[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، یوآخیم لو امروز 13 آگوست در کنفرانسی مطبوعاتی به تمام انتقادات اخیر پاسخ قاطعانه داد.
یوآخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان امروز مطابق با 13 آگوست 2012 در کنفرانسی مطبوعاتی حاضر شد . وی در این کنفرانس به تمام انتقادات اخیر در رابطه با نمایشهای آلمان در یورو 2012 پاسخ قاطع و منطقی داد.
وی همچنین اظهار داشت که هم اکنون تیم او با انگیزه ای بیشتر نسبت به گذشته کار میکند و وی قصد دارد پس از ناکامی در یورو 2012 در دیدار چهارشنبه برابر آرژانتین با تغییر شیوه ی خود نبردی قاطعانه را رقم بزند.
تیم ملی آلمان در رقابتهای یورو 2012 در مرحله ی نیمه نهایی برابر ایتالیا با نتیجه ی 2 بر 1 مغلوب و از راه یابی به فینال این رقابتها بازماند . با این حال لو اظهار داشت که تغییری در مسیر حرکت خود نخواهد داد.
در قسمت زیر به پاره ای از کنفرانس مطبوعاتی یوگی لو می پردازیم :
" ما تا پیش از دیدار برابر ایتالیا و باخت برابر این تیم در رقابتهای یورو 2012 در 15 بازی نباخته بودیم و رکوردی جهانی را به ثبت رسانده بودیم. ما در مرحله ی مقدماتی تیمهایی را شکست دادیم که هر یک جزو بهترین ها در فوتبال بودند .
من همچنین فکر میکنم که هواداران ما نیز به شیوه ی بازی ما در این رقابتها علاقه مند بودند. با چشم پوشی از باخت برابر ایتالیا دلیلی نمی بینم که تیم مورد انتقاد قرار گیرد.
مطمئنا" من انتقادات ورزشی و عادلانه را می پذیرم و به دنبال راه حلی برای از بین بردن تمامی مشکلات هستم .
فکر میکنم همه ی ما در فوتبال آلمان میتوانیم به خاطر نمایشهایی که این تیم ارائه داده است به آن افتخار کنیم . من برخی از انتقادات را بی جا میدانم."
وی همچنین درباره ی انتقاداتی که چندی پیش درباره ی باستیان شواین اشتایگر وجود داشت و عده ای وی را فاقد روحیه ی رهبری خوانده بودند اظهار داشت :
" من میخواهم تا درباره ی موضوع رهبری در تیم کمی مسائل را روشن تر و واضح تر کنم.
فکر نمیکنم این انتقاد درباره ی رهبری باستیان شواین اشتایگر منصفانه باشد و دیگر نمی خواهم در آینده هیچ صحبتی درباره ی این موضوع شود. بسیاری از تیم ها با داشتن رهبرانی کلاسیک بسیار زودتر از ما از رقابتهای یورو حذف و به خانه برگشتند.
فکر میکنم اگر این روحیه ی رهبری در تیم وجود نداشت میلیون ها نفر در خانه ها و مجامع عمومی بازیهای ما را دنبال نمی کردند.
باستیان شواین اشتایگر ، فیلیپ لام و میروسلاو کلوزه بازیکنانی هستند که همیشه دستورات مرا اجرا کرده اند و عالی عمل کرده اند.
مطمئنا" در حال حاضر هدف ما کیفیت در رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل خواهد بود. "
وی همچنین در آخر درباره ی دیدار دوستانه در روز 15 آگوست برابر تیم ملی آرژانتین گفت :
"مطمئنا" بازیکنان جوان ما همچون دراکسلر خواهند توانست در این دیدار تجارب زیادی را کسب کنند . این دیدار بسیار مهم خواهد بود چراکه سبب خواهد شد که جوانان ما پخته تر شوند.
در این دیدار تغییرات زیادی در تیم خواهیم داشت ."
bayern.blogsky.com