به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
تعطيلى ليگ بى موقع بود
بائو: اول ملوان را مى بريم بعد پرسپوليس را!
ميثم بائو هافبك تيم فوتبال استقلال اعتقاد دارد حساسيت دربى نبايد حواس استقلالى را از بازى حساس مقابل ملوان پرت كند.او اظهارداشت: تعطيلى ليگ بى موقع بود. استقلال داشت روند رو به رشدى را طى مى كرد و شرايط خوبى داشتيم كه ناگهان ليگ تعطيل شد و بايد دوباره فشار تمريناتمان دو برابر مى شد. اين تعطيلى آمادگى كامل استقلال را به تعويق انداخت اما حتما تا دربى به شرايط ايده آل مى رسيم و آماده مى شويم.وى درباره ديداراستقلال مقابل ملوان افزود: ملوان در حال حاضر صدرنشين ليگ است و حتما تيم خيلى خوبى بوده كه توانسته صدرنشين شود. اين تيم را دست كم نمى گيريم و با تمام قوا بازى مى كنيم تا ۳ امتياز شيرين را قبل از دربى كسب كنيم. حساسيت دربى نبايد حواس ما را از بازى حساس مقابل ملوان پرت كند.بائو ادامه داد: دربى از حالا ذهن بازيكنان را مشغول كرده اما خيلى دوست داريم اول ملوان را ببريم و بعد به سراغ پرسپوليس برويم. همه بازيكنان استقلال باتجربه هستند و مى توانند دربى را دربياورند. به نتيجه اين بازى خوش بين هستم و اگر حواسمان را جمع كنيم مى توانيم دربى را ببريم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
کاری میکنیم هواداران 10 دقیقه دربی آخر را فراموش کنند
آذریها ما را کنار خود ببینند
خبرگزاری فارس: مدافع استقلال گفت: هواداران نگران نباشند چون در بازی با پرسپولیس کاری میکنیم تا هواداران ما، 10 دقیقه پایانی دربی آخر را فراموش کنند.
![]()
حنیف عمران زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شکست 2 بر صفر استقلال در دیداری تدارکاتی مقابل نفت تهران، دربی هفته ششم و مسائل مختلف صحبت هایی انجام داد که در زیر می خوانید.
فارس: چطور شد به نفت تهران باختید؟
آنها خیلی خوب کار کردند و دوندگی زیادی داشتند. بدن بازیکنان ما هم سنگین بود چون یکی دو روز کار بدنسازی انجام داده بودیم اما مطمئن باشید برای بازی یکشنبه آینده با ملوان آماده خواهیم شد. ملوان این روزها در شرایط خوبی به سر می برد و انصافا نتایج خوبی گرفته است. این تیم امسال بازیکنان بزرگی در ترکیب خود دارد و با حل مشکلات مالی انگیزه مضاعفی پیدا کرده ولی ما در ورزشگاه آزادی فقط برای سه امتیاز بازی خواهیم کرد.
فارس: سوم شهریور دربی پایتخت را در پیش دارید...
با این انگیزه به میدان می رویم که شکست در بازی آخر برابر پرسپولیس را جبران کنیم. هواداران استقلال اصلا نگران دربی نباشند چون می خواهیم کاری کنیم تا پرسپولیسی ها 10 دقیقه پایانی دربی آخر را از یاد ببرند.
فارس: در این هفته اتفاق تلخی در آذربایجان شرقی رخ داد و خانواده های زیادی داغدار شدند. چه صحبتی با مردم آذربایجان داری؟
آنها، ما را در کنار خود ببینند و مطمئن باشند از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد. از طریق باشگاه در خصوص کمک به این عزیزان اقدامات لازم را انجام می دهیم. امیدوارم مسولان هر چه سریعتر سر پناهی برای این عزیزان در نظر بگیرند. باید قبول کنیم این مردم در آستانه روزهای سرد دچار این حادثه شده اند و حمایت از آنها باید ادامه دار باشد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
میداودی: خوشحالم رباطم آسیب ندید
در دربی برگشت جبران میکنم
خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت: از ناحیه مینیسک خارجی ضربه خوردم و خوشحالم که رباط پایم آسیب دیده نیست.
![]()
میلاد میداودی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص مصدومیت و غیبتش در بازی با پرسپولیس صحبت کرد.
