نوشته اصلی توسط
edin
آره دیگه موندنی شد خداروشکر
اولین بازیمون رو امیدوارم ببریم خدا کنه مثله پارسال نشه اما دیگه خداروشکر فرقمون با پارسال اینکه هم راهه بردن بارسا رو پیدا کردیم و هم بارسا اون بارسا پارسال نیست
و اما بازی با والنسیا باید بگم حتما بازی رو می بریم البته ای ن احتمال هم هست شاید چون بازی اول باشه و استرس زیاد باشه ممکنه مساوی بگیریم
چه بازی اولمون باشه چه آخر ما پیروز میدانیم. بازی تو برنابئو هستا و تیم مقابل والنسیا هم رئال مادریده. بابا کمتر 3تا نمی خوره

نوشته اصلی توسط
mortezarm
الان احتمال موندنش خیلی زیادتر شده اما قطعی نیس و هنوز اومدن مودریچ هم رو هواس اما احتمالا نه مودریچ میاد و نه کاکا میره که اینم اتفاق خوبیه فقط امیدوارم بتونیم حداقل یه مدافع مرکزی نسبتا خوب به تیم اضافه کنیم تو این روزای اخر بازار نقل و انتقالات
داداش تو این اخبار هارو از کجا می خونی من نمی دونم!!!
اتفاقا تاتنهام به رئال سره قیمت برای مودریچ به توافق رسیده. و مودریچ هم به پی اس جی گفته 50 میلیون هم بدین من نمیام.من می خواهم بروم رئال مادرید.
کاکا هم که فعلا هستش.
فقط خوندم اگه مودریچ بیاد یکی از شاهین گرانرو و دیارا باید بره که احتمالش هست نوری بره.
رئال تازه با مودریچ
مودریچ به زودی می آید . بازیکن کروات قاطعانه کارت هایش را رو کرد و تاتنهام هم دارد راضی می شود که او را به رئال مادرید بفروشد . پس از مذاکرات اخیر میان طرفین ، دیگر پول هم مسئله نیست . پی اس جی و شیخ های میلیاردرش نا امید شدند چرا که مودریچ قاطعانه به آنها گفت :" یک کلام ، با 50 میلیون یورو هم به پاریس نمی روم . فقط رئال را می خواهم "
دانیل لوی ، مدیر اسپورز یک سال پیش به این بازیکن قول داده بود که اگر پیشنهاد خوبی باشد ، او را راهی می کند . حالا در بازار امروز ، با پا پیش گذاشتن رئال مورینوی به نظر می رسد که رویایش محقق شده باشد . او حاضر شد که کلا قید تیمش را بزند و تنها در لندن تمرین کند تا بتواند ستاره ای در رئال مادرید باشد .
حضور مودریچ در برنابئو و بازی کردنش در کنار ژابی ، خدیرا ، اوزیل ، کریستیانو ، هیگوائین و بنزما با پیراهن فوتبال باعث می شود که ستارگان فوتبال جهان یک جا گرد هم بیایند . طبیعی است که داور شوکر ، این گونه به مودریچ اصرار کند که راهی رئال شود چرا که کجا بهتر از رئال .
او همان بازیکنی است که در یورو یک پاس فوق العاده برای راکیتیچ فرستاد که اگر هر دروازه بانی به جز کاسیاس بود ، آن توپ وارد دروازه اش می شد .
طبیعی است که مودریچ قرار نیست برای توپ طلا بجنگد اما یک نیروی ویژه را به تیمی اضافه می کند که بهترین لالیگای تاریخ را برده است .