Design & Developed BY Patira

صفحه 15 از 131 نخستنخست ... 513141516172565115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مظلومی

حرف هاى حجازى از روى دلسوزى است

مظلومى: حرف حق زدم و فقط سوابق قطبى را گفتم

پرويز مظلومى سرمربى استقلال در واكنش به جريمه ۵ ميليونى از سوى كميته انضباطى به دليل مصاحبه عليه قطبى گفت: فقط سوابق او را گفتم و اين چيزى بود كه قطبى بارها اعلام كرده بود.وى طى گفت و گويى درباره انتخاب ناصر حجازى به عنوان رئيس كميته فنى باشگاه استقلال، رأى كميته انضباطى عليه وى و مسائل ديگر به اظهارنظر پرداخت.با ما همراه باشيد:

•قبل از هر چيز درباره انتخاب حجازى به عنوان رئيس كميته فنى صحبت كنيد.اين پيشنهاد شما بود؟
    - من از همان ابتداى فصل پيشنهاد كرده بودم كه پيشكسوتان بايد به ما كمك كنند.

• اما اسمى از آقاى حجازى نياورده بوديد؟
    - اولويت بندى داشتم و آقاى حجازى در اولويت بود.بايد به جمع بندى مى رسيديم تا اين تصميم نهايى شود.

•نكته جالب اينجاست كه در يك ماه گذشته ناصر حجازى منتقدترين استقلالى در قبال اين تيم بوده است؟
    - صحبت هايى كه ناصرخان مى كند از سر دلسوزى است و گرنه ما هميشه به صورت تلفنى با هم در ارتباط بوديم.هر كسى حق دارد حرفش را بزند.

• هر حرفى؟
    - قطعا صحبت ها بايد منطقى باشد.در آن شرايطى كه تيم داشت انتظار داشتم صحبت هايى كه درباره استقلال مى شود منطقى تر باشد.من به همه نظرات احترام مى گذارم اما اين را هم بدانيد كه دليل حضور آقاى حجازى در استقلال ربطى به انتقادهاى ايشان نداشت.از ابتدا هم حجازى در اولويت بود اما چون كارهاى مهمترى در ابتداى فصل وجود داشت انتخاب ايشان به عنوان رئيس كميته فنى به تأخير افتاد.بايد حواشى تيم را جمع مى كرديم و به لحاظ فنى نيز تيم را به شرايط ايده آل ترى مى رسانديم تا اينكه فرصت پيش آمد و آقاى فتح الله زاده دستور دادند تا هر چه زودتر اين اتفاق رخ دهد.

• شرح وظايف آقاى حجازى چيست؟
    - شرح وظايف ايشان را آقاى فتح الله زاده بايد تعيين كنند.در مورد مسائل فنى من اختيار تام دارم و مشورت هاى لازم را از آقاى حجازى خواهم گرفت و اگر صلاح باشد آن را در تيم اجرا مى كنيم.

• ناصر حجازى صريح الهجه است و هر آن ممكن است از اين تيم انتقاد كند؟
    - از وقتى كه من به استقلال آمدم ايشان انتقادى از من نداشته است.البته شايد باز هم انتقاد كند اما حجازى پيشكسوت استقلال است و من به او احترام مى گذارم.

• بگذريم، به دليل مصاحبه عليه قطبى از سوى كميته انضباطى جريمه شديد؟
    - من عليه كسى مصاحبه نكردم.فقط راجع به تيم خودم صحبت كردم و گفتم بازيكنان من را يكشنبه مى بريد و پنجشنبه باز مى گردانيد و به استقلال فشار مى آيد.البته از آقاى عزيز محمدى ممنون هستم كه بازى با استيل آذين را يك روز به تعويق انداخت ولى اگر حرفى زدم از روى منطق بوده است و قصد تخريب كسى را نداشتم.گاهى از صحبت ها برداشت اشتباه مى شود.

• در حكم كميته انضباطى آمده كه شما به دليل مطالب خلاف واقع درباره قطبى محكوم شده ايد.به نظر مى رسد صحبت تان درباره آناليزور بودن قطبى باعث شد جريمه شويد.
    - كدام مطلب خلاف واقع؟ اينكه گفتم بازيكنانم براى ۴ روز در تمرينات تاكتيكى ام نيستند خلاف واقع است؟ من در برنامه تلويزيونى در جام جم كه فيلم آن هم موجود است فقط سوابق آقاى قطبى را گفتم.چيزى كه بارها خودش اعلام كرده كه قبلا در تيم هاى پايه و بانوان آمريكا كار مى كرده و همچنين به عنوان آناليزور و دستيار مشغول به كار بوده است.همچنين گفتم ايشان زمانى كه در پرسپوليس بود و وقتى باخت ۴ بر يك آورد اگر حمايت هاى آقاى كاشانى نبود از اين تيم مى رفت.من فقط حرف حق زدم.اگر حرف حق زدن جريمه دارد مهم نيست كه جريمه شدم.به عنوان مربى يكى از تيم هاى بزرگ پايتخت بايد از تيمم دفاع مى كردم.هميشه از ما خواسته اند كه تعامل خوبى با تيم ملى داشته باشيم و من هم اين تعامل را با تيم ملى نشان دادم.گفتند مربى استقلال دنبال بهانه است در صورتى كه اين طور نيست.