فارس: چه شد که مصدوم شدی آن هم به این شکل؟
فقط باید بگویم که خدا را شکر چون خیلی شانس آوردم. در یک صحنه در میانه میدان با بازیکن حریف برخورد کردم و فکر میکنم ضربه خیلی بدی خوردم اما باز هم خدا را شکر که رباطم آسیب ندید. از ناحیه مینیسک خارجی ضربه خوردم و خوشحال هستم که این آسیبدیدگی زیاد جدی نیست. شاید باور نکنید در حال حاضر درد مچ پایم بیشتر از زانویم است و پس از آسیبدیدگی، درد زانویم به حدی بود که اصلا آسیبدیدگی مچم را حس نکردم اما یک چیز برایم در آن لحظات جالب بود.
فارس: چه چیزی؟
آنهایی که بالای سرم بودند، مدام میگفتند چیزی نشده اما هر لحظه منتظر بودم که بگویند رباطم پاره شده است.
فارس: دکتر نوروزی گفته 3 هفته از میادین دوری و بدین ترتیب دربی را از دست دادی...
خیلی ناراحت هستم که دربی را از دست دادم و دوست داشتم در این مسابقه بازی کنم چون برایم اهمیت زیادی دارد اما به مصلحت و تقدیر احترام میگذارم و انشاءالله در دربی برگشت این غیبت را جبران میکنم. حالا هم به 3 هفته استراحت احتیاج دارم و پس از مشورت با پزشکان تیم و زیر نظر آنها تمریناتم را پیگیری خواهم کرد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
اكبرپور: استقلال زيباترين فوتبال را در داربى نشان مى دهد
سياوش اكبرپور مهاجم استقلال اميدوار است تيمش فوتبال زيبايى را داربى ۷۵ به نمايش بگذارد. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• مثل اينكه از مصدوميت خطرناكى جان سالم به در بردى؟
- دقيقا همين طور است. در بازى با مس كرمان از ناحيه مچ پا آسب ديدم. در ابتدا پزشكان فكر مى كردند ممكن است رباط پايم پاره شده باشد اما خوشبختانه اينطور نبود. الان هم خيلى خوشحالم كه مصدوميتم شديد نبود و رباطم آسيب نديده است.
• پس به بازى با ملوان و داربى مى رسى؟
- بله تمرين مى كنم و شرايط خوبى هم دارم. اگر صلاح بدانند حتما براى استقلال به ميدان مى روم و بازى خوبى را به نمايش مى گذارم.
• از عملكرد استقلال در ۴ هفته اخير راضى هستى؟
- از اول هم معلوم بود كه تيم ما به زمان نياز دارد. همانطور كه ديديد هفته به هفته بهتر شديم. مقابل مس هم مى توانيستبم برنده باشيم اما واقعا بدشانس بوديم. به تدريج هماهنگ مى شويم و به تيمى كه هواداران انتظار دارند تبديل مى شويم.
• درباره بازى مقابل ملوان چه صحبتى دارى؟
- ملوان صدرنشين است و بازيكنانش روحيه بالايى دارند. مقابل اين تيم براى برد به ميدان مى رويم و قبل از اينكه پرسپوليس را شكست دهيم اين تيم را مى بريم.
