Design & Developed BY Patira

صفحه 61 از 131 نخستنخست ... 1151596061626371111 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 601 تا 610 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه جباری

جباري: از فوتبال خداحافظي نمي‌كنم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم استقلال خبر خداحافظي‌اش از فوتبال را تكذيب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه خبر خداحافظي مجتبي جباري از فوتبال به گوش مي‌رسيد اين خبر از سوي هافبك تيم استقلال تكذيب شد.
    جباري كه به تازگي از بند مصدوميت رهايي پيدا كرده در اين خصوص گفت: متاسفانه برخي‌ها با شايعه‌سازي به دنبال اهداف خود هستند. اين افراد مي‌خواهند من و استقلال را به حاشيه ببرند. خبر خداحافظي من از فوتبال چيزي جز شايعه نيست و با رفع كامل مصدوميتم براي تيم به ميدان مي‌روم تا عقب‌ماندگي چند هفته‌اي‌ام را جبران كنم.
    جباري خاطرنشان كرد: با روحيه و انگيزه هستم و در صورت به ميدان رفتن در بازي‌هاي آينده استقلال بهترين عملكرد را از خود به نمايش مي‌گذارم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: براي پيروزي در انزلي برنامه داريم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: براي پيروزي برابر ملوان در انزلي برنامه داريم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در خصوص آخرين وضعيت استقلال گفت: تيم ما در شرايط خوبي است. در اين چند روز تمرينات پرفشاري را دنبال كرديم تا بچه‌ها به اوج آمادگي برسند. خوشبختانه روحيه و انگيزه بچه‌هاي تيم‌ هم بالاست اما تنها مشكل ما در حال حاضر به تعداد بالاي مصدومان تيم برمي‌گردد.
    وي ادامه داد: جباري، مجيدي، آشوبي و كوشكي را به دليل آسيب‌ديدگي در اين ديدار همراه نخواهيم داشت تا همين كارمان را براي پيروزي سخت‌تر كند، با اين حال ما براي پيروزي در انزلي برنامه داريم تا با امتياز به تهران برگرديم.

مظلومي در خصوص ملوان اظهار داشت: حريف ما تيم خوب و قدرتمندي است و ما به هيچ وجه آنها را دست‌كم نخواهيم گرفت. نقاط ضعف و قوت حريف خود را شناسايي كرده‌ايم تا با آمادگي بالا به مصاف ملوان برويم و بتوانيم در اين ديدار به آنچه مي‌‌خواهيم، برسيم.
    سرمربي استقلال در پايان گفت: هواداران استقلالي انزلي براي حمايت از استقلال آماده باشند. استقلال در هيچ شهري غريبه نيست و ما اميدواريم هواداران پرشور و با تعصب انزلي براي حمايت از تيم به استاديوم بيايند تا با حمايت آنها بتوانيم به پيروزي دست يابيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌الله‌زاده: كادرفني استقبال نكرد، قادر حسن را نگرفتيم

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: به دليل عدم استقبال از سوي كادر فني قادر حسن را جذب نكرديم.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره سفر به مالزي و تصميمات گرفته شده در AFC، شرايط استقلال و ناكامي تيم اميد در بازي‌هاي آسيايي صحبت‌هاي زير را انجام داد:

فارس: درباره جلسات در مالزي صحبت كنيد؟
    بحث سهميه‌هاي فدراسيون‌ها مطرح شد. قطري‌ها مي‌خواستند يك سهميه ديگر داشته باشند كه اگر اين اتفاق مي‌افتاد قضيه براي ايران مشكل‌ساز مي‌شد. من و آقاي عزيز محمدي پيشنهاداتي داديم. پيشنهاد من اين بود كه چون ويتنام نمي‌تواند در ليگ قهرمانان آسيا شركت كند به جاي منطقه‌بندي كردن فدراسيون‌ها از پلي‌آف استفاده شود تا از اين طريق نماينده قطر هم شانس داشته باشد. سرانجام نظر من مورد تأييد قرار گرفت و 4 سهميه ايران ماندگار شد. البته قرار شد سال آينده كه AFC براي بازديد و امتيازگذاري به كشورها سفر مي‌كند دوباره رأي‌گيري صورت گيرد.