• منظور شما صحبت هاى منصوريان است؟
    - اشاره شده بود كه اگر او مربى استقلال بود دوست داشت ۱۰ بازيكن ملى پوش داشته باشد.من هم مى گويم به جاى ۱۰ تا دوست داشتم ۱۵ بازيكن ملى داشته باشم.اين براى من هم افتخار است اما همه حرف من اين است كه بازيكن ملى زمانى مى تواند به تيم ملى كمك كند كه شرايط خوبى داشته باشد.وقتى قرار است بازيكن من ۲۴ ساعت مانده به بازى باشگاهى تحويل مان داده شود چطور مى توانم بهره كافى را از اين بازيكن ببرم.كاش كميته انضباطى حرف هايم را مى شنيد و مرا محكوم مى كرد.همه جاى دنيا متهم حق حرف زدن دارد.من يك شكست در هفته دوم آوردم و ديديد كه چطور مرا به باد انتقاد گرفتند پس به من هم حق بدهيد.

• وضعيت مصدومانى مثل برهانى و جبارى چطور است؟
    - برهانى به دليل كشيدگى كه دارد به گفته پزشك تيم تا ۳ ، ۴ هفته ديگر نمى رسد اما جبارى در حال تمرين با تيم است.

• از اينكه بازى استقلال يك روز به تعويق افتاد راضى هستيد؟
    از محبت سازمان ليگ ممنونيم اما به هر حال من ۴ روز ۴ بازيكن خود را در تمرينات تاكتيكى ندارم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه زرینچه

ليگ ما به لحاظ فنى هر سال ضعيف تر مى شود

زرينچه: استقلال همين الان هم يك امتياز بيشتر از قهرمان دارد

جواد زرينچه بازيكن اسبق استقلال و تيم ملى معتقد است كه فوتبال ايران به لحاظ فنى هر سال ضعيف ترمى شود چرا كه به تيمهاى پايه مان اهميت نمى دهد و پشتوانه سازى نمى كنيم.

• استقلال را در۳ بازى اول ليگ چطور ديديد؟
    - نمى شود الان قضاوت درستى داشت چون بازيكنان كاملاً هماهنگ نيستند تا خواسته هاى كادر فنى را اجرا كنند. اوايل فصل است و تغييرات زياد بوده و نمى شود قضاوت كرد.

• نتايج استقلال در اين ۳ بازى راضى كننده بوده؟
    - بد نبوده چون اگر بخواهيم نتايج را بسنجيم، تيم قهرمان فصل قبل ۳ امتياز دارد و استقلال ۴ امتياز، استقلال بايد بازى به بازى بهتر و منسجم تر كار كرده و امتيازات كامل را بگيرد.

• فكر مى كنيد اين تيم چقدر زمان مى خواهد تا كاملاً آماده و هماهنگ شود؟
    - ما كه جزو كادر فنى نيستيم و تفكرات آنها را نمى دانيم اما تا هفته پنجم يا ششم كافى است تا يك تيم به وحدت تاكتيكى برسد.

• ليگ امسال را تا امروز چطور ديديد؟
    - در مجموع از نظر فنى سطح كار را بالا نديدم. فكر مى كنم فوتبال ما روز به روز نسبت به سالهاى قبل ضعيف تر مى شود چون روى تيمهاى پايه سرمايه گذارى نمى شود و پشتوانه خوبى نداريم و از نظر فنى خيلى افت كرده ايم.

• اين روزها نسبت به برنامه ريزى قطبى خيلى انتقاد مى شود. در اين رابطه چه نظرى داريد؟
    - تيم ملى در اين دوره مثل دوره هاى گذشته اردو برگزار نمى كند و اگر ۵،۴ روز دور هم جمع مى شوند و يك بازى انجام مى دهند تا هماهنگ تر شوند، ايرادى ندارد اما اگر تعامل بين تيم ملى و باشگاهها باشد تا هم باشگاه ضرر نكند و هم تيم ملى به اهدافش در جام ملتها برسد بهتر است.

• به تيم ملى قطبى در جام ملتها اميدوار هستيد؟
    - اگر فقط به خودمان نگاه كنيم، بله، مى توانيم موفق باشيم اما بايد تيمهاى ديگر را هم نگاه كنيم چون آنها هم سرمايه گذارى مى كنند و تلاش مى كنند و دوست دارند قهرمان شوند. اگر قهرمانى مى خواهيم، باشگاهها و تيم ملى بايد همكارى و تعامل داشته باشند اما اين تعامل الان نيست. اگر قرار باشد اينطورى فكر كنيم كه قطبى شكست بخورد و كسى همكارى نكند، قطبى شكست مى خورد. خودشان را جاى قطبى بگذارند تا دنبال موفقيت تيم ملى باشند.

• يعنى باشگاهها حق اعتراض ندارند؟
    - تيم ملى يعنى باشگاه و اگر مى خواهيم تيم ملى موفق باشد، قطبى بايد تعامل خوبى با باشگاهها داشته باشد تا آنها هم با تمام وجود و با جان و دل به قطبى كمك كنند. اگر قرار باشد نگاه قطبى يك طرفه باشد، مشكلات و حاشيه به وجود مى آيد و طرفين از هم دور مى شوند اما اگر تعامل باشد، هر ۲ طرف سود مى كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح الله زاده: با حجازى يك كميته فنى واقعى خواهيم داشت

