با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
من منتظر بودم از سايت رسمي باشگاه ببينم كه رابين جدي جدي داره ميره كه اين اتفاق افتاد
چقد به ورزش3 گفتم الكي ننويسيد!
رابين 5شنبه انتقالش رو نهايي ميكنه
هرچند الان هم نهايي شدهقبلتر هم فن خال گفته بود رابين ديگه تمديد نميكنه،تصميمش خيلي جدي بود كه رفت
رابين اصلا نميخواست بازيكن آرسنال باشه بازي كلن خيلي بي انگيزه بود ! دلش با تيم نبود ديگه
حالا ونگر مياد يه همچين بازيكن بي انگيزه اي رو به زور نگه داره ؟
واقعيت رو قبول كردن !البته اگه باشگاه هم از اول محكم اجازه نميداد كسي درباره ي انتقال رابين پيشنهادهاي بيشتري بده ون پرسي هم الان اين نبود !
باشگاه از اولش گفت هر كي بيشتر پيشنهاد بده ميفروشيم كه يووه منتفي شد و سيتي هم راه رو برا منچستر يونايتد باز كرد...
هر بازيكن ديگه اي بود به خاطر پول ميخواستن بفروشنش ميرفت ديگه پشت سرش هم نگاه نميكرد
بگم نامه ي خداحافظي اش اغتشاش بزرگي كرد و آرسنال رو مجبور كرد و فروختش
اما با همه ي اين بحثها ظاهرا انتقال رابين تموم شده اس واقعا خيلي هوادارا رو دست به سر كرد...
در نبودش جيرود جايگزينش خواهد بود كه به نظر من يه روز جايگاهش از رابين هم بالاتر خواهد رفت تازه لوكاس پودولسكي هم بازيكن كمي نيست !!
ونگر بعد از نهايي شدن رفتن رابين اينو تاييد كرده و گفته در اصل اين بازيكنها از اول براي جايگزيني ون پرسي خريداري شده بودن
بعدش هم گفته چاره اي نداشتيم چون رابين فقط يك سال ديگه قرارداد داشت كه حاضر نبود تمديد كنه
رابين با 24 ميليون پوند ميره
ونگر:"جانشینان ونپرسی اکنون در تیم هستند."
تو خط حمله بازيكن بهتر از هانري بود؟تازه هانري از رابين اسطوره تر بود اما وقتي رفت باشگاه زود خودشو جمع كرد چه برسه به الان كه چندتا بازيكن تاپ تو حمله داريم
آرسنال يه بار ديگه عوض ميشه فوروادهاي آرسنال تغيرات زيادي به تيم و نوع بازي ميدن اما هدف عوض نميشه
تيم امسال قدرت قهرماني داره با رابين يا بدون رابين آرسنال تيمي بازي ميكنه و رفتن يه بازيكن چيزي رو تغير نميده...
در ضمن از سال 1981 آرسنال هيچ بازيكني رو به تيم رقيب نداده بود كه تكرار شد آخرش بودن !!!
حداقل به منچستر و تيم هاي جزيره نبايد ميدادن!
بدون شرحش:
...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 08-16-2012 در ساعت 14:30
من اگه جای ونگر بودم از همون اول ون پرسی رو مینداختم بیرون . بازیکنی که دلش با تیم نباشه نمیتونه و با اون تیم تمدید کنه فقط موجب ازار و اذیت خودش و هوادارا میشه . ون پرسی هم رفت . ولی مطمئن باشید نمیتونه تو منچستر مثل آرسنال خوش بدرخشه و مطمئا باشد افت محسوسی میکنه . فقط ونگر باید از این پولی که بابت فروش ون پرسی بدست میاره بدرستی خرج کنه و بنظرم این خوبه یه تیم جوان گرایی کنه ولی نه اینه بخوام جونی که هیچ نام و نشون نداره رو بیاریم و ستارش کنیم و بعد مثل اب خوردن بفروشیمش . بلاخره ارسنال یا باید ستاره کنار جوناش داشته باشه یا اینکه ستارهایی که میسازه رو نگه داره تو چند سال گذشته بازیکنهای زیادی بودن که از ارسنال رفتن و معمولا هم پیشرفت نکردنو از تصمیمشونم پشیمون شدن . البته بازیکن مغروری مثل فابرگاس هیچوقت از تصمیمی که گرفت پشیمون نمیشه .. خوبه که یه بازیکن در کنار پول در اوردن یه کمم غیرت و تعصب داشته باشه . به هرحال این فصل تیممون بنظر حتی از فصل پیشم بهتره و مطمئنا با هماهنگ تر شدن بازیکنامون تو چند هفته ابتدیی لیگ به مرور زمان تیم قوی تر و بهتری رو خواهیم داشت
خب اینم پرید !
این همون بازیکنی بود که به لطف خدا و کمک های ونگر رشد کرد و برامون شد یک اسطوره...
کم کم با برکگمپ مقایسه اش کردیم تا کمی بفهمه که تو چه تیمی داره بازی میکنه
بفهمه که خیانت کردن به تیم بزرگی مثل ارسنال براش هیچ سودی نداره
اما متاسفانه فن پرسی هیچ کدوم از اینا رو نفهمید و براش متاسفم ...
بهتر از این ( فابرگاس و نصری ) هم از تیم جدا شدن ما هیچ تغییری نکردیم حتی بهتر هم شدیم
خب این بازیکن دیگه برگشتنی نیست . به نظرم ونگر باید دوسال پیش به فکر خریدن این بازیکن ها میفتاد تا هم فابرگاس و نصری و فن پرسی با این بازیکنایی جدیدی که امسال گرفتیم میتونستن لا اقل یک سال با هم تو تیم باشن و جام بگیریم ...
