Design & Developed BY Patira

صفحه 25 از 56 نخستنخست ... 15232425262735 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 551
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real ♥♥آنالیز و گفتگوی حرفه ای کهکشانی قوهای سپید مادرید♥♥

به نام خداوند بخشنده و مهربان

تاپیک جدید تبادل و نظر رئال مادرید با کمی تغییرات نسبت به فصل قبل با کمک دوستان رئالی زده شد ممنون از همگی

توجه داشته باشید که این تاپیک شامل: 1-اخبار مهم 2-آنالیز بازی ها و بازیکنان صورت می گیرد (تبادل و نظر) 3-نمره دهی 4- نظرسنجی خواهد بود

نکته: توجه داشته باشید در این تاپیک ارسال پست های نیم خطی و 1 خطی ممنوعه

ممنون از دوستانی که در تاپیک قبلی با ما همراه بودند و نظرات خوبی رو ارائه دادند

امیدواریم که مارو مثل تاپیک قبل یاری کنند

به امید درخشش مادرید در کهکشان در فصل 2012-2013

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 02-02-2013 در ساعت 06:12

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

منم توی یه سایت خوندم که تا 48 ساعت آینده شاهین به لیورپول میره
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

3. 2 کاربر از پست مفید amir-97 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع چپ
    مربی مورد علاقه
    فرگوستن.یواخیم لو
    بازیکن محبوب
    ون درسار.فیلیپ لام.اوزیل
    اسم واقعی شما
    نیلوفر

GermanyRealMadridBayern

Ali Karimi

تشکر ها
    341
    تشکر شده 1,594 در 391 پست

نه بچه ها فک کنم شایعه باشه اگه درست بود 100% اخبار ورزشی نشون می داد ولی حتما شایعه هست
    بچه ها منم اومدن موردریچ به رءال پس از کش و قوس های فروان تبریک می گم
    عاشق تیم قرن,رئال مادرید

5. 6 کاربر از پست مفید edin تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amir-97 نمایش پست ها
    منم توی یه سایت خوندم که تا 48 ساعت آینده شاهین به لیورپول میره
    خبر که زیاده نقل و انتقالات نهایی رو از سایت خود باشگاه پیگیری کن
    امیدوارم اگه شاهین میره که با اومدن مودریچ تقریبا قطعیه به صورت قرضی بره و البته امیدوارم یه توپچی بشه و تیم دیگه ای رو قبول نکنه و مهمتر از اون منتظر بازگشت باشکوه شاهین به تیم میمونیم

7. 6 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك هجومي
    مربی مورد علاقه
    مورينيو
    بازیکن محبوب
    T.T.Henry +Cristiano Ronaldo+shevchenco
    اسم واقعی شما
    عليرضا @A@L@i@

PortugalRealMadridMilan

Bergkamp

تشکر ها
    2,298
    تشکر شده 3,633 در 885 پست

دی ماریا: جانم را برای رئال میدهم

دی ماریا علیرغم تحرک و هیجانش درون زمین ، بیرون آن خجالتی و آمار است . آنخل پس از دو فصل خوب در رئال ؛ اخیرا قراردادش را تمدید کرده است .

دو روز تا شروع لالیگا باقی مانده و شما مدافع عنوان قهرمانی هستید .
    بله ، ما انگیزه زیادی داریم . پیش فصل خیلی خوبی داشتیم و آماده یک رقابت واقعی هستیم ، این چیزی است که هر بازیکنی دارد . می دانیم که انتظارات از ما بالاست و فصل سختی داشتیم اما واقعا همه هیجان زده ایم .

تو فصل را با یک قرارداد جدید شروع می کنی که تا 2018 اعتبار دارد .
    به خاطر این تمدید خوشحالم و نمی توانم آن را کتمان کنم . این برایم خشایند است که چرا که نشان می دهد که باشگاه به من اعتماد کامل دارد . این یک قرارداد طولانی مدت است و به خاطرش خوشحالم و باعث می شود که برای تلاش و جنگیدن ، اعتماد به نفس پیدا کنم .

این قرارداد تقریبا مادام العمر است .
    این که می دانم می توانم تا 29 یا 30 سالگی در رئال مادرید بمانم به من آرامش خاطر می دهد . این یک قرارداد طولانی مدت است و سعی می کنم که از بازیها لذت ببرم و به پیشرفتم ادامه دهم . اگر بتوانم فوتبالم را در رئال مادرید تمام کنم ، عالی می شود اگر نه ، ببینیم چه می شود . اما مهم این است که در این باشگاه ثبات فوق العاده ای خواهم داشت که این حس خوبی به من می دهد .

فکر می کنی هواداران تو را اسطوره خود می دانند ؟
    وقتی آمدم به من گفتند که به دست آوردن دل هواداران در برنابئو خیلی مشکل است اما آرام آرام به آن رسیدم و خیلی بابتش خوشحالم . محبتی که از سوی افراد به من می وشد فوق العاده است و امیدوارم که تا مدتها در این جا بمانم چرا که حقیقتا عالی است .

