به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
برهانی: پرسپولیس چیزی برای از دست دادن ندارد
ژوزه بداند این دربی فرق میکند
خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال معتقد است پرسپولیس در دیدار روز جمعه چیزی برای از دست دادن ندارد و برای فرار از بحران به میدان میآید.
![]()
آرش برهانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص بازی با ملوان، دربی 75 و روند استقلال قبل از بازی روز جمعه صحبتهایی را انجام داد که در زیر میخوانیم.
فارس: چرا در بازی با ملوان متوقف شدید؟
درست است که یک امتیاز گرفتیم اما این بهترین بازی استقلال در 5 بازی اخیر بود. من فکر میکنم میتوانستیم برنده شویم اما به یک امتیاز رسیدیم.
فارس: در این بازی اتفاقی افتاد که سر و صدای زیادی به پا کرد. واقعا عمدی در لگد کردن پای حریف نداشتی؟
بازیکنان ملوان به اندازه دو بازی دویدند و دیدید سه بازیکن آنها پایشان درد گرفت و دو نفر از آنها هم تعویض شدند. آن بازیکن در کل بازی برای ما مشکلاتی را به وجود آورد اما متأسفانه خیلیها برای خودشان تحلیل کردند و حرفهایی زدند. در 11 سالی که در فوتبال حرفهای هستم تاکنون هیچکس چنین صحنهای را از من ندیده است. آقایان دنبال فرصت میگشتند که چنین مطالبی را بنویسند و علیه من حرف بزنند. انصافا پای بازیکن حریف را ندیدم و آن صحنه فقط یک اتفاق فوتبالی بود. حتی زمانی که آن اتفاق افتاد چند بار معذرتخواهی کردم.
فارس: چرا اینقدر دیر و بعد از 5 بازی برای استقلال گل زدی؟
در چند فصل اخیر در همان بازیهای ابتدایی برای استقلال گل میزدم اما امسال کمی دیر شد و از هفته پنجم شروع کردم.
فارس: حتما خبر داری که حیدری هم به دربی نمیرسد؟
او بازیکن بزرگی است اما مطمئن هستم بازیکنان دیگر جای او را پر خواهند کرد.
فارس: در نبود حیدری، میداودی و جباری استقلال به مشکل نمیخورد؟
نه. مشکل ما این است که پرسپولیس در این چند هفته خوب نتیجه نگرفته و چیزی برای از دست دادن ندارد. آنها میخواهند با نتیجه گرفتن در دربی از بحران فرار کنند و این کار ما را سخت میکند.
فارس: خیلیها معتقدند پرسپولیس با این وضعیت نتیجهگیری مقابل استقلال به مشکل میخورد؟
داشتن مهرههای کلیدی تضمین پیروزی نیست و واقعا باید این بازی را جدا از بازیهای دیگر حساب کرد.
فارس: هواداران استقلال از بازی گذشته خاطره تلخی دارند و دوست ندارند آن اتفاق باز هم تکرار شود.
ما 4 دربی پیاپی را بردهایم و هواداران میتوانند با یادآوری این بازیها دربی قبل را فراموش کنند. بازی آخر هم یک استثناء بود و دیگر تکرار نخواهد شد.
فارس: خودت چه انگیزهای برای این مسابقه داری؟
تلاش میکنم مثمرثمر باشم. قول دادن برای این مسابقه درست نیست اما باید بگویم از شرایط خوبی و بدنی خوبی برخوردارم.
فارس: تا به حال سه گل در این مسابقه زدهای، کدام بازی بیشتر برای تو جذاب و به یادماندنی بود؟
همان بازی که گل سه امتیازی را با ضربه سر زدم شیرین ترین دربی من بود.
فارس: در صورت گلزنی خوشحالی خاصی مدنظر داری؟
در بازی با ملوان یک دستم را روی یک چشمم گذاشتم و اگر خدا خواست و گل زدم در بازی با پرسپولیس آن را کامل میکنم.
فارس: برگ برنده دو تیم برای این مسابقه به نظر تو چه کسانی هستند؟
هم استقلال و هم پرسپولیس بازیکن تأثیرگذار زیاد دارند اما تیمی که تیمتر باشد برنده بازی است.
فارس: ژوزه قبل از آمدن به پرسپولیس اعلام کرده بود دربی باز است و برای این بازی برنامه دارد.
من از دربیهای ژوزه نه تا به حال چیزی دیدهام و نه شنیدهام و شاید دربیهای آنها با ما فرق میکند اما ژوزه تا این دربی را تجربه نکرده نمیتواند در موردش چیزی بگوید چون مطمئنا این بازی برای همه متفاوت است.