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال با ابراز خرسندى از بازگشت ناصر حجازى به اين باشگاه گفت: با حضور حجازى يك كميته فنى واقعى در باشگاه استقلال خواهيم داشت.وى با بيان اين مطلب افزود: من هميشه دوست داشتم استقلالى هاى واقعى را به خانه خود بازگردانم. در قدم اول پورحيدرى، مظلومى ، فكرى ، جويبارى و ... را به استقلال بازگردانده ام و امروزخوشحالم كه ناصر حجازى يكى ديگر از استقلالى هاى اصيل را به اين تيم و خانه اش آورده ام.او حجازى را يكى از اسطوره هاى باشگاه استقلال خواند و گفت: با انتخاب ناصر حجازى به عنوان رئيس كميته فنى باشگاه استقلال و حضور جمعى از بزرگان فوتبال ايران در اين تيم اميدوارم استقلال در فصل جارى جايگاه شايسته اى در خور نام خود به دست آورد.سرپرست باشگاه استقلال با تاكيد بر اينكه پست ناصر حجازى صورى نخواهد بود گفت: كميته فنى در تمام باشگاه هاى بزرگ دنيا يك چارت دارد. در باشگاه استقلال هم كميته فنى واقعى خواهيم داشت كميته اى كه داراى اختيارات مسئوليت هاى خاص خود خواهد بود. من به عنوان سرپرست باشگاه اختيارات كميته فنى را به اعضاى اين كميته ابلاغ كردم و از مدير فنى و ديگر اعضاى كادر فنى تيم فنى استقلال نيز خواسته ام به نظرات اين كميته در اختيار آنها قرار خواهد داد عمل كند. قطعا نكاتى را كه كميته فنى با من در ميان بگذارد را در تيم فوتبال استقلال اعمال خواهيم كرد.فتح الله زاده با بيان اينكه كميته فنى مسئوليت خواهد داشت و اختياراتى كه مديرعامل دراختيارش خواهد گذاشت مراقب كادر فنى تيم باشد گفت: امروز كه ناصر حجازى كنار ماست مهم است كه از حضور او به نحو احسن استفاده كنيم. حضور و بازگشت استقلالى هاى قديمى شور و نشاط را به اين باشگاه باز مى گرداند و حضور تماشاگران راپررنگ تر از قبل مى كند.وى در پاسخ به اين پرسش كه آيا انتقادات ناصر حجازى باعث شده او را به عنوان يكى از اعضاى كادر فنى انتخاب كنيد گفت: امروز خيلى ها از من انتقاد مى كنند آيا من همه آنها را به استقلال آورده ام من ياد گرفته ام به انتقادها توجه نكنم. انتقادى هم اگر بوده به جان خريده ام چرا كه براى من بزرگى استقلال بر همه چيز ارجح است و براى كمك به اين تيم حتى حاضرم از حق خود بگذرم.سرپرست باشگاه استقلال يادآور شد: حتى همان روزهايى هم كه حجازى از من انتقاد مى كرد ما گاهى اوقات شام و ناهار را باهم مى خورديم. چندى پيش در حالى كه حجازى از من انتقاد كرده بود براى صرف ناهار در يكى از رستوران ها مرا دعوت كرد و حتى ناهارگرانقيمتى هم به من داد!فتح الله با اشاره به تغيير زمان برگزارى ديدارهاى هفته چهارم ليگ برترگفت: ما گفتيم اگر زمان ديدارهاى هفته چهارم تغيير نكند بازى نمى كنيم كه خوشبختانه خواسته ما اجابت شد و با اين شرايط دربازى با استيل آذين حاضر مى شويم.وى با تاكيد بر اينكه تماشاگر و هوادار استقلال موفقيت اين تيم را مى خواهد و به دنبال راحتى خود نيست افزود: قانون فيفا مى گويد تيم ها حتما بايد ۷۲ ساعت بعد از ديدارهاى ملى به ميدان بروند ما هم چيز خاصى نخواستيم و فقط عنوان كرديم كه بازى مان مطابق قانون فيفا با ۷۲ ساعت تاخير برگزارشود چيز زيادى هم نمى خواستيم تاكيدمان هم بر اجراى
    قانون بود. سرپرست باشگاه استقلال با ابراز تشكر از مسئولان فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ كه درخواست ۳ باشگاه استقلال پرسپوليس و سپاهان را برآورده كرده است افزود: ما با فدراسيون فوتبال تعامل داريم اينكه گفتيم بازى نمى كنيم نبايد اين شائبه را بوجود آورد كه با فدراسيون تعامل نداريم ما فقط دنبال اجراى قانون بوديم.وى تصريح كرد: هدف باشگاه استقلال در فصل جارى كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا درعين حال گوشه چشمى هم به عنوان قهرمانى ليگ برتر داريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه امیر آبادی

اميرآبادى: بازيكن رسانه اى نيستم

مهدى اميرآبادى رفته رفته شرايط خوبى در تيم استقلال پيدا مى كند ، او در بازى با ذوب آهن نمايش قابل قبولى ازخود ارائه كرد. او اعتقاد دارد كه استقلال اين فصل مى تواند قهرمان ليگ شود. گفت وگو با وى را بخوانيد:

•تساوى در اصفهان خوب بود؟
    - اگرچه بازى با ذوب آهن را با تساوى به اتمام رسانديم، بازى خوبى از خود نشان داديم و حتى مى توانستيم برنده بازى هم شويم. به هر حال ما با نايب قهرمان فصل پيش در خانه اش بازى مى كرديم و بازى با ذوب آهن براى هر تيمى سخت است.