• داربى هم كه نزديك است. اين بازى را چطور پيش بينى مى كنى؟
- داربى هميشه جذاب و حساس است و استقلال و پرسپوليس مى خواهند چهره متفاوتى در اين ديدار از خود به جاى بگذارند. مطمئن باشيد استقلال زيباترين فوتبال را در داربى به نمايش مى گذارد و برنده مى شود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
پورحيدرى:قلعه نويى هم از بازى استقلال راضى نيست
منصور پورحيدرى مدير فنى استقلال همچنان معتقد است كه اين تيم براى رسيدن به شرايط ايده آل نياز به زمان دارد.او تاكيد كرد: كه اين تيم در هفته هاى آينده به همان تيمى تبديل مى شود كه هواداران استقلال انتظار دارند. با اين حال خيلى ها معتقدند اين تيم هنوز زيبا وى افزود:من هم چنين عقيده اى دارم و امير قلعه نويى هم هنوز از بازى تيمش راضى نيست البته استقلال زمان مى خواهد تا به هماهنگى برسد چون از روز اولى كه تمرين ها شروع شد همه بازيكنان حاضر نبودند و حتى جواد نكونام ۴ روز قبل از شروع بازى ها به تيم اضافه شد. مطمئن باشيد استقلال بازى به بازى بهتر مى شود، در ضمن در همين بازى آخر هم مى توانستيم نتيجه بگيريم ولى بدشانس بوديم و گلى هم كه استقلال زد درست بود.او در پاسخ به اين سوال كه فكر مى كنيد قلعه نويى امسال استقلال را قهرمان مى كند تصريح كرد:من معتقدم مظلومى سال گذشته تيم خوبى را جمع كرد و قلعه نويى هم امسال نقطه ضعف ها را برطرف كرد. استقلال امسال تيم خوبى دارد و فكر مى كنم بتواند مدعى اول باشد.قلعه نويى هم مثل پورحيدرى در دربى ها خوب نتيجه مى گيرد، از مديرفنى استقلال مى پرسيم كه نتيجه بازى با پرسپوليس در هفته ششم را چطور پيش بينى مى كنيد و او گفت:در مجموع معتقدم مربيان استقلالى در داربى خوب نتيجه مى گيرند و مى دانند دنبال چه چيزى هستند. با اين حال من معتقدم شرايط دربى با ديگر بازى ها فرق دارد و اينطور نيست كه بتوانيم نتيجه را به خاطر شرايط دو تيم پيش بينى كنيم.مصدوميت مجتبى جبارى هم در اين چند روز سوژه رسانه ها شده است.پورحيدرى در اين خصوص تصريح كرد: جبارى يك بازيكن استثنايى است كه نمى توان به سادگى از كنار او گذشت. مجتبى وقتى كارش را شروع كرد شرايط خوبى داشت ولى به يكباره مشكل پيدا كرد. او حالا بايد جراحى كند ولى تا يك ماه و نيم ديگر برمى گردد. جبارى اين ارزش را دارد كه پايش بايستيم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
بائو:
ملوان درحالحاضر صدرنشين ليگ است و فقط با تفاضل گل پايينتر از سپاهان است، به هر حال حتما تيم خيلي خوبي بوده که توانسته صدرنشين شود .
ميثم بائو، هافبک استقلال در آستانه بازي با ملوان اعتقاد دارد که حساسيت دربي نبايد تمرکز استقلاليها را براي بازي با ملوانبه هم بريزد.
به گزارش گل ،بائو در ابتداي حرفهايشدر مورد تعطيلي ليگ ميگويد: «اين تعطيلي بيموقع بود. استقلال داشت روندرو به رشدي را طي ميکرد و شرايط خوبي داشتيم که ناگهان ليگ تعطيل شدو بايد دوباره فشار تمريناتمان دو برابر ميشد. اين تعطيلي آمادگي کامل استقلال را به تعويق انداخت اما حتما تا دربي به شرايط ايدهآل ميرسيم و آماده ميشويم.»
او درباره ديدار روز يکشنبه استقلال مقابل ملوان ادامه ميدهد: «ملوان درحالحاضر صدرنشين ليگ است و فقط با تفاضل گلپايينتر از سپاهان است، به هر حال حتما تيم خيلي خوبي بوده که توانسته صدرنشين شود. اين تيم را دست کم نميگيريم و با تمام قوا بازي ميکنيم تا 3 امتياز شيرين را قبل از دربي کسب کنيم. حساسيت دربي نبايد حواس ما را از بازي حساس مقابل ملوان پرت کند.»
بائو تاکيد ميکند: «دربي از حالا ذهن بازيکنان را مشغول کرده اما خيلي دوست داريم اول ملوان را ببريم و بعد به سراغ پرسپوليس برويم. همه بازيکنان استقلال باتجربه هستند و ميتوانند دربي را با برد پشت سر بگذارند. من به نتيجه اين بازي خوشبين هستم و اگر حواسمان را جمع کنيم ميتوانيم دربي را ببريم.»
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
حسيني:
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: اول بايدبه فکر 3 امتياز بازي با ملوان باشيم نهپيروزي در دربي.
