Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 131 نخستنخست ... 78910111959109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مرفاوی

مگر براى استقلال حاشيه درست كردم كه اين طور با من رفتار مى كنند؟

مرفاوى: فقط تا ۱۵ مرداد براى پرداخت طلبم به استقلالى ها فرصت مى دهم

عبدالصمد مرفاوى هنوز موفق نشده طلبش را از استقلالى ها بگيرد. او تا ۱۵ مرداد به آبى پوشان فرصت داده تا پولش را بپردازند. گفت وگو با وى را بخوانيد:

•در مورد بازى با پاس همدان صحبت كنيد.
    - بازى سختى است و با توجه به اينكه ابتداى بازيها مى باشد تيمها نسبت به هم شناخت لازم را ندارند. اميدوارم بتوانيم بازى قابل قبولى را ارائه دهيم.

•فكر مى كنيد بتوانيد ۳ امتياز را كسب كنيد؟
    - شما مطمئن باشيد براى امتياز به همدان خواهيم رفت و براى اين ديدار فقط نبى الله باقريها را در اختيار نداريم.

•داستان طلبتان از استقلال به كجا رسيد؟
    - گويا مسئولان استقلال فراموش كرده اند من روزى مربى اين تيم بودم. بايد خدمت دوستان و كسانى كه در روزنامه ها مصاحبه مى كنند و مى گويند به مرفاوى گفته ايم طلبت آماده است بگويم هيچكس با من تماس نگرفته و تمام اين مسائل دروغ است.

•گويا از دست مسئولان استقلال ناراحت هستيد. درست است؟
    - مگر ما به كسى بى احترامى كرده ايم كه آنها اين چنين برخورد مى كنند. از شما مى پرسم بنده براى استقلال حاشيه اى درست كرده ام؟ روزى كه از استقلال رفتم خداحافظى كردم و مصاحبه اى هم عليه اين تيم انجام ندادم.

•آيا از استقلال شكايت خواهيد كرد؟
    - من روز ۱۵ مردادماه چك دارم و اگر تا آن موقع پاس نشود طور ديگرى تصميم گيرى خواهم كرد.

•قضيه دلخورى شما از بهتاش فريبا چيست؟
    - راجع به بهتاش فريبا هيچ صحبتى ندارم. او پيشكسوت من است و دوستش دارم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه خسرو حیدری

خسرو حيدري: در استقلال از فوتبال خداحافظي مي‌کنم

مطمئن باشيد من فوتبالم را در استقلال تمام مي‌کنم چون استقلال تيم من است. در زمان حضور واعظي آشتياني به وي قول دادم در استقلال بمانم اما با رفتن او و وقتي ديدم نمي‌توانم با مظلومي کار کنم از اين تيم جدا شدم. خسرو حيدري در مراسم معارفه تيم سپاهان گفت« هواداران حق دارند در خصوص رفتن من به سپاهان اعتراض داشته باشند. مي‌دانم که در ورزشگاه آزادي مشکل خواهم داشت اما در اين برهه چاره‌اي جز جدايي از استقلال نداشتم. من فوتباليست حرفه‌اي هستم و در حال حاضر با توجه به تعهدي که به سپاهان دارم مهم بازي براي اين تيم است.»
    حيدري ادامه مي دهد:مطمئن باشيد من فوتبالم را در استقلال تمام مي‌کنم چون استقلال تيم من است. در زمان حضور واعظي آشتياني به وي قول دادم در استقلال بمانم اما با رفتن او و وقتي ديدم نمي‌توانم با مظلومي کار کنم از اين تيم جدا شدم. پيشنهادات خوبي هم داشتم اما سپاهان را انتخاب کردم چون به نظرم از سپاهان راحت‌تر مي‌توانم به استقلال برگردم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

3. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ميلاد ميداودي: قول مي‌دهم باز هم گل بزنم
    از اينكه توانستم در اولين بازي با پيراهن استقلال دو گل به ثمر برسانم و رضايت هواداران را جلب كنم بسيار خوشحال هستم.
    ميلاد ميداودي با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: روز اول كه با استقلال قرارداد امضا كردم گفتم به آرزوي خود رسيدم و توانستم به تيمي بپيوندم كه محبوبم بود.
    ميداودي در ادامه افزود: انگيزه بسيار زيادي دارم تا امسال بهترين بازي‌هايم را انجام بدهم و روند گل‌زني‌هايم را ادامه دهم. اين يك شروع خوب براي من و استقلال بود. سه گل زديم و حتي مي‌توانستيم بيشتر از اينها بزنيم اما از دست رفت.
    ميداودي خاطرنشان ساخت: هماهنگي ميان بازيكنان در هفته‌هاي آتي اتفاق خواهد افتاد. من و ساير ملي‌پوشان آنطور كه بايد و شايد در تمرينات استقلال حضور نداشتيم. اين را در نظر داشته باشيد اگر هماهنگي كامل حاصل شود و قدرت استقلال افزايش خواهد يافت، هدف ما رضايت مردم است.
    ميداودي در پايان گفت: امسال روزهاي خوبي انتظار استقلال را مي‌كشد، روزهايي كه مي‌تواند براي هواداران خاطره‌انگيز شود.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

5. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

عزممان را براى قهرمانى جزم كرده ايم

مظلومى: چهره واقعى استقلال را ۲ ، ۳ هفته ديگر ببينيد

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال با اشاره به حضور تماشاگران پرشور در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز گفت: بازى كردن هر تيمى مقابل تيمهاى تبريزى با اين تماشاگران سخت است. وى در كنفرانس بعد از بازى استقلال و شهردارى تبريز ضمن بيان اين مطلب افزود: همين تشويق هاى پرشور و جو ورزشگاه بود كه موجب برهم خوردن تمركز بازيكنان و دريافت گل زودهنگام شد. خوشبختانه با يادآورى نكات فنى لازم روحيه تيمى بچه ها از دست نرفت و خيلى زود سوار بر بازى شديم.سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: تمام گل هاى ما طبق برنامه از پيش تعيين شده بود و مى توانستيم گلهاى بيشترى نيز به ثمر برسانيم.وى با بيان اينكه استقلال زمان كمى براى آمادگى داشت افزود: چهره استقلال واقعى از ،۲ ۳ هفته ديگر نمايان خواهد شد. ضمن اينكه مشكل مصدوميت بازيكنان كليدى ما نيز مانند جبارى و فرهاد مجيدى از ديگر مشكلات تيم ما بود.سرمربى پيشين تيم مس كرمان با بيان اينكه استقلال گام نخست خود را با برد شيرين بيرون از خانه به دست آورد افزود: ما عزممان را براى قهرمانى جزم كرده ايم و براى موفقيت بايد به دنبال حداكثر امتياز باشيم.مظلومى در پاسخ به سوال در خصوص دليل عقب نشينى استقلال در اواخر نيمه دوم افزود: بازى را ۳ بر يك جلو بوديم و چند تعويض اجبارى ناشى از مصدوميت داشتيم. ضمن اينكه در زمين حريف بازى مى كرديم لذا فشار شهردارى به همراه تماشاگرانش بر روى تيم ما طبيعى بود اما آنچه مهم است اينكه در مقابل حملات حريف مقاومت كرده و ۳ امتياز لازم را كسب كرديم.وى با بيان اينكه علاوه بر مسائل فنى، تمام تلاش ما دورى تيم از حاشيه است ادامه داد: تمام دوستداران استقلال و پيشكسوتان اين تيم مى دانند حاشيه بزرگترين ضربه و آفت استقلال خواهد بود.مظلومى در پاسخ به اينكه به نظر مى رسد دريافت ۲ گل در بازى اول نشان از ضعف خط دفاعى دارد گفت: مهم زدن سه گل و برد اين بازى بود كه بدست آورديم ما به دنبال بازيهاى زيبا و پرگل و تماشاگرپسند در ليگ هستيم.وى در پاسخ به سوالى در خصوص تشويق بازيكنان پس از هر برد گفت: طبق تصميم مديرعامل براى هر برد ۵۰۰ هزار تومان به تمام بازيكنان پراخت مى شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه برهانی

برهانى: با اين گل جواب منتقدان مغرضم را دادم

آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: با گلى كه مقابل شهردارى تبريز به ثمر رساندم جواب منتقدان مغرضم را دادم. گفت وگو با وى را بخوانيد:

• ظاهرا با مصدوميت مقابل شهردارى به ميدان رفتى؟
    • روز قبل از بازى در حين تمرين با پاى چپ شوتى به سمت دروازه زدم و از اين ناحيه احساس درد كردم. پس از آنكه به دكتر مراجعه كردم گفت با تيم به تبريز سفر كن و من هم همراه تيم رفتم اما قرار بود تصميم نهايى در روز بازى گرفته شود. صبح روز بازى پس از مشورت با دكتر تيم اعلام كردم كه درد زيادى ندارم و با توصيه پزشك به كادر فنى اعلام كرديم مى توانم بازى كنم. خوشبختانه توانستم براى استقلال در اين مسابقه به ميدان بروم.

• بازى چطور بود؟
    - هميشه در اولين بازى هاى ليگ بازيكنان كار سختى پيش رو دارند از همين رو تاكتيك تيم ها مشخص نيست و معلوم نمى شود چه تيمى برنده خواهد بود. خوشحالم كه ديروز فوتبالى شناور ارائه كرديم و با وجود اينكه ۳ گل زديم حتى مى توانستيم گل هاى بيشترى به ثمر برسانيم. به اعتقاد من براى اولين بازى استقلال اين عملكرد و نتيجه بسيار خوب بود.

• قبل از مسابقه گفته بودى با زدن يك گل فشار از روى تو برداشته مى شود؟
    - گفته بودم كه با زدن يك گل جواب منتقدان را مى دهم چون احساس مى كنم كه انتقادات از من به اين شكل كه مطرح مى شود غير منطقى و مغرضانه است. مثلا در ۲ بازى تداركاتى عملكردم را سنجيده و عليه من مطلب نوشتند. نمى دانم چرا بايد براى آرش برهانى چنين اتفاقاتى بيفتد. هميشه از انتقادات سازنده استقبال مى كنم اما بايد بگويم يك سرى حرف ها غير منطقى است.

