Design & Developed BY Patira

صفحه 96 از 99 نخستنخست ... 46869495969798 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 951 تا 960 , از مجموع 982
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    Wayne Rooney\C.Ronaldo
    اسم واقعی شما
    sahand

PortugalManUtdRealMadrid

تشکر ها
    703
    تشکر شده 1,242 در 272 پست

Bia Inja کمپ دربی @ جلدچهارم $$

بسم الله الرحمن الرحيم

این کمپ دربی به جلد چهارم هم رسید بلاخره نوبت من هم شد

طبق معمول تاپیک های قبلی از دادن پست های کپی شده و اسپم تو این تاپیک خوداری و به تاپیک خودش مراجعه کنید

بیاید این بار 100 جلد بدونه اسپم (کپی کردن مطالب) باشه

خیلی ممنون داش مهدی آمار کمپ قبلی رو بیار بیزحمت

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HE IS A HERO

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانوا - دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    مسی - اینیستا
    اسم واقعی شما
    علی

GermanyBarcelonaSepahan

Lionel Messi

تشکر ها
    658
    تشکر شده 1,059 در 262 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    اول بگم که هر چی اتیشه از گور این احمد بلند میشه حالا خودش سردم دار بحث دو نفره و پست یه خطی تو کمپ بوده اینقد شاخ شده تریپ حرفه ای برداشته ها

این دوستمون که اسمش علی خب تازه اینجا پست دادنو شروع کرده بود و نباید بهش به این زودی ها گیر الکی داده میشد این کارو میشد با یه پست خصوصی حل کرد
    اما در خصوص رضا که خدایی پستای خوبی هم میزاره تنها مشکله پستاش اینه که یهو چند پست پشت سرهم میزاره که اینم وظیفه مهدی بود و تذکر داد فقط یکم قاطی تذکر داد بچه ها بشون برخورد
    این احمد و رسول شورش کردن و یه دفعه حمله بردن به دوستان
    اما خدایی همشونم حق داشتند
    به هر حال فک کنم مهدی یه تذکر دوستانه داد و جای این نیست که به کسی بر بخوره
    خدایی حال میکنید پستام چقد پرمحتواس خودم حال میکنم

اهنگات خدایی به درد خودت میخوره فقط چی بودن اخه اینا
    یه چیز جدیدی یه سبکی چیزی معرفی کن برداشته اهنگ امین حبیبی اپ کرده
    والا منم گفتم حوصله کل کل با اون کسایی رو که به من و اقا رضا گیر دادند رو ندارم
    خودتون هم که دارید می گید که گیر الکی به ادم می دن و می شه با پست خصوصی
    هم حلش کرد.من خودم به شحصه دوست ندارم دیگه این مسئله ادامه پیدا کنه.بهتره
    همین جا این بحث رو تموم کنیم و این چند صفحه اخر جلد چهارم رو هم با این بحث
    الکی تموم نکنیم.دیگه خواهشا در مورد این موضوع حرف نزنید.
    ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی

تا
    برزیل چند نفر باقی می مانند ؟

3. 6 کاربر از پست مفید ALIAZIMI9 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

دیگه والا کارمون به جایی کشیده که از ترس گیردادن ها نمیتونیم یه پست بدیم

الان امروز به جز این جا دو تا زلزله هم تو فارس و بندرعباس و اهواز اومد که زیر 4ریشتر بودن برین این سایت میبینین و دیونه میشین از زلزله ی 5ریشتری که حدود 10و نیم شب احساس شد ببینین چند تا ی دیگه اومده و هنوزم تمومی نداره کافیه هر 1ساعت اون صفحه رو رفرش کنین تا معنی واقعی تعجب رو حس کنین

از 17زلزله ی امروز 16تاش ماله ورزقان و یکیش مال اهر بوده

سایت جالب و بروزیه

5. 6 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانوا - دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    مسی - اینیستا
    اسم واقعی شما
    علی

GermanyBarcelonaSepahan

Lionel Messi

تشکر ها
    658
    تشکر شده 1,059 در 262 پست

راستی بچه ها،کسی از جاهای دیگه دنیا هم خبر داره.یعنی توی جا های دیگه هم زلزله یا
    هر بلای طبیعی دیگه مثل طوفان،سیل و..... اومده یا فقط توی ایران این اتفاق ها می افته.
    ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی

تا
    برزیل چند نفر باقی می مانند ؟

ویرایش توسط ALIAZIMI9 : 08-16-2012 در ساعت 15:28

7. 6 کاربر از پست مفید ALIAZIMI9 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

فکر کنم خیلی بهتر باشه قانونی گذاشته بشه که هر کاربر در روز بیشتر از 2 پست در این تاپیک نتونه ارسال کنه و بقیه پستهاش حذف بشه.
    در مورد زلزله هم ملت ایران خیلی به فکر هستن / مثل مسئولین نیستن که
    خب چرا دوست داریم همیشه دعوا باشهیه بار که دیدیم کاربر اشتباه میکنه چه من چه بقیه بهش بگین تا دفعه دیگه پیش نیاد، اگه گوش نکرد کنار پست کاربرا این شکله :هست که برای اخطار دادن ازش استفاده میکنن(جهت اطلاع)

9. 8 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

خب حالا تو ببین
    من باهات شوخی ندارم که
    پستی هم که نوشتم مسخره نیست
    پس کمی جدی بودن بد نیست
    اینکار اگه بشه خیلی برا تاپیک لازمه
    همه میدونن که منظورم چیه
    آره اصلا پست ندیم خیلی بهتره،تاپیک اسپم جای دیگه هست!([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
    یادآوری
    همونطور که از اسمش پیداست اینجا همه جور بحثی میشه البته با قوانین زیر :
    1 - احترام همدیگه رو نگه دارید!
    2 - از دادن پست های اسپم مثلا : شکلک تنها ، متشکرم ، خیلی با حالی و ..... جدا خودداری کنید!
    3 - اینجا خیلی راحت نظرتون رو بی دغدغه بگین ! راجع به خودتون ، علایقتون ، درساتون ، حتی مشکلات درسیتون رو میتونید اینجا بگین تا اگه کسی در توانش بود کمکتون کنه!
    4 - به تیم های هم توهین نکنید!
    5 - اگر کسی تخلف داشت مدیر این قسمت که یکی از بچه های خودمون خواهد بود باهاش برخورد خواهد کرد!
    6 - بحث 30 یا 30 ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    7 - مورد اولی رو یادتون نره!

11. 7 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaorumchi نمایش پست ها
    سلام

خدارو شکر امروز رو زنده موندیم

ببینم اقا ابراهیم فک نمیکنی 2تا پست تو روز خیلیه؟بهتره بکنیمش 1دونه ؟ها؟یا اصلا پست ندیم؟اینطوری بهتره؟
    دو پست در روز كم نيست همين دو پست رو پر محتوا بده نه كوتاه

امروز بوشهر هم زلزله اومده 2/7 ريشتر تو فارس هم دوتا زده ولي بازم تو همون آذربايجان خيلي ميزنه تقريبا هر 2 ساعت يكي ميزنه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

اونايي كه بحث آهنگ ميكنن خواهشا وقتي اسم استاد داريوش مياد به احترامش بلند بشين

پ.ن:كسي فيلم سينمايي خوب سراغ داره بگه
    فعلا كه دارم فيلم يك اصفهاني در سرزمين هيتلر رو دان ميكنم

لعنت به باعث و بانی این بغض

13. 8 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

فکر کنم برای بعضی از دوستان سوء تفاهمی در مورد این تاپیک پیش اومده . کمپ جایی هست که توش باید بحث های off topic ـی انجام بشه ؛ یعنی باید تو این تاپیک بحثهایی رو اینجا انجام بدیم که تاپیک خاصی برای اونها وجود نداره و عمدتا بحثهای غیر فوتبالی هستند . برای مثال میتونیم اخبار روز رو اینجا بزاریم نه اینکه c & p باشه بلکه از زبون خودمون بنویسیم و راجع به اونا بحث کنیم یا علایقمون رو حالا تو هر زمینه ای که باشه اینجا مطرح کنیم یا اینکه میشه هر اتفاق جالبی که واسمون میفته اینجا بنویسیم و بشه راجع بهش صحبت کرد.

واقعا موضواعات زیادی واسه بحث وجود داره. اگه تاپیک به این حالت دربیاد یه کسی که تازه عضو شده هم میتونه خیلی راحت اینجا پست بده اما این بحثهای چت گونه دو سه نفره واسه هیچ کس به جز همون دو سه نفر جذابیتی نداره.