ميثم حسيني در گفتوگو با خبرنگار فارس، در خصوص شکست استقلال مقابل نفت تهران در ديداري دوستانه اظهار داشت:بايد اعتراف کنيم در روزي که ما خيلي بد بازي کرديم، بازيکنان نفت عالي ظاهر شدند و نتيجه عملکرد خود را ديدند.
وي افزود: به خاطر تعطيلات ليگ و تمريناتي که در 2 نوبت صبح و عصر انجام ميدهيم، بدنمان عقبتر بود ولي در آستانه بازي با ملوان به شرايط ايدهآل ميرسيم.
مدافع تيم استقلال در خصوص بازي هفته آينده تيمش مقابل ملوان، گفت: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد و بازي با ملوان براي ما در اولويت است و اول بايد به فکر 3 امتياز اين بازي باشيم و سپسبه دربي فکر کنيم.
حسيني در خصوص اتفاق ناخوشايندي که در آذربايجان شرقي رخ داده است، گفت: اين حادثه خيلي ناراحتکننده بود و من ميدانم که مردم در آن چه شرايطي دارند. من 2 سال در تبريز زندگي کردم و با روحيات آنها کاملا اشنا هستم. مطمئن باشيد، جامعه ورزش بخصوص باشگاه استقلال در اين راستا از هيچ کمکي دريغ نخواهد کرد.
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
امیر قلعه نویی در نشست خبری پیش از بازی با ملوان درخصوص شرایط استقلال با وجود مصدومیت جباری و میداودی اظهار داشت: در ابتدای صحبتها باز هم به مردم آذربایجان تسلیت میگویم و بابت عید فطر هم پیشاپیش تبریک میگویم. ما شرایط استقلال را ایدهآل نمیدانیم اما شرایط بد هم نیست. در بازی دوستانه به دنبال نتیجه نبودیم و میخواستیم به جوانها فرصت بدهیم. شما دیدید که نفت تهران بازی خوبی انجام داد اما به پیکان باخت.وی افزود: مشکل ما این است تا میآییم شکل بگیریم به تعطیلات میخوریم. وقتی فیلم بازی با مس را بررسی کردیم دیدیم موقعیتهای خوبی داشتیم و اعتقاد دارم شرایطمان بازی به بازی بهتر میشود و هیچ نگرانی ندارم اما با استقلالی که مردم از ما انتظار دارند و قلعه نویی میخواهد فاصله داریم ما باید نقاط ضعفمان را برطرف کنیم اما بهتر میشویم.
قلعهنویی در خصوص اینکه ممکن است بازیکنان استقلال بازی با ملوان را جدی نگیرند تا برای دربی مصدوم و محروم نشوند، گفت: ملوان تیم بسیار خوبی است که مربی خوبی هم دارد و بازیکنان جدیدی به این تیم اضافه شدهاند. بی دلیل در بالای جدول نیستند اما همان قدر که بازی پرسپولیس مهم است ملوان هم این شرایط را دارد. هر دو بازی ۳ امتیاز دارد اما اگر این شرایط نبود باز با تمام قوا بازی می کردیم.
وی در خصوص مصدومان تیم افزود: جباری و میداودی در اختیارمان نیستند اما بازیکن محروم نداریم و یکسری از بازیکنان هم خسته هستند.
سرمربی استقلال در خصوص آخرین وضعیت آمادگی جانواریو گفت: جانواریو آن بازیکنی که مثل سالهای گذشته میدرخشید برای ما نیست اما هنوز هم یکی از بهترین بازیکنانمان در این فصل بوده است.
خبرنگاری پرسید ظاهرا در جلسه با فتح الله زاده اعلام کردهاید که نیاز به مهاجم دارید که قلعه نویی گفت: چنین مسئله ای نیست و ما جلسه با فتح الله زاده زیاد برگزار میکنیم. اما این جلسه مورد نظر در خصوص مسائل مالی و دیگر مسائل بوده است. ما تا نیم فصل با همین بازیکنان ادامه میدهیم.
یکی دیگر از خبرنگاران در این باره گفت که سایت باشگاه استقلال چنین مطلبی را منتشر کرده بود که سرمربی آبی پوشان تصریح کرد: فتح الله زاده مدیر فنی است و آینده نگری میکند. حتما او نقاط ضعف تیم را دیده و به این نتیجه رسیده که باید در نیم فصل یک مهاجم بگیریم البته صحبتهایی شده است ولی تمرکز ما روی همین سه مهاجم است چون میداودی به شرایط آرمانی رسیده بود اما متاسفانه مصدوم شد.
