تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
دیشب خودم فرمانده بودم نذاشتم کمپ سقوط کنه
بخش میلانم برا این هک نشد که چون فهمید میلانیا عجب ویروساییند اومد یه لنگ انداختو و رفت
در ضمن بیشرف برا ویروسه پیام دادم جواب نمیده
طرف فارسیم بلده میگه مالدیو بودم عکس میدم .عکسم نمیدم.عجب ویروس باحالیهفارسیم بلده.احتمالا طرف وزیر امور خارجه مالدیو تو ایرانه
عزیز خوش اومدی به دربی ایشالا همیشه فعال باشی.(طرفم اس اسیه
)
بدبخت شدیم الان که سایت $$$$$ بشه یکی جلوی اینا رو بگیره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدیران محترم هرچه سریعتر اینو حذف کنین
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وضعیت قرمزه
جعفر هم نیست اگه همین طور پیش بره بن میشیم
جاهایی رو که عکس های ناجور داره پست ندین نزارید بیاد بالا
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
همه بیان تو کمپ اینجا امنه
بابا یه کاری کنید این دیگه شوخی نیست
راستی راستی سایت داره ازدست میره
Milan back to the era Avjt
این عکسا چی بود؟
منکرات باید بقلش لنگ مینداخت.
این هکرها چه جوری میان تو سایت ثبتنام میکنند.چرا برا سایت ایمیل تعیید نمیذارید.چرا سوال امنیتی رو هکرها راحت جواب میدن؟
هکر فارسی بلده؟چه جوری؟
ویرایش:کمپ با رهبری من خوب امنه ها یاد بگیرید.
طرفم مجدد پیداش شد.![]()
ویرایش توسط R.BAGGIO.10 : 08-19-2012 در ساعت 14:34
سلام
تبریک میگم جلد جدید رو ، امیدوارم چرخش بچرخه ! و تبریک میگم عید فطر رو به همه دوستان !
من وضعیت نتم افتضاحه و الان هم از خونه یکی دیگه اومدم اینجا ! کمتر در خدمت دوستان هستیم !
درخواست :
پست دادن شما در تایپیک های تبلیغاتی هکرها باعث بالا اومدن اون تایپیک میشه و و جو نامنظمی ایجاد می کنه ! لطفا دیگه پست ندین !
با تشکر![]()
ای بابا هر چی داش جعفر حذفشون میکنه دوباره سرو کله بقیشون پیدا میشه . معلوم نیست چی شده .
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این یارو خفمون کرد چرا ول کن نیست.هزارتا نام کاربری میسازه هر دفعه هم یه تبلیغ.
ولی خدایی عکسهای گلچین وحشتناکی گذاشتحقش بود مدیر گالری دربی بشه
از ابی فعالتر بود
پ.ن: مهردادم نشد مدیر نمیتونه یه پست ویرایش کنه.مهرداد اسمتو بذاریم نخودی دربی
ویرایش بیشرف خیلی دیوونس.همین الان دوباره ثبتنام کرد.ما رفتیم در مغازه مقاومت کنید تا کمپ سقوط نکنه![]()
ویرایش توسط R.BAGGIO.10 : 08-19-2012 در ساعت 17:18
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)