Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 982

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

-
    هرکی این بحثو ادامه بده خیلی آدم بوقققققققققققققققققققققیه !!!
    1- در مورد این نوشته باید بگم هر وقت دلیل درست و قابل قبولی داشتی بحث نمیکنیم و این نوشته ها هم جالب نیست
    2- الان بازم رعایت نمیکنید و پشت سر هم پست میزنید
    3- در هر جای سایت که خواستین پست بزنید(تاپیک جدید) باید از مدیر اون بخش اجازه بگیرین
    4- اگر دیدین مشکلی هست که نمیشه حل بشه و هیچ کدوم از مدیرا نمیتونن کاری انجام بدن میتونید به آقا جعفر بگین
    5- ای کاش مهدی اینجا رو ترک نمیکرد و میموند ، امیدوارم مدیر جدیدی که برای این بخش میاد مثل مهدی توی کارش موفق باشه
    6-از روزی که آلبوم شادمهر دانلود کردم بالای 20 بار گوش دادم داغون شد گوشم دیگه
    7-من توی فوتبال فانتزی که بچه ها زحمتشو کشیدن شرکت کردم خواستین بیایین شرکت کنین باید جالب باشه
    8-چرا هوا اینقدر گرمه مُردیم بخدا
    9-میایین کری خونی، کل کل ، بحث یا هر چیز دیگه خواهشا به همدیگه احترام بگزارینهدف اصلی سایت دوستی و دور هم بودن بروبچ فوتبالی هستش و کم کم شروع کردن به بحثهای فنی بیشتر پس بهتره به همدیگه تیکه نندازیمو حرف آخر این که جان من در گذاشتن امضا دقت کنین خیلی زیاد گفته شده که باید اندازه عکس 500 در 200 یا کمی بیشتر باشه و از عکسهای انیمیشن ، کری خونی ، ضد تیم حریف ، سیاسی ، و این چنین عکسها پرهیز کنیم (اول از خودم بعد تک تک بچه ها)

2. 9 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع