Design & Developed BY Patira

صفحه 12 از 131 نخستنخست ... 210111213142262112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

مظلومى وقت نداشت خط دفاع را درست كند!

پورحيدرى: فعلا به حركات انفرادى ميداودى دلخوشيم!

باخت خانگى مقابل چشمان هواداران ناراضى مسلما نتيجه اى نبود كه پرويز مظلومى و منصور پورحيدرى انتظارش را داشته باشند. در همين زمينه گفت وگو با منصور پورحيدرى را بخوانيد:

• هيچكس انتظار باخت مقابل فولاد را نداشت.
    - بله، جلو افتاديم اما در ادامه كم آورديم و بازى را واگذار كرديم.

•استقلال در هر ۲ بازى ابتدايى خود عملكرد نامطلوبى داشته. چه در بازى اول كه برد و چه در بازى دوم كه باخت. دليل اين ضعفهاى غيرقابل كتمان چيست؟
    - ببينيد استقلال تا نيم فصل اول هم همين است! ما دير شروع كرده ايم و تغييرات فراوانى هم داشته ايم. وقتى اين همه تغيير ايجاد مى شود نمى توان انتظار داشت كه تيم خيلى زود هماهنگ شود. بعد هم استقلال مشكل بدنى دارد. بدنسازى ما هنوز جواب نداده. كمى بايد صبر كنيد تا بدن بچه ها برسد.

•مظلومى در مصاحبه بعد از بازى از ناهماهنگى خط دفاع صحبت كرد. وقتى حتى يك مدافع از استقلال اضافه نشده چطور خط دفاع ناهماهنگ است؟
    - من نظر خودم را مى گويم. مشكل خط دفاع ناآمادگى است نه ناهماهنگى! ناهماهنگى به خط هافبك و حمله برمى گردد وگرنه خط دفاع ناهماهنگى ندارد.

•به نظر مى رسد بعد از بازى با شهردارى تبريز هيچ كارى روى خط دفاع صورت نگرفته بود! استقلال دقيقا همان گلهايى كه در تبريز خورد را در تهران دريافت كرد! كادر فنى چه مى كند؟
    - حق با شماست. مظلومى فرصت نكرد با خط دفاع در مورد گلهايى كه در تبريز دريافت كرديم كار كند! خودتان كه مى بينيد بازيها چقدر فشرده انجام مى شوند! كادر فنى هم آن قدر سرش شلوغ است كه وقت اين كارها را ندارد. همين كه ما بتوانيم بچه ها را با هم هماهنگ كنيم خودش تمام وقت را مى گيرد.

•شما مى گوييد استقلال تا نيم فصل زمان مى خواهد، اگر قرار باشد مدافعان شما اين طور حاتم بخشى كنند كه نيم فصل در آخر جدول خواهيد بود!چ
    - ما هم بازى به بازى بهتر مى شويم. بعد هم منظور من اين نيست كه ما تا نيم فصل كيفيت تيمى بهترى پيدا نمى كنيم! منظور من اين است كه به اوج توان تيمى مى رسيم. ليگ تا نيم فصل تعطيلات دارد و ما از اين فرصت استفاده مى كنيم تا بدنها را به آمادگى برسانيم.

•به هواداران اطمينان مى دهيد كه همه چيز مرتب مى شود؟
    - بله قطعا! كمى صبر و حمايت بيشتر استقلال را به روزهاى خوب مى رساند. نگران نباشيد.

•با اين ستاره هايى كه جذب كرده ايد انتظارات بالا رفته، اين را قبول داريد؟
    - استقلال چون دير شروع كرد در فصل نقل و انتقالات هم شتابزده يار گرفت.

• يعنى از خريدها راضى نيستيد؟
    - خريدها خوب بوده اند فقط تيم هماهنگ نيست مثلا آشوبى طول مى كشد تا با تيم هماهنگ شود.

•اما خريدهاى جديد كه اكثرا خوب بوده اند! دسوزا و مبعلى پاس گل داده اند، ميداودى هم كه گل زده!
    - بله، ميلاد فعلا دارد با حركات انفرادى خودش تيم را جلو مى برد كه بيشتر اگر صبر كنيد تيم هماهنگ تر مى شود.