سرمربی استقلال در خصوص اینکه ظاهرا قرار بود بازیکنان روز گذشته از باشگاه پول دریافت کنند، گفت: آنها به باشگاه رفتند تا چکهای خود را دریافت کنند. فتح الله زاده واقعا تلاش میکند اما نمیدانم چرا شانس من این گونه است به هر جا میرویم به مشکل میخوریم. در تیم ملی هم همین طور بود و در تراکتورسازی هم در عرض ۵ ماه یک ریال هم پول نیامد. امیدوارم مشکلات حل شود و دوستان هم در تلاشاند.
قلعه نویی اختلاف بین خود و فتح الله زاده را در خصوص فروش جواد نکونام تکذیب کرد و گفت: آنهایی که من را میشناسند میدانند که من چه در گرفتن بازیکن و چه در انتقال آن مشورت میکنم. وقتی در مورد نکونام به من پیشنهاد شد جلسه درون تیمی گذاشتیم و نظراتمان را منتقل کردیم و به این نتیجه رسیدیم تا نیم فصل هیچ بازیکنی از جمع ما جدا نشود.
سرمربی استقلال با اشاره به اتفاقاتی که در آذربایجان رخ داده تصریح کرد: متاسفانه این حادثه بسیار دردناک بود ولی در این چند روزه ثابت شد معرفت ایرانی هنوز زنده است و امیدوارم این شرایط ادامه داشته باشد. درست است که کمکها ارسال شده اما سامان دهی آنها مهمتر است. متاسفانه در حادثههای قبل ساماندهی خوبی نبود. یک سال در تبریز بودم و میدانم از یکماه دیگر شرایط آب و هوایی در آنجا متغیر میشود.
وی افزود: صبح امروز اخبار زیر نویس شبکه خبر را دنبال میکردم که دیدم نوشته است از امروز کلنگ خانهها زده شده است. امیدوارم این اتفاق فقط زیرنویس نباشد و واقعا کلنگ ها زده شده باشد اما خبری شنیدهام که امیدوارم دروغ باشد. شنیده ام بیمارستانی که تازه تاسیس کرده بودند با زلزلهای که آمده تخریب شده است. مشکلات آنها با دادن چادر حل نمیشود و باید برای اسکان آنها کانکسهایی که به شکل سوئیت است در نظر گرفته شود. در پایان امیدوارم در هیچ جای ایران شاهد چنین حادثه ای نباشیم.
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: ۳ امتیاز دیدار با ملوان را فدای دربی نمی کنیم و می خواهیم با برد به مصاف پرسپولیس برویم.
هاشم بیک زاده اظهارداشت: با اضافه شدن ملی پوشان به تمرینات شرایط خوبی داریم و آماده دیدار با ملوان هستیم. می خواهیم در این دیدار خانگی با حمایت تماشاگران پیروز شویم و با روحیه ای بالا آماده دربی شویم.
وی ادامه داد: دیدار استقلال و پرسپولیس همیشه بازی حساسی بوده و نمی توان منکر اهمیت آن برای بازیکنان و هواداران شد. بازیکنان استقلال هم با تجربه هستند و از اهمیت این دیدار اطلاع دارند. البته هنوز برای حرف زدن درباره دربی زود است چرا که ما بازی حساس با تیم صدرنشین جدول را در پیش داریم اما باید بگویم که من به برد مقابل پرسپولیس اطمینان دارم.
بیک زاده با اشاره به شکست استقلال در دیدار دوستانه مقابل نفت تهران گفت: نتیجه این دیدار برای ما هیچ اهمیتی نداشت و هدف از برگزاری این بازی این بود که بازیکنان از شرایط بازی دور نمانند و هماهنگی بین بازیکنان هم بیشتر شود.
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره کمک های مردمی برای زلزله زدگان آذربایجان شرقی اظهار داشت: روز گذشته ۱۵ کامیون کمک غیر نقدی از سوی باشگاه استقلال و با مشارکت مردم راهی خطه زلزله زده شد. تا ۱۰ روز آینده هم بنده کمکهای نقدی بازیکنان تیم را به یکی از روستاهای زلزله زده خواهم برد تا در ساخت و ساز روستای آسیب دیده نقش داشته باشیم.
