به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
کد خبر : 981115 زمان ارسال : شنبه 1391/05/28 23:11
بيکزاده:3 امتياز بازي با ملوان فداي دربي نميشود
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: 3 امتياز ديدار با ملوان را فداي دربي نمي کنيم و مي خواهيم با برد به مصاف پرسپوليس برويم.
هاشم بيک زاده در گفتگو با خبرگزاري ورزش ايران، اظهارداشت: با اضافه شدن ملي پوشان به تمرينات شرايط خوبي داريم و آماده ديدار با ملوان هستيم. مي خواهيم در اين ديدار خانگي با حمايت تماشاگران پيروز شويم و با روحيه اي بالا آماده دربي شويم.
وي ادامه داد: ديدار استقلال و پرسپوليس هميشه بازي حساسي بوده و نمي توان منکر اهميت آن براي بازيکنان و هواداران شد. بازيکنان استقلال هم با تجربه هستند و از اهميت اين ديدار اطلاع دارند. البته هنوز براي حرف زدن درباره دربي زود است چرا که ما بازي حساس با تيم صدرنشين جدول را در پيش داريم اما بايد بگويم که من به برد مقابل پرسپوليس اطمينان دارم.
بيک زاده با اشاره به شکست استقلال در ديدار دوستانه مقابل نفت تهران گفت: نتيجه اين ديدار براي ما هيچ اهميتي نداشت و هدف از برگزاري اين بازي اين بود که بازيکنان از شرايط بازي دور نمانند و هماهنگي بين بازيکنان هم بيشتر شود.
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
به گزارش آبیته دات کام به نقل از مهر،مشاور فنی پیشین مدیر عامل باشگاه استقلال گفت: اگر مشکلات مالی استقلال برطرف شود می تواند به قهرمانی لیگ برتر برسد وگرنه این تیم در ادامه رقابتهای لیگ به زمین خواهد خورد.
بهمن فروتن در خصوص آخرین وضعیت تیم فوتبال استقلال و دیدار این تیم با ملوان ضمن بیان مطلب فوق گفت: استقلال در این فصل تیم خوب و پرمهره ای است اما این تیم نشان داده که اول باید زخمی شده و گل بخورد تا پس از آن بازیکنانش پرفشار بازی کرده و توانایی هایشان را نشان دهند.
وی درهمین خصوص افزود: بازیکنان استقلال در پنج هفته اخیر لیگ نشان داده اند که نیمه اول را با انگیزه بازی نمی کنند، به طوری که این موضوع در بازی با ملوان نیز صادق بود. البته باید به فرهاد پورغلامی به خاطر داشتن چنین تیم محکم و یکدستی تبریک گفت، او نشان داده که شکست دادن تیم ملوان کار سختی است.
مشاور فنی پیشین مدیر عامل باشگاه استقلال تاکید کرد: ایرادهایی که من در عملکرد تیم استقلال دیدم به قبل از زمانی بر میگردد که دروازه این تیم مقابل ملوان باز شد. این موضوع نشان می دهد که بازیکنان استقلال را باید از نظر روحی و روانی در رختکن و قبل از ورود به زمین آماده کرد.
وی افزود: بازیکنان استقلال در رختکن و در هنگام ورود به زمین به مسائل دیگری غیر از فوتبال نیز فکر می کنند که از جمله می توان به مسائل و مشکلات مالی تیم اشاره کرد. این موضوع باعث شده که تمرکز بازیکنان در هنگام ورود به زمین تا حدود زیادی به هم بخورد چون بازیکنان قول و قرارها و تعهدات مالی دارند که باید در قبال آن پاسخگو باشند ازاین رو آنها بر روی قولها و تعهدات مالی باشگاه در قبال خود حساب باز می کنند بنابراین وقتی این تعهدات عملی نشود باعث مغشوش شدن فکر بازیکنان خواهد شد.
