سسک فابرگاس بارسا را ترک نمیکند
در بازار داغ نقل و انتقالات شایعاتی زیادی مبنی بر ترنسفر کردنه فابرگاس به لیگ جزیره و به یکی از تیم های منچستر یا ارسنال به گوش میخورداما فابرگاس قاطعانه اعلام کرده که قصد ترک بارسلونا را ندارد او گفتچیزی که من واقعا میخواهم ماندن در بارسا و کسب موفقیت با این تیم است این رویای من از کودکیست
مورینیو اعلام کرد قطعا هیچ شانسی برای اوردن رونی به چلسی در این تابستان وجود نداردرونی مهاجم تیم منچستر شایعاتی زیادی مبنی بر ترک این باشگاه و پیوستن او به چلسی، ارسنال و پاریس به گوش میرسد و هنوز قرار دادش را تمدید نکردهو بیش از پیش به شایعات مبنی بر ترک باشگاه خود دامن زدهاز همین رو مورینو اعلام کرده امید وارم رونی هر تصمیمی که در این فصل میگیرد خوشحال باشدمن فکر میکنم او در یک سن عالی به یک بلوغ و پختی و درک درست از فوتبال شده است من او را دوست دارم و برایش ارزوی بهترین ها را میکنماو اندکی شبیه من است مثلا او یک پوند بیشتر هم نمیخواهد و یک جام بیشتر فرقی به حالش نمیکند
رئیس باشگاه اورتون بسیار خونسرد در مورد اینده ی فلاینیاو گفت من در مورد فلاینی با باشگاه ی اروپایی دیگری صحبت نخواهم کردچیزی که من اکنون میخواهم اماده ساختن این هافبک برای فصل بعد با پیراهن اورتون استاین فصل،فصل بزرگی برای فلاینی است و اماده است نقش مهم تری در باشگاه ایفا کند
هافبک دفاعی 20 ساله ی تیم موناکو(مندی) اماده است که باشگاه خود را ترک کنداز همین رو سران باشگاه یونایتد به سرعت در تلاش برای جذب این بازیکن با اسعتداد هستند پیش بینیمیشود در همین روز های اخری اولین سری مذاکرات برای انتقال این بازیکن در تابستان به یونایتد انجام خواهد شد
احتمال پیوستن کلودیو مارکیسیو با یونایتد افزایش یافتگزارشات حاکی از ان است که سران باشگاه موناکو اماده ی ارائه ی پیشنهاد 30 میلیون یوریی به این بازیکن هستنداما سران یوونتوس علاقه دارند این بازیکن را که یونایتد نیز به دنبال اوست به این تیم انگلیسی واگذار کننددر پایان فصل امسال نیز تماس های رسمی بین نمایندگان منچستر با یونتوس بر سر انتقال این بازیکن به منچستر صورت گرفته
رونی و عمل دوباره ی کاشت مو دیلی میل گزارش میدهد:وین رونی مهاجم تیم منچستر که در این فصل شایعات گسترده ای مبنی بر انتقال اوبه ارسنال و پاریسن ژرمن وجود داردتنها بعد از دو سال عمل کاشت مو برای کاشت مرحل دوم موی خود راهی یک کلینیک در خیابان هارلی لندن شد
لوکا مودریچ اماده ی ترک رئال و بازگشت به لیگ جزیرهاو اعلام کرد که با توجه به پیشنهاداتی از لیگ و علاقه مندی چند تیم در جزیره وجود دارد ترک رئال را دور از ذهنم نمیبینمموردیچ به سان گفت:این اروزی هر بازیکنی است که با لباس تیم رئال مادرید توپ بزند و من هم چنین ارزوبی داشتموقتی مورینیو از تیم رفت من بسیار ناراحت شدم زیرا او بود که مرا به رئال اورد او یک مربی فوق العاده استو من افتخار میکنم که با او همکاری داشتم
منبع: tribalfootballمویس مربی جدید تیم منچستر یونایتد خود را برای ارائه ی پیشنهاد 15 میلیون یورویی به تیاگو و انتقال این بازیکن از بارسا به منچستر اماده میکندمویس وقتی در اورتون بود علاقه ی زیادی به جذب این بازیکن و اوردن او به اورتون داشت اما باشگاه بودجه ی کافی برای به خدمت گرفته وی را نداشتبه گزارش روز نامه ی Mirror مبلغ 15 میلیون پوند میتواند غول های کاتالان را برای فروش ستاره جوان خود به یونایتد اغوا کند
خوزه مورینیو به تحسین مویس پرداخت و اعلام کرده بهترین گزینه برای جایگزینی فرگوسن بودهمورینیو قبل از بازگشتش به چلسی شایعاتی مبنی بر حضور او در منچستر به گوش میرسید ولی او اعلام کردمویس مستحق دریافت همچین پستی در منچستر بوده او یکی از نخبگان لیگ برتر استاو گفت مدیران یوناید تصمیم درستی برای به خدمت گرفته مویس گرفته اند او در اورتون ثابت کرده که با پول کم هم میتوان یک تیم خوب و کامل ساخت
کاگاوا هافبک تیم منچستر اعلام کرده در فصل اینده تلاش بیشتری برای هماهنگ کردنه خود با رونی و ون پرسی میکند کاگاوا یک چشمه از کیفیت خود را در بازی مقابل نورنویچ سیتی نشان داد که در ان بازی هتریک کرداین هافبک در حال حاظر با درد زانوی خود دست و پنجه نرم میکند اما فصل اینده به امادگی کامل خواهد رسیداو گفت من به طوری کلی در این فصل از بازی خود راظی نبودم اما در نیم فصل دوم بازی های بهتری از خود نشان دادم و اعتماد به نفسم بیشتر و بیشتر شد
منبع:sportsmole