•هفته آينده هم يك بازى بسيار دشوار با ذوب آهن داريد.
    - بله بازى سختى است اما تيم ما تيم بازيهاى بزرگ است، عجله نكنيد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

مبعلي: ذوب‌آهن را مي‌بريم

هافبک استقلال گفت:با وجود احترامي که براي ذوب‌آهن قائل هستيم اين تيم را مي‌بريم.
    ايمان مبعلي در مورد شرايط استقلال عنوان کرد: شکست مقابل فولادخوزستان شوکي براي تيم بود، در روزي که مي‌توانستيم به پيروزي برسيم و سه امتياز را به دست آ‌وريم در ميان ناباوري مغلوب شديم، اين باخت هنوز فراموش نشده و به طور حتم من و ديگر بازيکنان تلاش مي‌کنيم آن نتيجه را جبران کنيم.
    مبعلي خاطرنشان کرد: اگر چه هنوز هماهنگي لازم صورت نگرفته اما اين به مرور زمان در حال برطرف شدن است و به طور حتم شناخت کامل به دست مي‌‌آيد. ذوب‌آهن رقيب سرسختي است اما با تمام احترامي که برايشان قائل هستم مي‌بريم. سعي مي‌کنم بهترين بازي‌ام را مقابل ذوب‌آهن به نمايش بگذارم، براي اين مسابقه انگيزه‌هاي زيادي دارم.
    اين ديدار فردا در اصفهان برگزار مي‌شود.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

3. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

مظلومي:غير ازحجازي،بقيه به خاطر پست نگرفتن انتقاد مي‌كنند

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت:به غير از ناصر حجازي، انتقادهاي تمام پيشکسوتان استقلال از اوضاع اين تيم،‌ تنها به دليل پست نگرفتن در استقلال است.
    پرويز مظلومي در رابطه با وضعيت آمادگي تيم فوتبال استقلال تهران در آستانه‌ي بازي پنج‌شنبه برابر ذوب آهن اظهاربه ایسنا کرد: شرايط خوب است. ما پس از بازي با فولاد دو روز برنامه‌ي ريکاوري داشتيم و استراحت کافي به بازيکنان داديم تا خستگي آن‌ها تا حدي برطرف شود و روحيه پرنشاطي براي بازي سخت برابر ذوب آهن پيدا کنند. ما حريف اصفهاني را کاملا آناليز کرديم و در تمرينات نقاط ضعف و قوت‌شان را همراه با بازيکنان کار کرديم. ان‌شاءالله که بتوانيم با دست پر از اين مسابقه خارج شويم.
    وي درباره‌ي ذوب آهن گفت: ‌ذوب آهن تيم خوبي است. آن‌ها کادر فني خوب و بازيکنان حرفه‌اي متعددي دارند که ترکيبشان نسبت به فصل گذشته دست نخورده است. بازيکنان آن‌ها سال‌هاست کنار هم بازي مي‌کنند و از اين رو حريف فوق‌العاده قدرتمندي در انتظار ما خواهد بود. اميدوارم خستگي و گرفتگي بدن بازيکنان استقلال در گذشته تا اين بازي به طور کامل رفع شده باشد و آن‌ها انرژي زيادي را در اين بازي صرف کنند.
    مظلومي ادامه داد: در اين مسابقه به اضافه بازيکنان مصدومي که قبلا داشتيم، مجتبي جباري و آرش برهاني را هم به همين دليل در اختيار نداريم. بيشتر سعي کرديم شرايط روحي بازيکنان استقلال را بعد از شکست برابر فولاد به حالت مطلوبي درآوريم. استقلال تيم بزرگي است و هميشه بازي‌هاي خوبي مقابل حريفان بزرگ انجام داده است و از اين حيث ما کاملا آماده بازي با ذوب آهن هستيم.
    سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اصلي‌ترين عامل شکست استقلال مقابل فولاد همان طور که قبلا هم گفته‌ام، خستگي بازيکنان ما بود. پيش از شروع مسابقه‌ها هم تاکيد کرده بودم که استقلال بايد 6 ، 7 هفته ابتدايي ليگ را سپري کند تا پس از آن در وقفه‌ي طولاني‌مدتي که ميان بازي‌ها مي‌افتد خودش را آماده‌تر کند. فقط خدا کند که ما در اين چند هفته نتايجي بگيريم که در آينده دچار مشکل نشويم.
    مظلومي در واکنش به انتقادهاي برخي از پيشکسوتان استقلال از اين تيم، گفت: من در قبال نتايج استقلال به دنبال بهانه نيستم. از حضور و تلاش در اين تيم هم منتي بر سر کسي نمي‌گذارم. ما آمده‌ايم که کمک کنيم و صبح و عصر وقت گذاشته و مدام کار مي‌کنيم تا تيم خوبي را روانه مسابقه‌ها کنيم. کاش اين دوستان کمي تحمل و صبر بيشتري داشتند. متاسفم کساني چنين انتقادهايي را بيان مي‌کنند که خودشان کننده هستند و مربي‌گري کرده‌اند. آيا آن‌ها نمي‌دانند که من تنها يک ماه فرصت داشتم تا اين استقلالي که دستخوش تغييرات زيادي شده بود را آماده کنم؟! آيا فقط بايد حرف زد؟ آيا خودشان مي‌توانند؟ اگر مي‌توانند بيايند و کمک کنند. ما که از ابتداي کار دست کمک به سوي تمام دلسوزان استقلال دراز کرديم. آن‌ها مي‌دانند که ما در مدت زيادي ملي‌پوشان استقلال را در اختيار نداشتيم.
    وي تاکيد کرد: غير از ناصر حجازي که خودش سال‌ها در استقلال مربيگري کرده و هرچي مي‌گويد درست است، مابقي منتقدان چون پست نگرفته‌اند چنين حرف‌هايي را مي‌زنند.
    سرمربي استقلال درباره‌ي مصاحبه‌هاي برخي از بازيکنان استقلال پيرامون شرايط اين تيم و احتمال وجود حاشيه‌ در اين تيم، خاطرنشان کرد: ما نمي‌خواهيم کسي را ممنوع‌المصاحبه کنيم اما بازيکنان استقلال به هيچ وجه حق ندارند درباره‌ي يکديگر يا شخص ديگري در استقلال مصاحبه کنند. آرامش يکي از مهم‌ترين نيازهاي ما در اين مقطع است که همه استقلالي‌ها بايد متحدانه براي اين منظور تلاش کنند.
    وي در ارزيابي‌اش از کيفيت دو بازيکن خارجي استقلال گفت: آن‌ها شرايط بهتري را پيدا کرده‌اند و پيش‌بيني مي‌کنم در آينده با رسيدن به هماهنگي بيشتري با بازيکنان تيم، بتوانند کيفيت و تاثيرگذاري بهتري هم داشته باشند.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

5. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض نامجومطلق: استقلال زمان مى خواهد تا موفق شود

نامجومطلق: استقلال زمان مى خواهد تا موفق شود

مجيد نامجومطلق مربى سابق تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به وضعيت اين تيم گفت: استقلال تغييرات بسيارى داشته است و زمان مى برد تا دوباره به شرايط ايده آل بازگردد.وى افزود: در اين برهه زمانى نبايد براى تيم حاشيه سازى كرد چرا كه هنوز براى قضاوت درباره عملكرد استقلال زود است، همان طور كه اكثر تيم هاى ليگ برترى هنوز به شرايط آرمانى نرسيده اند و نيازمند گذر زمان هستند، استقلال نيز همين شرايط را دارد.او ادامه داد: بازيكنان استقلال هنوز از لحاظ بدنى به آمادگى مطلوب براى حضور درمسابقات نرسيده اند كه اين پروسه با زمان بيشتر حل مى شود، البته استقلال كمى هم ضعف تاكتيكى دارد كه بايد پوشش دهد.مربى فصل قبل آبى پوشان پايتخت ادامه داد: مطمئن هستم استقلال در ادامه ليگ شرايط خوبى پيدا كرده و با پوشش ضعف هاى بدنى و تاكتيكى مى تواند به يكى از مدعيان ليگ تبديل شود.نامجومطلق درباره بازى تيم استقلال برابر فولاد خوزستان كه با شكست ۲ بر يك آبى پوشان همراه بود گفت: تيم فولاد بازى را هماهنگ تر از استقلال شروع كرد و توانست بازى روانى را به نمايش بگذارد، البته علت اين اتفاق تغييرات بسيار كم فولاد در فصل نقل و انتقالات بود، جلالى به عنوان سرمربى تيم فولاد خوزستان به خوبى توانست در ۲ سال پى درپى تفكرات خود را به بازيكنان منتقل كند و هماهنگى بيشتر آنان نسبت به استقلال متحول شده از دلايل اصلى پيروزى آنها بود.نامجومطلق خاطر نشان كرد: فولاد روى نقاط ضعف و مشكلات استقلال كار كرده بود و توانست به خوبى از فرصت هاى خود استفاده لازم را ببرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض بهتاش فريبا: هواداران نگران نباشند، استقلال بهترمى شود

