به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
اکبرپور: رباط پایم پاره نشده است
آماده کمک به مردم زلزلهزده هستم
خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال با ابراز تاسف از زلزله اخیر گفت: با مردم آذربایجان همدردی میکنم و از هیچ کمکی به آنها دریغ نمیکنم.
![]()
سیاوش اکبرپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شایعاتی که پیرامون پارگی رباط پایش مطرح شده اظهار داشت: چند روز بود که زانویم درد میکرد و مجبور شدم MRI بگیرم. پس از گرفتن عکس مشخص شد مشکل خاصی وجود ندارد و تنها پایم اندکی ورم کرده که با فیزیوتراپی حل خواهد شد. رباط پایم پاره نشده و اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد از امروز یا فردا در تمرینات شرکت خواهم کرد.
وی در خصوص آخرین وضعیت تیمش گفت: تمرینات به صورت منظم دنبال میشود و تعطیلی لیگ باعث میشود هماهنگی بازیکنان نسبت به هفتههای اول بیشتر شود. تلاش میکنیم در بازی هفته آینده مقابل ملوان عملکرد بهتری نسبت به هفتههای گذشته داشته باشیم و سه امتیاز را کسب کنیم.
اکبرپور در خصوص دعوت نشدنش به تیم ملی تصریح کرد: نگران نیستم و میدانم با بازیهای خوب میتوانم به تیم ملی دعوت شوم. کیروش همه چیز را زیر نظر دارد.
مهاجم استقلال در ادامه با ابراز تاسف از حادثه زلزله در شمال غرب کشور گفت: وقتی خبر را شنیدم خیلی ناراحت شدم و هنگامی که عکسها را مشاهده کردم دلم سوخت. امیدوارم خدا به خانواده عزیزانی که از دنیا رفتهاند، صبر دهد و تنها کاری که میتوان انجام داد این است که برای آنها دعا کنیم.
اکبرپور تاکید کرد: امیدوارم مسئولان هر چه سریعتر به آنها کمک کنند تا سرپناهی برایشان فراهم شود. هر چه به سمت زمستان میرویم هوا سردتر میشود. سرمای وحشتناک تبریز را تجربه کردهام و میدانم آنها در این شرایط چه میکشند. اگر قرار به برگزاری دیدار دوستانه و خیرخواهانه باشد با کمال میل شرکت خواهم کرد و از کمکهای نقدی دریغ نمیکنم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
براى داربى انگيزه زيادى دارم
جانواريو: نايب قهرمانى واليبال برزيل در المپيك ناراحتم كرد
فابيو جانواريو هافبك برزيلى تيم فوتبال استقلال از عملكردى كه تا كنون در اين تيم داشته راضى نيست و مى گويد توقع بيشترى از خودش دارد.او اظهارداشت: تعطيلى ليگ براى من فرصت خوبى است تا بتوانم خودم را آماده كنم. من ۳ روز مانده به شروع ليگ برتر تمريناتم را آغاز كردم و از عملكردى كه تا كنون در استقلال داشته ام راضى نيستم. من انتظار بيشترى از خودم دارم و بايد خيلى بهتر از اين باشم.وى ادامه داد: هنوز كاملا آماده نشده ام. در اين روزها كه ليگ تعطيل است بيشتر تمرين مى كنم تا با شروع ليگ برتر شرايط ايده آلى داشته باشم.جانواريو درباره ديدار داربى گفت: انگيزه زيادى براى اين بازى دارم و مى خواهم تا آن موقع به آمادگى ايده آل برسم. خيلى دوست دارم در اين ديدار بازى خوبى براى استقلال انجام دهم و به پيروز شدن تيمم كمك كنم.هافبك استقلال با اشاره به نايب قهرمانى تيم كشورش در المپيك ۲۰۱۲ لندن افزود: خيلى از نايب قهرمانى برزيل ناراحت شدم و دوست داشتم تيممان قهرمان شود. تيم خيلى خوبى داشتيم و حيف شد كه قهرمان نشديم.وى درباره شرايط استقلال خاطرنشان كرد: تيم شرايط خوبى دارد و در حال آماده سازى هستيم تا ليگ را با قدرت بيشتر شروع كنيم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
برهانى: به مردم آذربايجان تسليت عرض مى كنم
آرش برهانى، مهاجم تيم فوتبال استقلال در خصوص زلزله اى كه در استان آذربايجان شرقى روى داد، اظهار داشت: خيلى ناراحت هستم كه بسيارى از همشهريان ما دچار اين حادثه شدند جا دارد به نوبه خودم به آنها تسليت بگويم اين حادثه مرا ياد زلزله بم انداخت سعى مى كنم هر كمكى از دستم براى مردم عزيز آذربايجان شرقى بربيايد انجام دهم. قول مى دهم به زودى با حضور در اين استان از نزديك با مردم داغدار ابراز همدردى كنم