• ظاهرا خيلى ناراحتى؟
    - به اين دليل ناراحتم كه به خاطر اينكه صفحات روزنامه ها پر شود فقط من را مورد انتقاد قرار مى دهند. من از شما سؤال مى كنم آيا در فوتبال ايران فوتباليست را سراغ داريد كه در هر بازى گل زده باشد؟سال گذشته در ۱۵ بازى ۱۱ گل زدم اما باز هم از من انتقاد مى شد. هميشه در پايان فصل ها بيلان گلزنى ام نسبت به دقايق حضور در زمين خوب بود اما متاسفانه باز هم انتقاد مى شود. معنى انتقاد اين است كه در روزنامه ها بنويسند آرش برهانى اين نقطه ضعف را داشته و بايد روى اين نقاط ضعف اش كار كند نه اينكه بنويسند باز هم آرش برهانى گل نزد. آخر اين چه انتقادى است؟در ۲ بازى تداركاتى با آن شرايط بدنى در دوران بدنسازى و نبود نيمى از بازيكنان تيم گل نزدم همه جا عليه من مطلب نوشتند. اما احساس مى كنم بعضى ها به خاطر آنكه سوژه اى براى نوشتن داشته باشند خيلى از ويژگى هاى فوتبالى من را زير سؤال مى برند. عملكرد يك بازيكن را نبايد با يك و يا ۲ بازى سنجيد. آنها ميانگين دقايق حضور در ميادين را در نظر بگيرند. اگر من نيم فصل بازى كرده و خوب گلزنى نكردم آن وقت بنويسند آرش برهانى موفق عملكرد نكرده است. ۸ سال است كه در ليگ برتر بازى مى كنم اما فقط و فقط شاهد اين هستم كه انتقادات غير سازنده مطرح مى شود.

• با توجه به صحبت هايى كه مطرح كردى كار سختى پيش رو دارى؟
    - من تمام تلاشم را براى استقلال انجام مى دهم تا بتوانم بهترين عملكرد را داشته باشم. اميدوارم اگر انتقادى از من مطرح مى شود به گونه اى شكل بگيرد كه بتواند روى فوتبال من تاثير گذار باشد. نه اينكه وقتى در يك بازى ۲ موقعيت خراب كردم همه بگويند باز هم آرش برهانى گل نزن شده است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عنایتی

حضور قلعه‌نويي در كنار زمين به من اعتماد به نفس مي‌دهد

عنايتي: دندان پوسيده براي خراب كردن استقلال آمده بود نه آباد كردن

رضا عنايتي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره اولين بازي خود با پيراهن سپاهان و گلزني در اولين مسابقه صحبت‌هاي زير را مطرح كرد:

* از بازي روز گذشته شروع كنيم.
    براي كسب 3 امتياز به تهران آمده بوديم. موقعيت‌هاي خوبي هم داشتيم و فكر مي‌كنم براي شروع نتيجه بدي نگرفتيم. راه آهن تيم خوبي بود.

*البته ما هميشه عادت كرده‌ايم كه منتظر باشيم تيم‌هاي امير قلعه نويي از هفته‌هاي سوم، چهارم چهره واقعي خود را نشان دهند.
    سپاهان از نظر نفرات دچار تغييراتي شده و ناهماهنگ بوديم. خود من 5،6 روز است كه با اين تيم تمرين مي‌كنم. نبود جان واريو و نويدكيا هم تاثير گذار بود. از هفته‌هاي ديگر سپاهان تيم بهتري خواهد شد.

* بازگشت خوبي به فوتبال ايران داشتي.
    من هميشه تلاش خودم را مي‌كنم تا به وظيفه‌ام كه گلزني است عمل كنم. ديروز هم خدا به من كمك كرد.

* با گلزني تو بار ديگر همه ذهن‌ها به مطلب سايت باشگاه استقلال با عنوان دندان‌هاي پوسيده در فصل گذشته معطوف شد... ظاهرا كسي قصد ندارد آن جريان را فراموش كند.
    معلوم است كه اين قضيه از ذهن كسي پاك نمي‌شود. وقتي يكي حرف بي ربطي مي‌زند آن هم از خانواده آدم فراموش شدني نيست. من به همه حق مي‌دهم كه اين داستان را فراموش نكنند. كساني كه چنين مطلبي را نوشته بودند را نبايد استقلالي بدانيد. آنها مجموعه‌اي بودند كه براي خراب كردن استقلال آمده بودند نه آباد كردن. اين را همه مي‌دانند. استقلالي‌ها با معرفت تر از اين هستند كه بخواهند براي بازيكن خود چنين چيزي بنويسند.

* به نظر مي‌رسد اگر فصل گذشته زير نظر امير قلعه نويي كار مي‌كردي چنين اتفاقاتي برايت نمي‌افتاد.
    اعتراف مي‌كنم كه سال گذشته اشتباه بزرگي مرتكب شدم و به كساني اطمينان كردم كه ارزش اطمينان كردن نداشتند. البته گذشته‌ها گذشته‌ و آدم بايد از اشتباهات خود درس بگيرد.

* اين طور بگوييم كه امير قلعه نويي روي بازي تو تاثير مي‌گذارد يا تو براي امير قلعه نويي تاثيرگذاري؟
    حضور امير قلعه نويي كنار تيم به من قوت قلب مي‌دهد. وقتي او را كنار زمين مي‌بيينم اعتماد به نفسم بالا مي‌رود. همانطور كه سال‌هاي گذشته ثابت كردم مي‌توانم به ايشان كمك كنم امسال هم مي‌خواهم به ايشان و مجموعه سپاهان كمك كنم.