نه اینکه صرفا چت های دو سه نفری راه بیفته و هرکسی (منظورم شخص خاصی نیست) یک خط در جواب یک نفر دیگه بنویسه و "ارسال" رو بزنه . اینجوری تاپیک از روند خودش خارج میشه و به حالت چت در میاد که این جالب نیست ...

با توجه به شناختی که از مهدی دارم میدونم که دوست نداره پست کسی رو پاک یا ویرایش کنه پس بهتره خودمون رعایت کنیم تا احیانا دلخوری هم بوجود نیاد ...

مرسی

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

15. 9 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

آقا من فقط یک اطلاعیه بدم و برم
    مهدی پاکش نکن

عکس جدیدتونو که تابه حال کسی ندیده رو برام پ خ کنین تاهفته بعدی مسابقه چهره رو اغاز کنم

تا الان سه نفر عکس دادن
    بقیتونم همکاری کنین خواهشا
    یه روز خوب میاد ...

17. 4 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 نمایش پست ها
    من حال و حوصله کل کل ندارم ولی خدایی اونجا که می گی ترجیح می دم
    این خودخواهی نیست ؟ضمنا اون پست کجایش یک خطی بوده یک تصویر
    هم گذاشته.اصل کاری اون تصویره هستش.انتظار که نداری توی این تایپ
    هرکس هر پستی که می ده تعداد خط هاش اندازه یک Reading باشه.
    شما تازه واردی و نه به اخلاقیات من واقفی نه به طرز برخورد من با کاربرای خاطی !
    شما اسمشو بذار دیکتاتوری ! خرسندم از اینکه تا الان 6 جلد کمپ و بهارستان و حرف های خودمونی داشتیم و کسی از دستم ناراحت نبوده ! ( به جز مدیرا که همیشه تو تایپیک مورد مواخذه قرار گرفتم که چرا با بعضی ها مدارا می کنی ! ولی همیشه سعی کردم در مقابل مدیرا موضعی بگیرم که نه سیخ بسوزه نه کباب )
    اینو هم اعلام کنم من به زودی مدیریت اینجا رو میدم دست یه نفر دیگه و آرزوی موفقیت می کنم برای مدیر جدید !
    من هیچ وقت نگفتم Reading ! گفتم اسپم ندین ! چارچوب اسپم هم برای هر فروم نویسی مشخصه ! از copy و paste گرفته تا حال و احوال و شکلک خالی و فحش و ناسزا ! حالا ممکنه یک خط باشه یا به گفته خودت Reading !

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    این دوستمون که اسمش علی خب تازه اینجا پست دادنو شروع کرده بود و نباید بهش به این زودی ها گیر الکی داده میشد این کارو میشد با یه پست خصوصی حل کرد
    اما در خصوص رضا که خدایی پستای خوبی هم میزاره تنها مشکله پستاش اینه که یهو چند پست پشت سرهم میزاره که اینم وظیفه مهدی بود و تذکر داد فقط یکم قاطی تذکر داد بچه ها بشون برخورد

اهنگات خدایی به درد خودت میخوره فقط چی بودن اخه اینا
    یه چیز جدیدی یه سبکی چیزی معرفی کن برداشته اهنگ امین حبیبی اپ کرده
    - مرتضی جان ما اسم هیچ فردی رو نبردیم ! و مسئله هم قبل از حضور ایشون تو کمپ شروع شده بود !
    - رضا هم من چندین بار پستاش رو ترکیب کردم و گوشزد کردم ! ولی طبق روال سابق داره پیش میره !
    باز هم اعلام می کنم شما بیاین حرفاتونو جمع کنید و همه رو تو یه پست بگنجونید ! یا اینکه اگر پست قبلی هم مال خودتون هست ویرایش کنید و بنویسید " ویرایش " !
    - در مورد آهنگ ها هم عرض کنم خدمتتون که شما نیومدی نظرتو بگی بعد هم خودت شرکت نکردی ! من از سبک و این چیزا هم چیزی سر در نمیارم ! سلیقمون هم همینه گه دیدی ! حالا تو بذار ببینیم تو چی گوش میدی !

