Design & Developed BY Patira

صفحه 23 از 56 نخستنخست ... 13212223242533 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 551
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real ♥♥آنالیز و گفتگوی حرفه ای کهکشانی قوهای سپید مادرید♥♥

به نام خداوند بخشنده و مهربان

تاپیک جدید تبادل و نظر رئال مادرید با کمی تغییرات نسبت به فصل قبل با کمک دوستان رئالی زده شد ممنون از همگی

توجه داشته باشید که این تاپیک شامل: 1-اخبار مهم 2-آنالیز بازی ها و بازیکنان صورت می گیرد (تبادل و نظر) 3-نمره دهی 4- نظرسنجی خواهد بود

نکته: توجه داشته باشید در این تاپیک ارسال پست های نیم خطی و 1 خطی ممنوعه

ممنون از دوستانی که در تاپیک قبلی با ما همراه بودند و نظرات خوبی رو ارائه دادند

امیدواریم که مارو مثل تاپیک قبل یاری کنند

به امید درخشش مادرید در کهکشان در فصل 2012-2013

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 02-02-2013 در ساعت 06:12

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

خب دیگه دوستان مادریدی شمارش معکوس برای فصل رویایمون شروع شده
    از همین جا تا اخر فصل با موفقیت و امید کسب دهمین جام باشگاهامون باید شروع به لحظه شماری کنیم و منتظر باشیم بعد 12 سال این بار ایکر مقدس رئال بازم جاودانه تر کنه
    از اون جایی که فصل داره شروع میشه و سوپر کاپ و لیگو پیش رو داریم بحثامونو بیشتر میکنیم امیدوارم همراهی کنید بازم رئالی ها باید نشون بدن تو همه چی یه سروگردن بالاترن
    خب والنسیایی که خیلی خوب میبریمش اما چون اولین بازیه حساسیتی چند برابر داره
    محکم بودن گام اول خیلی خیلی مهمه
    من اعتقاد دارم باید تو ترکیبمون با یه مهاجم مثه کریم و حضور اوزیل دیماریا کریس و دو هافبک دفاعی مثه ژابی و سامی بازی رو شروع کنیم تا تیم غافل گیر نشه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 6 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    Moriniho
    بازیکن محبوب
    Zidan
    اسم واقعی شما
    جواد

BrazilRealMadridPersepolis

تشکر ها
    156
    تشکر شده 141 در 36 پست

بچه ها یه سوال...
    پس دیگه کاکا موندنی شده دیگه به امید خدا؟؟؟
    ویرایش توسط AL1reZA : 08-13-2012 در ساعت 01:03

5. 5 کاربر از پست مفید zidan-ronaldo تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع چپ
    مربی مورد علاقه
    فرگوستن.یواخیم لو
    بازیکن محبوب
    ون درسار.فیلیپ لام.اوزیل
    اسم واقعی شما
    نیلوفر

GermanyRealMadridBayern

Ali Karimi

تشکر ها
    341
    تشکر شده 1,594 در 391 پست

آره دیگه موندنی شد خداروشکر
    اولین بازیمون رو امیدوارم ببریم خدا کنه مثله پارسال نشه اما دیگه خداروشکر فرقمون با پارسال اینکه هم راهه بردن بارسا رو پیدا کردیم و هم بارسا اون بارسا پارسال نیست
    و اما بازی با والنسیا باید بگم حتما بازی رو می بریم البته ای ن احتمال هم هست شاید چون بازی اول باشه و استرس زیاد باشه ممکنه مساوی بگیریم
    عاشق تیم قرن,رئال مادرید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

7. 6 کاربر از پست مفید edin تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208

نقل قول نوشته اصلی توسط zidan-ronaldo نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال...
    پس دیگه کاکا موندنی شده دیگه به امید خدا؟؟؟
    الان احتمال موندنش خیلی زیادتر شده اما قطعی نیس و هنوز اومدن مودریچ هم رو هواس اما احتمالا نه مودریچ میاد و نه کاکا میره که اینم اتفاق خوبیه فقط امیدوارم بتونیم حداقل یه مدافع مرکزی نسبتا خوب به تیم اضافه کنیم تو این روزای اخر بازار نقل و انتقالات

9. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

همونجور که مرتضی هم گفت باید یه مدافع مرکزی خوب بگیریم
    یا اگه نشد یه دفاع راست خوب بگیریم

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

11. کاربر روبرو از پست مفید amir-97 تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط edin نمایش پست ها
    آره دیگه موندنی شد خداروشکر
    اولین بازیمون رو امیدوارم ببریم خدا کنه مثله پارسال نشه اما دیگه خداروشکر فرقمون با پارسال اینکه هم راهه بردن بارسا رو پیدا کردیم و هم بارسا اون بارسا پارسال نیست
    و اما بازی با والنسیا باید بگم حتما بازی رو می بریم البته ای ن احتمال هم هست شاید چون بازی اول باشه و استرس زیاد باشه ممکنه مساوی بگیریم
    چه بازی اولمون باشه چه آخر ما پیروز میدانیم. بازی تو برنابئو هستا و تیم مقابل والنسیا هم رئال مادریده. بابا کمتر 3تا نمی خوره

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    الان احتمال موندنش خیلی زیادتر شده اما قطعی نیس و هنوز اومدن مودریچ هم رو هواس اما احتمالا نه مودریچ میاد و نه کاکا میره که اینم اتفاق خوبیه فقط امیدوارم بتونیم حداقل یه مدافع مرکزی نسبتا خوب به تیم اضافه کنیم تو این روزای اخر بازار نقل و انتقالات
    داداش تو این اخبار هارو از کجا می خونی من نمی دونم!!!

اتفاقا تاتنهام به رئال سره قیمت برای مودریچ به توافق رسیده. و مودریچ هم به پی اس جی گفته 50 میلیون هم بدین من نمیام.من می خواهم بروم رئال مادرید.
    کاکا هم که فعلا هستش.

فقط خوندم اگه مودریچ بیاد یکی از شاهین گرانرو و دیارا باید بره که احتمالش هست نوری بره.

رئال تازه با مودریچ

مودریچ به زودی می آید . بازیکن کروات قاطعانه کارت هایش را رو کرد و تاتنهام هم دارد راضی می شود که او را به رئال مادرید بفروشد . پس از مذاکرات اخیر میان طرفین ، دیگر پول هم مسئله نیست . پی اس جی و شیخ های میلیاردرش نا امید شدند چرا که مودریچ قاطعانه به آنها گفت :" یک کلام ، با 50 میلیون یورو هم به پاریس نمی روم . فقط رئال را می خواهم "
    دانیل لوی ، مدیر اسپورز یک سال پیش به این بازیکن قول داده بود که اگر پیشنهاد خوبی باشد ، او را راهی می کند . حالا در بازار امروز ، با پا پیش گذاشتن رئال مورینوی به نظر می رسد که رویایش محقق شده باشد . او حاضر شد که کلا قید تیمش را بزند و تنها در لندن تمرین کند تا بتواند ستاره ای در رئال مادرید باشد .
    حضور مودریچ در برنابئو و بازی کردنش در کنار ژابی ، خدیرا ، اوزیل ، کریستیانو ، هیگوائین و بنزما با پیراهن فوتبال باعث می شود که ستارگان فوتبال جهان یک جا گرد هم بیایند . طبیعی است که داور شوکر ، این گونه به مودریچ اصرار کند که راهی رئال شود چرا که کجا بهتر از رئال .
    او همان بازیکنی است که در یورو یک پاس فوق العاده برای راکیتیچ فرستاد که اگر هر دروازه بانی به جز کاسیاس بود ، آن توپ وارد دروازه اش می شد .
    طبیعی است که مودریچ قرار نیست برای توپ طلا بجنگد اما یک نیروی ویژه را به تیمی اضافه می کند که بهترین لالیگای تاریخ را برده است .