•وضعيت استقلال را چگونه مى بينيد؟
    - تيم ما دير جمع شده است و به همين دليل هماهنگى لازم را نداريم. بازيكنان خوبى به تيم اضافه شدند و هفته به هفته بهتر خواهيم شد.

•شرايط خودت چطور است؟
    - شرايط خوبى دارم و فقط به فكر تمرين هستم. من هيچ وقت بازيكن حاشيه اى نبوده در اين چند سال هيچ مشكلى براى استقلال ايجاد نكردم و هيچ وقت هم بازيكن رسانه اى نبودم. از من كمتر در رسانه ها مطلبى هست و پيش از اينكه به حاشيه ها توجه كنم در زمين كارم را انجام مى دهم.

•كار كردن با مظلومى چطور است؟
    - من با مربيان زيادى در استقلال كار كردم و مربيان خوبى هم داشتم از هر مربى نكته اى ياد گرفتم و از آقاى مظلومى هم در حال يادگرفتن هستم.

•استقلال اين فصل مدعى هست؟
    - صدرصد، استقلال هميشه مدعى است. ما امسال قهرمان ليگ خواهيم شد، اين را مطمئن هستم كه قهرمانى را به دست مى آوريم زيرا تيم ما بازى به بازى بهتر مى شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه جانواریو

يانوش صميمى ترين دوست من است

جان واريو: استقلال ۵۰ درصد پولم را نداده است

فابيو جان واريو هافبك فصل گذشته استقلال هم يكى از بازيكنان تاثيرگذار اين تيم بود كه در نهايت از جمع آبى پوشان جدا شد و به همراه خسرو حيدرى و هاشم بيك زاده، پيراهن تيم فوتبال سپاهان را برتن كرد. جان واريو اما هنوز نتوانسته در ليگ برتر بازى كند و مشكل مصدوميت اين هافبك برزيلى باعث خواهد شد تا او همچنان تا ۲ هفته ديگر به دور از ميادين فوتبال باشد. فابيو درمورد آخرين وضعيتش در سپاهان و همچنين اتفاقاتى كه منجر به جدايى اش از استقلال شد به سؤالات مطروحه پاسخ داد. با ما همراه باشيد:

• چرا بازى نمى كنى؟
    - من متاسفانه دچار مصدوميت شده ام و فعلا بايد در انتظار باشم تا در ليگ جديد بازى كنم.

• چه زمانى به ميادين فوتبال بر مى گردى؟
    - فعلا تمرينات اختصاصى و مراحل درمانى را پشت سر مى گذارم و فكر مى كنم بهبود مصدوميتم۲ تا ۳ هفته زمان ببرد.

• چرا سپاهان نتايج خوبى نگرفته است؟
    - در ابتداى ليگ اكثر تيم ها به دليل انجام تمرينات بدنسازى از لحاظ بدنى آماده نيستند و احتياج به زمان دارند. به نظر من سپاهان از لحاظ كادر فنى و بازيكنان يك تيم بسيار خوب است و مطمئن هستم نتايج خوبى ميگيرد. از طرفى تيم ما چند بازيكن مصدوم دارد كه اگر همه نفرات آماده باشند مشكلى نخواهيم داشت.

• سپاهان بهتر است يا استقلال؟
    - سپاهان باشگاه كاملترى است و اينجا مشكل خاصى را احساس نمى كنم.

• خيلى از تماشاگران و هواداران استقلال از جدايى تو احساس خوبى ندارند. در اين مورد چه صحبتى دارى؟
    - به هرحال اين اتفاقات در فوتبال حرفه اى طبيعى است و ممكن است كه يك بازيكن تغيير باشگاه بدهد يا اينكه چند سال در يك تيم بازى كند. جداى از استقلال خواسته من نبود و در نهايت شرايطى پيش آمد كه منجر به جدايى شد.

•به خاطر مسائل مالى به سپاهان رفتى؟
    - من ۲ سال در استقلال بودم و اين بار تصميم گرفتم به تيم ديگرى بروم و دلايل مختلفى هم در مورد اين تصميمى كه گرفتم وجود داشت. در ضمن اين را هم بگويم كه هنوز ۵۰ درصد از پول فصل گذشته ام را از استقلال نگرفته ام و نمى دانم كه آنها چه زمانى طلبم را پرداخت خواهند كرد.

• خسرو حيدرى در مصاحبه ا ى گفته كه يك روز به استقلال بر مى گردد. آيا تو هم چنين تصميمى دارى؟
    - نمى دانم در آينده چه اتفاقاتى خواهد افتاد ولى اگر شانسى به وجود بيايد شايد اين اتفاق بيافتد. من به هواداران استقلال بايد بگويم كه بهترين لحظاتم خوشحالى آنها بود و بدترين لحظاتم نيز به شرايط و امكانات اين تيم مربوط مى شد.

• فكر مى كنى در سپاهان نسبت به استقلال نمايش بهترى داشته باشى؟
    - من فقط به اين تمركز مى كنم كه يك بازيكن موثر و حرفه اى براى باشگاه سپاهان باشم.

• به نظرت چه تيمى قهرمان مى شود؟
    - من كه دوست دارم سپاهان قهرمان شود و پنانسيل خوبى در اين تيم مى بينم.

• در سپاهان بيشتر از همه با كدام بازيكن ارتباط صميمى دارى؟
    - من با يانوش مهاجم تيم كه امسال به سپاهان آمده ارتباطى صميمى دارم.