فارس: چه صحبتی با هواداران استقلال داری؟
امیدوارم آنها بیایند و استقلال را حمایت کنند. هواداران خودشان دربیباز شدهاند و همه چیز را خوب میدانند. دیگر نیازی نیست به آنها بگوییم چگونه تیم را تشویق کنند چون کار خودشان را بلد هستند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
صادقی: دربی ایران با ال کلاسیکو برابری میکند
فوتبال ما برتر از مصر است
خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: دربی پایتخت با ال کلاسیکو برابری میکند و قابل قیاس با فوتبال مصر نیست.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر حسین صادقی در حاشیه تمرین استقلال در مورد دربی 75 گفت: دربی خیلی سختی است و دو تیم شرایط نرمالی ندارند. دربی 75 یک جنگ تمام عیار است و هر کسی که در این جنگ پیروز شود 3 امتیاز را میگیرد، 3 امتیازی که برای دل هواداران و تیم است.
وی در مورد ضعف خط دفاعی از استقلال گفت: تلاش میکنیم در دیدار با پرسپولیس نقطه قوت تیم باشیم و خط دفاع دیگر ضعیف بازی نکند.
مدافع استقلال در مورد اینکه قلعهنویی تاکنون دربی را نباخته و مانوئل ژوزه هم باختی در دربی نداشته گفت: مانوئل دربی مصر را برده است اما دربی ایران با هیچ جای دنیا قابل مقایسه نیست. از نظر هیجان دربی ایران با ال کلاسیکو برابری میکند.کری نمیخوانم اما برای 3 امتیاز میجنگیم تا انشاالله رکورد شکست ناپذیری قلعه نویی نیز حفظ شود.
صادقی در مورداینکه فوتبال مصر را پایینتر از فوتبال ایران میداند، گفت: بله، این را من نمیگویم این مسئله را رد بندی فیفا تاکید میکند. ببینید مصر چندم است و ما چندم هستیم. مانوئل مربی بزرگی است اما نتیجه دربی را 22 بازیکن داخل زمین رقم میزنند نه مسائل بیرون از زمین.
وی در مورد تماشاگران استقلال گفت: در دربی هیچکس دوست ندارد بازنده باشد، چه تماشاگر چه مدیر عامل و چه بازیکنان. هیچکس جنبه باخت در دربی را ندارد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
عمرانزاده: از دربی قبلی درس گرفتیم
به قول قلعهنویی مثل تیم محلات گل میخوریم
خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: از شکست در دربی گذشته درس گرفتیم و آن بازی دیگر تکرار نمیشود.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، حنیف عمرانزاده در حاشیه تمرین استقلال در جمع خبرنگاران در مورد دربی 75 گفت: دربی خوبی خواهد شد. ما 4 دربی را پشت سر هم بردیم و در دربی 74 باختیم به همین دلیل این دربی برای ما حساس شده است.
وی ادامه داد: دربی 74 تکرار نمیشود. ما در آن بازی 2 بر صفر جلو بودیم ولی وقتی پرسپولیس 10 نفره شد فکر کردیم بازی را بردهایم و به دنبال گلهای بیشتری بودیم. آن بازی برای ما درس شد . امیدوارم در دربی جمعه پیروز شویم.
عمران زاده در مورد عملکرد ضعیف خط دفاع استقلال گفت: در دفاع و حمله تمام تیم حضور دارند. در دفاع از آرش برهانی و اکبر پور تا مهدی رحمتی نقش دارند، همانطور که در حمله هم تمام تیم فعال هستند. با این حال به قول امیر خان استقلال گلهایی میخورد که حتی تیم های محلاتی هم به این شکل دروازهاش باز نمیشود. 3 گل روی ضربات کاشته خوردیم و باید تلاش کنیم دیگر به این شکل گل نخوریم.
وی در مورد نتیجه دربی گفت: نتیجه قابل پیش بینی نیست زیرا در بازی گذشته هم دو بر صفر جلو بودیم و شکست خوردیم. امیدوارم ما پیروز میدان باشیم.