* البته به نظر مي‌رسد رقابت در سپاهان سخت باشد.
    بي ترديد همين طور است. بازيكناني مثل توره‌، يانوش و جواد كاظميان بازيكنان خوبي هستند. به هر در فوتبال اگر رفاقت نباشد كاري از پيش نمي‌رود. ليگ طولاني در پيش داريم. همه ما بايد به تفكر مربي احترام بگذاريم. در فوتبال دنيا شاهد هستيم كه بزرگترين بازيكنان هم به خاطر مصلحت تيم حاضرند روي نيمكت بنشينند. مهم اين است كه براي هر بازي 22 بازيكن آماده داشته باشيم.

* براي آقاي گلي چه قدر به خودت اطمينان داري؟
    هميشه به روشني فكر كردم و دوست داشتم همه جور ديگري به من نگاه كنند و ببينند براي رسيدن به هدفم تمام توانم را به كار مي‌گيرم. من به آقاي گلي فكر مي‌كنم مگر اينكه خدا نخواهد. البته در هفته اول مهاجمان عملكرد خوبي داشتند و من آمار همه را دارم. اين را هم بگويم كه در فوتبال ايران آقاي گلي فقط براي نيم ساعت ارزش دارد و همه زنگ مي‌زنند و تبريك مي‌گويند و بعد از آن توقعات به شدت بالا مي‌رود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

معصوم نيستم كه گناه نكنم اما سعى مى كنم حق كسى ضايع نشود

مظلومى: هربازيكنى به نيمكت نشينى اعتراض كند اخراجش مى كنم

پرويز مظلومى در هفته اول با خوشحالى تبريز را ترك كرد. هرچند او تيمى را در اختيار گرفته كه نسبت به سال گذشته دچار تغييرات زيادى شده و مهره هاى موثرى را از دست داده است اما چند ستاره فصل گذشته به استقلال تهران اضافه شده اند و حالا آنها يكى از پرستاره ترين تيم هاى ليگ هستند. گاهى اوقات پرستاره بودن حاشيه هايى را هم دارد و معمولا سروصداى بازيكنان نيمكت نشين در مى آيد كه پرويز خان نسبت به اين مسائل بسيار حساس است. مظلومى در مورد برد تيمش در هفته اول و مسائل مختلفى كه اين روزها در مورد استقلال مطرح است به سئوالات مطروحه پاسخ مى دهد.

• ابتدا بهتر است در مورد بازى صحبت كنيد. ديدارى كه عقب افتاديد اما در نهايت همه چيز عوض شد.
    - ما در دقايق ابتدايى گل شوك آورى خورديم. جمعيت هم خيلى زياد بود و كار ما سخت شد، درضمن اجازه ندادند كه تماشاگران ما در طبقه اول بنشينند. بازى در شهر تبريز كه تماشاگرانش نسبت به تيم هايشان تعصب دارد خيلى سخت است ولى خدا را شكر كه ۳ امتياز را گرفتيم و از بازيكنانم تشكر مى كنم. البته نبايد در باد اين پيروزى بخوابيم. در ضمن نبايد خيلى راحت گل بخوريم.

• به نظر مى رسد كه در نيمه دوم هماهنگ تر شديد؟
    - ما شناخت زيادى از شهردارى نداشتيم و طبيعى بود كه در نيمه دوم راحت تر بازى كنيم. ما عمق دفاع حريف را نشانه گرفتيم و اگر ۳،۲ گل ديگر مى زديم در دقايق آخر تحت فشار قرار نمى گرفتيم.

• به نظر مى رسد خط دفاعى پاشنه آشيل استقلال است؟
    - من اينطور فكر نمى كنم و معتقدم بازيكنان با هم هماهنگ نيستند. حنيف عمران زاده كه ۲ هفته از تمرين ها دور بود اما او را در تركيب گذاشتيم. البته اين را هم بگويم كه ما اميرحسين صادقى و مهدى اميرآبادى را هم داشتيم.

• مثل اينكه از وضعيت صادقى راضى نيستى؟
    - صادقى خوب تمرين مى كند اما صلاح كادر فنى اين بود كه در تركيب اصلى نباشد. البته بازى ها زياد است و به همه نوبت مى رسد.

• در اين مسابقه با سيستم ۳-۳-۴ بازى كرديد؟
    - بله. ما تا آخر مسابقه با همين سيستم بازى كرديم و اتفاقا جواب هم داد. من دنبال فوتبال پر گل هستم و دوست دارم به جاى يك بر صفر تيمم
    ۴ بر ۳ برنده شود.

• فكر نمى كنيد در تيمى مثل استقلال براى نتيجه گرفتن كمى هم بايد محافظه كار بود؟
    - حمله كردن يك نوع ريسك است. به نظر من اگر تاكتيك هاى دفاعى در نظر بگيرم حوصله تماشاگران استقلال سرخواهد رفت و اين بابت ميل آنها نيست.

• فرزاد آشوبى در اين مسابقه هافبك دفاعى بود. به نظر مى رسد او انتخاب اول و آخر شماست. اينطور نيست؟
    - كيانوش رحمتى هم آماده است و خيلى خوب تمرين مى كند.

• اما از بين آنها يك نفر بازى خواهد كرد، درست است؟
    - بله.

• فكر نمى كنيد بازيكنان نيمكت نشينى كه خيلى خوب تمرين مى كنند اما از آنها بازى گرفته نمى شود، روحيه خود را از دست مى دهند؟
    - خيلى از بازيكنان خوب تمرين مى كنند اما در زمين جواب نمى دهند و شايد برخى هم بد تمرين كنند. در مسابقه نمايش خوبى داشته باشند. من نمى خواهم حق كسى را بخورم و در هر بازى با مشورت كادر فنى تركيب را مى چينم. به عنوان مثال كوشكى خوب تمرين كرد و به تركيب اصلى راه پيدا كرد.

• اما او در گل اول شهردارى مقصر بود.
    - فكر مى كنم اگربازيكن حريف را تحت فشار قرار مى داد گل اول را نمى خورديم.

• زوج برهانى ميداودى راهم براى خط حمله انتخاب كرده ايد. اينطور نيست؟
    - آنها نمايش خوبى داشتند در ضمن فرهاد مجيدى هم به شرايط بازى نزديك مى شود.

• به نظر مى رسد با اضافه شدن مصدومان كار سختى براى چيدن تركيب اصلى داشته باشيد؟
    - من نمى توانم همه فشار را روى دوش ۱۱ بازيكن بياورم و بازى ها بين همه نفرات تقسيم خواهد شد.

• فكر نمى كنيد نيمكت نشينى بعضى از بازيكنان در نهايت حاشيه درست كند؟
    - من روزى كه به استقلال آمدم به همه بازيكنان گفتم كه شما بايد به عنوان يك بازيكن ذخيره قرارداد امضا كنيد. گفتم كه هيچ كس نبايد از فيكس بودن خود مطمئن باشد و حتى تاكيد كردم هر كس مشكلى دارد مى تواند برود. من معصوم نيستم كه گناه نكنم و شايد در چيدن تركيب اشتباهاتى داشته باشم ولى سعى مى كنم تاحدى كه امكان دارد حق كسى ضايع نشود و براى انتخاب تركيب با همكارانم به طور مفصل مشورت خواهم كرد.

• اگر بازيكنى معترض باشد و اين اعتراض به رسانه ها كشيده شود، قبول داريد كه براى استقلال مشكل ساز خواهد شد؟
    - هيچ كس حق اعتراض ندارد. هر نيمكت نشينى اگر معترض شود و بخواهد جو را متشنج كند، به طور حتم اخراجش خواهم كرد. براى من آرامش استقلال از همه چيز مهم تر است و بازيكن معترض در تيم ما جايى ندارد. من مى توانم بازيكنانى كه حاشيه درست مى كنند را كنار بگذارم و از ديگران استفاده كنم، حتى از بازيكنان اميد.

• در هفته هاى گذشته به اين موضوع اشاره كرديد كه شما در استقلال زمان مى خواهيد اما برخى معتقدند كه اين حرف چندان منطقى نيست و استقلال به اندازه كافى بازيكن و اسم بزرگ دارد كه احتياج به زمان نداشته باشد.
    - من تازه به اين تيم آمده ام و يك مربى با ،۲ ۳ ماه يا ۶ ماه نمى تواند تفكراتش را در تيم پيدا كند.

• پس توقع داريد كه زمان زيادى در اختيارتان گذاشته شود.
    - من تازه به استقلال آمدم و احتياج به زمان دارم تا با افراد مختلفى كه در باشگاه و كنار تيم حضور دارند آشنا شوم و اين براى من خيلى مهم است. هركس با ما باشد و موفقيت استقلال را بخواهد با او ادامه خواهيم داد و هركس هم با ما نباشد جايى در باشگاه ندارد.

• جالب اينجاست كه فتح الله زاده هم در مصاحبه اى گفت كه ما با مظلومى قرارداد ۲ ساله بسته ايم، تا سال بعد قلعه نويى به استقلال نيايد!
    - دستش درد نكند!

• انتظار هواداران براى قهرمانى استقلال منطقى به نظر مى رسد؟
    - همه از استقلال هميشه توقع قهرمانى دارند اما من گفتم كه احتياج به زمان دارم. من همه چيز را درك مى كنم اما بهتر است آنها هم درك متقابل داشته باشند.

• در مورد مصدوميت هاى خسته كننده مجتبى جبارى صحبت مى كنيد؟
    - به هرحال اين هم از بدشانسى اوست. مجتبى خيلى آماده بود و در اوج آمادگى مصدوم شد. ما اميدواريم كه او خيلى زود برگردد.

