ریموند وندرگو:" طرفداران باشگاه منچستر یونایتد آلکساندر باتنر را دوست خواهند داشت" ریموند وندرگو، معتقد است که هموطن وی، آلکساندر باتنر، امکانات لازم برای تبدیل شدن به بازیکن مورد علاقه طرفداران باشگاه منچستر یونایتد را داراست.
ریموند وندرگو، دروازه بان اسبق باشگاه منچستر یونایتد و مربی 49 ساله حال حاضر دروازه بانان باشگاه ویتس آرنهم، در مصاحبه با وب سایت www.manutd.com، در این باره اظهار داشت:" اگر آلکساندر باتنر بتواند بازیهای زیادی انجام دهد، سپس مردم او را دوست خواهند داشت، زیرا او هرچیزی را کامل ارائه میدهد. در مورد او نگران نباشید، او هرگز به شما چنین اجازه ای نمیدهد. او چند گل به ثمر رسانده، اما دلیل آن این است که او از ابتدا به عنوان یک هافبک چپ کار خود را آغاز کرده است. او در چند سال گذشته به یک مدافع چپ تبدیل شد، اما او چنین پیشرفت بزرگی در پست خود ایجاد کرد. او هنوز دوست دارد به جلو برود و برای گل زنی تلاش کند. او یک شوت زن قویست، یک چپ پای بسیار خوب و او گاهی سانترهای بسیار خوبی ارسال میکند. او انرژی بسیار زیادی دارد و این برای روحیه تیم خوب است".
ریموند وندرگو که در 6 فصل، 60 بازی برای تیم منچستر یونایتد انجام داد، در خاتمه افزود: او در مورد پیوستن به باشگاه منچستر یونایتد بسیار خوشحال و هیجان زده است. پس از این فرصت، او واقعاً میخواست برای آن برود. هنگامی که او برای امضاء رفت، بسیار از آنچه در استادیوم اولدترافورد دید تحت تأثیر قرار گرفت، باوجودی که این استادیوم خالی بود. من این احساس را میشناسم. من به او گفتم که برای رسیدن به باشکاهی همچون باشگاه منچستر یونایتد بسیار خوش شانس است، به دلیل اینکه این یک دنیای متفاوت با هر باشگاه دیگر است و من به او گفتم که این شانس را با هر 2 دست بگیر. من واقعاً امیدوارم که او این کار را بکند".
![]()