عمرانزاده در مورد اینکه دوست دارد ایمون زاید در دربی 75 بازی کند یا نه گفت: زاید هم بازی کند اتفاق دربی قبل تکرار نمیشود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
قلعه نویی: دربی جنگی است که در آن اخلاق و معرفت هم وجود دارد
شاید مساوی شود
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال دربی را جنگی نامید که در آن معرفت و اخلاق هم دیده میشود.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی در حاشیه تمرین استقلال در مورد دربی 75 گفت: هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. دربی اگر چه 3 امتیاز بیشتر ندارد اما از حساسیتهای زیادی برخوردار است. در دو بازی گذشته استقلال بدشناسی آورد، با این حال امیدوارم اول دربی یک بازی خوب شود و بازیکنان و طرفداران به سلامت به خانه بروند. ما توانایی خوبی برای این بازی داریم. البته مشکل ما مصدومیت خسرو حیدری است.
وی در مورد اینکه آیا به مساوی فکر میکند یا نه گفت: هم ما و هم پرسپولیس برای برد به میدان میآییم اما شاید بازی مساوی شود. من همیشه بازی هجومی را دوست داشتم، چه در زمانی که در استقلال بودم و چه در تیمهای دیگر به بازی هجومی اعتقاد داشتم.
سرمربی استقلال در مورد احتمال جدایی جباری و زندی گفت: ما کار مشاورهای انجام میدهیم و در نهایت نظرات را به فتح الله زاده منتقل میکنیم و او تصمیم گیرنده نهایی است. با این حال ما خواستهایم که هیچ بازیکنی در نیم فصل از استقلال جدا نشود.
قلعهنویی در مورد اینکه مشکلات مالی بر روی دربی هم تاثیر گذار است یا نه، گفت: در دربی این مسائل تاثیری ندارد اما مشکلات مالی بازیکنان باید حل شود. میداودی که اکنون مصدوم شده و میتوانست در دربی به ما کمک کند از ماه پنجم سال قبل هنوز یک ریال از استقلال دریافت نکرده است. یک بازیکن این گونه نشان میدهد که عاشق پیراهن تیم و هوادارانش است.
وی ادامه داد: فتح الله زاده و هیئت مدیره در تلاش هستند تا مشکلات را حل کنند، فتح الله زاده در 24 ساعت فقط 2 ، 3 ساعت استراحت میکند. هیئت مدیره هم همین گونه است اگر تلاشی در مدیران نمیدیدیم بحث دیگری بود اما اکنون مدیران در تلاش هستند تا مشکلات حل شود. 10 روز است که مسائل اقتصادی باشگاه را به فتح الله زاده واگذار کردهاند و انشاالله قرار داد اول اسپانسر هم امضا میشود.
قلعهنویی در مورد اینکه پروین از او تعریف کرده است گفت: اینکه بزرگی مثل پروین از من تعریف کند باعث افتخار است. پروین و پورحیدری از نوادر فوتبال ایران هستند. پروین روح بزرگی دارد که از شاگردانش تعریف میکند.
وی در مورد خسرو حیدری گفت: این بازیکن 3 هفته با ما نخواهد بود.
سرمربی استقلال در مورد اینکه صادقی دربی 75 را جنگ می داند گفت: هر بازیکنی تعبیر خودش را از بازی دارد. به نظر من دربی جنگی است که در آن معرفت، اخلاق و بازی جوانمردانه هم دیده میشود. جنگی که مردانه و قشنگ است.
وی افزود: باید از بازیکن ملوان هم عذرخواهی کنم که برهانی پای او را لگد کرد، البته او گفت این کار را ناخودآگاه انجام داده است.
قلعهنویی در مورد وضعیت جباری گفت: این بازیکن 6 هفته از میادین دور خواهد بود.
سرمربی استقلال در مورد تعویق بازی استقلال و پیکان گفت: این برنامه ریزی به ما لطمه میزند زیرا تا میخواهیم هماهنگ شویم به تعطیلات میخوریم. ما بازیکن کلیدی خود را از دست دادیم. با این حال باید به نظرات کیروش احترام گذاشت و به او آرامش داد اما تا هماهنگ میشویم بازیها تعطیل میشود و باید کار بدنی و قدرتی انجام دهیم.
وی در مورد پیامش به هواداران گفت: ما در حدی نیستیم به هواداران قرمز و آبی پیام بدهیم اما طرفداران دو تیم ضمن انرژی دادن به تیم خود به حریف هم احترام بگذارند. این کار را ما سال گذشته در تراکتور سازی انجام میدادیم. قشنگیهای فوتبال است که میماند. اینکه چند سال پیش ملوان و استقلال چه نتیجهای گرفتند مهم نیست اما همه کار امین متوسلزاده را به یاد دارند. باید فوتبالمان را به این سمت ببریم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
دوست دارم اول خودم گل بزنم، بعد نكونام
اكبرپور: مى خواهم مقابل پرسپوليس هت تريك كنم!
