حجازى نظراتش را تحميل نمى كند
مظلومى: روشن پيشكسوت ماست اما بعضى مسائل را رعايت كند
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: حجازى نظراتش را به من تحميل نمى كند و به عنوان كسى كه بايد جوابگوى باشگاه و مردم باشم، خودم تصميم نهايى را مى گيرم.وى در مورد تيم پيكان ضمن بيان مطلب فوق گفت: بازى هاى گذشته اين تيم را آناليز كرديم و از نقاط ضعف و قوت آنها شناخت كاملى داريم. به بازيكنان تيم هم تاكيد كردم بدون توجه به نتايج و جايگاه تيم پيكان در جدول، نبايد اين تيم را دست كم گرفت تا برايمان مشكلى ايجاد نشود.
او با بيان اينكه بازيكنان هر تيمى مقابل استقلال انگيزه مضاعفى پيدامى كنند، افزود: در اين مدت اين موضوع را به بازيكنان تيم القا كردم كه همه بازى هاى ليگ همانند ديدار فينال مهم است. همه تيم ها هم قوى هستند و تيم ضعيفى در ليگ نداريم به همين دليل بايد با تلاش بيشتر قدرت شان را در زمين مسابقه به نمايش گذاشته و ۳ امتياز هر مسابقه را بدست آورند.
سرمربى تيم فوتبال استقلال در مورد مشكلات خط دفاعى اين تيم ادامه داد: مدافعان خوبى داريم اما در فرصت اندك و به دليل فشردگى مسابقات تنها سعى مى كنيم خستگى آنها را كاهش دهيم و يا با انجام بعضى از جا به جايى ها تمركزشان را بالاتر ببريم. البته وقتى تيمى گل مى خورد از مهاجم تادروازه بان همگى مقصر هستند زيرا براى محافظت از دروازه، بايد دفاع تيمى عملكرد خوبى داشته باشد.وى با بيان اينكه تيم اسپانيا در جام جهانى به همه نشان داد تيمى كه قصد قهرمانى دارد، بايد مانع باز شدن دروازه اش بشود، تاكيد كرد: دفاع تيمى از خط حمله شروع مى شود و ما سعى داريم اين تفكر را در تيم تزريق كنيم كه با هماهنگى و همكارى كامل و تقويت دفاع تيمى، در مسابقات آينده فرصت گلزنى به حريفان ندهيم.مظلومى با اشاره به اينكه مصدوميت برهانى برطرف شده و اين بازيكن تمايل به حضور در ميدان را دارد اما حضورش مقابل پيكان بستگى به نظر پزشك تيم دارد، خاطرنشان كرد: تيم و وضعيت بازيكنان روزبه روز بهتر مى شود. پيش بينى ام اين بود كه از هفته ششم، عملكرد تيم مانند بازى با استيل آذين مى شود اما رشد فنى و تاكتيكى تيم خوب بوده است.وى در بخش ديگرى از گفت وگويش، با بيان اينكه استقلال تنها ۶۰ درصد توانايى اش را در بازى هاى گذشته به نمايش گذاشته، ادامه داد: با اجراى دقيق برنامه هاى فنى تيم، در بازى هاى آينده شاهد بازى هاى روان و سرعتى از سوى تيم استقلال خواهيد بود.وى افزود: تيم استقلال در بازى با فولاد كه بسيار بد بازى كرد هم حداقل ۹ موقعيت گلزنى داشت. در ديدار با ذوب آهن و استيل آذين هم ما موقعيت هاى زيادى را از دست داديم اما حريفان از اندك فرصت هاى خود به گل مى رسند. به همين دليل در تمرينات اخير كار بيشترى روى مهاجمان انجام داديم و سعى داريم استرس ها را از آنها دور كرده تا با آرامش بيشتر در مسابقات به ميدان بروند.او با بيان اينكه همانند يك كارمند از صبح در باشگاه استقلال است، در مورد نشست اخيرش با فتح الله زاده و حجازى تاكيد كرد: حجازى پيشكسوت ماست و در فوتبال ايران كارنامه ارزشمندى دارد اما هم مانند پورحيدرى، محصص، رجبى و ديگر پيشكسوتان به عنوان مشاور نظراتش را در مورد تيم به من اعلام مى كند.وى افزود: برخلاف مطالب مطرح شده در روزهاى اخير، حجازى نظراتش را به من تحميل نمى كند و به عنوان كسى كه بايد جوابگوى باشگاه و مردم باشم، خودم تصميم نهايى را مى گيرم.مظلومى در پايان در مورد اظهارات اخير حسن روشن گفت: ايشان پيشكسوت ماست اما مسائلى را بايد رعايت كند. اگر مشكلى وجود دارد، آن را بايد در خانواده بيان كرد زيرا بيان اين مسائل باعث ناراحتى و نگرانى هواداران مى شود.