HALA MADRID

13. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

من نمیدونم چرا با وجود حضور تیم های بزرگی چون رئال و بارسلونا لیگ اسپانیا بعد از برزیل و ارژانتین سوم هست ولی این خیلی جالبه که هیچ تیمی در لالیگا هیچ وقت انتظار قهرمانی و دومی رو نداره چرا که قهرمانی و نایب قهرمانی هی بین رئال و بارسا در چرخشه امیدواریم امسال مورینیو با خرید های هوشمندانه اش بازهم یک قهرمانی در لالیگا و یک قهرمانی در حذفی و همچنین سوپرکاپ و یوفا چمپیونز رو برای هواداراش به ارمغان بیاره

15. 3 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208

نقل قول نوشته اصلی توسط crisronaldo79 نمایش پست ها
    چه بازی اولمون باشه چه آخر ما پیروز میدانیم. بازی تو برنابئو هستا و تیم مقابل والنسیا هم رئال مادریده. بابا کمتر 3تا نمی خوره

داداش تو این اخبار هارو از کجا می خونی من نمی دونم!!!

اتفاقا تاتنهام به رئال سره قیمت برای مودریچ به توافق رسیده. و مودریچ هم به پی اس جی گفته 50 میلیون هم بدین من نمیام.من می خواهم بروم رئال مادرید.
    کاکا هم که فعلا هستش.

فقط خوندم اگه مودریچ بیاد یکی از شاهین گرانرو و دیارا باید بره که احتمالش هست نوری بره.

رئال تازه با مودریچ

مودریچ به زودی می آید . بازیکن کروات قاطعانه کارت هایش را رو کرد و تاتنهام هم دارد راضی می شود که او را به رئال مادرید بفروشد . پس از مذاکرات اخیر میان طرفین ، دیگر پول هم مسئله نیست . پی اس جی و شیخ های میلیاردرش نا امید شدند چرا که مودریچ قاطعانه به آنها گفت :" یک کلام ، با 50 میلیون یورو هم به پاریس نمی روم . فقط رئال را می خواهم "
    دانیل لوی ، مدیر اسپورز یک سال پیش به این بازیکن قول داده بود که اگر پیشنهاد خوبی باشد ، او را راهی می کند . حالا در بازار امروز ، با پا پیش گذاشتن رئال مورینوی به نظر می رسد که رویایش محقق شده باشد . او حاضر شد که کلا قید تیمش را بزند و تنها در لندن تمرین کند تا بتواند ستاره ای در رئال مادرید باشد .
    حضور مودریچ در برنابئو و بازی کردنش در کنار ژابی ، خدیرا ، اوزیل ، کریستیانو ، هیگوائین و بنزما با پیراهن فوتبال باعث می شود که ستارگان فوتبال جهان یک جا گرد هم بیایند . طبیعی است که داور شوکر ، این گونه به مودریچ اصرار کند که راهی رئال شود چرا که کجا بهتر از رئال .
    او همان بازیکنی است که در یورو یک پاس فوق العاده برای راکیتیچ فرستاد که اگر هر دروازه بانی به جز کاسیاس بود ، آن توپ وارد دروازه اش می شد .
    طبیعی است که مودریچ قرار نیست برای توپ طلا بجنگد اما یک نیروی ویژه را به تیمی اضافه می کند که بهترین لالیگای تاریخ را برده است .
    اگه قرار به اینجور خبرا باشه که مورا اعلام شد اول با رئال بسته بعد گفتن نه نشد با من یونایتد بسته بعد گفتن نه اونم نشد با پاری سن ژرمن بسته
    من تا خبری تو سایت اصلی خود رئال یا مرجع هایی مثه اسکای تائید نشه باورش نمیکنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezaorumchi نمایش پست ها
    من نمیدونم چرا با وجود حضور تیم های بزرگی چون رئال و بارسلونا لیگ اسپانیا بعد از برزیل و ارژانتین سوم هست ولی این خیلی جالبه که هیچ تیمی در لالیگا هیچ وقت انتظار قهرمانی و دومی رو نداره چرا که قهرمانی و نایب قهرمانی هی بین رئال و بارسا در چرخشه امیدواریم امسال مورینیو با خرید های هوشمندانه اش بازهم یک قهرمانی در لالیگا و یک قهرمانی در حذفی و همچنین سوپرکاپ و یوفا چمپیونز رو برای هواداراش به ارمغان بیاره
    اینم از همون رنکینگ بندی مسخره نشات میگیره
    وقتی استقلال تو رنکینک باشگاهای جهان از اوساسونا .ختافه رسینگ و...........بالاتره خودت تا تهش بخون دیگه

17. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع چپ
    مربی مورد علاقه
    فرگوستن.یواخیم لو
    بازیکن محبوب
    ون درسار.فیلیپ لام.اوزیل
    اسم واقعی شما
    نیلوفر

GermanyRealMadridBayern

Ali Karimi

تشکر ها
    341
    تشکر شده 1,594 در 391 پست

عجب تیکه ای پروندی آقا مرتضی واقعا این رنکینگ ها مزخرفه
    بچه ها به نظر من رءال با همون ترکیب پارسالش عالی واقعا بازی های آخر فصل پیش رءال غیر قابل شکست بود خوب کرد که نه بازیکنی فروخت و نه بازیکنی زیادی خرید من مطمءنم فصلی رویایی رو در پیش خواهیم داشت
    عاشق تیم قرن,رئال مادرید

19. 4 کاربر از پست مفید edin تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

استقبال گرم رونالدو و کاکا از کودکان سرطانی

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید همیشه سعی کرده که در خدمت جامعه باشد . بازینان رئال مادرید برای هر لحظه خدمت به مردم آماده اند . حالا نوبت کوری مک گورگون ، کودک بیمار ایرلندی بود که برای دیدن رئالی ها به فیلادلفیا آمده بود و با استقبال گرمی مواجه شد .
    در زمان بازی رئال و سلتیک ، این کودک که مبتلا به سرطان بود موفق شد که با برخورد گرم از سوی کریستیانو و کاکا مواجه شود .

مورینیو تغییر نام داد: مرا آقای منحصر به فرد صدا بزنید
    مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید در مورد لقب " آقای خاص " که در دوران حضورش در انگلیس به او داده شد گفت که پس از قهرمانی در انگلیس ، ایتالیا و اسپانیا باید به او لقب " آقای منحصر بفرد " داده شود .
    وی در مصاحبه با شبکه پرتغالی سیک گفت :" در انگلیس من به عنوان " آقای خاص " معرفی شدم . خوشبختانه اوضاع خوب پیش رفت و چه بخواهید ، چه نخواهید من تنها کسی هستم که لیگ های انگلیس ، ایتالیا و اسپانیا را برده ام . پس بیش از آن که " آقای خاص " باشم باید مرا " آقای منحصر بفرد " صدا زد . "
    مورینیو ادامه داد که به مرو زمان " تقریبا همه چیز " را در باشگاه هایی که در آن ها بوده برده است و "خودخواهی " و " خودپسندی " او کاملا کاهش یافته است .
    وی در مورد خاطره حضورش در اینتر گفت :" موفقیت در باشگاهی نظیر اینتر پس از نیم قرن ، برایم رضایت خاصی به همراه داشت . این ها چالش های من هستند . "
    در 49 سالگی ، مورینیو باید سومین فصل حضورش در رئال را سپری کند . وی ادامه می دهد :" من در هر جا بودم تقریبا همه چیز را برده ام . به مرور زمان ، خودخواهی و خودپسندی تو کمتر می شود . من همیشه دوست داشته ام که اطرافیانم را خوشحال کنم ، پس پیروزی در اینتر برایم خیلی خوشایند بود . این ها چالش ها هستند ، نه اهداف شخصی . "

مودریچ منتظر خبر پیوستنش به رئال از کرواسی

مرجع خبري رئال مادريد : انتقال مودریچ به رئال مادرید در مرحله پایانی خود بسر می برد . هر دو باشگاه از نظر مالی به توافق رسیده اند و حالا تاتنهام به دنبال پیدا کردن جایگزین است که ام ویلا از رن اصلی ترین گزینه شان است .
    این بازیکن در حال حاضر در اردوی تیم ملی کرواسی در اشپیلت بسر می برد و منتظر نهایی شدن انتقالش به رئال مادرید است . ایگور استیماچ ، مربی جدید تیم ملی کرواسی او را برای بازی دوستانه با سوئیس فراخوانده است .

HALA MADRID

21. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 23 از 56 نخستنخست ... 13212223242533 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)