بولت : یونایتد قهرمان لیگ میشود
سریعترین مرد جهان ادعا میکند که یونایتد تمام رقیبان را پشت سر میگذارد و قهرمان فصل 2012/13 لیگ برتر میشود .
بولت که بارها به طور علنی اعلام کرده طرفدار منچستر یونایتد است در مصاحبه با MUTV گفت :" همیشه امدن به الدترافورد و دیدن بازی فوتبال لذت بخش است . امروز دفعه سومی بود که من به اینجا امدم .
من میدانستم که بازی فوق العاده ای خواهد بود چون یونایتد همیشه در خانه عالی بازی میکند .الدترافورد اندکی از استادیوم المپیک لندن کوچکتر است اما اینجا بسیار پر سرو صداتر از انجا است . جو فوق العاده ای امروز در استادیوم وجود داشت .
دیدن اینکه کاگاوا و رابین نخستین گلشان برای باشگاه زدند بسیار خوب بود . من قبل از شروع بازی دست ان ها را فشردم و بهشون گفتم که به تیم خوش امدید پس حدس میزنم که من خوش قدم هستم !
ما بدون هیچ شکی میتوانیم که تا اخر فصل به خوبی پیش بروم و جام را فتح کنیم . وقتی ما فصل را ضعیف اغاز میکنیم نشانه این است که در پایان فصل دست پر خواهیم بود . ما داریم میریم که امسال جام را ببریم .
من امسال بارها گفتم که میخواهم برای یونایتد بازی کنم ! پس فصل بعد من با سر الکس صحبت میکنم و قضیه را حل میکنیم . من این را جدی میگم ! "