فارس: براي ميزباني فينال ليگ قهرمانان چه تصميمي گرفته شد؟
    قرار بر اين شد براي مسابقات امسال بين دو تيم فيناليست قرعه‌كشي شود تا مثل امسال فينال در يك كشور بي‌طرف برگزار نشود.

فارس: به نظر مي‌رسد نداشتن نفوذ در AFC باعث شد دو بازيكن كانديداي ايراني براي بهترين بازيكن سال آسيا نتوانند به اين مقام برسند؟
    متأسفانه عدم ثبات مديريتي در فوتبالمان باعث شده كرسي‌‌هاي AFC را از دست بدهيم. اكنون فارق‌ بورزو 20 سال است كه در AFC سمت دارد اما تغييرات مداوم مديريتي در فوتبال ما باعث شده نتوانيم نفوذ خوبي در كنفدراسيون فوتبال آسيا داشته باشيم و همين مسئله ما را از سكوها دور مي‌كند.
    اين را هم بگويم امتياز فرهاد مجيدي و بازيكن استراليايي هر دو 60 بود اما بازي نكردن فرهاد مجيدي در تيم ملي روي تصميم نهايي اعضاي رأي دهنده تأثير گذاشته بود. همين كه فرهاد مجيدي توانست جزء برترين‌هاي آسيا باشد افتخار بزرگي براي ايران و استقلال است. واقعيت اين است كه فدراسيون ما هم جزء 3 فدراسيون اول آسيا بود ولي آنچه مسلم است ما بايد از تيم‌هاي خود حمايت كنيم. مثلا من به همين تيم المپيك اشاره مي‌كنم درست است در اين رقابت‌هاي آسيايي چهارم شديم اما آقاي پيرواني كار خوبي كرد تيمي را به اين رقابت‌ها فرستاد كه مي‌تواند در المپيك هم شركت كند.

فارس: با وجود اين ناكامي شما به عنوان عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال از اين تيم و از كادر فني حمايت مي‌كنيد؟
    به اين دقت داشته باشيد كه از اين تيم 17 بازيكن مي‌توانند در المپيك لندن بازي كنند و اين يك پوئن مثبت براي فوتبال ما است البته به شرط اينكه از اين تيم حمايت شود. كره جنوبي هم در اين رقابت‌ها قهرمان نشد اما شك نكنيد اين تيم در المپيك متفاوت از آنچه در بازي‌هاي آسيايي نشان داد، خواهد بود.

فارس: تيم اميد با بدترين تداركات به بازي‌هاي آسيايي اعزام شد...
    بهتر است انصاف داشته باشيم و قبول كنيم كه هميشه همه بازيكنان در اختيار كادر فني نبوده است. همين كه پيرواني اين تيم را آماده كرده و مي‌تواند در المپيك شركت كند يك كار ارزشي انجام داده است. البته اين حرف من مانع از انتقاد مسائل فني نيست. معتقدم بايد از اين تيم حمايت شود. مشكلات را برطرف كنيم تا به المپيك برسيم.

فارس: ناكامي تيم اميد باعث شد در ساير رشته‌ها موضع‌گيري نسبت به فوتبال زياد شود.
    به هر حال بايد انتقادها را در نظر گرفت. از بدشانسي يا هر چيز ديگري توفيقي در فوتبال نداشتيم و من اميدوار هستم كه اين ناكامي‌ها تأثيري روي تيم ملي در جام ملت‌هاي آسيا نگذارد. هر چند كه در فوتبال همه چيز زنجيره‌وار به هم وصل است.

فارس: بگذريم، فصل نقل و انتقالات بازيكنان خارجي تمام شد اما استقلال نتوانست بازيكني بگيرد؟
    بله درست است. متأسفانه نشات اكرم كه در دقايق آخر با پيشنهاد خوب قطري‌ها روبرو شد. البته اكنون تيم استقلال بد نيست و فقط بايد براي ليگ قهرمانان آسيا تغييراتي ايجاد كنيم.