کارشناس فوتبال ایران با اعلام اینکه بعید می داند مشکلات مالی استقلال به زودی حل شود، تاکید کرد: استقلال در این فصل به مراتب تیمی بهتر از پرسپولیس است. اگر مشکلات مالی این تیم برطرف شود حتی می تواند به عنوان قهرمانی لیگ برسد و اگر این مشکلات حل نشود استقلال در ادامه رقابت های لیگ برتر زمین خواهد خورد.
فروتن با تاکید بر اینکه وضعیت خط حمله استقلال نسبت به فصل قبل زیاد تفاوتی نکرده، در خصوص نقاط ضعف این تیم گفت: یکی از نقاط ضعف مهمی که در تیم این فصل استقلال به چشم آمده این است که دو مدافع میانی استقلال یعنی پژمان منتظری و حنیف عمران زاده مانند بچه های یتیم استقلال هستند و این در حالی است که امیرحسین صادقی مانند فرزند اصلی استقلال بوده و خیلی سرحال و پرنشاط بازی می کند.
وی درهمین خصوص افزود: ساکت بودن و گوشه گیری عمران زاده و منتظری در این فصل از رقابتهای لیگ برتر من را اذیت می کند و مطمئن باشید این موضوع به استقلال ضربه خواهد زد.
فروتن تاکید کرد: در چنین شرایطی قلعه نویی باید به منتظری و عمران زاده نزدیک تر شده و روحیه این دو بازیکن را بالاتر ببرد تا آنها نیز مانند امیر حسین صادقی سرمربی تیم را پشت سر و حامی خود بدانند.
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
سرمربی تیم پارسه و بازیکن اسبق استقلال درخصوص بازی هفته پنجم استقلال اظهار داشت: اگر بخواهیم از زاویه نگاه فنی به این بازی نگاه کنیم به نظر میآید مشکل استقلال در این بازی که نتوانست با برد آن را پشت سر بگذارد، کمی تابع احساسی شدن و سرانجام یک بازی بیهدف بود یعنی هدف بود و آن هم شکست ملوان بود ولی متاسفانه نتوانستیم آن سرعت دلخواه را ببینیم نه در خط حمله و نه در خط هافبک استقلال. یک نکته که چندان مورد قبول من واقع نشد توپهای مستقیم بود که بیش از حد از آن استفاه شد چیزی که باعث افزایش جذابیت یک فوتبال میشود از دید من انجام کارهای ترکیبی و پاسهای کوتاه و در عمق است. بر عکس استقلال این ملوان بود که سرعت لازم را چاشنی کارش کرده بود. استقلال پس از دریافت گل فشار زیادی را به ملوان آورد و توانست به گل تساوی برسد و حتی تا پای برد هم پیش رفت و این مشکل گلزنی باید طی بازیهای آتی حل شود استقلال به یک فوروارد شش دانگ نیازمند است تا خیالش از گل شدن توپهای آخر راحت شود.
تیمها مقابل استقلال و پرسپولیس با قدرت هر چه بیشتر ظاهر خواهند شد و در واقع باید گفت ورق برگشته و در زبان انگلیسی اصطلاحی هست که میگوید «بدون احترام» یا همان نداشتن ترس مقابل تیمهای بزرگ. سایر تیمها حتی در آزادی هم برای استقلال و پرسپولیس دردسر ایجاد میکنند و این، کار را برای این دو تیم بزرگ پایتخت سخت و دشوار خواهد کرد.
پیشکسوت استقلال بازی هفته ششم را غیر قابل پیشبینی خواند و گفت: این هفته در واقع نقطه اوج و نقطه عطف کارنامه این دو تیم است. هر کدام که بتواند دیگری را ببرد از فشار بالای روحی خارج گشته و راحتتر کار خود را پیش میبرد. واقعا نمیشود روی دربی حساب باز کرد و برنده را از قبل تعیین کرد. گاهی تیمی گل میزند و تیم مقابل تا دقیقه ۹۰ فشار آورده و در نهایت گل تساوی را خواهد زد. استقلال از لحاظ موقعیت و مهره به نظر من از پرسپولیس بهتر است هر چند نتیجه دربی را حرکات صحیح و برنامه منظم و حرفهای تعیین میکند.
