمستون دربی خلوت شده
زمستون خداییش خیلی شلوغ بود![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
دربی خلوت نیست به چشم نمییاد بعضی ها فقط پست ها رو میخونند و نظر نمیدند فقط تشکر میکنند!
![]()
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
تذکر :
مثل اینکه سر در سایتو نخوندید . (ایجاد دوستی) نه کینه و دعوا ! سعی کنید بخاطر این بحث های کوچیک و پیش پا افتاده به جون هم نیوفتید . چون واقعا خنده داره . لطفا همینجا تمومش کنید و گرنه ادامه این دعوا جز بن شدن چیزی دیگه نسیبتون نمیشه . این پستو به عنوان تذکر دادم
والا این کمپ شده جای دعوا و خشونت نه گفتگو درباره مسائل روزمره و....یک بار دو بار هم این کار تکرار
نشده بلکه اگه دفعه 100 نباشه دفعه 99 هستش توی کمپ قبلی در صفحه های اخرش این اتفاق ها افتاد
اما حالا داره توی همین ابتدای کار این اتفاق می افته و با همین کار ها هستش که صفحه های کمپ رو
جلوی می برند بعضی ها![]()
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
با سلام
فقط منو نزنین که سر کارتون گذاشتم
فقط خواستم محیط عوض شه و یکم از جنبه رسمی دربیاد و مایه طنز به خودش بگیره
به ما رسمی نیومده
به قول یارو گفتنی که اصلا ازش خوشم نمیاد: یک رنگ باش
خلاصه اینکه پلیس 202 از همتون معذرت میخواد و اگه دوس دارین دوباره سر کارتون بزارم![]()
یه روز خوب میاد ...
هرکی اسم فامیل میاد روی این لینک کلیک کنه
انلاینه باهم میتونیم بازی کنیم
هر کس بیاد باید روش تائید بزنم
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ویرایش توسط sina acm : 08-31-2012 در ساعت 23:23
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)