• حتى صميمى تر از ارتباطى كه با خسرو حيدرى دارى؟
    - دوستى من با خسرو يك دوستى قديمى است و با او هم ارتباط بسيار خوبى دارم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه اکبرپور

آبي ها منتظرم باشند ، فصل بعد برمي گردم

اكبرپور: قلبم هنوز براي استقلال مي‌تپد

در روزهايي كه عشق به پيراهن مرده و پول حرف اول و آخر را بين بازيكنان مي‌زند سياوش اكبرپور همچنان و در حالي كه اين روزها بايد خود را آماده مقابله با استقلال كند از عشق به پيراهن آبي حرف مي‌زند، پيراهني كه تمام فكر و ذكر اكبرپور را به خود مشغول كرده تا او از حالا خود را آماده بازگشت به استقلال كند. خواندن صحبت‌هاي سياوش استقلالي- استيل‌آذيني در آستانه تقابل اين 2 تيم خالي از لطف نخواهد بود.

چه شد پس از 2 بازي نيمكت‌نشين شدي و برابر نفت از ابتدا در تركيب استيل‌ نبودي؟
    ‌اتفاق خاصي نيفتاد، نظر سرمربي بود كه اين بازي را از روي نيمكت شروع كنم.

فكر نمي‌كني دليل نيمكت‌نشيني‌ات بازگشت ملي‌پوش‌ها باشد؟
    ‌به هيچ‌وجه. بيرون نشستن من ربطي به ملي‌پوش‌ها نداشت، ضمن اينكه مي‌خواهم از شما بپرسم كدام يك از ملي‌پوش‌ها هم پست من بود كه با بازگشت او نيمكت‌‌نشين شده باشم.

مهرزاد معدنچي...
    ‌معدنچي كه هم پست من نيست.

ولي روبروي نفت كنار غلامي در خط حمله بازي مي‌كرد، درست همان جايي كه تو 2 بازي اول آنجا بازي مي‌كردي...
    ‌درست است اما فكر نمي‌كنم حضور معدنچي ربطي به نيمكت‌نشيني من داشته باشد. بعد از بازي با سرمربي صحبت كردم و او به من گفت نيمكت‌نشيني‌ات به مسائل فني ارتباط داشت و نه بازگشت ملي‌پوشان.

با وجود اين همه ستاره مي‌تواني از بازي‌هاي آينده به تركيب اصلي برگردي؟
    ‌وقتي قرار باشد تيم موفق شود مهم نيست من بازي كنم يا بازيكني ديگر. ديديد كه علي كريمي هم يك بازي روي نيمكت نشست، ضمن اينكه جو استيل‌آذين طوري است كه هر كس حقش باشد بازي مي‌كند.

در بازي بعدي بايد با استقلال بازي كنيد، يك بازي حساس براي استيل‌آذين...
    ‌حساسيت اين بازي براي تيم ما بالا است. استقلال يكي از رقيب‌هاي اصلي ما در كورس قهرماني به حساب مي آيد. مطمئنا براي قهرماني تا روز آخر، استقلال يكي از تيم‌هايي است كه پا به پاي ما پيش خواهد آمد، به همين خاطر اين بازي 6 امتياز دارد و حساسيت در آن موج مي‌زند.

جدا از حساسيت‌هاي تيمي، اين بازي حساسيت ويژه‌اي براي تو دارد، قبول داري؟
    ‌درست است، 6 سال در استقلال بازي كردم و خاطرات اين سال‌ها هميشه در ذهنم مي‌ماند. فرقي ندارد در چه تيمي باشم چرا كه استقلال هميشه در قلبم است و تمام بازي‌هايش را با ذوق و شوق نگاه مي‌كنم. هنوز پس از جدايي، قلبم براي استقلال مي‌تپد و اين تيم را از صميم قلب دوست دارم.

مشكلاتي كه باعث جدايي‌ات از استقلال شد انگيزه‌ات را بالا نمي‌برد؟
    ‌مشكلات من مربوط مي‌شد به كادر مديريتي سال گذشته. الان در باشگاه استقلال با كسي مشكلي ندارم و اگر هم اتفاقي افتاده باشد مربوط مي‌شود به سال قبل.

يعني الان با كسي در باشگاه استقلال مشكل نداري؟
    ‌نه با فتح‌الله‌‌زاده مشكلي دارم و نه با مظلومي. اين دو در كنار نظري از دوستان صميمي من هستند و هر جا باشم احترام آنها را حفظ خواهم كرد.

چند سال پيراهن شماره 10 استقلال را پوشيدي؟
    ‌6 سال پيراهن استقلال و 2 سال پيراهن شماره 10 را پوشيدم.

ناراحت نمي‌شوي اگر در زمين ميداودي را با پيراهن شماره 10 استقلال ببيني؟
    ‌ناراحت كه نمي‌شوم هيچ، خوشحال هم مي‌شوم. خدا را شكر مي‌كنم كه پيراهن شماره 10 استقلال به كسي رسيده كه لياقتش را دارد. ميلاد از بازيكنان خوب فوتبال ما است كه اين روزها در استقلال بازي‌هاي زيبايي به نمايش مي‌گذارد. اميدوارم ميداودي با اين پيراهن بتواند زمينه‌ساز موفقيت استقلال باشد.

