با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
ظاهرا به خاطر الکس سانگ میگه که دارین بزخریش میکنینداداش حالت خوبه اون رفته منچستر چه ربطی به بارسا داره
از این سیاست بارسا متنفرم
همه ی عوامل باشگاهشون میاد از بازیکن تعریف میکنن و به نوعی
وسوسه ایجاد میکنن که بازیکن از تیم جدا شه و بتونن بزخریش کنن
مثل کاری که برای سسک انجام دادن انواع اقسام حرف هارو از پویول بگیر تا ...
بعدش میان میگن رگی کاتالانی داری و... الان فردا میان میگن الکس سونگ رگی از کاتالان ها داره
ولی موندم چرا ونگر باید الکس سونگ رو بقروشه تو پستی که توش مشکل داریم
شاید میخاد ام ویلا رو بخره
درمورد رفتن رابین هم کاملا معلوم بود که بخاطر جام نمیره و همش بخاطر پوله
پ ن:من معتقدم که الکس سونگ برای بارسا مثل هلب هست
طبق آزمایش های انجام شده الکس سانگ اصلیت کاتالانی دارهپ.ن: وضعیت سانگ در چه حاله ؟ایشونم قصد سفر به نیوکمپو دارن؟
![]()
ویرایش توسط mojtabadj88 : 08-17-2012 در ساعت 01:42
آخه چرا اسم این بارسلونا رو میارین که من باز یه چیز میگم یکی ناراحت میشه؟
میگم چطوره فردا تو راهپیمایی به جای حمایت از فلسطین یک اکیپ از ارسنالی های دربی جمع بشیم و بگیم مرگ بر بارسلونا و از آرسنال حمایت کنیم .
کلا هر بازیکی که قصد سفر از ارسنال رو داشته باشه این بارسایی ها با تقلب و اینور اونو یک ژن کاتالونیایی تو DNA طرف پیدا میکنن و میگن این مال ماست .
برای رابین هم داشتن دنبال ژن کاتالونیایی میگشتن که پیدا نکردن
من موندم به این بارسا چی بگم ؟ یادتون میاد اون زمستونی که ارشاوین تازه اومده بود ارسنال و به لیورپول یک تنه چهار تا گل زد یهو همونجا بارسلونا به ارشاوین پیشنهاد داد
کلا از این حرفا زیاده اما نمیتونم به بارسلونا توهین کنم دیگه
اینایی که گفتم درد دل بود نه توهین
بخوام توهین کنم واویلا
بگذریم ...
بعضی دوستان میگن ما نابود شدیم
یعنی واقعا ما نابود شدیم ؟
من قبلا هم گفتم اما بازم میگم واسه اوناییی که قبلا نبودن
سالی که فابرگاس و نصریو ابوئه وکلیشی و ... رفتن ما برای اینا جایگزین نداشتیم و بر خلاف سال قبلش سوم شدیم و این خیلی برامون بهتر از جام هم بود .
امسال ما جیرود و پودولسکیو چمبرلین و .. رو برای جایگزینی رابین داریم
حالا باز بگین ما نابودیم
به نظر من امسال جام هم میاریم![]()
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 08-17-2012 در ساعت 02:17
نگاه الان داری 3 تا بازیکن رو با یه بازیکن مقایسه میکنی
رابین بود لوکاس و جیرود الکسو کازورلا دیگه اسمشون تو زمین نبود.. حالا همه با هم بودن ببین چی مشدیم.. خبر به منچستر رسید که داریم بدجور قدرت میگیریم زدن بالمونو شیکوندن برا اینکه تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تایمرشو 00 کنیم.. کارمون خیلی سخته.. الان من سیتی هست و منجستر و چلسی و لیوپول که بدجور به نقاط ضعفشون رسیدگی کردن ولی ما تا چند روز دیگه شروع میشه لیگ 2 تا از اصلیامونو داریم از ذست میدیم همش مشکل هست که مسئولین نمیگن ما سانگ رو نمیدیم میگم به جا 20 ملیون 25 ملیون بدهواقعا با 2 3 تا دفاع 4 5 تا هافبک جوون و بی تجربه نمیشه جام گرفت
![]()
WENGER 4 EVER
اخه چرا همش باید نیمه خالی لیوان رو ببینیم و نیمه پر اونو نبینیم؟
تا الان یک بازیکن رو از دست دادیم و 3 تا بازیکن خوب گرفتیم و چهارمی هم در راهه
تو دفاع مشکل داریم درست اما یادتون بیاد که فصل پیش با همین دفاع ناقصمون سوم شدیم
درسته و قبول داریم که منچستر یونایتد با خرید فن پرسی خط حملش ویرانگرتر شده و برامون خوب نیست
اما اگه ما بگیم حریفامون قوی شدن و ما میریم دسته 2 و از همین الان خودمونو بازنده بدونیم به هیچ جا نمیرسیم
روال کار ارسنال اینه که با مشکلات روبرو بشه
پیش به سوی یک فصل خوب و این که نشون بدیم روحیه ی توپچی ها در کسب جام هیچ گاه متوفق نمیشه چون که ما به کار ونگر ایمان داریم و میدونیم داره چیکار میکنه و اینو بار ها با یک ارائه فوتبال زیبا به جهانیان نشون دادیم .