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
نكونام عصاى دستم مى شود
قلعه نويى: آنها كه فوتبال را مى كوبند دلسوز ورزش نيستند
امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال به انتقاد از افرادى پرداخت كه از افتخارات ورزشكاران المپيكى در جهت كوبيدن فوتبال استفاده مى كنند و گفت: آنهايى كه اين حرف ها را مطرح كرده و از نتايج ورزش ما در المپيك براى كوبيدن فوتبال استفاده مى كنند دلسوز كشور عزيزمان و ورزش ايران نيستند.او ضمن بيان در خصوص عملكرد تيمش در چهار هفته ابتدايى رقابت هاى ليگ برتر اظهارداشت: عملكرد تيم استقلال بازى به بازى بهتر مى شود. در هفته هاى سوم و چهارم رقابت هاى ليگ نسبت به دو هفته ابتدايى فوتبال بهتر و منطقى ترى را به معرض نمايش گذاشتيم اما هنوز شرايط تيم با آنچه كه ايده آل من است، فاصله دارد.وى در مورد نتايج استقلال نيز تاكيد كرد: در خصوص نتايج استقلال نيز بايد بگويم كه تا پايان هفته چهارم بد نتيجه نگرفته ايم چون اگر داور در بازى با مس كرمان گل سالم ما را مردود اعلام نمى كرد و پنالتى صحيح روى منوچهرى را ناديده نمى گرفت ۹ امتيازى مى شديم و امروز فاصله مان با صدر جدول يك امتياز بود.قلعه نويى خاطر نشان كرد: البته نبايد اين نكته را فراموش كنيد كه ما كار خود را با تيمى شروع كرديم كه بازيكنانش دو گروه بودند، به گونه اى كه برخى از بازيكنان را از ابتداى كار در اختيار داشتيم و بقيه بازيكنان نيز به تدريج در فصل آماده سازى تيم به ما ملحق شدند. در مجموع بايد بگويم كه ايده آل نتيجه نگرفتيم اما نتايج ما بد هم نبوده است.سرمربى تيم استقلال در مورد اردوى تيم ملى در مجارستان و تاثير وقفه در برگزارى مسابقات ليگ برتر روى عملكرد تيم هاى حاضر در اين مسابقات تصريح كرد: وقفه اى كه در برگزارى رقابت هاى ليگ برتر براى برگزارى اردوى تيم ملى در كشور مجارستان به وجود آمد روى عملكرد تيم هاى حاضر در اين مسابقات به ويژه تيم هايى كه بازيكنان ملى پوش زيادى دارند تاثير منفى مى گذارد اما اولويت اول ما همچنان تيم ملى است.قلعه نويى در خصوص اظهارات على فتح الله زاده و انتقاد او از فهرست تيم ملى گفت: فتح الله زاده برخلاف برخى از مديران كه تازه پا به عرصه فوتبال گذاشته اند مسائل فنى فوتبال را به خوبى مى فهمد و تخصص فنى در اين زمينه دارد. سابقه مديريتى فتح الله زاده مويد اين موضوع است.وى توقعات خود از كارلوس كى روش را بدين صورت مطرح كرد: من هم مانند فتح الله زاده اعتقاد دارم كه مى توانستيم در فهرست كى روش بازيكنان بيشترى داشته باشيم، چون چند بازيكن استقلال در چهار بازى ابتدايى ليگ عملكرد فوق العاده اى داشتند كه همين موضوع نشان مى دهد آنها قابليت دعوت شدن به تيم ملى را دارند. ما توقع داشتيم كه اين بازيكنان به تيم ملى دعوت شوند و توانايى خود را در اين تيم نشان دهند.سرمربى تيم استقلال در همين خصوص تاكيد كرد: در حال حاضر آرامش تيم ملى براى ما اهميت زيادى دارد. هرمربى از جمله كى روش افكار خاص خود را دارد و ما بايد به ديدگاه هاى او احترام بگذاريم، چون در نهايت اين كى روش است كه بايد در خصوص نتايج تيم ملى پاسخگو باشد.قلعه نويى با اعلام اينكه هافبك ملى پوش تيم استقلال به دربى هفتاد و پنجم نمى رسد، در خصوص آخرين وضعيت مصدوميت مجتبى جبارى گفت: جبارى به دربى هفتاد و پنجم نمى رسد، اين بازيكن بايد تحت عمل جراحى قرار بگيرد و دو ماه پس از آن مى تواند ما را همراهى كند.وى ديدار استقلال مقابل ملوان در چارچوب هفته پنجم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاى كشور را دشوار خواند و گفت: ملوان تيم بسيار خوبى است. اين تيم داراى يك مربى با تجربه است كه شناخت خوبى نسبت به تيم و بازيكنانش دارد. ملوان در فصل نقل و انتقالات بازيكنان خوبى جذب كرده و نسبت به فصل گذشته تقويت شده است. «با حضور هدايتى و درودگر تحول خوبى در تيم ملوان به وجود آمده و مشكلات اين تيم تا حدود زيادى برطرف شده است»، سرمربى تيم استقلال درهمين خصوص افزود: ما در هفته پنجم ليگ بازى سختى را مقابل ملوان داريم اما چون نمى خواهيم از صدر جدول فاصله بگيريم، براى شكست اين تيم در ورزشگاه آزادى برنامه ريزى كرده ايم.سرمربى تيم استقلال ضمن ابراز رضايت از عملكرد نكونام و مخالفت با انتقال اين بازيكن به تيم هاى خارجى گفت: در باشگاه استقلال كارها به صورت مشورتى انجام شده و بعد در خصوص يك موضوع تصميم گيرى مى شود. بنابراين اگر پيشنهادى براى ترانسفر يكى از بازيكنان ما برسد، ابتدا كادر فنى به بررسى اين پشنهاد و تاثير آن بر شرايط تيم پرداخته، سپس در نشست با مديرعامل باشگاه نقطه نظرات خود را مطرح مى كند و در نهايت آن تصميمى كه به سود باشگاه باشد، اتخاذ مى شود.وى در ادامه خاطر نشان كرد: در باشگاه استقلال بدين شكل نيست كه فقط قلعه نويى تصميم گيرنده باشد و حرف اول و آخر را بزند بلكه همه كارهاى ما به صورت مشورتى صورت مى گيرد.وى درهمين خصوص تاكيد كرد: در مورد نكونام و پيشنهادى كه اين بازيكن دارد بايد بگويم وى در بازى با ذوب آهن و مس كرمان خواسته هاى من را به طور كامل درون زمين اجرا كرد و من صددرصد از او راضى هستم. نكونام يك بازيكن كاملا حرفه اى است. مطمئنم شرايط اين بازيكن روز به روز بهتر شده و دراستقلال عصاى دست من خواهد شد.قلعه نويى با بيان اينكه «آمارها ادعاى من را در خصوص نكونام تاييد مى كند»، تاكيد كرد: نتايج آناليزهاى گروه آناليز ۱۲ نفره ما كه اكثرا جزو دانشجويان دانشگاه صنعتى شريف هستند نشان مى دهد كه در بازى با تيم ذوب آهن نكونام جزو چهار بازيكن برتر استقلال بوده است.سرمربى تيم فوتبال استقلال در خصوص عملكرد كاروان ايران در المپيك ۲۰۱۲ لندن گفت: به ورزشكاران كاروان المپيك ايران چه آنهايى كه مدال آوردند و چه ورزشكارانى كه موفق به كسب مدال نشدند، تبريك مى گويم، چون نتايج كاروان ايران در المپيك لندن بهترين نتايج ايران در ادوار مختلف المپيك بود.«اگر در برخى از مسابقات ناداورى نبود ما مدال هاى بيشترى را در المپيك بدست مى آورديم»، قلعه نويى با بيان اين جمله افزود: من واقعا براى ورزشكارانى مانند مظاهرى، عبدولى و اسماعيل پور كه با ناداورى نتوانستند به مدال المپيك برسند، ناراحت شدم. من تمرينات مظاهرى را از نزديك در آكادمى ملى المپيك ديده بودم و زمانى كه با ناداورى حق او را خوردند، بسيار متاثر شدم. مطمئنم كه مردم و مسئولان براى اين دسته از ورزشكاران نيز احترام زيادى قائلند و از آنها نيز قدردانى خواهد شد.وى در همين خصوص اظهار داشت: خوشبختانه رتبه ما در المپيك لندن از نظر تعداد ورزشكارانى كه در المپيك داشتيم و تعداد مدال هايى كه كسب كرديم تك رقمى شد اما با اين پتانسيلى كه ما در ورزش داريم با يك مديريت و برنامه ريزى صحيح مى توانيم جزو پنج كشور اول جهان در المپيك هاى آتى باشيم. براى رسيدن به اين هدف بالا بايد از فدراسيون ها و ورزشكاران به ويژه در خصوص مسائل مالى به خوبى حمايت شود، چون كسب يك مدال طلاى المپيك نياز به پنج ميليون دلار هزينه دارد.سرمربى تيم استقلال در خصوص اظهارات برخى ها كه از افتخارات ورزشكاران المپيكى در جهت كوبيدن فوتبال استفاده كرده و مربى بزرگى مانند بنا را با مربيان ايرانى شاغل در فوتبال مقايسه مى كنند، گفت: آنهايى كه اين حرف ها را مطرح كرده و از نتايج ورزش ما در المپيك براى كوبيدن فوتبال استفاده مى كنند دلسوز كشور عزيزمان و ورزش ايران نيستند و دوست ندارند كه ورزش ايران جايگاه واقعى خود را در سطح آسيا و جهان بدست آورد.