• اختلاف طالب لو و محمدى هم تبديل به يك سوژه تكرارى شده است. آنها با هم مشكل دارند؟
    - من با هر ۲ نفرشان حرف زدم و گفتم كه بايد حواسشان جمع باشد. فكر نمى كنم مشكلى به وجود بيايد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه صادقی

وجدانم راحت است كه تا به حال براى استقلال كم كارى نكرده ام

اميرحسين صادقى: براى بازى كردن در استقلال دست به هر كارى نمى زنم

تيم فوتبال استقلال تهران با وجود حرف و حديث هايى كه راجع به عدم آمادگى و ناهماهنگى تيم بود اولين بازى خود را در تبريز و مقابل تيم شهردارى اين شهر با يك برد شيرين آغاز كرد. هر چند كه در اين بازى عملكرد سيستم دفاعى و بخصوص خط دفاعى تيم راضى كننده نبود اما در مجموع، كسب ۳ امتياز بازى باعث شد تا آبى پوشان پايتخت با روحيه مضاعف به مصاف ساير رقبا در هفته هاى آتى ليگ برتر بروند.
    با اميرحسين صادقى، مدافع نيمكت نشين استقلال در اين بازى گفت وگويى انجام داديم كه در پى آمده است:

• در مورد بازى با شهردارى تبريز صحبت كن.
    - بازى بسيار خوبى بود، طبيعتاً ما به دنبال كسب ۳ امتياز بازى بوديم و خدا را شكر با همت و تلاش بچه ها به هدفمان رسيديم.

• تيم شهردارى تبريز را چطور ديدى؟
    - شهردارى، يك تيم قدرتمند است كه با مربى هوشيار خودش مطمئناً در اين فصل حرف هاى زيادى را براى گفتن دارد. ميثاقيان در هر تيمى كه بوده عملكرد قابل قبولى داشته و براى ايشان آرزوى موفقيت دارم.

• علت نيمكت نشينى ات در اين بازى فنى بود يا اينكه مشكل خاصى وجود داشت؟
    - هيچگونه مشكلى وجود ندارد و من با اعضاى تيم و كادر فنى هيچ مشكلى ندارم و آقاى مظلومى را به عنوان سرمربى تيم قبول دارم و به نظرات ايشان كاملاً احترام مى گذارم و اين نظر كادر فنى تيم بود كه نيمكت نشين باشم و هر وقت صلاح بدانند براى اين تيم به ميدان مى روم. من براى رسيدن به تركيب اصلى دست به هر تلاشى مى زنم تا انشاء الله جايگاه ثابت خودم را در تركيب اصلى به دست بياورم. من پيش وجدان خودم راحت هستم كه تا به حال براى تيم استقلال كم كارى نكردم و هميشه تلاش مى كنم كه آماده باشم و براى استقلال بتوانم بازى كنم. البته اين را هم بگويم كه براى بازى كردن دست به هر كارى نمى زنم.

• از اينكه بازى اول نيمكت نشين بوديد، ناراضى نيستيد؟
    - هنوز ۳۳ بازى ديگر تا پايان ليگ مانده و مطمئنم كه به همه بازى مى رسد.

• نظرتان راجع به بازى هفته آينده مقابل فولاد خوزستان چيست؟
    - خوب قطعاً بازى سختى خواهد بود، فولاد تيم با انگيزه و خوبى هست كه از مربى و بازيكنان خوبى هم استفاده مى كند و البته ما با هدف كسب ۳ امتياز بازى و يك برد ديگر قدم به ميدان مى گذاريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه غلامحسين مظلومى

از فتح الله زاده توقع چنين رفتارى را نداشتم

غلامحسين مظلومى: پرويز بايد مى گفت اگر برادرم نباشد من هم نيستم

برادر كوچكم دوست نداشت در استقلال بمانم

غلامحسين مظلومى مدير فصل گذشته استقلال پس از تغييرات مديريتى و رفتن اميررضا واعظى آشتيانى و آمدن على فتح الله زاده، خيلى سريع و ناگهانى از تيم آبى پوش تهرانى دور شد. پس از استعفاى صمد مرفاوى از سرمربيگرى استقلال و رايزنى هاى مديريت قبلى براى انتخاب سرمربى جديد، بسيارى انتظار داشتند غلامحسين مظلومى پاى برادر كوچك خود يعنى پرويز مظلومى را به استقلال باز كند. اما گزينه هايى كه واعظى به سراغ آنها مى رفت مربيانى غير از پرويز مظلومى بودند. پس از جدايى آشتيانى، فتح الله زاده راى به انتخاب پرويز مظلومى به عنوان سرمربى تيم داد وغلامحسين مظلومى توقع داشت تا برادرش پشت او بايستد و براى ماندنش در مجموعه استقلال از او حمايت كند. اما اين اتفاق رخ نداد تا غلامحسين خان اين روزها حسابى از پرويز ناراحت باشد. مدير فصل پيش استقلال از مجموعه فعلى دلخور است چرا كه معتقد است رفتار درست و شايسته اى را با او نداشتند. غلامحسين مظلومى طى گفت وگويى به سوالات مطروحه پاسخ داد:

• ناگهانى از استقلال و هياهوى آن فاصله گرفتيد.
    - طبيعت فوتبال ما اين است. هر مديرى كه مى آيد مجموعه مورد نظر خودش را مى آورد. من هم به نظر مديران فعلى احترام مى گذارم.

• براى ادامه همكارى از شما دعوت نشد ياخودتان ديگر تمايلى به ادامه كار نداشتيد؟
    - قرارداد من با باشگاه تمام شده بود. اگر تمايل به همكارى داشتند خودشان زنگ مى زدند. آقاى فتح الله زاده اگر دوست داشت كه با من كار كند بايد به من زنگ مى زد. حتى اگر نمى خواست كه در تيم كارى اش باشم حداقل بايد به من زنگ مى زد و به صورت مستقيم اين موضوع را به من مى گفت نه اينكه برادرم پرويز را واسطه كند و از او بخواهد كه به من زنگ بزند و اعلام كند كه به من نيازى نيست.

• مگر پرويز مظلومى در تماس با شما چه چيزى گفت؟
    - او به من زنگ زد و رخصت گرفت و بعد هم به من اعلام كرد انشاء الله در سال هاى آينده با هم كار مى كنيم. اين حرف يعنى اينكه نمى خواهد با من همكارى داشته باشد. من هم نمى گويم چرا من را نخواستند اما حداقل فتح الله زاده بايد معرفت به خرج مى داد و من را به باشگاه دعوت مى كرد و در يك جلسه خودش اين موضوع را به من مى گفت يا حداقل يك تماس خشك و خالى مى گرفت و ضمن تشكر از زحماتى كه براى استقلال انجام داده بودم به من مى گفت كه ديگر نيازى به حضورم نيست. نه اينكه به پرويزخان مازاد بودن من را اعلام كند. البته به من گفتند چون در سفر بوده نتوانسته تماس بگيرد اما فكر مى كنم قبل يا بعد از آن اين فرصت را داشت كه اين كار را انجام بدهد. يك مدير حق دارد كه تيم كارى اش را تعيين كند. نمى گويم چون من را بركنار كرد مديربدى است اما موضوع مهم اينجاست كه از فتح الله زاده توقع داشتم كه رفتار بهترى با من داشته باشد. فتح الله زاده حق دارد هركسى را كه مى خواهد به عنوان همكار خود انتخاب كند. اما او نبايد برادرم را واسطه بركنارى من كند. از پرويز خان هم اين گلايه را دارم كه او نبايد قبول مى كرد كه به من زنگ بزند و خبربركنارى ام را اعلام كند. نمى دانم چرا نظرى جويبارى را آوردند پرويز خان مى توانست از من حمايت كند و بگويد كه اگر برادرم نباشد من هم نيستم. اما او اين كار را نكرد.

• پس توقع داشتيد كه پرويز مظلومى شما را در كادر جديد استقلال جاى مى داد؟
    - پرويز بايد مى گفت اگر برادرم نباشد من هم نيستم. از او توقع داشتم كه از من حمايت كند اما اين كار را نكرد. به عنوان يك برادر بزرگتر و يك پيشكسوت كه استخوانش را براى استقلال خرد كرده تحمل چنين موضوعى برايم سخت است اما توكلم بر خداست. ما هميشه استقلالى هستيم و هميشه استقلالى مى مانيم. پرويز ، پورحيدرى و فتح الله زاده عزيزان من هستند و آنها را دوست دارم و به آنها حق مى دهم كه باكسى كه دوست دارند كار كنند. اما بايد بدانند كه دل من را شكستند.

• شايد چون شما در تيم مديريتى واعظى آشتيانى جاى داشتيد نمى خواستند با شما همكارى كنند؟
    - واعظى مدير قابل احترامى براى من بود. هر مديرى كه مى آيد يك مجموعه را براى خود در نظر مى گيرد. من تا پيش از آمدن به استقلال نه واعظى را مى شناختم و نه كوچكترين تماس و آشنايى با او داشتم. زمانى كه از من دعوت به همكارى كرد براى كمك به استقلال با جان و دل پذيرفته ام. حالا هم هركجا كه بنشينم از او و مديريتش تعريف مى كنم. من سال گذشته همين ورزشگاه دستگردى را براى استقلال زير قيمت از فرماندهى ناجا اجاره كردم. حداقل كاركرد من در فصل گذشته اين بود كه صدميليون تومان زير قيمت يك زمين تمرين براى استقلال جور كردم. قرارداد من با باشگاه هم ۳۰ ميليون بود كه ۲۵ ميليون تومان آن را خرد خرد گرفتم و ۵ ميليون ديگر باقى مانده كه هنوز به من نداده اند. براى گرفتن طلبم هرچقدر به باشگاه زنگ مى زنم كسى جواب من را نمى دهد. اما بدانيد من براى پول به استقلال نيامدم. اگر طلبم را دادند كه دادند اگر ندادند فداى سر استقلال.

• اختلاف كهنه شما و پرويز مظلومى همچنان پابرجاست؟
    - اين اختلاف به آن زمانى بر مى گردد كه من سرمربى استقلال بودم. آن موقع پرويز را كه ۳۴ ساله بود روى نيمكت مى نشاندم و به جوانترهايى مثل چنگيز و گروسى بازى مى دادم اما او مى خواست بازى بكند و از همان موقع هم براى من خط و نشان كشيد. حتى از او دعوت كردم تا به عنوان كمك بيايد و در كنار من بنشيند اما ترجيح داد برود و با منصور پورحيدرى كار كند. ارتباط من و پرويز خان از آن زمان خراب شد.