امسال هم هیچ تغییری تو دفاعمون انجام ندادیم نه بازیکنی از دفاع رفته نه بازیکنی به دفاعمون اضافه شده پس تو دفاع مثل فصل قبل هستیم
تو میانه هم به غیر از بنایون کسی از تیم جدا نشده که باز تقریبا خوبه و به کازورلا به تیم اومده پس یعنی بهتر شدیم.
تو خط حمله رابین رفته و ژیرود و پودولسکی به تیم اضافه شده و اینجا هم قوی شدیم.
نتیجه گیری:
نتیجه گیری من تا این لحظه نقل و انتقالات اینه که تو خط دفاع هیچ تغییری نکردیم و بستگی به بازیکنا داره که خودشون میگن که پیشرفت داشتیم . پس دفاعمون که مثل پارساله
تو میانه بهتر شدیم با ورود کازورلا
تو خط حمله هم بهتر شدیم
من که کمبودی نسبت به فصل قبل نمیبینم و یک جام رو هم تو دستمون امسال میبینم
پارسال با هیچی چلسی رو 5 بر 3 بردیم
یادتون نیس مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید همش نیمه خالی رو ببینیم اخه؟
یه روز خوب میاد ...
بر منکرش لعنت ولی همون نیمه پر لیوان که 7 سال و 2 ماه و 26 روز جام نگرفتیم
همون نیم هالی لیوان رو هم باید پر کنیم که جای حرف و حدیث نمونه...آخه ما رابین رو غول کردیم حداقل از این دونه تا آخر دورانه بازیگرش استفاده میکردیم...کمر آدم میشکنه این چیزارو میبینه همه تیم ها دارن بازیکن حفظ میکنن تازه اضافه میکنن ما داریم از دست میدیم
زشت ترین عکس تاریخ:
WENGER 4 EVER
خاک بر سر رابین فن پرسی که شماره 10 تیم ارسنال و کاپیتانی رو ول کرد و رفته شماره 31 منچستر یونایتد رو بر تن کرده
خاک بر سرش
امیدوارم جک ویلشر با شماره 10 بترکونه حریفامونو
تازه یادم رفت بگم امسال تو میانه جک ویلشر هم هست
بابا حریفامونو میترکونیم
فن پرسی لایق پیراهن شماره 10 نبود بره گمشه
یه روز خوب میاد ...
به نظرم این حرف های تو عبدل هیچ کدوم درست نیست
خودت قبل از رفتن پرسی گفتی بهترین بازیکن لیگ جزیرست حالا چونکه فروختیمش به یونایتد همه دارین بهش بد و بیار میگین مگه فیگو از رئال نرفت بارسا؟مگه رحمتی از سپاهان نرفت استقلال؟راستش من هم بودم از آرسنال میرفتم تیمی که توش بازی میکرد7سال هیچ جامی نگرفته میرفتم به تیمی که پرافتخارتیرن لیگ جزیرست نباید میرفتم؟فن پرسی هم ازته دل 1پول2شهرت3محبوبیت به آرسنال اومد ولی کمک های زیادی به آرسنال کرد ولی بده و اشتباه بازیکنی که بهش میگفتین بهترین بازیکن جزیره الان بهش میگن برو گمشو فن پرسی لایق شماره10 وکاپیتانی بود ولی جک ویلشر یه بازیکن جوون و بی تجربست که اصلا لایق شماره10 رو نداره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
خب این کاملا یه چیز روشنیه
وقتی فیگو رفت رئال هوادارای بارسلونا به سمتش کله خوک بود نمیدونم یا گاو بود زدن
لیگ ایران که شوته اصلا وللش
خب مسلما هواداران هر تیمی رو بازیکن ستارشون تعصب خاصی دارن و با دید خاصی بهش نگاه میکنن
مطمئن باش اگه مسی هم از بارسلونا بره رئال همه هوادارای بارسا به مسی فوش میدن و زحماتی رو که برای بارسا گرفته رو نادیده میگیرن و به طور بالعکس کریس رونالدو.
الانم قضیه همینه
من میگم رابین برامون ستاره بود اما بودو الانم که رفته دیگه برای من مرد و من پشتش بد نمیگم چون واقعا برامون بازیکن خوبی بود اما انتظار نداشتم بره یونایتد و در طول فصل چند بار جلو تیم سابقش ( تیم محبوبش) بازی کنه.
الانم من به جک ویلشر خیلی امیدوارم![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)