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
هواداران ديدند استقلال بهتر از قبل شده است
برهانى: گلم را به حميد سوريان تقديم مى كنم
آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال گلش را به قهرمان كشتى فرنگى ايران تقديم كرد. او پس از تساوى يك بر يك مقابل ملوان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هواداران ديدند كه چقدر نسبت به هفته قبل بهتر شده بوديم. هرچند متاسفانه بازهم در نتيجه گيرى ضعيف بوديم. البته بايد اين مساله در نظر گرفت كه اين بازى قبل از داربى بود و حساسيت هاى خاص خودش را داشت. من به آينده تيم اميدوارم.برهانى در مورد گلى كه زد، گفت: اين گل حاصل تلاش تمامى بازيكنان استقلال بود و من آن را به حميد سوريان تقديم مى كنم كشتى گيرى كه در المپيك دل مردم را شاد كرد و پيش از بازى با ملوان در اردوى تيم ما حاضر شد و اميدوارم بتوانم او را خوشحال كنم.مهاجم استقلال در مورد موقعيت هاى كم گلزنى مهاجمان اين تيم، گفت: در ديدار با ملوان هم فقط يك موقعيت گل داشتم كه از آن استفاده كردم.وى در مورد لگد كردن پاى بازيكن مصدوم ملوان، گفت: من پايم روى پاى آن بازيكن رفت و از او عذرخواهى كردم و پايش را نديدم.برهانى در مورد درگيرى با پژمان نورى در همان صحنه، گفت: نورى در آن صحنه قصد داشت ما را جدا كند اما با خشونت اين كار را انجام داد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
زندى :گفته اند كه مصاحبه نكنيم!
فريدون زندى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: درخصوص عقد قرارداد با يك تيم قطرى نظرى ندارم و فعلا كه اينجا هستم.او كه اين روزها شايعه جدايى فريدون زندى از استقلال بسيار قوت گرفته و شنيده شده وى پس از دربى ۷۵ عازم قطر مى شود، اين بازيكن پس از تساوى يك بر يك استقلال برابر ملوان و در حالى كه قصد انجام مصاحبه را نداشت و از خبرنگاران فرار مى كرد، درخصوص عقد قرارداد با يكى از تيم هاى قطرى اظهار داشت: نظرى ندارم و مى بينيد كه فعلا اينجا هستم و جايى نرفته ام.وى هنگامى كه با سوالى درخصوص شرايط بازى با ملوان مواجه شد، گفت: به ما گفته اند كه مصاحبه نكنيم!
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
پول هتل را از سعيد لو مى گيريم!
فتح الله زاده: براى پرسپوليس كرى نمى خوانم
مديرعامل باشگاه استقلال گفت: ديگر براى پرسپوليس كرى نمى خوانم چون مظلوم تر از ما دو تيم وجود ندارد.او درباره كمك هاى مردمى براى زلزله زدگان آذربايجان شرقى اظهار داشت: روز گذشته ۱۵ كاميون كمك غير نقدى از سوى باشگاه استقلال و با مشاركت مردم راهى خطه زلزله زده شد. تا ۱۰ روز آينده هم بنده كمك هاى نقدى بازيكنان تيم را به يكى از روستاهاى زلزله زده خواهم برد تا در ساخت و ساز روستاى آسيب ديده نقش داشته باشيم.وى در مورد چكى كه دست بازيكنان استقلال داده عنوان كرد: تاريخ پاس شدن اين چك ها براى ۱۰ روز آينده است و تا آن روز بازيكنان مى توانند با خيال راحت به فوتبال فكر كنند. ضمن اينكه با اسپانسر مورد نظرمان هم به نتيجه رسيديم و امروز يا فردا قرارداد امضا مى شود.