من می مانم، من خوشحالم و هرگز قصد ترک اینجا را نداشتم. ”
” مردم درباره من و روبرتو مانچینی همه چیز که امکان داشت نوشته اند. بعضی از این صحبت ها برایم خنده دار است و بعضی دیگر هم مرا عصبانی می کند. ”
دروسی که از کوچکی طرفدار تیم رم بوده، مدت طولانی است که به عنوان وارث و جایگزین کاپیتان فرانچسکو توتی شناخته شده است و به او لقب ” کاپیتان آینده ” را داده اند. او در ادامه سوگند خورد اگر تصمیم به ترک باشگاه بگیرد، صریح بی پرده و رک خواهد گفت.
” آنچه که می توانم به همه وعده دهم این است که اگر روزی بخواهم رم را ترک کنم، چه برای پیروزی در لیگ قهرمانان و چه برای دریافت پول بیشتر، در انظار عمومی خواهم گفت. ”
” من به اینجا آمدم تا کنفرانس مطبوعاتی که هر ساله دارم را برگزار کنم. زمانی که با تیم ملی بودم، برای احترام به تیم ملی صحبتی نکردم. پیشنهاداتی وجود دارند و برای من فکر و صحبت کردن در مورد آنها مهم است. ”
” یک باشگاه که همه شما آن را می شناسید به علاوه یکی دو باشگاه دیگر به من ابراز علاقه کرده اند اما تنها در حد صحبت کردن بود. ”
” من نمی دانم که آیا باشگاه هنوز هم می خواهد من را بفروشد یا خیر. من حدس می زنم از آنجایی که قرارداد بزرگی را در ماه می به ثبت رساندند، روی من حساب باز کرده اند. از آنها بپرسید. “