وى در ادامه افزود: آنها با مطرح كردن مغرضانه اين مسائل كمر به نابودكردن فوتبالى بسته اند كه ميليون ها جوان ايرانى به آن دلبستگى دارند. بايد علاوه بر اينكه به فوتبال توجه مى +شود ساير رشته ها را نيز مورد حمايت و توجه قرار دهند. در حال حاضر فوتبال ايران به توجه بيشترى نياز دارد چون هنوز در زمينه زيرساخت هاى سخت افزارى و نرم افزارى اين رشته ورزشى مشكل داريم.قلعه نويى تصريح كرد: شما نگاه كنيد تيم هاى پرسپوليس، استقلال، تراكتورسازى، سپاهان و صنعت نفت آبادان چه تعداد هواداران پرشور داشته و زمانى كه اين تيم ها بازى دارند چند هزار ساعت اين هواداران را به خود مشغول مى كنند. كدام بخش در كشور ما قادر به چنين سرويس دهى به مردم به ويژه جوانان است؟!سرمربى تيم فوتبال استقلال با تاكيد بر اينكه از عملكرد بازيكنان تيمش در خطوط مختلف راضى است و نياز به جذب بازيكن جديدى ندارد، گفت: خوشبختانه روز به روز هماهنگى بين بازيكنان ما بيشتر مى شود و در شرايط فعلى نيازى به جذب بازيكنان جديد در پست هاى مختلف نداريم.سرمربى تيم استقلال در خصوص داربى هفتاد و پنجم نيز اظهار داشت: همانقدر كه بازى با پرسپوليس براى ما اهميت دارد بازى با ملوان نيز براى ما مهم است. بنابراين در حال حاضر فقط تمركز خود را روى بازى با ملوان قرار داده ام و پس از انجام اين بازى با جزئيات بيشترى در خصوص ديدار داربى صحبت خواهم كرد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
جناح راست استقلال را بيمه مى كنم
حمودى: داربى امسال ديدنى مى شود
بازيكن تيم فوتبال استقلال اعتقاد دارد داربى امسال ديدنى تر از سالهاى گذشته خواهد بود چرا كه هيچكدام از اين دو تيم نمى خواهند بازنده باشند.گفتگو با على حمودى را در ادامه مى خوانيد:
• با تعطيلات ليگ چه كار مى كنيد؟
- تعطيلات زياد نيست اما چون مسابقه نداريم بايد تلاش كنيم بدنهايمان افت نكند. تمرينات بدنسازى در روزهاى اخير نداشته ايم اما نسبت به روزهايى كه بازى داريم سنگين تر تمرين مى كنيم. استقلال داشت شكل مى گرفت و به شرايط آرمانى نزديك مى شد كه بازيها تعطيل شد. بايد با اين شرايط كنار بياييم و اميدوارم كه تعطيلات تاثير منفى روى استقلال نداشته باشد.
• داربى هم نزديك است. تا آن بازى به شرايط ايده آل مى رسيد؟
- استقلال بازى به بازى بهتر مى شود. قبل از داربى به مصاف ملوان مى رويم و با برد پا به داربى مى گذاريم. شرايط داربى با همه بازيها فرق دارد و مطمئن باشيد استقلال با وضعيت ايده آل پا به اين ديدار خواهد گذاشت. هر تيمى كه بيشتر زحمت بكشد برنده اين بازى خواهد بود كه من اميدوارم استقلال پيروز شود.
• با توجه به اينكه پرسپوليس هم هنوز آماده نيست اين ديدار را چطور پيش بينى مى كنى؟
- اينكه پرسپوليس هنوز آماده نيست و سرمربى اين تيم هم نتوانسته تركيب اصلى را بشناسد موضوع مهمى نيست. دربى ربطى به اين مسايل ندارد و بازيكنان هم مى دانند نبايد بازنده اين ديدار باشند به همين دليل با دل و جان كار مى كنند. به نظر من دربى امسال از سالهاى گذشته ديدنى تر خواهد شد چرا كه هيچكدام از دو تيم نمى خواهند بازنده باشند.
• توانستى به تركيب برگردى. نظر قلعه نويى را جلب كرده اى؟
- بعد از اينكه در ديدارهاى ابتداى فصل نيمكت نشين بودم توانستم در تمرينات نظر قلعه نويى را جلب كنم. اميدوارم حضورم در تركيب اصلى تداوم داشته باشد و بتوانم سمت راست استقلال را بيمه كنم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
درآمد ديدار پرسپوليس و استقلال را به زلزله زدگان بدهيد
ميداودى: با برد مقابل ملوان روند صعودى مان را ادامه مى دهيم
ميلاد ميداودى مهاجم استقلال در خصوص آخرين شرايط استقلال قبل از بازى يكشنبه آينده با ملوان و مسائل مختلف صحبت كرد.
• شرايط خودت چطور است؟
- همه چيز خوب پيش مى رود و در يكى دو روز گذشته ۲ جلسه تمرين كرديم و تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتيم تا براى ديدار براى ملوان انزلى آماده شويم.