سياوش اكبرپور مهاجم استقلال گفت كه هدفش از ديدار روز جمعه با پرسپوليس هت تريك در گلزنى به اين تيم
است.وى در خصوص آخرين شرايط استقلال قبل از داربى ۷۵صحبت هاى زير را انجام داد. با ما همراه باشيد:
• ابتدا از بازى با ملوان شروع كنيم، چرا مساوى كرديد؟
-اين بازى شرايط خاص خودش را داشت اما فكر مى كنم در اين ۵ هفته بهترين بازى خود را انجام داديم. گلى خورديم كه نبايد مى خورديم. تيم ها در تهران به دنبال زدن گل و ضد حمله هستند كه اين اتفاق در بازى با ملوان هم براى ما افتاد اما اگر همين گونه كه مقابل ملوان بازى كرديم، هجومى ظاهر شويم بدون شك جزو مدعيان اصلى قهرمانى خواهيم بود.
• خودت هم دو موقعيت مسلم گل را از دست دادى.
-سعى كردم در اين يكى، دو روز اتفاقات بازى با ملوان را فراموش كنم اما بايد بگويم از خودم راضى بودم چون تلاش بسيار زيادى انجام دادم.
• حتما خبر دارى حيدرى هم داربى را از دست داد؟
-همين طور است متاسفانه خسرو به اين بازى نمى رسد اما على حمودى بازيكن بزرگى است و جاى او را پر خواهد كرد.
• بازى با پرسپوليس را چه طور مى بينى؟
-اين بازى شرايط خاص خود را دارد و هيچ ربطى به جدول ندارد. نمى شود تيمى را از پيش برنده دانست اما شرايط استقلال بهتر است و از امروز هم روى نقاط ضعف پرسپوليس كار مى كنيم.
• اما پرسپوليس از ۵ بازى ۴ امتياز كسب كرده؟
اين مسائل در داربى ملاك نيست و مرور تاريخچه ۴۰ ساله اين بازى نشان مى دهد، نتيجه ربطى به جايگاه ۲ تيم ندارد. هر تيمى جنگنده تر ظاهر شود برنده داربى ۷۵ خواهد بود. اين را هم حساب كنيد كه پرسپوليس ۸،۷ بازيكن دارد كه تاكنون در اين مسابقه به ميدان نرفتند. اعتقاد دارم بازى كردن در داربى مرد مى خواهد و ما اين مردان را براى بازى روز جمعه داريم.
• اين نفراتى كه اشاره كردى چقدر در نتيجه تاثير گذار هستند؟
-امير حسين صادقى، مهدى رحمتى، حنيف عمران زاده، پژمان منتظرى و آرش برهانى نفراتى هستند كه در داربى هاى زيادى بازى كرده اند و حتى هاشم بيك زاده هم تجربه كافى دارد. به اين نفرات جواد نكونام با تجربه را اضافه كنيد و آن وقت متوجه مى شويد كه چقدر نسبت به حريف تجربه داريد.
• اگر بخواهى از يك نفر به عنوان برگ برنده ۲ تيم نام ببرى اسم چه كسانى را مى آورى؟
-من مى گويم برگ برنده ما يك نفر است به نام استقلال. اسم نمى تواند تاثيرى داشته باشد و تنها برگ برنده ما كل تيم است.
• خودت در چند مسابقه مقابل پرسپوليس بازى كردى؟
-اگر جمعه بازى كنم سيزدهمين بازى ام خواهد بود.
• دلت براى مسابقه تنگ نشده بود؟
-واقعا دلم تنگ شده بود و دوست دارم در اين بازى گل بزنم. به هواداران استقلال مى گويم آنها بدانند در اين بازى سرم را جلوى توپ مى گذارم و بنويسيد كه سياوش اكبرپور انگيزه خيلى زيادى دارد.
•تا به حال به پرسپوليس گل هم زده اى؟
-يك بار گل زده ام كه توپ به پاى شيث رضايى خورد و در آمار آن را به نام رضايى ثبت كردند اما در اين ۲سال كه در استقلال نبودم، دو بار به پرسپوليس گل زدم و جمعه مى خواهم براى سومين بار به حريف گل بزنم و در گل زدن به پرسپوليس هت تريك كنم.
• دوست دارى خودت گل بزنى؟
-دوست دارم اول خودم گل بزنم و بعد جواد نكونام. چون او به معنى واقعى بازيكن متعصب استقلال است.