مديرعامل آبى ها در مورد وضعيت اين تيم گفت: به دليل اينكه در ماه رمضان شب ها بازى مى كرديم و ما مجبور بوديم در روشنايى تمرين كنيم هماهنگى بين بازيكنان كمتر بود اما شرايطمان خوب است. مجتبى جبارى هم به تازگى عمل كرده و به زودى خوب مى شود و به جمع تيم باز مى گردد.فتح الله زاده در پاسخ به اين سؤال كه آيا پيشنهاد قطرى نكونام را رسما رد كرده اند يا خير گفت: من اين موضوع را در اختيار خود نكونام گذاشتم و بعيد هم مى دانم كه او بخواهد از استقلال جدا شود. وقتى اين پيشنهاد رسيد و آن را مطرح كردم بعضى فكر كردند كه من موافق اين انتقال هستم و قلعه نويى مخالف در صورتى كه من هم مخالف بودم اما بايد نكونام را در جريان اين پيشنهاد قرار مى دادم تا فردا روزى نگويد اگر اين پيشنهاد را مى دانست قبول مى كرد. اين حق او است كه بداند پيشنهاد ۱۵ ميلياردى دارد.مديرعامل باشگاه استقلال در مورد اينكه آيا هتل براى بازى با پرسپوليس رزرو كرده اند يا خير گفت: ما با يكى از هتل هاى خوب تهران به توافق رسيديم. البته به دليل شرايطى كه پيش آمده و برگزارى اجلاس سران كشورهاى غير متعهد در تهران براى هتلى كه توافق كرديم دوبرابر مبلغ هزينه كرديم. البته ما بعدا از آقاى سعيدلو مابه التفاوت اين پرداخت را مى گيريم. چون خود ايشان گفته پرداخت مى كند.(با خنده)
وى در مورد اينكه سعيدلو در مصاحبه اى عنوان كرده داربى آخر راتوانسته اند ۱۰ نفره ببرند، گفت: (باخنده) اشكالى ندارد. چون ۴ دربى قبل تر را باخته اند، عذاب كشيدند و در سختى قرار گرفتند.فتح الله زاده در خصوص اينكه براى بازى با پرسپوليس كرى نمى خواند، گفت: كرى نمى خوانم. ما با پرسپوليس دو بال برجسته فوتبال هستيم و هر دو تيم هاى بزرگى هستيم و هر تيمى بهتر بازى كند برنده مى شود.مديرعامل استقلال در اين رابطه كه هميشه در آستانه داربى كرى مى خواند، تصريح كرد: اكنون مى بينم كه از دو تيم استقلال و پرسپوليس مظلوم تر وجود ندارد و به همين دليل كرى نمى خوانم. ضمن اينكه براى ما فعلا بازى حساس ملوان اهميت دارد و ۳ امتياز اين مسابقه را مى خواهيم. من هم از بازيكنان مى خواهم ۳ امتياز سخت اين بازى را بگيرند. چون روى ۳ امتياز اين بازى حساب كرده ام.فتح الله زاده در ارتباط با جلسه هيات مديره استقلال و اينكه محور جلسه بعدى چه خواهد بود، گفت: شايد هفته ديگر جلسه اى داشته باشيم. محور جلسه هم در مورد بى پولى است. من به تنهايى نمى توانم بار مشكلات مالى را به دوش بكشم و بايد در اين باره به راهكارى برسيم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
بايد با اختلاف ۴ گل ملوان را مى برديم
قلعه نويى : از بازگشت مجيدى بى خبرم
امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: شكست در آخرين داربى ربطى به داربى امسال ندارد.او پس از كسب تساوى يك بر يك مقابل ملوان در كنفرانس مطبوعاتى ضمن تبريك عيد فطر و تسليت به جان باختگان زلزله آذربايجان در مورد اين مسابقه گفت: بازى خيلى خوبى بود، خدا وكيلى ما بازى خوبى از خود ارائه كرديم. در ۵ بازى گذشته اين بهترين نمايش ما بود، بدشانس بوديم و نتوانستيم از موقعيت هاى خود استفاده كنيم. متاسفانه يك موقعيت ۳۰ درصدى وارد دروازه ما شد. به ۷۰ ، ۸۰ درصد از اهداف تاكتيكى خود دست يافتيم. موقعيت هاى زيادى داشتيم اما عدالت فوتبال رعايت نشد و در حالى كه مى توانستيم بازى با اختلاف ۳ يا ۴ گل ببريم در نهايت به تساوى يك بر يك رسيد، اميدوارم بازى به بازى بهتر شويم.