و به عنوان آخرين سوال، آيا دوست داري دوباره به استقلال برگردي و پيراهن شماره 10 را بپوشي؟
    ‌بله، صد در صد. مطمئن باشيد خيلي زود چنين كاري را هم انجام مي‌دهم! امسال قصد دارم بازي‌هاي خوبي به نمايش بگذارم تا اگر خدا خواست سال بعد به استقلال برگردم و باز هم شماره 10 اين تيم را بپوشم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه محمدی

با مدافعان حرف نزنم ديوانه مي‌شوم

محمدي: وحيد آماده نباشد، افت مي‌كنم!

ايران ورزشي- برخي مربيان معتقدند داشتن 2 دروازه‌بان مدعي به ضرر تيم است اما برخي هم مثل پرويز مظلومي از اينكه دو دروازه‌بان مدعي داشته باشند استقبال مي‌كنند و اين رقابت را به نفع تيم‌شان مي‌دانند. شرايطي كه استقلال در اين فصل دارد كاملا باب ميل مظلومي است و محمد محمدي هم فكر مي‌كند بودن وحيد در استقلال به نفع هر دوي‌شان است و مي‌توانند از اين نزديكي رقابت بيشترين بهره را ببرند. محمدي در بازي سوم مقابل ذوب‌آهن به چارچوب دروازه برگشت و تا وقتي در شرايط مطلوب قرار داشته باشد خيلي بعيد است كه نيمكت‌نشيني را تجربه كند. دروازه‌بان استقلال البته معتقد است تثبيت شدن در اين شرايط كار ساده‌اي نيست و بايد عملكرد چشمگيري در بازي‌هاي آتي داشته باشد.

به نظر مي‌رسد اين فصل هم رقابت نزديكي ميان تو و طالب‌لو برقرار است! همان طور كه ديديم شرايط به گونه‌اي رقم خورد كه دوباره به چارچوب دروازه برگشتي.
    بله. اين فصل هم استقلال دو دروازه‌بان مدعي و آماده براي حضور در چارچوب دروازه دارد. اول آقا وحيد كه من خيلي برايش احترام قائل هستم و بعد خودم...

به نظر مي‌رسيد مقابل ذوب‌آهن انگيزه نداشته باشي؟!
    چرا نبايد انگيزه داشته باشم؟ پس حس رقابت كجا مي‌رود. خب، 2 بازي وحيد در چارچوب دروازه بود و يك بازي هم من. به اعتقاد من استقلال از رقابت من و وحيد سود مي‌برد.

پس آن شايعه ناراحتي‌ات بابت بازي كردن وحيد از كجا درآمد؟
    خودتان مي‌گوييد شايعه و من هم نمي‌دانم چرا بعضي‌ها دنبال اختلاف انداختن ميان من و وحيد هستند. در حالي كه هيچ كدورتي ميان ما وجود ندارد اما بعضي‌ها مدعي مي‌شوند با هم مشكل داريم.

علت اينكه از بودن وحيد در استقلال استقبال مي‌كني چه چيزي است؟
    من دروازه‌بان بي‌تجربه‌اي نيستم. سال‌ها است در اين فوتبال بازي مي‌كنم و مي‌دانم بودن يك رقيب آماده تا چه اندازه مي‌تواند براي يك بازيكن مفيد باشد. به جرات مي‌گويم اگر وحيد آماده نباشد من هم افت مي‌كنم. درواقع آمادگي من حاصل رقابت با وحيد است.

اما از جنبه رواني هم يك بازيكن بايد آماده باشد.
    همين‌طور است. اين فصل از لحاظ رواني در شرايط بسيار خوبي قرار دارم. شايد همين موضوع باعث شد تا مقابل ذوب‌آهن به رغم آنكه هنوز در آمادگي صددرصد قرار ندارم بتوانم عملكرد خوبي داشته باشم. مسائل رواني در رشد يك بازيكن تاثير فراواني مي‌گذارد. مثل همين كه مي‌بينيد؛ من هنوز صددرصد آماده نيستم اما از شرايط مطلوبي هم برخوردارم.

قبل از فصل شنيده مي‌شد نمي‌خواهي با استقلال ادامه بدهي؟
    هرگز چنين نبود. من با باشگاه قرارداد داشتم و وظيفه خودم مي‌دانستم به قراردادي كه فصل قبل بستم پايبند باشم. خب، ماندم تا دوباره جايگاهم را به‌دست آورم و الان دارم خودم را به كادر فني تحميل مي‌كنم.

چه شرايطي لازم است تا يك دروازه‌بان هميشه در فرم بدني مطلوب قرار داشته باشد؟
    فقط تمرين‌هاي مستمر. البته مسائل روحي رواني هم خيلي مهم است. يك دروازه‌بان بايد هميشه خودش را در سطح بالا نگه دارد. منظورم اين است كه از لحاظ فني در كيفيت مطلوبي باشد.

در حين بازي چطور، بايد چه اصولي را رعايت كنيد؟
    يكي از خصوصيات من در جريان بازي‌ها اين است كه مدام با مدافعان حرف مي‌زنم. در بازي‌ها بازيكن پرحرفي هستم و اگر با مدافعان حرف نزم دق مي‌كنم و ديوانه مي‌شوم (مي‌خندد و ادامه مي‌دهد!) يك دروازه‌بان بايد ارتباط كلامي نزديكي با مدافعان خود داشته باشد. من هم عادت كردم اينطوري باشم.

به نظر مي‌رسد با مدافعان استقلال مشكلي نداري؟
    نه، هيچ مشكلي نيست. البته اگر برايمان مشكل درست نكنند!

به تيم ملي هم فكر مي‌كني؟
    بله، خيلي زياد.