• در ۱۲ بازى گذشته استقلال مقابل پرسپوليس كدام بازى را از ياد نبردى؟
-قشنگ ترين بازى ما داربى سال ۸۴ مقابل پرسپوليس بود كه با گل پيروز قربانى حريف را شكست داديم. آن سال از نظر سنى خيلى جوان بودم و با رهبرى فرد و انصاريان كرى هاى زيادى در زمين داشتيم. حتى پژمان جمشيدى نيز با ما كرى داشت اما بعد از آن بازى ديگر داربى جاندارى را نديدم. آن بازى يك نوع «بكش بكش» بود كه وقتى پيروز گل سوم را زد، ديگر نفهميدم چه شد. پس از آن گل يكى از قشنگ ترين صحنه هاى زندگى ام رقم خورد و جالب اينجا بود كه اول يك بر صفر جلو افتاديم بعد ۲ بر يك عقب افتاديم و سپس با نتيجه ۳ بر ۲ پيروز شديم.
• در پايان چه صحبتى با هواداران دارى؟
-آنها خودشان را ثابت كردند و حالا ما هستيم كه بايد خودمان را نشان دهيم. شك ندارم روز جمعه تعداد زيادى از طرفداران استقلال به ورزشگاه مى آيند. آنها هم بدانند كه ما تا به امروز بدون دريافت يك ريال تمرين و بازى كرديم و حالا هم مى دانيم اين بازى براى هواداران اهميت دارد و مطمئن باشيد براى خوشحالى آنها تمام تلاش مان را انجام مى دهيم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
جانواريو: يك شوت براى پرسپوليس كنار گذاشته ام
فابيو جانواريو بازيكن برزيلى تيم فوتبال استقلال گفت: براى بازى در داربى لحظه شمارى مى كنم و دلم خيلى براى اين بازى تنگ شده است.وى اظهار داشت: در بازى با ملوان خيلى خوب كار كرديم و شايسته كسب پيروزى بوديم. موقعيتهاى خوبى را در اين بازى از دست داديم و مى توانستيم با اختلاف گل بالا ملوان را شكست دهيم.او در خصوص اينكه چرا در بازيهاى اخير روى به شوتزنى آورده است؟، گفت: در تمرينات روى شوت از راه دور تمرين مى كنيم و من هم اين اجازه را دارم كه در جريان بازى شوت بزنم. يك شوت هم براى پرسپوليس كنار گذاشته ام كه اميدوارم بتوانم هواداران را خوشحال كنم.جانواريو ادامه داد: تقريبا دارم به آمادگى كامل مى رسم. منتظر بازى با پرسپوليس هستم و براى اين ديدار لحظه شمارى مى كنم. خيلى دوست دارم يكى از شوتهايم در داربى تبديل به گل شود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: براي دربي انگيزه دارم اما اين موضوع ربطي به طلبم از پرسپوليس ندارد.
ميثم بائو در خصوص بازي پرسپوليس و استقلال در روز جمعه عنوان کرد: دربي هم مثل بازي هاي ديگر است و 3 امتياز بيشتر ندارد. هر تيمي از موقعيت ها بهتر استفاده کند مي تواند برندهاين مسابقه باشد. حساسيت روي دربي زياد است اما اميدوار هستم که استقلال با يک بازي خوب و منطقي و با حمايت تماشاگران برنده شود.
وي در مورد انگيزه هايش براي بازي مقابل پرسپوليس و اينکه بهدليل طلبي که از اين باشگاه داردانگيزه دارد، گفت: من 60 ميليون تومان از پرسپوليس طلب دارم اما انگيزه ام به خاطر پول نيست. به خاطر اينکه خودم را نشان دهم انگيزه دارم. اگر هم تلاشي هست براي دل هواداران است.
بائو در مورد اينکه در دربي اولي که حضور داشت پديده شد و فکر مي کند در بازي روز جمعه امير قلعه نويي پديده اي رو کند يا خير گفت: حتما امير قلعه نويي براي دربي برنامه هاي خاصي داردو وقتي سوت بازي زده شود ترکيب تيم را متوجه مي شويد.
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: به حرفهاي مربوط به کري با کريم انصاريفرد توجهي ندارم.
امين منوچهري در مورد شرايط استقلال براي دربي 75 اظهار داشت: بايد در اين مسابقه خودمان باشيم و فقط روي تيم خود تمرکز کنيم. دوست دارم روز جمعه من هم دربي را تجربه کنم واين فرصت را داشته باشم. اگر اين فرصت را بدست بياورم سعي مي کنم بهترين عملکرد را داشته باشم.