برنابئو توانسته که بهترین دی ماریای ممکن را ببیند یا جای پیشرفت داری ؟
    فکر می کنم چیزهای بیشتری در توانم باشد ، می توانم بهتر شوم . در پیش فصل دیدیم که هر لحظه می توانم بهتر شوم و در هر بازی جای پیشرفت دارم . من به پیشرفت بازیم توجه دارم و سعی می کنم که هر چقدر که ممکن است پخته تر شوم و بیشتر پیشرفت کنم . هر روز عزمم برای تلاش و کمک به تیم بیشتر می شود تا آن را کمی بزرگتر کنم .

مورینیو در پیشرفتت چقدر موثر بوده است ؟
    خیلی . با این مربی از هر نظر پیشرفت کردم . از نظر تاکتیکی بهتر هستم و به کارهایی که انجام می دهم اعتماد بیشتری دارم . اعتماد فوق العاده ای به من شده است و از این بابت سپاسگزارم . در زمانی که در بنفیکا بودم به من اعتماد شد و حالا با این تمدید قرارداد ، من در پروژه ای بلند مدت در کنار تیم خواهم بود . تردیدی نیست که مورینیو یک مربی بسیار خاص برای من است . با او هرسال پیشرفت می کنم و با توجه مصدومیت هایی که سال گذشته داشتم ، می توانم از این بهتر هم شوم .

نمی ترسی که دوباره مصدوم شوی ؟
    آن را فرامو شکردم . پارسال حقیقتا بد آوردم چرا که سه ماه مصدوم بودم و نتوانستم به تیم کمک کنم . حس می کردم که ناتوان هستم و این مرا عصبانی می کرد چرا که می خواستم اما نمی توانستم . اما خوشبختانه گذشته ها گذشته است . حس خوبی دارم . می خواهم به تلاش برای پیشرفت در تیمم ادامه دهم .

تیم را برای لالیگا چطور می بینی ؟
    خیلی خوب ، خیلی خوب . تیم را منسجم می بینم . ما فصل را خوب تمام کردیم و تیم از هر نظر مستحکم و امیدوار نشان می دهد . مربی گفت که کارمان در این تابستان فوق العاده بوده است و ما کاملا مطمئن هستیم و امیدواریم که فصل را به بهترین شکل ممکن شروع کنیم .

پس از فصل فوق العاده ای که داشتید ، جای پیشرفت دارید ؟
    این تیم می تواند خیلی بیشتر برنده باشد و جامهای بیشتری ببرد . هر سال که در کنار هم هستیم سعی می کنیم که بهتر شویم و امیدواریم امسال بتوانیم یک گام به جلو برداریم . سبک کاری و بازیکنانی که داریم باعث می شود که این تیم هیچ سقفی برای خود تعیین نکند . برای رسیدن به اهدافمان باید سخت تلاش کنیم چرا که هیچ کس قید چیزی را نمی زند . انتظار یک فصل فوق العاده را داریم .

از نظر تیمی چه چالشی برای این فصل داری؟
    باید سعی کنیم که جامهای بیشتری با رئال ببریم . به خصوص چمپیونزلیگ که مهمترین است و می خواهیم به آن دست پیدا کنیم و فکر و ذکرمان همین است .

و فردی ؟
    من دوست دارم که در میان 10 بازیکن برتر جهان باشم و امیدوارم در این مسیر همه چیز برایم روبراه باشد و به پیشرفت ادامه دهم .

دوست داری روزی توپ طلا را ببری ؟
    بله ، چرا که نه ؟ هر چیزی می تواند حرکت کند . من هرگز فکر نمی کردم که در رئال بازی کنم و حالا در این جا هستم و هرگز فکر نمی کردم که در میان غولهای فوتبال باشم و خدا را شکر این فرصت را پیدا کردم . شرایط فعلا برایم روبراه است . امیدوارم که در میان ده تای برتر جهان باشم و پس از آن باید دید که برای توپ طلا چه می شود .

تو نشان داده ای که هیچ چیز برایت غیرممکن نیست .
    حقیقت این است که من خیلی جنگیده ام . اوضاع برایم روبراه تر می شود و امیدوارم به پیشرفت ادامه دهم . من به عنوان بازیکنی بی نام و نشان به بنفیکا رفتم ، محبت همه را جلب کردم و فکر می کنم که به خوبی نشان دادم که لیاقت این پیراهن را دارم . می خواهم امسال به پیشرفت ادامه دهم و پاسخ اعتمادی که به من شده را بدهم .

خود را یک مادریدیستا می دانی ؟
    بله، در این جا خوشحالم . با تمام وجودم در خدمت این پیراهن هستم ، جانم را برای رئال می دهم و هواداران دوستم دارند .