• پس فكر مى كنى مظلومى هنوز هم بابت آن قضايا از شما دلخور و ناراحت است؟
    - اگر ناراحت نبود چه ايرادى داشت من را كه بالاترين مدرك هاى مربيگرى از جمله a آسيا را دارم و سرمربى تيم ملى اميد و استقلال بودم را كنار خود روى نيمكت قرار مى داد. يعنى من نمى توانستم به او روى نيمكت هيچ كمى بكنم؟ منصور پورحيدرى هم عزيز من است اما او مى توانست مدير فنى باشد و من به عنوان سرپرست كنار استقلال باشم اما همين كدورت كهنه باعث شد تا پرويزخان دوست نداشته باشد كه من در استقلال بمانم. برادرم در حقم كم لطفى كرد. البته باز هم مى گويم بيش از همه از فتح الله زاده گلايه دارم. در شان او نبود كه با من اين گونه برخورد كند. و به اين سادگى من را كنار بگذارد بدون اينكه حتى يك تماس خشك و خالى با من بگيرد. او برادرم را رو در روى من قرار داد و از او خواست تا خبر بركنارى من را اعلام كند. حداقل كاركرد من در فصل گذشته اين بود كه وظايف خود را به عنوان سرپرست وظايفم را خوب انجام داده بودم و حاشيه ها را از استقلال دور كرده بودم. بابت اين كارها مى شد يك تشكر و خسته نباشيد خشك و خالى به من بگويند كه اين راهم دريغ كردند. به عنوان يك پيشكسوت و استخوان خرد كرده استقلال مورد ظلم واقع شدم اما بايد بدانيم كه اين صندلى ها و اين مقام ها مى آيند و مى روند و تنها مرام و معرفت آدم ها باقى مى مانند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فکری

از بازى بچه ها راضى نيستم اما نتيجه اى كه مى خواستيم، گرفتيم

فكرى: بر خلاف حرفهاى ميثاقيان دست پر از تبريزبرگشتيم

محمود فكرى به آينده استقلال در ليگ دهم حرفه اى خيلى اميدوار است. هر چند كه اولين بازى آبى پوشان در اين فصل چنگى به دل نزده است اما فكرى مدعى است كه در حال حاضر بايد امتيازات لازم را جمع كنند و بعد از آن دنبال ارائه بازيهاى زيبا باشند.

• اولين بازى ليگ را برديد. در مورد بازى با شهردارى تبريز صحبت مى كنيد؟
    - به هرحال با توجه به اينكه ما نياز به ۳ امتياز داشتيم و توانستيم بازى را ببريم، خوب بود. در طول بازى هم كارهاى تاكتيكى كه نياز بود را انجام داديم اما بايد به هماهنگى بيشترى برسيم تا هم در زمان حمله و هم دفاع با هماهنگى بيشترى كار كنيم تا بتوانيم گلهاى بيشترى بزنيم و هم دروازه خودمان را بسته نگه داريم.

• شهردارى تبريز را در اين ديدار چطور ديديد؟
    - شهردارى هم تيم بدى نبود و خوب كار كرد. باتوجه به اينكه آنها از ما هم ديرتر تيمشان را بسته بودند و تمريناتشان را ديرتر شروع كرده بودند، بد نبودند و فكر كنم در بازيهاى آينده بهتر كار مى كنند.

• در مورد كرى هاى ميثاقيان قبل از بازى كه گفته بود نمى گذاريم استقلال دست پر به تهران برگردد، چه نظرى داريد؟
    - من كه كرى اى از ميثاقيان نشنيدم و فقط مصاحبه او را در تلويزيون ديدم كه گفته بود هر ۲ تيم بازى سختى دارند و همينطور هم شد و براى ۲ تيم بازى سختى بود. به هرحال برخلاف حرفهاى ميثاقيان ما دست پر از تبريز برگشتيم.

• خيلى ها از بازى شما مقابل شهردارى راضى نبودند.
    - اگر به ما حق بدهند و راضى نباشند، حرفشان درست است اما اگر به ما حق ندهند، آدمهاى فنى نيستند. ما۲ هفته ديرتر از بقيه تمرينات تيم را شروع كرديم و ۵،۴ بازيكن اصلى تيم را هم از دست داديم. بازيكنان جديد هم نياز به زمان دارند تا به هماهنگى برسند به همين دليل نبايد از استقلال انتظار بازى زيبا را در اولين هفته مسابقات داشت. از هفته چهارم يا پنجم به بعد بازيهاى زيباى استقلال را خواهيد ديد. تا آن زمان امتيازات لازم را مى گيريم و بدون حاشيه جلو مى رويم تا به بازيهاى زيباى استقلال برسيم.

• خودتان از بازى استقلال در بازى اول راضى بوديد؟
    - هيچ مربى و مديرى از بازى اول تيمش در ليگ دهم راضى نيست. تيمهايى كه انتظار قهرمانى از آنها مى رود، بايد بازيهاى بهترى از خود نشان بدهند. شايد خود بازيكنان ما هم از بازى تيم راضى نباشند ولى ما از بازى تيم راضى هستيم و مى دانيم كه بازيكنان ما توانايى ارائه بازيهاى بهتر را هم دارند و نبايد به اين بازى راضى باشند.

• بازى بعدى شما با فولاد است. در مورد اين ديدار صحبت مى كنيد؟
    - فكر مى كنم فولاد تيم بهترى نسبت به شهردارى تبريز است چون تجربه بيشترى در ليگ دارد و بازى سخت ترى هم داريم. انشاء الله بچه ها با تمركز بيشتر، اولين بازى فصل در آزادى را مى برند و ۳ امتياز را مى گيريم تا بازى به بازى بهتر شويم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 9 از 131 نخستنخست ... 78910111959109 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)