• امروز هم يك ديدار دوستانه با نفت تهران برگزار مى كنيد.
- اين بازى براى هماهنگى بيشتر بازيكنان تدارك ديده شده و اميدوارم قبل از بازى با ملوان به هماهنگى لازم برسيم.
• ديدار با ملوان را چطور مى بينى؟
- اين بازى قطعا سخت خواهد بود چون ملوان يكى از تيم هاى خوب ليگ در چند هفته گذشته بوده است. آنها هميشه در سال هاى اخير در مسابقات خوب ظاهر شدند اما اميدوارم ۳ امتياز را از آن خود كنيم و روندى صعودى داشته باشيم.
•خودت چقدر براى اين بازى انگيزه دارى؟
- همانطور كه گفتم شرايطم خوب است و در صورتى كه كادر فنى صلاح بداند و بازى كنم، دوست دارم بازى خوبى به نمايش بگذارم و انگيزه زيادى براى گلزنى دارم.
• حتما خبر دارى در شهرهاى استان آذربايجان زلزله سنگينى رخ داده است.
- وقتى تصاوير را از تلويزيون تماشا مى كردم، خيلى ناراحت شدم. بايد به مردم حادثه ديده كمك كرد و از همين جا به فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ و دو باشگاه استقلال و پرسپوليس پيشنهاد مى كنم با توافق يكديگر هزينه ديدار پرسپوليس و استقلال كه سوم شهريور برگزار مى شود را به حادثه ديدگان شهرهاى زلزله ديده اختصاص دهند. اين مسابقه پرتماشاگر است و شايد هزينه آن بتواند كمك بسيار كوچكى به اين مردم داغديده كند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
تلاش مى كنم دوباره به تيم ملى دعوت شوم
اكبرپور: رباط پايم پاره نشده است
سياوش اكبرپور مهاجم استقلال با ابراز تاسف از زلزله اخير گفت: با مردم آذربايجان همدردى مى كنم و از هيچ كمكى به آنها دريغ نمى كنم.او در خصوص شايعاتى كه پيرامون پارگى رباط پايش مطرح شده اظهار داشت: چند روز بود كه زانويم درد مى كرد و مجبور شدم mri بگيرم. پس از گرفتن عكس مشخص شد مشكل خاصى وجود ندارد و تنها پايم اندكى ورم كرده كه با فيزيوتراپى حل خواهد شد. رباط پايم پاره نشده و اگر مشكل خاصى وجود نداشته باشد به زودى در تمرينات شركت خواهم كرد.وى در خصوص آخرين وضعيت تيمش گفت: تمرينات به صورت منظم دنبال مى شود و تعطيلى ليگ باعث مى شود هماهنگى بازيكنان نسبت به هفته هاى اول بيشتر شود. تلاش مى كنيم در بازى هفته آينده مقابل ملوان عملكرد بهترى نسبت به هفته هاى گذشته داشته باشيم و سه امتياز را كسب كنيم.اكبرپور در خصوص دعوت نشدنش به تيم ملى تصريح كرد: نگران نيستم و مى دانم با بازى هاى خوب مى توانم به تيم ملى دعوت شوم. كى روش همه چيز را زير نظر دارد.مهاجم استقلال در ادامه با ابراز تاسف از حادثه زلزله در شمال غرب كشور گفت: وقتى خبر را شنيدم خيلى ناراحت شدم و هنگامى كه عكس ها را مشاهده كردم دلم سوخت. اميدوارم خدا به خانواده عزيزانى كه از دنيا رفته اند، صبر دهد و تنها كارى كه مى توان انجام داد اين است كه براى آنها دعا كنيم.اكبرپور تاكيد كرد: اميدوارم مسئولان هر چه سريع تر به آنها كمك كنند تا سرپناهى برايشان فراهم شود. هر چه به سمت زمستان مى رويم هوا سردتر مى شود. سرماى وحشتناك تبريز را تجربه كرده ام و مى دانم آنها در اين شرايط چه مى كشند. اگر قرار به برگزارى ديدار دوستانه و خيرخواهانه باشد با كمال ميل شركت خواهم كرد و از كمك هاى نقدى دريغ نمى كنم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
جبــارى ارزشش را دارد كه پايش بايستيم
پورحيدرى: مظلومى يا قلعه نويى فرقى ندارد، براى من استقلال مهم است
منصور پورحيدرى مدير فنى استقلال همچنان معتقد است كه اين تيم براى رسيدن به شرايط ايده آل نياز به زمان دارد. او تاكيد مى كند كه اين تيم در هفته هاى آينده به همان تيمى تبديل مى شود كه هواداران استقلال انتظار دارند.