هواداران فداکاری تو را دوست دارند . این انرژی که در بازیهایت داری را از کجا می آوری ؟
    حقیقتا نمی دانم ، من همین طور هستم . فکر می کنم که ساختار بدنی من این گونه باشد و باعث شود که این تلاشها به ثمره بنشیند . از زمانی که بازیها شروع می شود در ذهن خود این گونه فکر می کنم که باید برنده باشم و امیدوارم که تا سالها به این رویا ادامه دهم .

پارسال در زمینه پاس گل بهتر شدی ، برای خودت آماری از نظر گل و پاس گل برای این فصل تعیین کرده ای ؟
    نه (می خندد) راستش امیدوارم که آمارم از نظر گل و پاس گل بهتر شود . در پست بال راست بازی می کنم ، جایی که مربی مرا در آن قرار می دهد . درست است که این باعث می شود که حرکات انفجاری بیشتری داشته باشم . من به جلو نگاه می کنم تا پاس گلهای زیادی بدهم و در گلهای تیم نقش داشته باشم . این نشان می دهد همه چیز روبراه است .

پس از والنسیا با بارسا بازی می کنید ، این بازی را چه کار می کنید ؟

اول به لالیگا فکر می کنیم که بزرگترین بازی است که پیش روی ماست و سعی می کنیم که به کارمان اهمیت بدهیم . بازی به بازی رسیدن به اهدافمان آسان تر می شود . در رئال که هر سه روز یک بار یک بازی بزرگ دارد ، نمی توان حریف خاصی را مد نظر گرفت . همهبازیها مهم هستند و نمی توانیم ببازیم . فاشر خیلی زیاد است .

اما برگزاری سوپرکاپ مقابل بارسا خاص است .
    پارسال مقابل بارسا بازی کردیم و نبرد جالبی بود . در طول فصل چند بار برابر آنها قرار گرفتیم و می دانیم که باید برنده شویم . این بار فاکتور میزبانی به سود ماست و این خیلی مهم است .

چه پیغامی برای هواداران داری ؟
    امیدوارم امسال هم از ما حمایت کنند ، همان طور که همیشه کرده اند . همه تلاشمان را می کنیم تا در همه تورنمنت ها برنده باشیم .

مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
    تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
    میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
    دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا

(
    شادمهر عقیلی)

9. 7 کاربر از پست مفید FC@ALI تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208

خب 1 روز تا اولین بازی حساسمون مونده
    اردو در ارامش کامله و امروز تمرین سبک بوده
    خبر رسیده اوزیل دیماریا خدیرا الونسو کمربنده میانیمونو به عهده دارن
    در مجموع امیدوارنم با خاطره ای خوش استارت بزنیم و با خاطره ای شیرین تر کارو تموم کنیم
    این تیم خیلی امیدوار کنندس امیدوارم حادث غیر فوتبالی و ایضا فوتبالی همش از نوع شیرین و خوب برامون رقم بخوره

11. 6 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

سلام

بیچاره شدیم

کاکابا 20میلیون یورو به میلان رفت (نوری شاهین و کالواریو و فک کنم بازم بودنتو لیست فروش رفتن

13. 4 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

real

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaorumchi نمایش پست ها
    سلام

بیچاره شدیم

کاکابا 20میلیون یورو به میلان رفت (نوری شاهین و کالواریو و فک کنم بازم بودنتو لیست فروش رفتن

تو از کجا میدونی ؟ هنوز چیزی که معلوم نیست . در ضمن همون بهتر که شاهین و کاروالیو برن دیگه به درد رئال نمی خوردند . همین بازیکنان جوان رئال میتونن خیلی بهتر کار کنن .

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

15. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

سلام

بیچاره شدیم

داداش تو مطمئنی کاکا رفت میلان.
    من نمیدونم چرا کالواریو رو گذاشتن تو لیست فروش؟!؟!

Just Real Madrid & Man Utdl

17. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208

سلام

بیچاره شدیم

پسر جان حاشیه درست نکن
    سایت باشگاه هیچ خبیو تایئد نکرده
    هر چند اعلام شده مذاکرات به مرحله نهایی رسیده و احتمال جدایی کاکا خیلی بیشتر شد باز

نقل قول نوشته اصلی توسط amirutd نمایش پست ها
    داداش تو مطمئنی کاکا رفت میلان.
    من نمیدونم چرا کالواریو رو گذاشتن تو لیست فروش؟!؟!
    کاروالیو که اصلا نباید خریداری میشد واسه مرکز نمیتونه گزینه خیلی خوبی باشه

19. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208

از اونجا که خبر مهم بود تو پست جدید مطرح میکنم
    الان هم تو سایت رئال و هم تو سایت میلان این انتقال بطور کامل متوقف شده اعلام شد
    و حداقلش اینه که کاکا میلان برو نیست
    اما همچنان مذاکرات داره با پاری سن ژرمن ادامه پیدا میکنه ورئال گویا با قیمت 25 میلیون یورو با این انتقال موافقه

ویرایش توسط mortezarm : 08-19-2012 در ساعت 17:37

21. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

صفحه 25 از 56 نخستنخست ... 15232425262735 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)