ميداودى مصدوم نيست

بهتاش فريبا: هواداران نگران نباشند، استقلال بهترمى شود

بهتاش فريبا مربى تيم فوتبال استقلال گفت: وقتى همه نفرات به تيم اضافه شوند شرايط استقلال بهتر خواهد شد.وى درباره شرايط استقلال تصريح كرد: قبل از شروع مسابقات گفته بوديم شرايط اين تيم خاص است. اين تيم دير جمع شد، اردوهاى كمى داشت و در روزهاى بهره بردارى تاكتيكى ۴ بازيكن از جمع مان جدا شدند.او افزود: اين صحبت ها دليل نمى شود كه باخت خود مقابل فولاد را توجيه كنيم اما آماده سازى خوب براى يك تيم از عوامل موفقيت به شمار مى رود. چون زمان بدنسازى را فشرده انجام داديم بدن بازيكنان هنوز خود را پيدا نكرده است. ناهماهنگى در تيم ديده مى شود و طبيعى هم هست. مربى عوض شده و بازيكنان زيادى هم جابجا شده اند.فريبا در مورد اينكه بهتر نيست از ميلاد ميداودى در يك خط جلوتر و خط حمله استفاده شود، گفت: از نظر ما ميلاد جزو آن دسته از بازيكنانى است كه احتياج به فضا براى بازى دارد. استقلال امسال در ۳ جام حضور دارد و فرصت هست كه از همه بازيكنان استفاده شود. به دليل زمان كمى كه داشتيم در اين ۲ بازى مجبور بوديم از بازيكنانى استفاده كنيم كه آماده تر از بقيه هستند. مصدوميت ها را هم بايد مدنظر قرار داد.وى در مورد اينكه گفته مى شود ميلاد ميداودى مصدوم است، گفت: ميلاد مصدوم نيست و مشكلى براى بازى روز پنجشنبه با ذوب آهن ندارد. اين مربى با بيان اينكه هواداران نگران نباشند، ادامه داد: وقتى همه نفرات به تيم اضافه شوند شرايط استقلال بهتر مى شود. در خط دفاع ناهماهنگى هايى وجود دارد كه اين به توان بدنى كم باز مى گردد. وقتى بازيكنى توان كمى داشته باشد در جابجايى هم دچار مشكل مى شود.بهتاش فريبا تاكيد كرد: بعضى باخت ها لازمه تيم است و همين كه ما در همين بازى هاى اول اين شكست را متحمل شديم فرصت خوبى است تا زودتراشكالات را برطرف كنيم. مربى آبى پوشان درباره اظهار نظر حسن روشن مبنى بر اينكه دستياران مظلومى نمى توانند به وى كمك كنند، به فارس گفت: آقاى روشن بزرگتر من است و من نمى توانم جواب بزرگتر خود را بدهم اما سؤالم اين است كه چرا نمى توانم كمك كنم؟ هر كسى كارنامه اش مشخص است. من هم براى خودم سابقه كارى دارم. موقعى كه با عبداللهى به استقلال آمديم اين تيم سيزدهم جدول بود اما همان تيم به فينال مسابقات رسيد و بعد هم به آسيا رفتيم. نيمكت بازى هاى آسيايى را تجربه كرديم. ۳ سال در ليگ دسته اول سرمربيگرى كرده ام پس چطور نمى توانم اكنون به استقلال كمك كنم؟

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه اشوبی

مسئولان و مربيان ذوب آهن برايم محترم هستند

آشوبى: با گذشت زمان منتقدانم به صف موافقان اضافه مى شوند

فرزاد هافبك استقلال درباره اينكه او را با حسين كاظمى مقايسه مى كنند گفت: ايرادى ندارد كه من را با بازيكن ديگرى مقايسه مى كنند اما روزى مى رسد كه منتقدانم به صف موافقان اضافه مى شوند.او درباره وضعيت استقلال عنوان كرد: احتياج به زمان داريم تا تيم بهترى شويم اما فقط اميدوار هستم كه اين زمان طولانى نشود. هر كارى كنيم از تيم انتقاد مى شود و اين اصلا ايرادى ندارد. فقط اميدوارم كه اين انتقادها بر اساس ديدگاه و نظر باشد و خصومتى در آن نباشد. گاهى انتقادها به تيم كمك مى كند تا ايراد خود را برطرف كند.وى در مورد اينكه در مورد خود چه انتقادى را قبول دارد، اظهار داشت: در مورد خودم انتقادى نشنيدم اما اگر هم باشد آن را مى پذيرم. مى دانم توقع از من بالاست اما دوستانى كه انتقاد مى كنند اين را هم در نظر بگيرند كه فرزاد آشوبى يك نفر است و تنهايى نمى تواند كارى از پيش ببرد. فوتبال بازى گروهى است و براى رسيدن به نظم گروهى همه بايد به هم كمك كنند.آشوبى تصريح كرد: عملكرد و نوسان هر بازيكن مى تواند روى تيم تاثير بگذارد. ما بايد بيشتر در كنار هم تمرين كنيم تا بهتر بتوانيم همديگر را پيدا كنيم.وى در خصوص اينكه آيا با مصدوميت براى استقلال بازى مى كند، به فارس گفت: در اردوى سرعين ضربه محكمى به پايم وارد شد كه براى بهبودى كامل بايد ۲ ۳، روزى استراحت مطلق مى كردم اما به اردوى تيم ملى رفتم و بعد تمرين و مسابقه را در پيش داشتم. سعى مى كنم به مرور خودم را آماده تر كنم.اين بازيكن در پاسخ به اين سوال كه از عملكرد خودش در اين ۲ بازى راضى بوده است،يا خير خاطرنشان كرد: از عملكرد فردى خودم راضى هستم اما از عملكرد گروهى ام نه. احساسم اين است كه هنوز به آن هماهنگى كه بايد، نرسيدم اما در بعد فردى تمام تلاشم را كردم تا وظايفم را درست انجام دهم و از اين بابت وجدانم راحت است كه هر چه در توان داشتم رو كردم. ناهماهنگى با ساير بازيكنان هم طبيعى است ما مدت كمى كنار هم بوديم.آشوبى در ارتباط با اينكه استقلال مى تواند خود را به عنوان مدعى مطرح كند، گفت: استقلال بايد مدعى باشد. غير از اين از استقلال انتظارى نمى رود. اكنون زمان مناسبى براى مدعى خواندن تيم ها نيست. اگر قرار باشد به اين نتايج ۲ هفته اكتفا كنيم بايد بگوييم نفت آبادان با توجه به ۲ پيروزى مدعى قهرمانى است. اكنون زمان مناسبى براى متوقع بودن از تيم ها نيست. البته منظورم هم اين نيست كه به راحتى امتيازها را از دست بدهيم. به هر حال فكر مى كنم خيلى دور نيست كه استقلال انتظارات را برآورده كند.اين بازيكن در خصوص قياس وى با حسين كاظمى و اينكه گفته مى شود جاى خالى كاظمى در استقلال مشهود است گفت: خوب است كه انتقادات مغرضانه نباشد. من خيلى راحت از كنار چنين انتقادهايى رد مى شوم. اشكالى ندارد كه من را با بازيكن ديگرى مقايسه مى كنند اما گذشت زمان خيلى چيزها را ثابت مى كند و من دوست ندارم موضع بگيرم. يك ضرب المثل هست كه مى گويد در هميشه روى يك پاشنه نمى چرخد. مى دانم روزى مى رسد همان هايى كه انتقاد مى كنند به صف موافقان اضافه مى شوند.آشوبى كه در فصل نقل و انتقالات با ذوب آهن هم مذاكراتى انجام داده بود در مورد بازى استقلال با اين تيم در اصفهان گفت: براى من اين بازى هيچ مورد حاشيه اى ندارد. مسئولان و مربيان ذوب آهن هميشه برايم محترم هستند و به دليل مسائل شخصى نتوانستم در اصفهان باشم.وى يادآور شد: با توجه به نتيجه بدى كه در هفته دوم كسب كرديم اين انگيزه را داريم كه مقابل ذوب آهن نتيجه را جبران كنيم. استقلال با همين شرايط هم توان اين كار را دارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي:شايسته اين همه انتقاد نيستيم