• استقلال از لحاظ امتيازى عملكرد خوبى داشته اما خيلى ها معتقدند اين تيم هنوز زيبا بازى نمى كند. نظر شما چيست؟
- من هم چنين عقيده اى دارم و امير قلعه نويى هم هنوز از بازى تيمش راضى نيست البته استقلال زمان مى خواهد تا به هماهنگى برسد چون از روز اولى كه تمرين ها شروع شد همه بازيكنان حاضر نبودند و حتى جواد نكونام ۴ روز قبل از شروع بازى ها به تيم اضافه شد. مطمئن باشيد استقلال بازى به بازى بهتر مى شود، در ضمن در همين بازى آخر هم مى توانستيم نتيجه بگيريم ولى بدشانس بوديم و گلى هم كه استقلال زد درست بود.
• شما در اين سال ها رابطه اى نزديك و صميمى با پرويز مظلومى داشتيد، آيا اين رابطه را با قلعه نويى هم داريد؟
- ما سال ها در كنار هم به عنوان يك استقلالى زندگى كرديم و براى من موفقيت استقلال از همه چيز مهم تر است. من دوست دارم به استقلال كمك كنم و فرقى ندارد كه چه كسى مربى باشد. حتى شايد در گذشته اختلاف سليقه هم بين ما استقلالى ها وجود داشته اما همه ما به موفقيت اين تيم فكر مى كنيم.
• آيا قلعه نويى در مسائل فنى از شما مشورت مى گيرد؟
بله، ما خيلى با هم حرف مى زنيم ولى قلعه نويى سرمربى است و تصميم آخر را مى گيرد.
• فكر مى كنيد او امسال استقلال را قهرمان مى كند؟
- من معتقدم مظلومى سال گذشته تيم خوبى را جمع كرد و قلعه نويى هم امسال نقطه ضعف ها را برطرف كرد. استقلال امسال تيم خوبى دارد و فكر مى كنم بتواند مدعى اول باشد.
• قلعه نويى هم مثل شما در داربى ها خوب نتيجه مى گيرد، نتيجه بازى با پرسپوليس در هفته ششم را چطور پيش بينى مى كنيد؟
- در مجموع معتقدم مربيان استقلالى در داربى خوب نتيجه مى گيرند و مى دانند دنبال چه چيزى هستند. با اين حال من معتقدم شرايط داربى با ديگر بازى ها فرق دارد و اينطور نيست كه بتوانيم نتيجه را به خاطر شرايط دو تيم پيش بينى كنيم.
• قلعه نويى گفته كه بايد بازيكنان بيشترى از استقلال به تيم ملى دعوت مى شدند. نظر شما چيست؟
- مى توانستند نفرات بيشترى را دعوت كند اما به هر حال سرمربى تصميم گيرنده است و بايد به سليقه كى روش احترام گذاشت.
• راستى در مورد مصدوميت جبارى چه نظرى داريد، بهتر نبود قبل از عقد قرارداد از او تست پزشكى مى گرفتيد؟
- جبارى يك بازيكن استثنايى است كه نمى توان به سادگى از كنار او گذشت. مجتبى وقتى كارش را شروع كرد شرايط خوبى داشت اما به يكباره مشكل پيدا كرد. او حالا بايد جراحى كند ولى تا يك ماه و نيم ديگر برمى گردد. جبارى اين ارزش را دارد كه پايش بايستيم.جبــارى ارزشش را دارد كه پايش بايستيم
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
حتما ضعيف بودم كه به تيم ملى دعوت نشدم
صادقى: از بهترين خط دفاع ليگ فقط يك نفر در تيم ملى است
اميرحسين صادقى مدافع چپ پاى استقلال از وقتى به اين تيم بازگشته تبديل به يكى از اركان اصلى خط دفاعى تيمش شده است.صادقى در حالى در تركيب ثابت قرار مى گيرد كه برخى معتقد بودند با حضور عمران زاده و منتظرى او بايد روى نيمكت بنشيند.صادقى اما همچنان به تيم ملى دعوت نمى شود. او در خصوص اينكه چرا در فهرست جديد تيم ملى حضور نداشت گفت: حتما از ديگر مدافعان ضعيف ترم كه به تيم ملى دعوت نشدم. ما بهترين خط دفاع ليگ را تا هفته چهارم داريم اما خودم هم نمى دانم چرا از بهترين خط دفاع ليگ تنها يك نماينده در تيم ملى حضور دارد و از ديگر تيم ها تعداد بيشترى بازيكن دعوت شده است.پرسپوليس ۶ گل خورده اما ۴ بازيكن خط دفاعى اين تيم به تيم ملى دعوت شده است. صادقى در اين خصوص افزود: من نبايد در مورد پرسپوليس حرفى بزنم و قضاوت را برعهده كارشناسان مى گذارم اما براى خودم هدفگذارى كرده ام و مى خواهم در بازى هاى آينده نظر كى روش را جلب كنم.من قبلا هم به تيم ملى دعوت شدم و زمان خود آقاى كروش هم بود. اين نشان مى دهد كه كروش بازى هاى من را با دقت ديده است. ايشان به من اعتقاد داشته كه قبلا به تيم ملى دعوتم كرده است. به خودم آنقدر اطمينان دارم كه در بازى هاى آينده توانايى هايم را ثابت كنم. لياقتم را دوباره به آقاى كى روش نشان مى دهم، فكر مى كنم زمان زيادى تا دعوت شدنم طول نكشد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
اينقدر بر سر فوتبال نزنيد!