وى در مورد مصدوميت خسرو حيدرى اظهار داشت: مشخص نيست كه مصدوميت خسرو به چه شكلى است. بايد فردا ام آر آى بگيرد، اما اين طور كه پزشكان گفتند مشكل خاصى نيست. به هر حال اين هم استفاده تيم ملى براى ما بود.قلعه نويى در مورد اينكه آيا كسب تساوى در ۲ بازى گذشته نگران كننده نيست و هواداران از تيم او در داربى برد مى خواهند عنوان كرد: چرا نگران باشيم، آنها مى بازند نگران نيستند و ما كه مساوى كرديم نگران باشيم. مگر تماشاگران پرسپوليس برد نمى خواهند؟ تماشاگران ملوان هم برد مى خواهند. همه از تيم هاى خود توقع پيروزى دارند و تماشاگران ما هم برد مى خواهند.وى در پاسخ به اين سوال كه استقلال با توجه به شكست در داربى سال قبل هوادارانش نگرانى بيشترى دارند عنوان كرد: آن شكست براى سال قبل بود و ربطى به امسال ندارد. قلعه نويى افزود: همه ديديد كه امروز تيم ما چه كيفيت بالايى از خود نشان داد؛ از هواداران تشكر مى كنم كه تا پايان بازى از تيم حمايت كردند. در اين بازى ديديد كه ما هم ارسال هاى فراوانى انجام داديم و هم در عمق خطرهايى ايجاد كرديم و چندين شوت به سمت دروازه داشتيم، بيشتر از ۶ موقعيت خيلى خوب بدست آورديم؛ اگر همين روند را ادامه دهيم روزبروز بهتر مى شويم هر چند كه ايرادهايى هم وجود دارد و بايد آنها را نيز رفع كنيم. همين كه يك موقعيتى كه ۳۰ درصد خطر دارد تبديل به گل مى شود نشان مى دهد كه ايرادهايى وجود دارد و بايد آنها را رفع كرد. فيلم بازى را مى بينيم و روى ايرادهايمان كار مى كنيم.قلعه نويى در مورد قضاوت در اين مسابقه گفت: قضاوت خيلى خوب بود و مشكل خاصى نداشت.قلعه نويى در مورد اينكه همه از تيم هاى او انتظار ارائه يك بازى حمله اى و پرشور را دارند عنوان كرد: دراين بازى استقلال همانى بود كه مى خواستيم؛ به همين مرحله اى كه شما اشاره مى كنيد رسيديم. شما ببينيد سياوش اكبرپور در دقيقه ۹۳ يك توپ بسيار خوب را نتوانست تبديل به گل كند همه اينها نشانه اين است كه ما شرايط خوبى داريم و روزبه روز به اهداف مورد نظرمان نزديك تر مى شويم. وى در پاسخ به اين سوال كه آيا اتحاد و همدلى در بيرون از تيم و با كادر مديريتى وجود دارد اظهار داشت: اين مربوط به كار مديريت است و من دوست ندارم در مورد اين مسائل صحبت كنم از فتح الله زاده تشكر مى كنم كه يك تنه ايستاده و كارهاى تيم را انجام مى دهد؛ از يك طرف هم آقاى اميدوار هستند، در حال حاضر فتح الله زاده تلاش زيادى مى كند، قرار بود يك گروه براى تيم اسپانسر بگيرد و تبليغات زيادى هم انجام دادند اما نه خودشان توانستند اسپانسر بگيرند و نه گذاشتند مثل هميشه فتح الله زاده كار خودش را بكند. الان دوباره باز فتح الله زاده به دنبال اسپانسر است و تا جايى كه من اطلاع دارم مى دانم دارند كار مى كنند و اين مسئله نيز به زودى درست مى شود. سرمربى استقلال در پاسخ به سوال يكى از خبرنگاران مبنى بر اينكه يكى از روزنامه ها اعلام كرده بود باشگاه استقلال به فرهاد مجيدى گفته تا نيم فصل خودش را آماده كند تا به استقلال برگردد گفت: من در مورد اين مساله خبر ندارم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