فارس: دليل عدم حضور قادر حسن چه بود؟ شما بابت حضور او در ايران خيلي تلاش كرديد؟
    وقتي ديدم دوستان استقبالي نكرده‌اند و مدام مي‌گويند اين بازيكن را فلاني آورده و اين قضيه تبديل به حاشيه مي‌شد ديگر به سمت او نرفتم.

فارس: منظور شما از دوستان كيست؟
    كادر فني خيلي رغبت نشان نداد و من هم آدمي نيستم كه به خاطر يك بازيكن تيم را به حاشيه ببرم.

فارس: با توجه به اين مسئله شما مجبور هستيد از بازيكن ايراني استفاده كنيد و در ازاي جذب بازيكن ايراني بايد يك بازيكن خود را از دست بدهيد؟
    بايد امروز نظر پرويز مظلومي را بشنوم. ما قطعا تيم خود را تقويت مي كنيم ولي اول بايد نقاط ضعف خود را شناسايي كنيم.

فارس: شرايط را براي استقلال چطور مي‌بينيد؟
    پس از بازي اول مقابل شاهين بوشهر كه جو داوري را براي ما درست كردند در بازي دوم با شاهين در جام حذفي به دليل همين شرايط داور يك پنالتي براي ما نگرفت. آقاي مرادي يكي از بهترين داوران ماست كه حتي بايد از سوي AFC تقدير شود و من اصلا ناراحت نيستم كه اين پنالتي را نگرفت و ديديد كه بازي به وقت اضافه كشيده شد اما باز استقلال برد. به نظر من بايد به تيم‌هايي مثل پرسپوليس و استقلال كمك شود تا به بزرگي خود ادامه دهند. يكي از فاكتورهاي مهم AFC‌ براي حضور تيم‌ها در ليگ قهرمانان آسيا حضور تماشاگر است. اميدوارم طوري تصميم‌گيري نشود كه روز به روز بزرگي پرسپوليس و استقلال كم شود و مشتاقان اين دو تيم كمتر شوند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه اشوبی

آشوبی: دوست داشتم در انزلی همراه استقلال باشم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، فرزاد آشوبی در خصوص آخرین وضعیت خود گفت: از ناحیه کشاله ران درد شدیدی احساس می‌کنم و به همین دلیل باید چند روز مشغول به فیزیوتراپی باشم. خیلی دوست داشتم در این دیدار استقلال را همراهی کنم اما با این حال تیم پر از مهره‌های خوب و کلیدی است و بچه‌ها می‌توانند در غیاب ما مصدومان هم عملکرد مثبتی از خود به نمایش بگذارند و به پیروزی برسند.
    آشوبی در خصوص بازی مقابل ملوان هم اظهار داشت: ملوان تیم خوب و آماده‌ای است و اصولا مقابل تیم‌های بزرگ خوب بازی می‌کند اما ما هم استقلال هستیم و قطعا هدفی جز برد در انزلی نداریم. امیدوارم بچه‌ها با تلاش و همدلی یکدیگر در این دیدار به پیروزی برسند تا سبب خوشحالی همه استقلالی‌ها شوند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه شیرزاد

شیرزاد: ملوان را در زمینش شکست می‌دهیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، جواد شیرزاد در خصوص بازی روز یکشنبه استقلال مقابل ملوان انزلی گفت: بازی در زمین ملوان برای هر تیمی سخت خواهد بود. با این حال ما برای هدف بزرگی که داریم تنها به کسب پیروزی می‌اندیشیم.
    وی ادامه داد: خدا را شکر تیم در حال حاضر شرایط خوبی دارد. البته چند مصدوم داریم اما این باعث نخواهد شد تا مقابل ملوان با مشکل مواجه شویم.
    دفاع چپ استقلال در پایان تصریح کرد: تمام هدف ما این است تا با ارائه فوتبال جذاب و تماشاگرپسند ملوان را در زمینش شکست دهیم. استقلال برای ماندن در کورس قهرمانی به سه امتیاز حساس این بازی نیاز دارد و با توجه به اینکه تا نیم فصل، فرصت زیادی باقی نمانده نباید با یک اشتباه، قهرمانی نیم فصل را به تیم دیگری بدهیم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه صادقی

اميرحسين صادقى: رمز غلبه بر ملوان بازى فيزيكى است

اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نگرانى از شرايط زمين استاديوم ملوان نداريم و مى دانيم رمز غلبه بر اين تيم انجام بازى بازى فيزيكى و درگيرانه است.
    وى درباره بازى امروز تيم فوتبال استقلال مقابل ملوان بندرانزلى، اظهار كرد: بازى بسيار سختى خواهد بود چرا كه پورغلامى (سرمربى ملوان) امسال تيم خوبى را بسته و نتايج بدى هم نگرفته است. ملوان در بازى هاى گذشته نشان داده حريف سرسختى براى تمام تيم هاى ليگ است. آنها در جام حذفى هم نتيجه گرفتند و الان روحيه بالايى دارند. برگزارى بازى در زمين آنها دشوارى را براى ما دوچندان مى كند.
    صادقى با بيان اينكه هراسى از خراب بودن احتمالى زمين استاديوم تختى ندارد، گفت: ما اصلا نگران شرايط زمين نيستيم؛ اصلا داخلش آب ببندند! براى ما فرقى نمى كند و شرايط براى هر دو تيم يكسان است. ما مى دانيم رمز موفقيت در بازى با ملوان به خصوص در خانه اش، انجام يك بازى فيزيكى و درگيرانه است.
    مدافع تيم استقلال با تكذيب ادعاهايى نظير چون تكرارى شدن تمرينات استقلال يا بى انگيزگى بازيكنان در تمرينات، گفت: فكر مى كنم تمرينات ما به اندازه كافى متنوع هست؛ يك تيم كه نمى تواند پانصد نوع تمرين انجام دهد. ما معمولا كارهاى تاكتيكى با توجه به شرايط هر بازى را در روزهاى خاص انجام مى دهيم. همه تيم هاى دنيا هم يكسرى تمرينات مشخص انجام مى دهند. شش، هفت نوع تاكتيكى است كه در مسابقات تغيير مى كند. ضمن اينكه بازيكنان انگيزه كافى در تمرينات دارند و در اين شرايط تيم هم نتايج لازم را گرفته است.
    صادقى با اشاره به حضور استقلال در جام حذفى، خاطرنشان كرد: اميدوارم بتوانيم با انجام بازى هاى خوب به قهرمانى در جام حذفى برسيم. شايد حذف ذوب آهن كه يكى از مدعيان فتح جام بود، به ظاهر مسير تيم ما را تا رسيدن به فينال آسان كرده باشد اما در اين بازى ها ديديم كه تيم هاى ليگ دسته يك هم فوق العاده باانگيزه و قدرتمند هستند. بالاخره همين كه مدعيان را شكست داده و تا اين مراحل بالا مى آيند خود نشان از توان بالاى آنها دارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه برهانی

