Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 101

Threaded View

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

Newww

مدافع میانی بارسلونا نسبت به اتفاقات فصل جدید، بویژه آمادگی و شرایط خوب خودش برای بازی خوشحال و راضی بنظر می رسد و انتظار فصلی موفقیت آمیز را دارد.

او در مورد سوپرکاپ توضیح داد: «من فکر نمی کنم که این جام تاثیر چندانی بر روی لیگ داشته باشد و البته فاصله ما با رئال نیز در این مقطع از فصل اهمیت چندانی داشته باشد، هنوز راه بسیار زیادی تا پایان فصل باقی مانده است».

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    پیکه تصریح کرد: «برای شروع فصل جدید شروعی بهتر از این متصور نبود. ما شش امتیاز ممکن در لیگ را کسب کرده ایم و در بازی رفت سوپرکاپ هم نتیجه مطلوبی گرفته ایم. ما نسبت به بازی گذشته مان در برابر مادرید، عملکرد بهتری داشتیم، ولی شکست دادن آنها در هربازی سخت خواهد بود». جرارد پیکه از اینکه شرایط و کارهای تیم زیر نظر تیتو بخوبی پیش میرود خوشحال است، ولی آنها هنوز فرصت زیادی برای رشد و پیشرفت دارند و علی رقم پیروزی در پامپلونا، هنوز به بهترین فرم خویش دست نیافته اند. او گفت: «در آن بازی ما نسبت به شرایط ایده آل خود بسیار فاصله داشتیم؛ ولی فصل طولانی است و فرصتهای زیادی برای پیشرفت وجود دارد».

آمادگی مطلوب

فصل گذشته پیکه از نداشتن آمادگی لازم برای بازی در تیم ناراحت بنظر می رسید. او پذیرفت که «از لحاظ عملکرد فردی، فصل قبل بهترین فصل من نبود ولی امسال سعی می کنم در بهترین فرم خود ظاهر شوم تا بتوانم بیشترین کمک را به تیم بکنم». او این نکته را بیان کرد که تا این مقطع از فصل «من احساس خوبی دارم. من به پیش فصلی مشابه این احتیاج داشتم زیرا فصل گذشته کارمان توقف و شروع های بسیاری داشت و در این شرایط رسیدن به فرم مطلوب سخت بنظر می رسد». او از فصل گذشته درس مهمی را فراگرفته است: «این مسئله درست شبیه یک گردونه است، وقتی شرایط خوب پیش می رود تو براحتی میتوانی به مشکلات غلبه کنی؛ ولی وقتی شروعی نامناسب داشته باشی بازگشتن به شرایط ایده آل سخت خواهد بود».

سوپر کاپ، چالشی سخت

چهارشنبه شب، بازی برگشت سوپر کاپ در برنابئو برگزار می شود درحالی که رئال در لالیگا تنها 1 امتیاز از شش امتیاز ممکن را کسب کرده است؛ ولی پیکه فکر نمی کند که مورینیو نقشه ذهنیش را بخاطر این مسائل تغییر دهد: «سوپر کاپ مسئله ای جدا از لیگ بحساب می آید؛ کسب آن بسیار مهم خواهد بود ولی این عنوان تاثیری بر روی رقابتهای لیگ نخواهد داشت». در مورد فاصله 5 امتیازی که در لیگ میان آنها افتاده است او احساس می کند: «هرچند فاصله زیادی میان ما و آنها ایجاد شده است، ولی فصل طولانی خواهد بود. با ثبات ترین تیم این عنوان را کسب خواهد کرد، تیمی که در طول 38 بازی بهترین بوده باشد، نه تیمی که برای دو هفته عملکرد بهتری داشته باشد».

تردید درباره پویول

با اینکه هنوز شرایط پویول برای بازی کردن نامشخص است، پیکه درباره حضور او در برنابئو چنین گفت: «اگر او بتواند بازی کند، قطعا در آنجا حاضر خواهد بود».
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

2. 7 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)