تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
uri اونیه که شبیه آدرس ایمیل میمونه
مثال: mob0847032@mobinnet.net
پسوردت یه عدد شیش رقمیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
F a r e w e ll ... Tito
دوستان که تو مسابقه چهره کاربرا شرکت میکنند باید به اطلاعشون برسونم که از هفته بعد قوانین امتیاز دادن رو تغییر میدم و بخونید و اینکه اگه کسی تو هر پست اسم چند تا کاربر رو بگه براش امتیاز منفی در نظر میگیرم.
در هر پست تنها اسم یک کاربر باید گفته بشه . خب ممکنه بپرسین چه اشکالی داره که مثلا چند تا کاربرو تو پستمون بگیم؟ خب منم جواب میدم: ببینین کلا کسایی که عکسشونو میزارم رو هم شاید به 40 نفر هم نرسه اما همینجور عکس های جدیدشونو براتون میزارم . مثلا وقتی من عکس مهدی رو بزارم واسه مسابقه اگه طبق همین روال باشه یکی میاد تو یک پست میگه : احمد نیست ؟ یا رضا ؟ یا رسول ؟ و از این قبیل پست ها .
مگه دربی چن تا کاربر فعال داره ؟ اگه قرار باشه همشو تو یک پست بگیم جذابیت مسابقه از بین میره و امتیاز دهی به اون مسابقه هیچ معنایی نداره و واسه همین از هفته بعد هم میخوام شیوه امتیاز دهی رو تغییر بدم و هم اینکه شما همکاری کنید و تنها در پست هاتون اسم یک نفر رو بگین و اگه دو نفر مد نظرتون هست در دو پست جداگانه بگین .
پیشاپیش ممنون از همکاریتون![]()
یه روز خوب میاد ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
وقتی بچه ها دوروزه تشخیص میدن این عکس مال کیه خوب بقیه روزای هفته رو چیکار کنیم ؟بیکار انتظار بکشیم؟به نظرم مدتش باید به عکس تناسب داشته باشه مثلا نگید که سه روزمهلت دارید ازونجا که تعداد عکس ها کمه ولش کنین هروقت حدس درست از اب دراومد اون موقع مثل الان خوبه
راستی از ایکیو سان خیلی تشکر میکنم کارم راه افتاد ایشون هم شدن (معاون مهندس انجمن)
خب اینم فکر خوبیه ( البته نظر شماست )
اما به نظرم نمیشه
چون این سایت سرگرمی مخصوصی نداره
به مدیران میگیم چت باکس میگن نه
میگیم واسه سایت بازی بزارین میگن نه
تنها جا واسه سرگرمی به نظرم همون مسابقات تشخیص چهره است که اگه قرار باشه هر هفته یک مسابقه بزاریم میشه تو ماه 4 تا مسابقه و نمیشه خوب امتیاز داد...
ویرایش : دوستان واسه مسابقات چهره کاربران اگر انتقاد و پیشنهادی دارین بگین![]()
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 08-24-2012 در ساعت 01:04
♣ The King ♣
داداش خوب بهتر نیست همنجا توی کمپ یکی رو مشخص کنیم تا به این کار ها رسیدگی کنه و بعد اون رو به جعفر خان معرفی کنید . قوانینش رو هم یه کاری میکنیم .
در ضمن من در مرد چت باکس حرفی ندارم ولی خوب بعضی ها میگن ممکنه کنترل سایت از دست همه در بره . همین الان هم ممکنه دوباره یه یارو بیاد چیز های خارجی تبلیغ کنه و سایت رو به هم بریزه چه برسه به اینکه آمار پست های اسپم بره بالا ولی خوب اگه کاربرا ها توش دعواشون نشه شاید همه موافقت کردن .![]()
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا صدا و سیما شورشو دراورده منم حالشو گرفتم
شبکه الریاضیه هست که ارمشوپوشوندن صداش رو هم که شامل گزارگر عرب و تماشاگر هست رو قطع کردن و صدای مزخرف مزدک رو گذاشتن خب میدونید چیکار کردم؟؟؟؟؟؟!!!
تصویر از تلوزیون صدا از رادیو ورزشچون رادیو هست و تصویر نداره زنده ی زنده پخش میکنن و صدای گزارشگرعربی هم به گوش میخوره و حال میکنیم ولی مشکل اینه که چون زندس صدا 10ثانیه جلوتر از تصویره یک هو شنیدم رونالدو گل زد درحالی که تصویر داشت توپو رو نقطه ی کرنر میزاشت
این بارسا هممهلت نداد شادی کنیم دو دقیقه ای گل تساوی زد حالا که من دارم پست میدم دقیقه ی 62بازیه پس اگه گلی رد و بدل شد خوشا به حالمون باشه
سلام مسابقات فوتبال فانتزی وقتی 8 تیمه بود تعداد بازی ها کمتر بود و وقت هم بیشتر
اما حالا که 16 تیمه شده من به دنبال یک نفر می گردم که این مسابقات رو به همراه من
برگذار کنه.کسی مایل هست؟؟؟؟
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
یه چیستان کی میتونه جوابم رو بده؟
آن کیست که همیشه دور کمپ پرسه میزنه؟
♣ The King ♣
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)