موقعيت هايمان به گل تبديل نشد
بيك زاده: توپ و ميدان دست استقلال بود
هاشم بيك زاده هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: بازى خوبى مقابل ملوان به نمايش گذاشتيم و توپ و ميدان دست ما بود.او پس از تساوى يك بر يك مقابل ملوان اظهار داشت: بازى خوبى بود و هر دو تيم موقعيت هاى خوبى داشتند، اما متاسفانه توپ هاى ما به گل تبديل نشد.وى ادامه داد: نسبت به بازى هاى هفته هاى گذشته بهتر بازى كرديم و نمايش خوبى داشتيم، اما بازهم گل بدى دريافت كرديم كه كمى كار را براى ما سخت كرد. عملكرد بازيكنان اميدوار كننده بود و قطعا هفته به هفته بهتر مى شويم. بيك زاده عنوان كرد: توپ و ميدان دست استقلال بود و ملوانى ها تنها روى يك كرنر توانستند به گل برسند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
جانواريو: ملوان و استقلال براى برد تلاش كردند
فابيو جانواريو هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: ما و ملوان براى پيروزى تلاش كرديم، اما بازى با نتيجه تساوى به پايان رسيد.او پس از تساوى يك بر يك مقابل ملوان اظهار داشت: بازى خوبى بود و هر دو تيم تلاش كردند اما نتيجه مساوى شد.وى با بيان اينكه استقلال دراين بازى مى توانست پيروز ميدان باشد خاطرنشان كرد: شرايط خودم در اين بازى خوب بود و فكر مى كنم خوب بازى كردم.جانواريو در پاسخ به اين سوال كه به نظر خودت تا چند درصد خوب بازى كردى، عنوان كرد: فكر مى كنم ۸۰ درصد خوب بازى كردم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
اکبرپور: بازی در دربی مرد میخواهد
میخواهم مقابل پرسپولیس هتتریک کنم
خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت که هدفش از دیدار روز جمعه با پرسپولیس هتتریک در گلزنی به این تیم است.
![]()
سیاوش اکبرپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط استقلال قبل از دربی 75صحبتهای زیر را انجام داد.
فارس: ابتدا از بازی با با ملوان شروع کنیم، چرا مساوی کردید؟
این بازی شرایط خاص خودش را داشت ولی فکر میکنم در این 5 هفته بهترین بازی خود را انجام دادیم. گلی خوردیم که نباید میخوردیم. تیمها در تهران به دنبال زدن گل و ضد حمله هستند که این اتفاق در بازی با ملوان هم برای ما افتاد اما اگر همین گونه که مقابل ملوان بازی کردیم، هجومی ظاهر شویم بدون شک جزء مدعیان اصلی قهرمانی خواهیم بود.
فارس: خودت هم دو موقعیت مسلم گل را از دست دادی.
سعی کردم در این یکی دو روز اتفاقات بازی با ملوان را فراموش کنم ولی باید بگویم از خودم راضی بودم چون تلاش بسیار زیادی انجام دادم.
فارس: حتما خبر داری حیدری هم دربی را از دست داد؟
همین طور است متاسفانه خسرو به این بازی نمیرسد اما علی حمودی بازیکن بزرگی است و جای او را پر خواهد کرد.
فارس: بازی با پرسپولیس را چه طور میبینی؟
این بازی شرایط خاص خود را دارد و هیچ ربطی به جدول ندارد. نمیشود تیمی را از پیش برنده دانست اما شرایط استقلال بهتر است و از امروز هم روی نقاط ضعف پرسپولیس کار میکنیم.
فارس: اما پرسپولیس از 5 بازی 4 امتیاز کسب کرده؟
این مسائل در دربی ملاک نیست و مرور تاریخچه 40 ساله این بازی نشان میدهد، نتیجه ربطی به جایگاه دو تیم ندارد. هر تیمی جنگندهتر ظاهر شود برنده دربی 75 خواهد بود. این را هم حساب کنید که پرسپولیس 7-8 بازیکن دارد که تاکنون در این مسابقه به میدان نرفتند. اعتقاد دارم بازی کردن در دربی مرد میخواهد و ما این مردان را برای بازی روز جمعه داریم.
فارس: این نفراتی که اشاره کردی چقدر در نتیجه تاثیر گذار هستند؟
امیر حسین صادقی، مهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده،پژمان منتظری و آرش برهانی نفراتی هستند که در دربیهای زیادی بازی کردهاند و حتی هاشم بیکزاده هم تجربه کافی دارد. به این نفرات جواد نکونام با تجربه را اضافه کنید و آن وقت متوجه میشوید که چقدر نسبت به حریف تجربه دارید.
فارس: اگر بخواهی از یک نفر به عنوان برگ برنده دو تیم نام ببری اسم چه کسانی را میآوری؟
من میگویم برگ برنده ما یک نفر است به نام استقلال. اسم نمیتواند تاثیری داشته باشد و تنها برگ برنده ما کل تیم است.
فارس: خودت در چند مسابقه مقابل پرسپولیس بازی کردی؟
اگر جمعه بازی کنم سیزدهمین بازیام خواهد بود.
فارس: دلت برای مسابقه تنگ نشده بود؟
واقعا دلم تنگ شده بود و دوست دارم در این بازی گل بزنم. به هواداران استقلال میگویم آنها بدانند در این بازی سرم را جلوی توپ میگذارم و بنویسید که سیاوش اکبرپور انگیزه خیلی زیادی دارد.
فارس: تا به حال به پرسپولیس گل هم زدهای؟
یک بار گل زدهام که توپ به پای شیث رضایی خورد و در آمار آن را به نام رضایی ثبت کردند اما در این دو سال که در استقلال نبودم، دو بار به پرسپولیس گل زدم و جمعه میخواهم برای سومین بار به حریف گل بزنم و در گل زدن به پرسپولیس هت تریک کنم.
فارس: دوست داری خودت گل بزنی؟
دوست دارم اول خودم گل بزنم و بعد جواد نکونام. چون او به معنی واقعی بازیکن متعصب استقلال است.
فارس: در 12 بازی گذشته استقلال مقابل پرسپولیس کدام بازی را از یاد نبردی؟
قشنگترین بازی ما دربی سال 84 مقابل پرسپولیس بود که با گل پیروز قربانی حریف را شکست دادیم. آن سال از نظر سنی خیلی جوان بودم و با رهبریفرد و انصاریان کریهای زیادی در زمین داشتیم. حتی پژمان جمشیدی نیز با ما کری داشت اما بعد از آن بازی دیگر دربی جانداری را ندیدم. آن بازی یک نوع «بکش بکش» بود که وقتی پیروز گل سوم را زد، دیگر نفهمیدم چه شد. پس از آن گل یکی از قشنگترین صحنههای زندگیام رقم خورد و جالب اینجا بود که اول یک بر صفر جلو افتادیم بعد دو بر یک عقب افتادیم و سپس با نتیجه 3 بر 2 پیروز شدیم.
فارس: در پایان چه صحبتی با هواداران داری؟
آنها خودشان را ثابت کردند و حالا ما هستیم که باید خودمان را نشان دهیم. شک ندارم روز جمعه تعداد زیادی از طرفداران استقلال به ورزشگاه میآیند. آنها هم بدانند که ما تا به امروز بدون دریافت یک ریال تمرین و بازی کردیم و حالا هم میدانیم این بازی برای هواداران اهمیت دارد و مطمئن باشید برای خوشحالی آنها تمام تلاشمان را انجام میدهیم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)