با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
با سلام خدمت دوستان
منم انتقال کازورلا رو به آرسنال تبریک میگم
آرشاوین هنوز در مورد آرسنال حرفی نزدهو چیزی نگفته و گفته کسی از اینده خبر نداره و همه چیز ممکنه اتفاق بیوفته
به نظرم آرشاوین و فن پرسی منتظرن ببینن که ارسنال چه بازیکن هایی رو میخره و اگه شاهین هم به ارسنال بیاد احتمال تمدید قرارداد فن پرسی و اومدن ارشاوین هم بیشتر میشه .
اگه همه این اتفاقات بیوفته این اولین فصلیه که رو نیمکت هم بازیکنان ذخیره خوبی داریم![]()
یه روز خوب میاد ...
سلام توپچی های عزیز
من که خیالم بابت آرسنال برای اولین بار راحت شد مطمئنم که امسال یا دوم میشیم یا اول کازورلا هم اومد فان پرسی هم موند پودلوسکی هم که حرف نداره حمله ما به شکلیه که میتونیم فصل آینده مسابقه من سیتی رو جبران کنیم و ...فکر کنم 4 تا گل کافی باشه بهشون بزنیم چون این بار واقعا خط حمله ما قوی هستش امیددارم از این بهتر هم بشیم و میشیم اگه بتونیم بیشتر خط حمامون رو تقویت کنیم خیلی خوب میشهحمله الان حرف نداره
هافبک ها هم بدک نیستن
خط دفاع باید بیشتر تقویت بشیم دروازبانمون هم جوونه
وضع تیم خوبه بهتر ازین هم میشه ولی امیدوارم بازیکنای جوونی مثل والکات از فصل آینده که به نظر فصل خیلی خوبی میاد تجربه بیشتری کسب کنن و در وقتی که امثال فن پرسی و غیره بخوان برن بتونه جاشونو بگیره
امیدوارم جزیره رو به توپ ببندیم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
ویرایش توسط Alex Dlpiero_10 : 08-07-2012 در ساعت 19:48
منم انتقال کازرولا رو تبریک می گم خداییش بازیکن خیلی خوبیه خوراک کار آرسناله
حرف از خرید دو بازیکن دیگه هم هست که یحتمل یکیش شاهین باشه
بازم داستان خرید بارسا از آرسنال: لارسای کثیف این دفعه زوم کرده رو سانگی که امسال عالی کار کرد و یکی از ارکان اصلیه تیم بود، به نظر من سانگ تعصبش بیشتر از ایناس.
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وای وقتی بارسلونا یک بازیکن ما رو نشونه میگیره راضی ام برم ورزشگاه نیوکمپ رو رو سرشون خراب کنم
مسخره بازی در اوردن دیگه
بازم این بارسای کثیف
آخه چقد میخوان از ما بازیکن بخرن و جالبه از ما بازیکن میگیرن و اخرشم میگن این کاتالونیاییه و متعصبه و هزاران شر و ور دیگه ...
چقد باید دسترنجمونو این بارسایی ها از مابگیرن
حالم از تیمشون بهم میخوره
البته منم معتقدم سانگ از آرسنال نمیره چون دلیلی برای جدایی نداره
سانگ اگه بره بارسلونا با وچود فابرگاس و ژاوی و اینیستا و ... اصلا براش هیچ جایی واسه بازی وجود نداره![]()
یه روز خوب میاد ...
سانگ !
نميره....
بعضي جاها گفته شده كه به توافقات اوليه هم رسيدن !
من كه باور نميكنم اين بره ....
اعصابه مباركم هم خورد نميكنم
راستي اومدن كازورلا رو تبريك ميگم
كازورلا بعد ار اينكه به آرسنال پيوست گفته فابرگاس و پيرس از عاملهاي اين انتقال بودن
بازم به سسك كه هنوز هم هواي آرسنال رو داره:
از زبان كازورلا:
"او به من گفت آرسنال باشگاه خیلی خوبی است و من از شهر لندن و این انتقال لذت خواهم برد.
همین مسئله با سسک فابرگاس هم اتفاق افتاد. او گفت آرسنال باشگاه بزرگی است و من در اینجا خوشحال خواهد بود. او به من میگفت می توانم خیلی راحت هماهنگ شوم و من این موضوع را احساس میکنم. "
اما رابين ون پرسي كه با تيم رفته آلمان براي بازي كلن آماده ميشه و پيش فصل براي او هم شروع شد!
گرچه هنوز بحثهايي وجود داره و منچسترها هم دنبالش هستن اما ظاهر نشون ميده مونده
راستي اخبار نقل و انتقالات تايپيكش معلومه چرا خبرهاش رو ميزنيد تو تاپيك اخباره مهم!اونا رو پاكشون كردم هر چيزي تاپيكش مشخص شده...
الان نقل و انتقالات رو خودم ترجمه ميكنم و اختصاصيه ،شما هم ترجمه اخبار رو بزنيد ،حتي اخبار مهم هم بعد از شروع ليگ اختصاصي ميشه
اگر كسي مايله ترجمه كنهبهم بگه يا اينكه خودتون ترجمه شده بزنيد ،از سايت رسمي آرسنال يا اسكاي اسپورت يا هر خبر گزاري كه خودتون ميريد .
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
گفتند در لندن پوششی بود با نام توپ خانه که چند مرد نگه داره جزیره بودند که آن مردان از سلاح زیر برای دفاع از جزیره استفاده میکردند
(مراسم اختتامیه المپیک لندن و توپ توپخانه)
ویرایش توسط pooyan_wenger : 08-13-2012 در ساعت 16:58
دوستان ظاهرا سانگ هم موندنی شده و گفته در ارسنال خوشحالم
اما رابین
من میتونم با اطمینان بگم رابین تو ارسنال میمونه چون اگه میخواست بره تا الان باید میرفت . لیگ جزیره داره شروع میشه و هر روز یه خبر از ارسنال و رابین میشنویم و ... که نباید هیچ کدومشونو باور کنیم
رابین نمیره و سانگ هم نمیره
بنتنر هم گفته از ارسنال میرم ( چه بهتر)
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 08-14-2012 در ساعت 16:47
ویرایش توسط mortezarm : 08-15-2012 در ساعت 00:05
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)