سرمربي تيم فوتبال استقلال در واکنش به انتقادي که اين روزها در مورد آبي‌پوشان مطرح مي شود، گفت: بازيکنان استقلال هنوز به مرز آمادگي نرسيده اند و شايسته اين همه انتفاد نيستند.پرويز مظلومي با مثبت ارزيابي کردن شرايط تيمش پيش از بازي مقابل ذوب‌آهن گفت: در آستانه بازي حساسي که مقابل ذوب‌آهن داريم آخرين مراحل آماده‌سازي خود را پشت سر مي‌گذاريم و آماده مصاف با اين تيم مي‌شويم. ذوب‌آهن يکي از بهترين تيم‌هاي ليگ است که قطعا کار آساني مقابل اين تيم نخواهيم داشت.
    بنا بر گزارش مهر سرمربي تيم فوتبال استقلال با اشاره زيبايي بازي اين دو تيم طي سال‌هاي گذشته اظهار داشت: همانطور که همه مي‌دانند بازي‌هاي استقلال و ذوب‌آهن هميشه از جذاب‌ترين بازي‌هاي ليگ بوده است. مهمترين دليل زيبا از آب درآمدن بازي‌هاي اين تيم فوتبال بازي کردن بوده است.
    وي افزود: استقلال و ذوب‌آهن هميشه بدون هرگونه حاشيه اي به فکر بازي خود بودند و اين موضوع جذابيت بازي را افزايش مي‌دهد. علاوه بر اين، ذوب‌آهن از جمله تيم‌هايي است که تغييرات چنداني نداشته است و تيم يکدستي مقابل استقلال خواهد بود.
    اين مربي در مورد تغييرات احتمالي در ترکيب استقلال نسبت به بازي قبلي گفت: ما هميشه بر اساس سيستم حريف نفرات خود را انتخاب مي‌کنيم و احتمال دارد براي اين مسابقه تغييراتي داشته باشيم.
    مظلومي در خصوص وضعيت دروازه استقلال نيز اظهار داشت: محمد محمدي و وحيد طالب لو هر دو کاملا آماده هستند. هر چند فردا تصميم قطعي در مورد دروازه بان شماره يک اتخاذ مي شود.
    وي با اشاره به عملکرد بازيکنان خارجي تيمش ادامه داد: اين بازيکنان هنوز آماده حضور در ترکيب استقلال نيستند اما با توجه به بازيکنان مصدوم مجبوريم از آنها استفاده کنيم. آسيب ديدگي بازيکنان قابل پيش بيني نيست و ما چاره‌اي جز استقاده از اين بازيکنان نداريم.
    پرويز مظلومي در ادامه اظهار داشت: دسوزا که تجربه بازي در ليگ ايران را دارد و اميدوارم زودتر به شرايط ايده آل برسد دوسانتوس و آندره لوئيز نيز خيلي دير به ما اضافه شدند و براي جا افتادن در ترکيب استقلال احتياج به زمان دارند. اين بازيکنان هنوز با سايرين هماهنگ نيستند.
    سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال که "چرا به جاي استفاده از بازيکنان خارجي ناآماده از نفرات اميد که از ابتدا با استقلال تمرين کرده اند، استفاده نمي کند؟"، گفت: از محبوب مجاز که استفاده کرده ايم اما براي استفاده از ديگر بازيکنان جوان استقلال، بايد کمي صبر کنيم و کم کم از حضور آنها بهره ببريم.
    وي با اشاره به اين موضوع که تنها مشکل استقلال در شرايط فعلي حضور چندين بازيکن مصدوم است، تصريح کرد: 3 بازيکن که از قبل مصدوم بوده اند، هيچ وقت در فکر مصدوميت آرش برهاني و مجتبي جباري هم نبوديم. به هرحال اين اتفاقات افتاده و تا رفع کامل مشکل اين بازيکنان بايد صبر کنيم.
    مظلومي ادامه داد: برخي مي گويند تمرينات بد استقلال باعث اين مصدوميت هاست. در پاسخ اين افراد فقط مي توانم بگويم، کجا در تمرينات استقلال مصدوم شده‌اند؟ اگر قبلا رباط پاره مي کردند، جاي شکر دارد که حالا فقط دچار کشيدگي مي شوند! من مي توانم به زور آمپول از اين نفرات استفاده کنم اما با اين کار فقط آينده آنها را خراب مي کنم.
    سرمربي تيم فوتبال استقلال در مورد اظهار نظر برخي پيشکسوتان اين تيم گفت: فکر مي‌کنم انتقاد از تيم را خيلي زود شروع کرده‌اند که اين مسئله واقعا ما را نااميد کرد! استقلال تغييرات داشته و به زمان نياز دارد. اکثر بازيکنان هنوز آماده نيستند و شايسته انتقاد آن هم به اين سرعت نيستند.
    مظلومي در ادامه گفت: ما فقط 2 بازي انجام داده‌ايم فکر نمي کنم به اين سرعت شايسته انتقاد باشيم. تيم استقلال متعلق به پيشکسوتانش است و قطعا از نظرات آنها استفاده مي کنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فکری

