تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا کسی ازادی میره
رفتین از طرف من یه فحش نثار حمودی بکنید
اقا زمانی هم به دار چوب ببندید
فکر کنم حامد رفته
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
♣ The King ♣
من موندم اینجا کمپه یا بحث تبادل نظر بارسا رئال و استق پرس پول؟
خودمم یه نظری بدم بازی رئال بارسا زیبا بود پرس و استق هم خوب بود و تیم هامم ازشون راضی هستم فعلا ترجیح میدم از قراردادشون کم نکنم![]()
♣ The King ♣
خوب باید منتظر بازی برگشت هم باشیم اما در کل که یک پیروزی به کل پیروزی های
بارسلونا در الکلاسیکو ها اضافه شده مهم هستش.قهرمانی هر تیمی در هر جامی مهمه اما هیچ کدوم از تیم ها الان در شرایط عالی نیستند باید منتظر الکلاسیکو های
زیباتر در طول فصل باشیم.
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
برو بچ سلام...
آقا کسی نمیدونه چرا جدیدا نمیشه آپدیت آفلاین نود 32 رو دان کرد.. من که همش از آسان دانلود میگرفتمش. الان که میرم داخلش اینو میگه...!
اگه کسی بروزترین لینک دانلودش رو داره حتما بهم بگه. پی سیم دیگه حال نداره!به درخواست شرکتESET مبنی بر عدم ارائه آپدیت آفلاین
آنتی ویروس نود 32 از حمایت آسان دانلود خارج شد!
دمتون گرم... منتظرم.![]()
!!! No Totti No Party
سلام این اخرین اپدیتش هست که من توی اینترنت دیدم مال 91/6/2 هستش یعنی دیروز:
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
سلام من یه راه دارم که کرکش میکنی و از یه طریقی راحت میتونی هروقت خواستی انلاین و بدون مشکل اپدیت کنی اگه میخوام بگو تا بنویسم و بگم راستی یه عکس قدیمی دارم میشناسین این ادمای شریفو؟؟؟؟!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)