وي افزود: از هواداران مي خواهم بهورزشگاه بيايند و استقلال را تشويق کنند. با اين آمادگي که در بچه ها مي بينم به کسب پيروزي در دربي اميدوارم.
منوچهري تاکيد کرد: پرسپوليس حريف قابل احترامي است و درست است که شرايط خوبي ندارد اما ما بايد حواس خود را جمع کنيم.
مهاجم استقلال در مورد کري بين او کريم انصاري فرد مهاجم پرسپوليس که در سايپا با هم همبازي بودند، گفت: به اين مسائل توجهي ندارم و تمام تمرکزم روي استقلال است و اميدوارم عملکرد خوبي داشته باشم.
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: دوست دارم در اين دربي هم مثل 2 بازي قبلي که بودم، برنده باشيم.
امير حسين صادقي در ارتباط با بازي دربي عنوان کرد: همان طور که گفتم اين دربي جنگ است و هردو تيم مي آيند که سه امتياز را ازآن خود کنند. پرسپوليس هم حريفقابل احترامي است. استقلال فقط براي سه امتياز به ميدان مي رود.
وي افزود: به هواداران قول مي دهيم همان طور که در بازي با ملوان خوب بوديم، در بازي با پرسپوليس بهتر خواهيم بود. از هواداران مي خواهم تيم محبوب خود را تشويق کنند. اين مسابقه ممکن است به دليل حساسيتي که دارد باعث شود بين بازيکنان دو تيم درگيري هاي فيزيکي فوتبالي پيش بيايد وليهواداران نبايد به اين مسائل اهميت دهند.
صادقي تصريح کرد: در 2 دربي قبلي که با پيراهن استقلال به ميدان رفتم برنده شديم و اميدوارماين بار هم برنده تيم استقلال باشد.
مدافع آبي پوشان در مورد غيبت خسرو حيدري در اين مسابقه گفت: حيدري بازيکن بزرگي است و متاسفانه به دليل مصدوميت اين بازي را از دست داد. او مي توانست به ما کمک کند اما قسمت اين بوده. در اين قسمت علي حمودي را داريم و مطمئنا او بازي خوبي از خود نشان مي دهد.
برهانی: مدافعان پرسپولیس ما را نزنند کاری به آنها نداریم
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: اگر مدافعان پرسپولیس ما را نزنند ما کاری به آنها نداریم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی در مورد اینکه امیر قلعه نویی لگد او روی بازیکن ملوان را محکوم کرده، گفت: خودم هم از دست خودم ناراحتم و تا به حال چنین کاری نکرده بودم و این اولین مرتبه بود که چنین اتفاقی رخ داد.
برهانی در مورد رویارویی با پرسپولیس اظهار داشت: استقلال شرایط خوبی دارد هر چند پرسپولیس تنها راه خروجش از بحران پیروزی در دربی است و این کارمان را سخت می کند. پرسپولیس حتی اگر در این مسابقه به تساوی برسد خیلی از مشکلاتش حل می شود.
وی در پاسخ به این سؤال که در دربی گلزنی می کند یا خیر گفت: سعی می کنم از موقعیت ها استفاده و گلزنی کنم.
مهاجم آبی پوشان در مورد رویارویی با مدافعان پرسپولیس و اینکه شاید اتفاقی که بین او مدافع ملوان رخ داد بار دیگر در دربی پیش بیاید، عنوان کرد: چنین اتفاقی رخ نمی دهد. مدافعان پرسپولیس ما را نزنند، ما کاری به آنها نداریم.
برهانی در پاسخ به این سؤال که چه تعداد بازی در دربی انجام داده گفت: آمار دقیقی از حضورم در دربی ندارم اما تجربه خوبی برای بازی مقابل پرسپولیس دارم. بازیکنان ما اکثرا در دربی بازی کرده اند و کادرفنی استقلال هم برای دربی تجربه لازم را دارد. قلعه نویی، هم با پیراهن استقلال در دربی بازی کرده و هم سرمربیگری کرده است.
وی در مورد حضور زاید در ترکیب پرسپولیس و سه گلی که او در دربی آخر به ثمر رساند، گفت: این حرف ها کری قبل از مسابقه است و همه چیز در زمین مشخص می شود. نباید به حاشیه ها توجه کنیم و تمرکز تیم ما روی پیروزی در دربی است.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)