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaorumchi نمایش پست ها
    به نظر من هردو طرف حق دارین اولا اینکه اقا مهدی اول شدن اینجا هیچ افتخاری نداره همش خودتون بحثو داغ میکنین منم 4تا پست یک خطی دادم اما خداشاهده نه برای اول شدن من فقط دارم موضوع میگم تازه برین ساعت هر پستو ببینین یکیش بین هر پست 4ساعت اختلاف بود اما هرچقدرم که بهونه بیارم درسته نمیشه توجیه کرد من اشتباه کردم ولی شما هم یه ذره ادب و فرهنگ داشته باشین چرا اینهمه رسانه ایش میکنین؟بابا یه نفر گفت فهمیدیم دیگه ببین چند نفر هی اومدن گیر میدن از جمله رابیگو که یاد قدیماش کرده تا همین باران خانومو ... اقا علی عظیمی هم راست میگه که همیشه انسان های اسم و رسم دار اکثرا میان و بحثشون با استقبال رو به رو میشه هروقت سعی کردم جز بحث زلزله که باید هم بحث میشد بحث وسط بندازم هیچکی محل سگ هم نمیذاشت درسته ادمایی که بیشتر اینجا میان مقصرن ولی من خودم به شخصه مخلص اقا مهدی و رسول و امیر و علی و عبدالله هستم

راستی خدا به خیر کنه یه دونه 5ریشتری زد اینجا هم لرزید همه گی دعا کنید
    رابیگو ؟!!! روبرتو باجو هست !
    حق با شماست ! قدیمیا حرفشون بیشتر خریدار داره و این کاملا عادیه ولی این دلیل نمیشه که کسی هم کاری به کار بقیه نداشته باشه ! مخصوا جو این تایپیک که دوستانس و البته گاهی شیطنت هایی دیده میشه ولی در کل مشکلی بین کاربرا نیست ! اگه شما می بینی بحث زلزله خریدار نداره دلیلش این نیست که شروع کننده بحث شما بودی ! چند وقتی هست کمپ خوابیده که بیشتر به خاطر تعطیلی مسابقات فوتبال و از یه طرف المپیک و ماه رمضونه ! مطمئن باش رفته رفته دوباره کمپ هم جون میگیره !
    نقل قول نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 نمایش پست ها
    ببین اقا یک مثال ساده می زنم اصلا توی این تایپ هم نیست.وقتی و اولین دوره فوتبال فانتزی رو ساختم
    به چند نفر از اعضای دربی که خیلی پست می دادند گفتم بیاین در این مسابقات شرکت کنید.اما از ان ها
    فقط 2 نفر اومدند و من مجبور شدم چند تا از دوستان سابق خودم رو دعوت کنم.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    حالا اگه مثلا یکی از همین اعضای اسم و رسم دار فوتبال فانتزی رو درست می کرد همه می اومدند
    توی این مسابقه شرکت کنند بدون این که حتی برای یک نفر هم اون کاربر دعوت نامه بفرسته.
    شما مطمئن باش یه همچین درخواستی اگه تو کمپ داده می شد هیچوقت جنبه اسم نمی گرفت چون همه گیره و شامل همه میشه مثل همین درخواستی که عبدالله داده ! مخصوصا این که مربوط به خود انجمن هست !
    اگر هم منظورتون اینه که به درخواست شما محل داده نشده جواب پست بالایی رو بخون ! من به شخصه هیچ علاقه ای به فوتبال فانتزی ندارم و هیچوقت تو این جور چیزا شرکت نکردم ! این از من ! حالا بقیه ممکنه دلایله خودشون داشته باشند !

اگر موافق هستین بحث رو همینجا تمومش کنیم ! برای موافقت هم کسی پست نده فقط زیر پست من تشکر بزنه !

19. 9 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

واقعا اوضاع جوری شده که دیگه میترسم پست بدم میترسم که بریزین رو سرم میخواستم بگم دیگه بس کنین یه سری اختلافات بود که به لطف مدیراخرالصباح اقا مهدی حل شد حالا دیگه این 3 -چهار صفحه رو عین ادم بیاین بایه بحث تموم کنیم

راستی جک هم اسپمه ؟این جوکو داشته باشین :
    شاهکار ادبی خنگول:

شب بود و خورشید چو ماه میدرخشید خنگول در سکوت گوشخراش شب یکه و تنها به همراه خانواده اش قدم زنان ایستاده بود!!!!!!
    ویرایش توسط 레자 : 08-16-2012 در ساعت 19:19

21. 4 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

صفحه 96 از 99 نخستنخست ... 46869495969798 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع