نظرى جويبارى: در اين ديدار طرفدار استقلال هستم نه قلعه نويى
على نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال شايعات چند روز اخير مبنى بر مذاكره يكى از مسئولان استقلال با خسرو حيدرى و فابيو جانواريو را تكذيب كرد و اين موضوع را شايعات رسانه اى قلمداد كرد. نظرى جويبارى در خصوص اين موضوع گفت: از خبر مذاكره استقلال با حيدرى و جانواريو خنده ام گرفت. واقعا نمى دانم برخى از دوستان مطبوعاتى اين شايعات را چگونه و از كجا به وجود مى آورند. جانواريو و حيدرى بازيكنان سپاهان هستند و باشگاه استقلال اينقدر غيرحرفه اى نيست كه بخواهد با بازيكنان ديگر تيم ها آن هم در جريان مسابقات مذاكره كند.او در مورد بازى ادامه داد: به نظر من شاهد بازى هيجان انگيزى خواهيم بود و هر تيمى كه برنده شود مى تواند شانس خود را براى قهرمانى افزايش دهد. امير قلعه نويى و پرويز مظلومى هم جز مربيان مدرن فوتبال ايران هستند و مطمئنا تفكرات آنها باعث خواهد شد تا بازى زيبايى ببينيم.نظرى جويبارى كه رفاقتى طولانى با قلعه نويى دارد در پايان حرف هايش افزود: در اين بازى طرفدار استقلال هستم نه قلعه نويى و اميدوارم تيم ما قهرمان ليگ برتر شود و سپاهان هم قهرمان جام حذفى شود. من هميشه براى قلعه نويى آرزوى موفقيت دارم ولى اميدوارم استقلال بازى روز پنجشنبه را ببرد.