فكري: سيستم چهار نفره خطي تغيير نخواهد كرد

مربي تيم استقلال معتقد است كه ابزار لازم براي اجراي طرح دفاع خطي چهار نفره كاملا مهياست.محمود فكري مربي تيم استقلال گفت: در بازي قبلي شروع خوبي داشتيم اما پس از گلي كه زديم دچار اشتباهات فاحشي شديم و پس از دريافت گل دوم احساسي داشتيم كه منتج به گلي نشد. در هر صورت بايد از آن شكست درس بگيريم و فقط به ذوب‌آهن فكر كنيم.
    وي ادامه داد: نفرات خوبي در خط دفاعي داريم و دليلي براي تغيير سيستم دفاعي وجود ندارد. ابزار لازم براي اجراي دفاع خطي چهار نفره را در اختيار داريم و اميدوارم بازيكنان هم با تلاش و انگيزه بيشتر بازي به بازي هماهنگ‌تر و منسجم‌تر عمل كنند.
    فكري در پايان گفت: بازي سختي در اصفهان داريم. ذوب‌آهن تيم يك‌دستي است و امسال هم شروع خوب داشته و در هر دو بازي خود به پيروزي رسيده‌‌اند. با تمام اين تفاصيل بايد بدانيم اگر در بازي‌هاي اوليه خود زياد امتياز از دست دهيم در انتهاي فصل دچار مشكل خواهيم شد.
    اميدوارم در مقابل ذوب‌آهن با ارائه يك بازي خوب و جوانمردانه با كسب هر سه امتياز به تهران بازگرديم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فکری

فکري: حسن روشن توقع دارد فرگوسن دستيار مظلومي شود

حسن روشن پيشکسوت باشگاه استقلال در مصاحبه‌اي مدعي شد اگر مظلومي دستياران خوبي در کنار خود ندارد بايد در فکر تقويت نيمکت تيمش باشد. اين صحبت واکنش محمود فکري مربي جوان استقلال را در پي داشت. فکري به خبرگزاري فوتبال ايران مي‌گويد: «نمي‌دانم آقاي روشن واقعا چنين حرفي زده‌اند يا خير اما اگر چنين صحبتي از قول ايشان مطرح شده باشد بايد بگويم مگر بهتاش فريبا، محمود فکري و حسين ترابپور را نمي‌شناسند. نمي‌دانم اين صحبت‌ها از کجا سرچشمه مي‌گيرد و با چه هدفي مطرح مي‌شود. شايد آقاي روشن توقع دارد که سرالکس فرگوسن به عنوان دستيار بايد کنار پرويز مظلومي بنشيند.»
    او معتقد است انتقادهايي که اين روزها از استقلال مطرح مي شود هم او معتقد است زماني ارزش خواهد داشت که از روي منطق باشد: « از اينکه انتقاد باشد ناراحت نمي‌شويم. انتقاد هميشه هست اما مهم اين است که از روي منطق باشد. همانطور که پيش از اين ساير اعضاي کادر فني هم اشاره کردند استقلال باتوجه به اينکه ديرتر از ساير تيم‌ها تمريناتش را شروع کرد و تغييرات زيادي در ترکيب خود داشت نياز به زمان دارد تا هماهنگي شود. خودمان هم قبول داريم که استقلال هنوز به هماهنگي و آمادگي لازم نرسيده است اما اينکه توقع داشته باشيم در اين فاصله زماني کم اين مشکلات برطرف شود غير منطقي به نظر مي‌رسد. اگر هم مي‌خواهندن انتقاد کنند انتقاد آنها بايد از کسان ديگري باشد نه از کادر فني و کادر مديريت.»
    البته فکري منظور خود از اشخاص ديگر را به وضوح بيان نمي‌کند. با اين وجود احتمالا منظور مربي استقلال کادر فني و مديريت استقلال است: « نمي‌خواهم اين موضوع را باز بکنم و حاشيه جديدي ايجاد شود. تا همين اندازه که اشاره کردم کافي است.»فکري در خصوص بازي با فولاد هم مي‌گويد: «بازي زياد خوبي نبود. در شروع عملکرد نسبتا قابل قبولي داشتيم اما بعد از زدن گل تيم ما يک دفعه خوابيد. نمي‌دانم دليل آن چه بود که بچه‌ها ناگهاني دوندگي و شادابي خود را از دست دادند. در ادامه هم حريف به گل رسيد و توانست بازي را از ما ببرد.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

فقط دفاع و دروازه بان ضعيف نيستند

پورحيدرى: استقلال بايد از ۲ ديدار آينده امتياز بگيرد

منصور پورحيدرى، مدير فنى تيم فوتبال استقلال تهران تاكيد كرد، اين تيم براى ارتقاء جايگاه و وضعيت فنى خود بايد از تيم هاى ذوب آهن اصفهان و استيل آذين در۲ هفته پيش رو امتياز كسب كند.او ضمن بيان اين مطلب افزود: به هر حال همه از تيم استقلال انتظار دارند و مى خواهند اين تيم نتيجه بگيرد. تيم ما با اين وجود هنوز نتوانسته انتظارات را برآورده كند، چرا كه بازيكنان از نظر بدنى و هماهنگى به شرايط ايده آل نرسيده اند.وى يكى از مشكلات تيم استقلال در مقطع زمانى فعلى را آسيب ديدگى بازيكنان تاثيرگذار خواند و گفت: ما مصدومان زيادى داريم و بازيكنانى كه به تازگى دوران آسيب ديدگى را پشت سر گذاشته اند، هنوز شرايط ايده الى براى بازى ندارند. بازيكنانى چون جبارى، روانخواه، شكورى، برهانى و ... از فصل قبل آسيب ديده هستند و مشكل آنها هنوز برطرف نشده است.مدير فنى تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به اينكه تيمش براى كسب نتيجه نياز به كار دارد، افزود: من بعد از برد مقابل شهردارى تبريز هم گفتم، تيم استقلال نياز به كار دارد و هنوز هم روى حرفم هستم. تيم ما آرام آرام به شرايط آرمانى مى رسد. فقط بايد صبر كنيم و چشم به آينده داشته باشيم. اين استقلال مى تواند رشد كند و همان تيمى شود كه هواداران انتظار دارند.پورحيدرى در پاسخ به اين پرسش كه آيا هواداران عجول استقلال طاقت و تحمل شكست تيم را دارند؟ گفت: بايد پذيرفت، هواداران علاقمند به تيم استقلال اين تيم را دوست دارند و طبيعتا نمى توانند به مانند كادر فنى و حتى مجموعه مديريتى باشگاه نسبت به نتايج تيم صبر و تحمل داشته باشند.وى با اشاره به ۲ ديدار پيش روى تيم فوتبال استقلال تهران افزود: ۲بازى سنگين و سخت را پيش رو داريم، البته در ليگ هيچ بازى آسانى نيست و همه ديدارها دشوارى خاص خود را دارد و نتايج مسابقات غيرقابل پيش بينى است. من فكر مى كنم اگر در ۲ بازى آينده مقابل ذوب آهن و استيل آذين امتياز كسب كنيم، جايگاه تيم در جدول ارتقاء پيدا كرده و مشكلات فنى تيم برطرف مى شود.مديرفنى تيم فوتبال استقلال در خصوص عملكرد خط دفاع و دروازه بان اين تيم كه اين روزها مورد انتقاد اهالى فوتبال قرار گرفته اند، گفت: من فكر مى كنم اين اشتباه فقط مختص به خط دفاع و دروازه بان ما نيست. كل تيم ما در دفاع و حمله ضعيف عمل مى كند كه آن هم ناشى از ضعف بدنى بازيكنان است. بازيكنان استقلال از نظر بدنى شرايط ايده الى ندارند و زمان مى برد تا به اوج آمادگى برسند.تيم فوتبال استقلال تهران روز پنجشنبه هفته جارى در چارچوب هفته سوم مسابقات ليگ برتر باشگاه هاى كشور در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف ذوب آهن اين شهر مى رود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 12 از 131 نخستنخست ... 210111213142262112 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)