فتح الله زاده: رسولى نژاد به بعضى از اعضا گفته استعفا دهند
على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال معتقد است كه پيشرفت فوتبال در كشورها تنها جنبه فنى ندارد و تيمهاى مانند كره و ژاپن به واسطه ايجاد زيرساخت ها توانستند به نتايج خوبى در المپيك برسند. وى در همين حال مى گويد كه اگر زيرساخت هاى فوتبال در كشور فراهم شوند و باشگاه هايى مانند استقلال و پرسپوليس استاديوم اختصاصى داشته باشند مى توانيم در همه دوره هاى المپيك حضور ايران را شاهد باشيم.
فتح الله زاده به اظهارنظر درباره مسائل مختلفى از جمله مشكلات مالى و اسپانسر استقلال، تغيير در هيات مديره، مقايسه عملكرد كاروان ايران با فوتبال، اهميت فوتبال پايه و ميزان توجه به آن، مشكلات مربوط به برگزارى داربى و ... پرداخت.
• كمى از شرايط تيم استقلال صحبت كنيد. شرايط تيم چگونه است؟
- در حال حاضر بخشى از بازيكنان ما در اردوى تيم ملى هستند و ساير بازيكنان به طور مستمر تمرينات خوبى را زير نظر قلعه نويى انجام مى دهند و هيچ مشكل خاصى در تيم نداريم. تنها مشكل ما همان بحث مالى است كه ان شاءالله با قراردادى كه با اسپانسر تيم مى بنديم، اين موضوع هم برطرف خواهد شد و همه چيز روال عادى خود را طى خواهد كرد، به غير از اين مشكل، هيچ مشكل خاصى در تيم ما وجود ندارد.
• نتيجه مذاكرات شما براى جذب اسپانسر به كجا رسيد؟
- در حال مذاكره نهايى با دو اسپانسر هستيم و سعى مى كنيم كه تا آخر هفته يكى از آنها را قطعى كنيم. يكى از اين اسپانسرها يك شركت صنعتى است و ديگرى هم يك بانك است كه در نهايت يكى از اين دو به عنوان اسپانسر استقلال انتخاب خواهند شد.
• با بستن اين قرارداد بالاخره مشكلات مالى باشگاه و بازيكنان حل خواهد شد؟
- در چند وقت اخير مشكلات زيادى را تحمل كردم. چرا كه بازيكنان قول و قرارهايى داشتند و چك هايى داده بودند و براى آنها هم سخت است. از آنها ممنونم كه اين مسايل باعث نشد تا كارشان را خوب انجام ندهند. ما هم سعى مى كنيم با زودتر پرداخت كردن قسط دوم قرارداد آنها اين موضوع را جبران كنيم. من تمام تلاش خود را براى حل اين مسائل انجام مى دهم و در چند روز اخير آرام و قرار نداشتم. ما نبايد با اين مشكلات مواجه مى شديم. در سال هاى گذشته كه خودم پيگير اسپانسر بودم، قبل از اين كه ليگ شروع شود با اسپانسر تيم قرارداد مى بستم و مبلغى را هم دريافت مى كردم، اما امسال اين مساله را به عهده كميته اقتصادى باشگاه گذاشتيم، ولى متاسفانه چك اسپانسر آنها دقيقا روز بازى ما برگشت خورد. اما به هر حال خدا كمك كرد و در حال حاضر مشكل خاصى نداريم و همه چيز در تيم ما تحت كنترل است و همه هم قسم شديم تا با قدرت به سوى قهرمانى پيش برويم.
• پس از اين كه هيات مديره باشگاه استقلال مشخص شده بود جلسات منظم هفتگى برگزار مى شد اما چند وقتى است كه از جلسه هيات مديره خبرى نيست؟ دليل اين موضوع چيست؟
- به هر حال بازى هاى المپيك در حال برگزارى است و عده اى درگير اين رويداد بوده اند و بعضى از دوستان هم مشكلات ديگرى داشتند. اگر دوستان بخواهند جلسات هيات مديره را برگزار مى كنيم و از اين بابت مشكلى نيست. فعلا كه درگير مسايل مالى هستم تا بتوانم آن را حل كنم.
• گويا وزير ورزش قصد دارد تغييراتى را در ميان اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال ايجاد كند؟
- وزير ورزش و جوانان تصميم دارد كه چند نفر از اعضاى هيات مديره را كنار بگذارد و اين مسئوليت هم به عهده او است، بنابراين به من ارتباطى پيدا نمى كند و درباره آن اظهارنظر نمى كنم. وى مى تواند هر كسى كه دوست دارد را كنار بگذارد. حتى رسولى نژاد به بعضى از اعضا هم اعلام كرده است كه استعفا بدهند. انشاءالله وزير ورزش در اين زمينه تصميمات مناسبى خواهد گرفت.
• به عنوان مديرعامل باشگاه نياز داريد كه اعضاى هيات مديره هماهنگى لازم را با شما داشته باشند. با توجه به اين موضوع آيا در جريان گزينه هاى احتمالى حضور در هيات مديره هستيد؟
- مطمئنم كه وزير ورزش انتخاب هاى خوبى را انجام خواهد داد تا به كمك باشگاه بيايند. اگر بين اعضا همدلى وجود نداشته باشد كار مديرعامل سخت مى شود و حتما در اين زمينه افرادى حضور پيدا خواهند كرد كه بتوانند كمك كنند.
• داربى رفت ليگ دوازدهم هم نزديك است و برگزارى اين مسابقه با اجلاس سران كشورهاى جنبش عدم تعهد همزمان شده است و اين موضوع باعث شده تا با مشكل رزرو هتل مواجه شويد. آيا اين مساله حل شد؟
- ما مشكلات خاص خودمان را داريم و بهروان هم آن را حل كرده و گفته است كه برويم خارج از تهران هتل بگيريم.
• موافق برگزارى داربى در چنين شرايطى هستيد؟
- ما موافقيم كه داربى برگزار شود و از اين لحاظ نيز مشكلى نداريم، ولى دوستان به ما كمك نمى كنند. نمى توانيم بازيكنان را به خانه خودمان ببريم و يا در جايى مانند زنجان اردو بزنيم و بعد براى مسابقه به تهران برگرديم. به جاى اين كه مسئولان چنين صحبت هايى را انجام دهند، كمك كنند تا كار پيش رود. كار فدراسيون همراهى كردن و كمك در راه انجام امور باشگاه ها است، نه اين كه طرح هايى را بدهد كه شدنى نيست.
• نظر شما درباره عملكرد كاروان ايران در المپيك لندن چيست؟
ـ پيروزى شكوهمند ورزشكاران ايرانى در رقابت هاى المپيك را به وزير ورزش، ملت ايران و تمام ورزش دوستان تبريك مى گويم. آنها واقعا حماسه بى نظيرى را آفريدند.
• بسيارى از كارشناسان عدم توجه به فوتبال پايه را از عواملى مى دانند كه نمى توانيم در فوتبال موفقيت هاى لازم را كسب كنيم و در اين ميان انتقادهاى زيادى به عدم توجه باشگاه هاى استقلال و پرسپوليس به فوتبال پايه انجام مى دهند. شما به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال تا چه اندازه با اين نظرات موافق هستيد؟
- اين مساله كه كارشناسان مطرح مى كنند، صحيح است، اما من فردى هستم كه به فوتبال پايه اهميت زيادى مى دهم و روش كارم اين مساله را نشان داده است. روزى كه به باشگاه استقلال آمدم، اوضاع بسيار آشفته اى بود و تنها چند بازيكن از تيم بزرگسال ما باقى مانده بودند و من تلاش زيادى كردم تا تيم اصلى را جمع كنم. آن سال تمام تمركزم معطوف به تيم بزرگسالان شد تا آبروريزى نشود و در نهايت هم توانستيم در رده دوم جدول حضور پيدا كنيم.
• به نظر مى رسد با توجه به مطرح شدن اين بحث ها اهميت اين موضوع كه فوتبال از خودش درآمدزايى كند، بيشتر مطرح مى شود و در صورت انجام اين كار ديگر كسى فوتبال را متهم نمى كند كه پول بيت المال را هدر مى دهد.
- من اعتقاد به اين ندارم كه پول بيت المال در فوتبال بيهوده صرف مى شود و حاضرم با هر كسى كه چنين نظرى دارد، بحث كنم و ثابت كنم كه اين طور نيست. ببينيد فوتبال دنيا درآمدش را از چه منبعى تامين مى كند و چه هزينه هايى را انجام مى دهد؟ در فوتبال ما درآمد فوتبال به آن داده نمى شود و از طرفى يك سوم اين درآمد را به فوتبال مى دهند. اگر فوتبال هزينه دارد، خودش هم مى تواند درآمدش را تامين كند.
• چه برنامه هايى براى حمايت از مردم زلزله زده آذربايجان شرقى داريد؟
- به مردم غيور آذربايجان به خاطر زلزله اخيرى كه رخ داد تسليت مى گويم و بايد بگويم كه باشگاه استقلال و بازيكنان تصميم گرفتند تا براى ابراز همدردى و كمك به مردم عزيز استان آذربايجان شرقى حقوق يك ماهشان را به آنها اختصاص بدهند. همچنين پيشنهاد برگزارى بازى دوستانه با تراكتورسازى تبريز را هم داده ايم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)