وی در مورد چکی که دست بازیکنان استقلال داده عنوان کرد: تاریخ پاس شدن این چک ها برای ۱۰ روز آینده است و تا آن روز بازیکنان میتوانند با خیال راحت به فوتبال فکر کنند. ضمن اینکه با اسپانسر مورد نظرمان هم به نتیجه رسیدیم و امروز یا فردا قرارداد امضا میشود.
مدیرعامل آبیها در مورد وضعیت این تیم گفت: به دلیل اینکه در ماه رمضان شبها بازی میکردیم و ما مجبور بودیم در روشنایی تمرین کنیم هماهنگی بین بازیکنان کمتر بود اما شرایطمان خوب است. مجتبی جباری هم به تازگی عمل کرده و به زودی خوب میشود و به جمع تیم باز میگردد.
فتح الله زاده در پاسخ به این سؤال که آیا پیشنهاد قطری نکونام را رسما رد کرده اند یا خیر گفت: من این موضوع را در اختیار خود نکونام گذاشتم و بعید هم میدانم که او بخواهد از استقلال جدا شود. وقتی این پیشنهاد رسید و آن را مطرح کردم بعضی فکر کردند که من موافق این انتقال هستم و قلعه نویی مخالف در صورتی که من هم مخالف بودم اما باید نکونام را در جریان این پیشنهاد قرار میدادم تا فردا روزی نگوید اگر این پیشنهاد را میدانست قبول میکرد. این حق او است که بداند پیشنهاد ۱۵ میلیاردی دارد.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد اینکه آیا هتل برای بازی با پرسپولیس رزرو کردهاند یا خیر گفت: ما با یکی از هتلهای خوب تهران به توافق رسیدیم. البته به دلیل شرایطی که پیش آمده و برگزاری اجلاس سران کشورهای غیر متعهد در تهران برای هتلی که توافق کردیم دوبرابر مبلغ هزینه کردیم. البته ما بعدا از آقای سعیدلو مابهالتفاوت این پرداخت را میگیریم. چون خود ایشان گفته پرداخت میکند.(با خنده)
وی در مورد اینکه سعیدلو در مصاحبهای عنوان کرده دربی آخر را توانستهاند ۱۰ نفره ببرند، گفت: (باخنده) اشکالی ندارد. چون چهار دربی قبل تر را باختهاند، عذاب کشیدند و در سختی قرار گرفتند.
فتح الله زاده در خصوص اینکه برای بازی با پرسپولیس کری نمیخواند، گفت: کری نمیخوانم. ما با پرسپولیس دو بال برجسته فوتبال هستیم و هر دو تیمهای بزرگی هستیم و هر تیمی بهتر بازی کند برنده میشود.
مدیرعامل استقلال در این رابطه که همیشه در آستانه دربی کری میخواند، تصریح کرد: اکنون میبینم که از دو تیم استقلال و پرسپولیس مظلوم تر وجود ندارد و به همین دلیل کری نمیخوانم. ضمن اینکه برای ما فعلا بازی حساس ملوان اهمیت دارد و ۳ امتیاز این مسابقه را میخواهیم. من هم از بازیکنان میخواهم ۳ امتیاز سخت این بازی را بگیرند. چون روی ۳ امتیاز این بازی حساب کردهام.
فتح الله زاده در ارتباط با جلسه هیئت مدیره استقلال و اینکه محور جلسه بعدی چه خواهد بود، گفت: شاید هفته دیگر جلسهای داشته باشیم. محور جلسه هم در مورد بی پولی است. من به تنهایی نمیتوانم بار مشکلات مالی را به دوش بکشم و باید در این باره به راهکاری برسیم.
وی در پایان در خصوص برگزاری بازی داماش و پرسپولیس گفت: اگر فدراسیون با برگزاری بازی پرسپولیس و داماش در ورزشگاه سردار جنگل موافقت کند باید بازی استقلال و داماش هم در این ورزشگاه باشد تا ما هم در چمن طبیعی با این تیم بازی کنیم. نه اینکه وقتی به استقلال رسیدند بگویند بازی ما در عضدی رشت باید باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)