اما دروازه‌بان‌هايي به تيم ملي دعوت شدند كه تيم‌شان در 3 بازي قبل 3 شكست داشته.
    به هر حال نظر كادر فني است اما انگيزه من از بين نمي‌رود. ان‌شاءالله پس از اينكه جايگاه خودم را در چارچوب دروازه استقلال تثبيت كردم به تيم ملي هم مي‌روم.
    چند روز پيش گفته شد به باشگاه‌ رفتي تا باقيمانده پولت را بگيري. موفق شدي؟

نه، باشگاه پولي نداشت كه به من بدهد. گفتند هر وقت پول به حساب آمد مي‌دهيم.
    اما همه بازيكنان پول گرفتند.
    نمي‌دانم. باشگاه قول داده ظرف روزهاي آينده مشكل را برطرف كند.

هفته چهارم مقابل استيل‌آذين قرار مي‌گيري. اين بازي براي هواداران‌تان خيلي مهم است.
    تقابل با پرسپوليسي‌ها و استقلالي‌هاي سابق اين بازي را حساس كرده است. يكي از مشكلات استقلال اين است كه در اين بازي اغلب بازيكنان حريف با انگيزه مي‌آيند.

شما چطور؟
    قطعا انگيزه ما از حريف خيلي بيشتر است. بايد 7 امتيازي بشويم تا بيش از اين از كورس مدعيان عقب نمانيم. ضمن اينكه بايد خاطره آن باخت خانگي مقابل فولاد را هم از ذهن هواداران‌مان دور كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

ویرایش توسط hamedss : 08-11-2010 در ساعت 06:55

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

احتمال رفتن هميشه وجود دارد

پورحيدري: سربار هيچ كس نيستم!

حضور پورحيدري روي نيمكت استقلال چندان بي‌حاشيه نبوده. از آن روز كه او به عنوان سرپرست استقلال انتخاب شد همواره گفته مي‌شد به دليل اختلاف نظرهايي كه با نظري‌جويباري دارد برخي امورات باشگاه دچار ناهماهنگي مي‌شود.
    البته پورحيدري بارها مصاحبه و اين اختلاف‌نظرها را تكذيب كرد. با اين حال همچنان شائبه‌هاي بسياري در تداوم همكاري پورحيدري با استقلال وجود دارد.
    بعد از آن حاشيه‌هايي كه بابت اختلاف‌نظر با جويباري پيش آمد حالا شنيده مي‌شود منصور پورحيدري قصد دارد استقلال را ترك كند و براي مربيگري يا مديريت فني تيم ديگري راهي يكي از تيم‌هاي ليگ يكي شود! آيا به زودي پورحيدري با استقلال قطع همكاري خواهد كرد؟

3 هفته از ليگ گذشته و شما صاحب 4 امتياز هستيد؛ 4 امتيازي كه متعلق به دو بازي خارج از خانه است. اين كارنامه رضايتبخش بوده؟
    به اعتقاد من بله، اگر بازي با فولاد را فاكتور بگيريم به طور نسبي نتايج مطلوبي گرفتيم. به شخصه اميدواري بسياري به آينده دارم. استقلال بازي به بازي بهتر مي‌شود و شما در آينده استقلال بهتري را در ليگ خواهيد ديد.

علت اينكه تيمي مانند استقلال ليگ را خوب شروع نمي‌كند اما تيم‌هاي ليگ يكي عملكرد بهتري دارند چيست؟
    دليلش كاملا مشخص است. استقلال مدت‌ها از شرايط مسابقه دور بوده، تركيب تازه‌اي تجربه‌ مي‌كند و حتي سرمربي و ديگر اعضاي كادر فني‌اش هم تغيير كرده اما تيم‌هايي مثل نفت تهران و نفت آبادان به دليل اينكه در كوران مسابقه بودند و پس از يكي، دو هفته كه تكليف صعودشان مشخص شد دوباره در كوران مسابقات قرار گرفتند، بهتر از ديگر تيم‌ها كار كردند.

اين شرايط براي تيم‌هايي كه گفتيم تداوم خواهد داشت؟
    اميدوارم ادامه داشته باشد اما خيلي سخت و دشوار است چون ما هم كه دچار ناهماهنگي هستيم كار مي‌كنيم تا به هماهنگي برسيم.

استقلال چه زماني به اين شرايط دست مي‌يابد؟
    تصور من اين است كه نيم فصل دوم استقلال متفاوتي را خواهيد ديد. اين استقلال تا نيم فصل كار دارد و پس از آن به شرايط دلخواه ما مي‌رسد.

آقاي پورحيدري مي‌خواستيم دوباره درباره يك بحث قديمي حرف بزنيد. اينكه گفته مي‌شود هنوز با نظري جويباري اختلاف نظر داريد؟
    من هم صادقانه جواب سوال‌تان را مي‌دهم. روزي كه قرار شد من بيايم آقاي نظري از اينكه سرپرست استقلال شوم خيلي استقبال كرد. به نوعي ايشان از تجربه من سوء استفاده كردند و خودشان را عقب كشيدند تا كارها بر عهده من قرار بگيرد. در واقع خود آقاي جويباري معتقد بود من بهتر مي‌توانم اين كار را انجام بدهم و به مجرد آنكه نام من مطرح شد خودش را عقب كشيد.