اما الان دیگه ناید غصه بخوریم . گذشته ها گذشته و رابین الان برای من مرد و هیچ حسی نسبت بهش ندارم .
ازش تشکر میکنم بخطر تمام گل هایی که برامون زد و ما رو خوشحال کرد و ازش ناراحتم که به تیم محبوبم خیانت کرد ....
من بیشتر حرفای قبلیم که درباره فن پرسی بود رو تو پست های قبلی گفتم و بنا براین تکرار نمیکنم![]()
یه روز خوب میاد ...
بله اصلا به رو خودش نمياره تازگي ها گفته با سيستم پپ جور نبودم اصلا آزادي نداشتمالبته بازیکن مغروری مثل فابرگاس هیچوقت از تصمیمی که گرفت پشیمون نمیشه ..
راس ميگه اما روزي كه از آرسنال رفت بايد به اين فكر ميكرد كه موقعيتش داره عوض ميشه و بارسلونا جاي خوبي براش نيست
بازيش افتضاح شد!
البته سسك خوب هواي توپچيها رو داره اما هم خودش رو نابود كرد هم سسك فابرگاس آرسنال !!
رابين هم همين حالت رو داره منچستر تيمي نيست كه بتونه توش به موفقيت برسه (موفقيتش نسبت به آرسنال)مثالا تو آرسنال كاپيتان بود اما تو منچستر بايد دعا كنه فيكس باشه اونا هم بازيكنهاي خودشونو دارن...
من نميتونم بگم الان رابين منچستريه هر وقت بازيكن موثر و اصلي شد ميشه اينو گفت
نميدونم بعد از منچستر كجا ميره
آرسنال خونه اش بود....
منم همين حس رو دارمرابین الان برای من مرد و هیچ حسی نسبت بهش ندارم .
از وقت اين نامه خداحافظي اش رو نوشت ....
قلب همه رو زير پا گذاشت,متاسفم!..
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
خب از نظرات همه دوستان میشه اینو برداشت کرد که هیچکسی ناراحت نیس و فقط حس تنفر توپچی رو نصیب خودش کرد
نمیخوام براش ارزوی بد کنم اما مطمئنم خودشم بعدا پی میبره که لیاقت داشتن این بازوبندو نداشته و خیلی خوبه کسی که لیاقتشو نداره زودتر بازوبند از دستش در بیاد
من که به شخصه قبل از رفتنش از مدت ها قبل که شرط برای موندنش گذاشته بود و تهدید میکرد دیگه حسی بهش نداشتم و خب توی نظرات اکثر طرفدارای ارسنال ازجمله محمد امین و پویان و.........این حس عدم علاقه دیگه دیده میشد
و خدایی وقتی دیشب پویان گفت رابین رفت اصلا ناراحت نشدم بلکه احساس راحتی هم کردم که یه بازیکنی که علاقه ای به موندن نداره از تیم جدا شده
تیم خوب و با برنامه ای داریم و همین تیم پتانسیل موفقیت خیلی بالایی داره مطمئن باشید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 08-16-2012 در ساعت 17:27
با این وجود فن پرسی که رفته و ما نباید غصه بخوریم .
مثل اینکه الکس سانگ هم داره میره .
خب دیگه هیچی برامون نمیمونه !!!
ولی مطمئن باشید ما بودن فن پرسی و سانگ هم میتونیم جام بگیریم. دوستان اصلا ناراحت نباشن.
هیچ لقبی به جز خائن نمیتونم برای ون پرسی بذارم.!!!
ما از پتانسیل خوبی برخوردار هستیم. مطمئن باشید امسال حتما جام میگیریم.
باور کنین مثل فجر سپاسی شدیم میان درو میکنن.. برا خودشون هیچی نمیمونه.. فک کنم هفته بعد هم ژسنی بره... هفته بعد جیرود نیومده بره.. چون با بسوزیم بارسا میخردش
نشون میده چه تیم بزرگی هستیم
وقتی یه شیر شکار خودشو میکنه ازش تغذیه میکنه و میکشه کنار،این کفتارا و کرکسان که دوره لاشه ی دور انداخته ی شیر جمع میشن !
این شده قضیه آرسنال و فن پرسی و بازیکنای دیگه که فوتبالشونو مدیون همین ونگر و آرسنالن !
حالام که فن پرسی رفته چیزی از دست ندادیم و به گفته ی ونگر جایگزین میاد براش ! ولی این فن پرسی بود که خودشو از چشم همه هواداراش انداخت و خودشو منفور کرد.
پ.ن: وضعیت سانگ در چه حاله ؟ایشونم قصد سفر به نیوکمپو دارن؟
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
دوستااااااااااااااااااااا اااااان!!!!!!!!!!!!!!!
بابا چیزی نشده فقط لیست خائنین ارسنال یکم طویل تر شده امیدوارم سانگ نره جون مادرش نره
ولی من فقط منتظرم مودریچ با رئال ببنده و شاهین بیاد ارسنال اونوقته که هر کی بیاد جلوم به خاک و خون میکشمش
به امید قدوم مبارک حاج اقا شاهین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لعنت به این بارسای بی همه چیز بعد اعلام میکنند اینها بازیکنان پرورش داده صید ماهی باشگاهشون هستند
بارسا هر چی بازیکن از آرسنال تا الان گرفته همش ضرر کرده دیگه نمیدونم چی بگم.
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
(شادمهر عقیلی
)
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)