برهانى: بايد هم با زمين انزلى بجنگيم، هم با بازيكنان ملوان

آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: زمين انزلى به شكلى است كه هم بايد با آن بجنگيم هم با بازيكنان ملوان.وى در خصوص ديدار مقابل مقابل ملوان اظهار داشت: خوشبختانه تمرينات خوبى را پشت سر گذاشته ايم و آماده هستيم. ملوان در اين فصل نتايج خوبى گرفته و از بازيكنان جوان و با انگيزه اى سود مى برد. مطمئنا مقابل آنها روز سختى داريم اما بازيكنان استقلال هم انگيزه لازم را براى اين مسابقه دارند. او در پاسخ به اين سوال كه آيا در صورت شكست استقلال اين تيم وارد بحران مى شود يا خير گفت: به مسائل منفى فكر نمى كنيم كه بگويم اگر ببازيم وارد بحران مى شويم اما مطمئن باشيد تيم ما براى شكست حريف وارد زمين خواهد شد. برهانى در خصوص شرايط زمين ورزشگاه تختى انزلى عنوان كرد: در اين زمين بازى كردن بسيار سخت است و فكر مى كنم علاوه بر مسائل فنى درون زمين بايد با چمن ورزشگاه تختى نيز مبارزه كنيم. وى در پايان در خصوص آخرين شرايط خود پيش از اين بازى گفت: پس از پشت سر گذاشتن مصدوميت رفته رفته شرايط خوبى پيدا مى كنم و تنها هدفم اين است كه بهترين بازى را براى تيمم انجام دهم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه دسوزا

فيليپ آلوز: ملوان را دوست دارم اما مى خواهم گل بزنم

فيليپ آلوز دسوزا بازيكن برزيلى استقلال تهران براى ديدار مقابل ملوان انزلى انگيزه هاى زيادى دارد. او سال گذشته در ملوان بازى مى كرد ولى در اين فصل به استقلال آمد تا پيراهن آبى را برتن كند. اين بازيكن برزيلى كه معمولا به طور مداوم در تركيب ثابت استقلال قرار نمى گيرد، به احتمال فراوان مقابل تيم سابقش به ميدان خواهد رفت.آلوز در مورد رويارويى با ملوان گفت: خيلى خوشحالم كه به انزلى برمى گردم و شايد نتوانم به طور كامل حس درونى ام را بگويم. من در ملوان روزهاى بسيار خوبى داشتم و دوستان خوبى هم پيدا كردم و بعضى مواقع فكر مى كنم كه خيلى زود از اين تيم جدا شدم. آلوز در پاسخ به اين سوال كه آيا دوست دارى به تيم سابقه ات گل بزنى؟ تأكيد كرد: من ملوان و هوادارانش را خيلى دوست دارم ولى مثل هر بازيكنى از گل زدن لذت مى برم. من خيلى كم گل مى زنم اما اميدوارم در اين مسابقه گلزنى كنم و اگر در تركيب باشم نهايت تلاشم را براى موفقيت استقلال انجام خواهم داد. دسوزا ادامه داد: به نظر من بازى مقابل ملوان آن هم در شرايطى كه آنها ميزبان هستند بسيار سخت است. من سختى هاى اين مسابقه را به خوبى درك مى كنم اما اميدوارم ۳ امتياز را بگيريم تا از تيم هاى بالاى جدول عقب نمانيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه قلعه نوعی

قلعه نويى: خيال آقايان راحت ، به استقلال بر نمى گردم

امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال سپاهان با بيان اينكه قصد دارد سال آينده را هم در اين تيم اصفهانى فعاليت كند، گفت: حتى اگر با سپاهان به مشكل بخورم و نتوانم فصل آينده در اين تيم باشم، خيال برخى آقايان راحت باشد كه به استقلال برنمى گردم و به يك تيم شهرستانى ديگر خواهم رفت!
    وى در مورد جلسه اش با على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال كه حرف و حديث هاى بسيارى را به همراه داشت، گفت: با فتح الله زاده رفاقتى ديرينه دارم، حتى من با مديران گذشته فوتبال مانند پورمند و نيك نفس مديران عامل پيشين باشگاه مس كرمان در تماس هستم اما نمى دانم چرا هميشه ديدار من با فتح الله زاده حساس مى شود.سرمربى پيشين استقلال همچنين تاكيد كرد: اگر مايل به حضور در استقلال بودم، در ابتداى فصل چنين كارى را مى كردم، همان زمان كه فتح الله زاده ۳ مرتبه از اتريش با من براى پذيرفتن سرمربيگرى استقلال تماس گرفت، روزهايى كه همه براى آوردن من به استقلال بسيج شده بودند.
    خستگى ملى پوشان تيم اميد به ضررمان خواهد بود
    قلعه نويى در مورد وضعيت تيمش در زمان وقفه مسابقات ليگ برتر تصريح كرد: در ابتدا در غياب ۶ بازيكن اصلى تمرينات را پيگيرى كرديم اما با اضافه شدن ۳ بازيكن ملى پوش، با تعداد نفراتى بيشترى برنامه هاى آماده سازى را براى ديدار با پرسپوليس برگزار كرديم. البته درست است بازيكنان سپاهان عملكرد خوبى در تيم اميد داشته و كاملا آماده هستند اما خستگى آنها در آينده به ضرر ما خواهد بود.سرمربى تيم فوتبال سپاهان با تاكيد بر اينكه در گذشته و در اردوى تركيه هم بازيكنان ملى چپوش را در اختيار نداشته و پيش از ديدار با استقلال و شهردارى تبريز نيز همين مشكل براى سپاهان بوجود آمد، خاطرنشان كرد: فكر مى كنم اظهار نظر بعضى از دوستان كه در مورد اينكه سپاهان از تعطيلات استفاده بهينه برده، اشتباه بزرگى است و از روى غرض ورزى چنين مطالبى را بيان مى كنند. اگر از هر كارشناسى فوتبالى سوال شود تعطيلات به نفع سپاهان بوده است، وى پاسخ مى دهد سپاهان از اين تعطيلات ضرر كرده است.سرمربى تيم فوتبال سپاهان در بخش ديگرى از صحبت هايش در مورد ديدار حساس هفته پيش رو اين تيم مقابل پرسپوليس گفت: ديدار با پرسپوليس، مسابقه اى بسيار سخت است، آنها كادر فنى و بازيكنان خوبى داشته و از حمايت هواداران بسيارى برخوردارند كه اين مساله بر زيبايى هاى مسابقه خواهد افزود. ما ديدار پرسپوليس برابر داماش را آناليز كرده ايم و مطمئن باشيد با برنامه مقابل پرسپوليس به ميدان مى رويم.قلعه نويى با بيان اينكه قصد ندارد در مورد تيم استقلال صحبت كند، افزود: در استقلال نيستم و از شرايط آن خبرى ندارم، به همين دليل به خودم اجازه نمى دهم در مورد اين تيم اظهار نظرى داشته باشم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومی: با امتیاز به تهران برمی‌گردیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، پرویز مظلومی در خصوص آخرین وضعیت استقلال گفت: تیم ما در شرایط خوبی است. در این چند روز تمرینات پرفشاری را دنبال کردیم تا بچه‌ها به اوج آمادگی برسند. خوشبختانه روحیه و انگیزه بچه‌های تیم‌ هم بالاست اما تنها مشکل ما در حال حاضر به تعداد بالای مصدومان تیم برمی‌گردد. جباری، مجیدی، آشوبی و کوشکی را به دلیل آسیب‌دیدگی در این دیدار همراه نخواهیم داشت تا همین کارمان را برای پیروزی سخت‌تر کند با این حال ما برای پیروزی در انزلی برنامه داریم تا با امتیاز به تهران برگردیم.
    مظلومی در خصوص ملوان هم اظهار داشت: حریف ما تیم خوب و قدرتمندی است و ما به هیچ وجه آن را دست‌کم نخواهیم گرفت. نقاط ضعف و قوت حریف خود را شناسایی کرده‌ایم تا با آمادگی بالا به مصاف ملوان برویم و بتوانیم در این دیدار به آنچه می‌‌خواهیم، برسیم.
    سرمربی استقلال در پایان ابراز امیدواری کرد، هواداران آبی انزلی برای حمایت از استقلال آماده باشند. وی گفت: استقلال در هیچ شهری غریبه نیست و ما امیدواریم هواداران پرشور و با تعصب انزلی برای حمایت از تیم به استادیوم بیایند تا با حمایت آنها بتوانیم به پیروزی دست یابیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

صفحه 61 از 131 نخستنخست ... 1151596061626371111 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)