استدلالي وجود دارد در اينكه جويباري از ته دل اين كار را نكرده؟
    برخلاف نظر شما من معتقدم ايشان از ته دل اين كار را كرد و خودش را عقب كشيد تا اين مسووليت سنگين بر عهده من قرار بگيرد.

به چه دليل همچنان شايعه رفتن شما از استقلال شنيده مي‌شود؟
    نمي‌دانم. به هر حال هر كسي مي‌تواند نظر خودش را بگويد... چرا شايعه رفتن من به وجود آمده؟
    ما هم صادقانه مي‌گوييم! گفته مي‌شود با چند تيم دسته اولي مذاكره كرده‌ايد.
    شايد مذاكراتي باشد اما تاكنون مذاكرات جدي نبوده!

پس خودتان هم تاييد مي‌كنيد كه مذاكراتي شده و احتمال دارد برويد؟
    من مذاكرات را تاييد نمي‌كنم چون خودم هم در روزنامه‌ها خواندم. به همين دليل مي‌گويم جدي نبوده اما احتمال رفتن هميشه وجود دارد.

حتي در ميانه راه؟
    من همواره هر جا كار مي‌كنم دوست دارم مفيد باشم. هر گاه احساس كنم مفيد نيستم مي‌روم. دوست ندارم وبال هيچ كس باشم. دنبال اين نيستم كه بگويم من هم هستم. بايد جايي كار كنم كه سودي به همراه داشته باشد.

الان اين فضا در استقلال وجود دارد يا خير؟
    دارم تلاش مي‌كنم. خوشبختانه باشگاه هم همكاري مي‌كند و همه چيز خوب پيش مي‌رود اما همان طور كه گفتم هر گاه احساس كنم نمي‌توانم كمك كنم مي‌روم.

اين احساس ربطي به مذاكرات شما دارد؟
    من مذاكرات را تاييد نكردم! حرف‌هايي كه شما شنيديد من هم شنيدم. يعني در روزنامه‌ها مي‌خوانم فلان تيم من را مي‌خواهد. البته بگويم هيچ وقت قصد مربيگري ندارم. در حوزه‌هاي ديگر فعاليت مي‌كنم.

بالاخره مي‌مانيد يا مي‌رويد؟
    فعلا مشغول فعاليت هستم و مشكل خاصي نيست. خودم هم دوست دارم در استقلال باشم و كار كنم اما همان طور كه گفتم اگر لحظه‌اي احساس كنم نمي‌توانم مثمرثمر باشم مي‌گويم خداحافظ و مي‌روم...

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

ویرایش توسط hamedss : 08-11-2010 در ساعت 06:54

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    دوسانتوز: استيل‌آذين يك تيم عادي است
    مهاجم استقلال از بازي برابر استيل‌آذين مي‌گويد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، آندرسون دوسانتوز مهاجم استقلال گفت: بازي قبلي استيل‌آذين در برابر نفت را به دقت ديدم. برخلاف برخي از گفته‌ها آنها يك تيم عادي هستند هرچند روي كاغذ از نفرات اسمي و بزرگي بهره مي‌برند.
    وي ادامه داد: استيل‌آذين يك باشگاه است نه تيم ملي. از آنها نمي‌ترسيم و با تمام قوا براي شكست آنها به ميدان خواهيم رفت. در بازي‌هاي قبل شانس زيادي براي بازي كردن پيدا نكردم ولي خيلي اميدوارم در اين بازي بيشتر بازي كنم.
    دوسانتوز در انتها گفت: قطعا در هر بازي وقتي به ميدان مي‌روم به دنبال گلزني هستم و در ابتدا به موفقيت و پيروزي تيم خودم فكر مي‌كنم، اولويت موفقيت استقلال است و چندان مهم نيست من گل بزنم يا ديگران، آنچه اهميت دارد شكست استيل‌‌آذين است.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

10. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    مظلومي: محكوم به گرفتن 3 امتياز هستيم
    سرمربي استقلال به تشريح آخرين وضعيت استقلال قبل از رويارويي با استيل‌آذين پرداخت.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، پرويز مظلومي گفت: ما در هر بازي با تفكر مربوط به آن مسابقه وارد ميدان مي‌شويم. براي اين بازي هم قطعا تفكرات خاصي خواهيم داشت كه اميدوارم در ميدان توسط بازيكنان اجرا شود.
    وي ادامه داد: استيل‌آذين را كاملا آناليز كرده‌ايم و شناخت خوبي از آنها داريم. حريف ما تيم پرمهره‌اي است و از امكانات خوبي برخوردار است. آنها را مي‌شناسيم و مي‌دانيم كه بسيار خطرناك هستند.
    مظلومي افزود: علي‌رغم اينكه رقيب ما پرمهره است و از بازيكنان باتجربه‌اي بهره مي‌برد بايد بگويم ما هم دست و پا بسته نيستيم و بازيكنان بزرگي را در اختيار داريم. در هر صورت وضعيت جدول به گونه‌اي است كه محكوم به گرفتن سه امتياز اين بازي هستيم.
    سرمربي استقلال در پايان گفت: اميدوارم مصدومان تيم هرچه زودتر شرايط آرماني خود را به دست آوردند تا دست كادرفني روي نيمكت بسته نباشد. معتقدم شنبه شب بازي بسيار خوبي را از سوي هر دو تيم شاهد خواهيم بود و با توكل به خدا و با حمايت تماشاگران بتوانيم جواب محبت‌هاي هواداران خود را بدهيم.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

12. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

صفحه 15 از 131 نخستنخست ... 513141516172565115 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)