Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 630

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك هجومي
    مربی مورد علاقه
    مورينيو
    بازیکن محبوب
    T.T.Henry +Cristiano Ronaldo+shevchenco
    اسم واقعی شما
    عليرضا @A@L@i@

PortugalRealMadridMilan

Bergkamp

تشکر ها
    2,298
    تشکر شده 3,633 در 885 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyan_wenger نمایش پست ها
    دهنمو باز کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این آخه چه کاری بود کرد؟؟؟ میگجن آخر دنیاس اینجا اون خره دجال کوچ کرد از امارات واقعا برای این بازیکن پول پرستی که زندگیش آرسنال بود متاسفم

میرفت یوونتوس باز بهتر کسی حرف نداشت.. رفته تو تیم رقیبی که کل کل هوادارانش قرن ها هست که ادامه داره

واقعا الان این شکلی هستم :|

هنوز که این خبر ون پرسی تو هیچ سایتی نزدند و قطعی نشده به نظر من ون پرسی بازیکن خیانت کاری نیست که از تیم آرسنال جدا بشه البته اگر به منچستر بره خیانت بزرگی به تیم کرده و البته به نظر من که اونجا نیمکت نشین وین رونی میشه. ولی تو سایت گل نوشته

آرسنال اما قصد فروش او را دارد و دوست ندارد بازیکنی را نگه دارد که ناراضی است و تنها یک سال از قراردادش مانده.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
    تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
    میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
    دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا

(
    شادمهر عقیلی)

2. 4 کاربر از پست مفید FC@ALI تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

من منتظر بودم از سايت رسمي باشگاه ببينم كه رابين جدي جدي داره ميره كه اين اتفاق افتاد
    چقد به ورزش3 گفتم الكي ننويسيد!

رابين 5شنبه انتقالش رو نهايي ميكنه
    هرچند الان هم نهايي شدهقبلتر هم فن خال گفته بود رابين ديگه تمديد نميكنه،تصميمش خيلي جدي بود كه رفت
    رابين اصلا نميخواست بازيكن آرسنال باشه بازي كلن خيلي بي انگيزه بود ! دلش با تيم نبود ديگه
    حالا ونگر مياد يه همچين بازيكن بي انگيزه اي رو به زور نگه داره ؟
    واقعيت رو قبول كردن !البته اگه باشگاه هم از اول محكم اجازه نميداد كسي درباره ي انتقال رابين پيشنهادهاي بيشتري بده ون پرسي هم الان اين نبود !

باشگاه از اولش گفت هر كي بيشتر پيشنهاد بده ميفروشيم كه يووه منتفي شد و سيتي هم راه رو برا منچستر يونايتد باز كرد...

هر بازيكن ديگه اي بود به خاطر پول ميخواستن بفروشنش ميرفت ديگه پشت سرش هم نگاه نميكرد
    بگم نامه ي خداحافظي اش اغتشاش بزرگي كرد و آرسنال رو مجبور كرد و فروختش

اما با همه ي اين بحثها ظاهرا انتقال رابين تموم شده اس واقعا خيلي هوادارا رو دست به سر كرد...

در نبودش جيرود جايگزينش خواهد بود كه به نظر من يه روز جايگاهش از رابين هم بالاتر خواهد رفت تازه لوكاس پودولسكي هم بازيكن كمي نيست !!
    ونگر بعد از نهايي شدن رفتن رابين اينو تاييد كرده و گفته در اصل اين بازيكنها از اول براي جايگزيني ون پرسي خريداري شده بودن
    بعدش هم گفته چاره اي نداشتيم چون رابين فقط يك سال ديگه قرارداد داشت كه حاضر نبود تمديد كنه
    رابين با 24 ميليون پوند ميره
    ونگر:"جانشینان ونپرسی اکنون در تیم هستند."

تو خط حمله بازيكن بهتر از هانري بود؟تازه هانري از رابين اسطوره تر بود اما وقتي رفت باشگاه زود خودشو جمع كرد چه برسه به الان كه چندتا بازيكن تاپ تو حمله داريم

آرسنال يه بار ديگه عوض ميشه فوروادهاي آرسنال تغيرات زيادي به تيم و نوع بازي ميدن اما هدف عوض نميشه
    تيم امسال قدرت قهرماني داره با رابين يا بدون رابين آرسنال تيمي بازي ميكنه و رفتن يه بازيكن چيزي رو تغير نميده...

در ضمن از سال 1981 آرسنال هيچ بازيكني رو به تيم رقيب نداده بود كه تكرار شد آخرش بودن !!!
    حداقل به منچستر و تيم هاي جزيره نبايد ميدادن!

بدون شرحش:

...
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط GOLL : 08-16-2012 در ساعت 14:30

4. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)