Design & Developed BY Patira

صفحه 44 از 73 نخستنخست ... 34424344454654 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 730
    کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

Bia Inja ✔✘✔ اسپم سیتی @ دربی ✔✘✔

♡ سلام خدمت دوستان گل و عزیز ♡
    [SIZE=1][COLOR=RoyalBlue]

بعد از موفقیت کمپ در سایت و بیشتر شدن پست های کاربران نیاز به راه اندازی این تاپیک شد و با حمایت آقا مهدی این تاپیک افتتاح شد !
    پست های این قسمت بیشتر به Copy ، Pste های بچه ها مرب.ط میشه !
    امید داریم دوستان همراهی کنند !
    قوانین : قانون خاصی مد نظر نیست ! فقط پست های غیر اخلاقی و 30یا30 نباشن

ویرایش توسط AlexDelpiero : 04-28-2012 در ساعت 23:39

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

تاریکی هوا امدادرسانی به زیرآوارماندگان را مختل کرد

غلامرضا معصومی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: اکنون تمام بیمارستانهای استانهای آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل برای پذیرش مصدومان زلزله به حالت آماده باش هستند و تلاش می شود با درمان فوری مصدمانی که وضعیت بهتری دارند در اورژانس تختهای بیمارستانها را برای پذیرش مصدومان جدید خالی نگهداریم.
    وی ادامه داد: ظرفیت بیماستانهای این 3 استان فعلاً برای پذیرش مصدومان این حادثه پاسخگوست و فعلاً از این نظر مشکی نداریم و در صورت نیاز از بیمارستانهای استانهای مجاور مانند زنجان و حتی رشت نیز برای پذیرش مصدومان استفاده می کنیم و بیمارستانهای این استانها نیز به حالت آماده باش هستند.
    رئیس اورژانس کشور گفت: مهمترین مشکلی که اکنون کار امداد و نجات مصدومان زلزله آذربایجان شرقی را با مشکل مواجه کرده است، تاریکی هواست و متأسفانه هنوز تعدادی از زلزله زدگان زیر آوار هستند اما به علت تاریکی هوا پیدا کردن آنها بسیار مشکل است.
    وی افزود: تاکنون بیش از 700 مصدوم این حادثه در بیمارستانها پذیرش شده اند و بیش از این تعداد نیز در محل به صورت سرپایی در حال گرفتن درمان هستند. تعداد مصدومانی که تاکنون از خدمات اورژانس استفاده کرده اند بیش از 1500 نفر است اما تعداد واقعی مصدومان بیش از این میزان است که متأسفانه به همه آنها دسترسی نداریم.
    وی گفت: از نظر تجهیزات امدادی، دارو و خون تاکنون گزارشی مبنی بر کمبود نداشته ایم. البته بالگردهای اورژانس به علت نداشتن دید در شب امکان پرواز ندارند اما از تمام امکانات اورژانس و آمبولانسهای زمینی برای انتقال سریع بیماران استفاده می کنیم.
    وی ادامه داد: در مورد فوتی ها مرجع رسیدگی و اعلام آمار سازمان پزشکی قانونی است.

منبع : خبر گزاری فارس

3. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

500 کیسه خون برای زلزله‌زدگان ارسال شد

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، مرضیه وحید دستجردی شب گذشته با حضور در پایگاه انتقال خون وصال تهران خون اهدا کرد و پس از آن در جمع خبرنگاران گفت: اهدای خون موجب نجات جان انسانها می شود و این کار خیر در تمام ایام سال و از جمله شبهای قدر موجب برخورداری انسان از رحمت و غفران الهی می شود.
    وی ادامه داد: در زمان حاضر 100 درصد خون اهدایی در کشور داوطلبانه است و به ازای هر هزار ایرانی 26 نفر در سال به صورت داوطلبان خون اهدا می کنند و البته 40 درصد اهداکنندگان خون، اهداکنندگان مستمر هستند که حداقل سالی یکبار خون سالم خود را برای نجات بیماران اهدا می کنند.
    وحید دستجردی گفت: در سالهای نه چندان دور برای تأمین خون مورد نیاز بیماران از جمله تصادفی ها در اتاق عمل باید خانواده و اطرافیان بیمار خون اهدا می کردند، تازه معلوم نبود که خون اهدایی آنها با گروه خونی مورد نیاز بیمار یکسان باشد و تأمین خون مورد نیاز بیماران تالاسمی و هموفیلی بسیار سخت بود.
    وی افزود: اما امروز با اهدای خون 100درصد داوطلبانه جز 5 کشور برتر دنیا از نظر رشد ارتقای امنیت خونی در دنیا هستیم.
    وی ادامه داد: همین امروز 500 واحد یا کیسه خون اهدایی مردم تهران برای زلزله زدگان آذربایجان شرقی ارسال شد و باید از تمام اهداکنندگان خون در سراسر کشور به خصوص در این شبهای عزیز قدردانی کنیم.
    وزیر بهداشت اضافه کرد: طی 3 سال گذشته تعداد پایگاههای انتقال خون کلانشهر تهران از 8 پایگاه به 22 یایگاه افزایش پیدا کرد تا دسترسی مردم برای اهدای خون بیشتر باشد و در مرکز وصال تهران در ساختمان جدید پیشرفته تری امکانات اهدای خون را در اختیار داریم.
    وی گفت: امروز خوشحالیم که خون اهدایی ایرانی از نظر عفونتها و بیماریها جزء سالمترین خونهای دنیاست.
    وحید دستجردی با اشاره به میزان پایین اهدای خون زنان نیز گفت: متأسفانه فقط 7 درصد اهداکنندگان خون کشور خانمها هستند در حالی که زنان 50 درصد جمعیت کشور هستند و باید حداقل 30 تا 40 درصد اهداکنندگان خون کشور زن باشند.
    وی ادامه داد: خانمها نباید از خون و سوزن بترسند، زنان ایرانی بسیار شجاع هستند و نباید به اشتباه تصور کنند که اهدای 300 تا 500 سی سی خون برای آنها مشکلی ایجاد می کند بلکه باید بدانند که اهدای خون حداقل سالی یکبار موحب می شود که مغز استخوان برای خونسازی فعال شود و خون و گلبول قرمز تازه وارد رگها شود که حتماً برای سلامت آنها بهتر است.
    وی گفت: اهدای خون واقعاً به انسان احساس نشاط می دهد و به جای اینکه دور ریخته شود موجب نجات جان یک انسان نیازمند دیگر هم می شود.

5. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

Jadid

حدادی:سرانجام «هارتینگ بی‌مغز» را ادب می‌کنم

به گزارش خبرگزاری فارس، احسان حدادی در مورد کسب مدال نقره در المپیک لندن اظهار داشت: امید زیادی داشتم که رکورد خودم را بزنم و به طلا برسم، اما به مدال نقره دست پیدا کردم. باز هم از نتیجه‌ای که کسب کردم زیاد راضی نیستم. امیدوارم که بتوانم در المپیک 2016 نتیجه بهتری بگیریم. پیش از المپیک از ناحیه کتف مصدوم بودم و به همین دلیل آلمان را برای تمرین انتخاب کردم تا در آنجا به پزشک خودم هم نزدیک باشم و هر روز وضعیتم را به او اعلام کنم.
    وی در پاسخ به این سؤال که آیا فکر می‌کردی به مدال نقره برسی، گفت: کلا درباره این موضوع فکر نمی‌کنم برخی افراد هستند که المپیک را خیلی بزرگ می‌کنند. در رشته ما که دو و میدانی است همین جو و همین سطح مسابقات در دایموند لیگ و مسابقات جهانی وجود دارد. پیش از المپیک خیلی به ورزشکار فشار وارد می‌کنند که باید مدال بگیری و یا رکورد بزنی. این موضوع اصلا درست نیست، چون باعث می‌شود تمرکز ورزشکار از بین برود.
    حدادی تاکید کرد: توقعم از خودم بالا بود، چون از همه حریفانم آماده تر بودم و اگر در مجموع هر 6 پرتاب را حساب کنیم رکوردم بالاتر بود و اول می‌شدم. حالا حالا‌ها در ماده پرتاب دیسک خواهم بود و سرانجام طلای المپیک را می‌گیرم. به دنبال این هستم که رکورد المپیک که 69 متر و 85 سانتی‌متر است را بزنم.
    نایب قهرمان پرتاب دیسک المپیک با انتقاد از اینکه در ایران تماشاگران به مسابقات دو و میدانی نمی‌آیند، عنوان کرد: خیلی از این موضوع ناراحتم که چرا مسابقاتی که در ایران برگزار می‌شود تماشاگر نمی‌آید، اما در سایر رشته‌ها سالن‌ها و ورزشگاه پر می‌شود و رقابت‌های ما در سکوت کامل برگزار می‌شود. در کشورهای دیگر این طور نیست و همان طور که دیدید مسابقات دو و میدانی در المپیک 80 هزار تماشاگر را دید.

حدادی در مورد حرکات هارتینگ آلمانی پس از کسب مدال طلا اظهار داشت: هارتینگ با مسلمانان مشکل دارد و به همین دلیل در مسابقاتی که در کشورهای مسلمان برگزار می‌شود، شرکت نمی‌کند. او در دایموند لیگ قطر حاضر نشد و اعلام کرد اگر 100 هزار دلار هم بدهند نمی‌آید. به نظر من او از نظر مغزی مشکل دارد.
    وی افزود: او در آلمان کری زیادی برای ما خواند، اما پاسخ او را ندادم. البته با این حرکات خود آلمانی‌ها هم از او خوششان نمی‌آید. کسی که لباس کشورش راپاره می‌کند مطمئنا مغزش معیوب است. وقتی خبرنگار آلمانی از من در مورد حرکت هارتینگ پرسید فقط به او گفتم که وی مغز ندارد. قول می‌دهم در مسابقات آینده با کسب مدال طلا او را ادب کنم!
    حدادی در پاسخ به این سؤال که تغییر روسای فدراسیون‌ها چقدر بر روی او تاثیر گذار بود عنوان کرد: من کلا حاشیه را دوست دارم و این موضوع به من کمک می‌کند و انرژی می‌دهد. از زمانی که وارد دوومیدانی شدم روسای فدراسیون‌ها زحمات زیادی برای من کشیدند. از آشتیانی هم تشکر می‌کنم. آخرین رئیس فدراسیون هم که افشین داوری است در مدت کوتاهی که آمده است زحمات زیادی کشیده و تمام امکاناتی را که خواسته بودم را فراهم کرده است. اصلا به دنبال ناز کردن نیستم اما حرف من این است که هر ورزشکاری که بخواهد نتیجه بگیرد باید امکانات داشته باشد.
    حدادی با اشاره به اینکه عاشق دروازه بانی فوتبال است گفت: دروازه بانی در فوتبال را خیلی دوست دارم و به دنبال این هستم که بتوانم روزی دروازه‌بانی کنم. اگر بیایم سایر دروازه بان‌ها باید از میدان خارج شوند و باشگاه‌ها باید بیشتر از یک میلیارد بدهند. در این صورت خیالم راحت است و دیگر به اردوهای خارجی فکر نمی‌کنم.
    وی در پاسخ به سؤال دیگر در مورد اینکه چه ماده‌ای غیر از پرتاب دیسک را دوست دارد، گفت: پرتاب چکش و نیزه را دوست دارم، اما کلیه رشته‌های دو و میدانی جذاب هستند و تماشاگرانی که هم که برای تماشای مسابقات می‌آیند، هیچ وقت خسته نمی‌شوند.
    نفر دوم رنکینگ جهانی پرتاب دیسک با اشاره به اینکه هر ورزشکاری که رکورد جهان را بزند 250 هزار دلار پاداش می‌گیرد گفت: من هم می‌خواهم رکورد جهان را که 74 متر است بزنم، رکورد المپیک که چیزی نیست.
    قهرمان پرتاب دیسک آسیا در پاسخ به این سؤال چرا به همه موضوعات از جمله تبعیض بین فوتبال و سایر رشته‌ها اعتراض می‌کند، گفت: کلا آدم ناراضی‌ای هستم و اخلاقم هم به همین شکل است.
    وی در پایان گفت: باید از همه کسانی که در این مدت حمایتم‌ کردند تشکر کنم و یک نکته را هم باید بگویم و آن این است که نباید ورزشکاری که در یک مقطع نتیجه نمی‌گیرد را تحقیر کرد. شاید یک ورزشکار در مسابقه به نتیجه خوبی نرسد اما تلاش می‌کند و باز می‌گردد.

7. 2 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

پیام تسلیت آیت‌الله شبستری به خانواده‌های داغدار جانباختگان زلزله

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، آیت‌الله محسن مجتهد شبستری اظهار کرد: این حادثه تلخ موجب تاثر و تالم خاطر ملت مسلمان شد.
    وی با تسلیت این حادثه به خانواده‌های داغ دیده، از مردم خواست با توجه به توصیه‌های مسئولان امشب را در خانه‌های خود نمانده و در فضاهای روباز شب را سپری کنند.
    امام جمعه تبریز همچنین از مردم خواست در این شب قدر، حادثه‌دیدگان را دعا کرده و از خداوند برای جان‌باختگان طلب آمرزش کنند.

منبع : خبرگزاری فارس

9. 2 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

اعزام ۲۰ تیم تخصصی پزشکی به مناطق زلزله‌زده آذربایجان شرقی

محمد رئیس‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس با اشاره به زلزله‌های متعدد در استان آذربایجان شرقی و استان‌های مجاور آن که به کشته و زخمی شدن تعداد کثیری از هموطنان‌مان منجر شد، اظهار داشت: در این زمینه 20 تیم تخصصی پزشکی به مناطق زلزله‌زده اعزام شدند.
    وی با بیان اینکه این 20 تیم تخصصی پزشکی شاما جراح و متخصص بیهوشی از استان‌های اردبیل، تهران، زنجان و آذربایجان غربی به مناطق زلزله‌زده اعزام شده‌اند، افزود: تدابیر لازم برای اعزام تیم‌های مجرب با توجه به اضطراری بودن وضعیت مناطق زلزله‌‌زده ادامه دارد.
    رئیس‌زاده بیان کرد: در این زمینه بسیج جامعه پزشکی آذربایجان شرقی به طور کامل برای کمک‌رسانی آمادگی خود را اعلام کرده است و در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز مساعدت‌های لازم را انجام می‌دهد.
    وی خاطرنشان کرد: با توجه به اضطراری بودن وضعیت مناطق زلزله‌زده آمادگی برای ارسال وسایل مورد نیاز پزشکی و امدادی و همچنین تیم‌های تخصصی پزشکی که شامل متخصص جراحی و بیهوشی است همچنان ادامه خواهد داشت.

11. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بسیج گروه های پزشکی و اورژانس برای درمان مجروحان زلزله

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، مرضیه وحید دستجری در حاشیه مراسم خون‌دهی در سازمان انتقال خون در جمع خبرنگاران با اشاره به کشته شدن بیش از 70 نفر در پی زلزله در استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: متأسفانه تعداد مجروحان این زلزله از مرز 700 نفر گذشته است.
    وزیر بهداشت با اشاره به اعزام دو اتوبوس آمبولانس و 48 آمبولانس از تبریز و همچنین یک اتوبوس آمبولانس از اردبیل به همراه 10 آمبولانس از این استان به مناطق زلزله‌زده آذربایجان شرقی گفت: در این زمینه یک اتوبوس آمبولانس به همراه 15 آمبولانس از ارومیه نیز به مناطق زلزله‌زده اعزام شدند.
    وی با بیان اینکه تاکنون و براساس آخرین آمارها بیش از 70 نفر بر اثر زلزله جان سپرده‌اند، افزود: بر اساس آخرین اطلاعات تاکنون 700 نفر نیز مجروح شده‌اند که همگی آنان به بیمارستان‌های استان آذربایجان شرقی و غربی انتقال یافته‌اند.
    وحید دستجری اظهار داشت: در حال حاضر مصدومان سرپایی در حال مداوا شدن هستند و دیگر مجروحان که دچار شکستگی و احتیاج به عمل جراحی دارند در حال انجام فرآیندهای بستری برای آنان هستیم.
    وزیر بهداشت با اشاره به آمادگی کامل ارگان‌های پزشکی و امدادی برای کمک به زلزله‌زدگان خاطرنشان کرد:‌ در حال حاضر تمام شرایط امدادرسانی از جمله آمبولانس، اتوبوس آمبولانس و گروه‌های امدادی و پزشکی برای برطرف کردن مشکلات نیازمندان و حادثه‌دیدگان این زلزله مهیا شده است.

13. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بزرگترین تار عنکبوت دنیا + تصاویر

به گزارش سرویس خواندنی‌های خبرگزاری فارس، شاید جالب باشد که بدانید بزرگترین تار عنکبوت دنیا که می تواند تا 25 متر بزرگ باشد توسط یک عنکبوت 3 سانتی متری تنیده می شود. این تار که محکم ترین تار عنکبوت دنیاست می تواند در خود حشرات بزرگ و حتی پرندگان را گرفتار کند.

این عنکبوت باهوش ماداگاسکاری تارهای خود را در اطراف رودخانه ها می تند تا بتواند از حشراتی که در اطراف رودخانه ها به وفور یافت می شوند تغذیه کند، پس اگر قصد سفر به ماداگاسکار داشتید در کنار رودخانه ها حواس خود را جمع کنید، قطعا این عنکبوت با شما کاری ندارد اما اگر در تار آن گیر کنید حتما حس خوبی نخواهید داشت.

15. 3 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

«امین حیایی» خواننده می‌شود

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، «امین حیایی» بازیگر سینما و تلویزیون تصمیم دارد با اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آلبوم موسیقی آماده کند.
    حیایی پیش از این با خواندن ترانه در فیلم‌های «سلام بر عشق»، «شام عروسی» و «سرود تولد» خوانندگی را تجربه کرده است و هم‌اکنون تصمیم دارد با ارایه آلبوم موسیقی به صورت رسمی وارد عرصه موسیقی کشور شود.
    هنوز مجوز آلبوم موسیقی وی صادر نشده است.
    به گزارش فارس، چندی پیش «بهرام رادان» بازیگر سینما با ارایه آلبوم موسیقی «روی دیگر» شانس خود را در عرصه موسیقی کشور امتحان کرد.

17. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

ارسال 600 مستند به جشنواره «سینما حقیقت»

به گزارش خبرگزاری فارس، درحالی که کمتر از یک هفته تا پایان مهلت شرکت در ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران؛ سینماحقیقت،‌ باقی مانده است، نزدیک به 600 فیلم مستند ایرانی در دبیرخانه این جشنواره به ثبت رسیده است و این روند همچنان ادامه دارد.
    بخش «مسابقه ملی» ششمین دوره جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» شامل چهار حوزه زیر است:
    1- بخش مسابقه گونه‌های موضوعی: مستند قوم‌شناسی،‌ مستند جنگ، مستند سیاسی، مستند تاریخی، مستند علمی، مستند پرتره، مستند دینی و آئینی، مستند اجتماعی، مستند زیست محیطی، مستند ورزشی و مستند خانواده (البته تشکیل بخش «جایزه موضوعی» هر یک از گونه‌های یادشده، منوط به درخواست حضور حداقل 30 فیلم متقاضی شرکت در آن گونه برای رقابت صورت می‌پذیرد)
    2- بخش مسابقه آزاد (آثار مستند بدون دسته‌بندی خاص گونه‌ای)
    3- بخش مسابقه «نگین درخشان» ویژه آثار مستند مرتبط با بوم زیست خلیج‌ فارس
    4- بخش ویژه مسابقه آثار مستندهای اقتصادی؛ با نگرش به فرهنگ کار، بهره‌وری، الگوی صحیح مصرف در عرصه های صنعتی- کشاورزی، با محوریت توجه به تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی.
    بر اساس این گزارش، عموم تهیه‌کنندگان و مستندسازان سینمای ایران حداکثر تا تاریخ 25 مرداد ماه 1391 فرصت دارند تا جدیدترین آثار مستند خود (تولید سال 1390 به بعد) را به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» به نشانی: تهران، خیابان سهروردی ‌شمالی، میدان شهید قندی، شماره 15، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، طبقه اول، تلفن 88528314 ارسال نمایند.
    «مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی» سازمان سینمایی کشور، ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران؛ سینماحقیقت را طی روزهای 13 تا 19 آبان‌ماه 1391 و با شعار «حقیقت شاهین عدالت»، در شهر «تهران» برگزار خواهد کرد.

19. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

سیاسی‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران به خانه‌های مردم رسید

به گزارش خبرگزاری فارس، فیلم سینمایی «قلاده‌های طلا» به کارگردانی ابولقاسم طالبی و تهیه‌کنندگی محمد خزاعی در ژانر سیاسی – اجتماعی، برای مخاطبان بزرگسال به مدت 100 دقیقه در سبد محصولات شبکه نمایش خانگی قرار گرفت.
    به گزارش روابط عمومی موسسه رسانه‌های تصویری، در این فیلم که لقب سیاسی‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را به خود گرفته است، امین حیایی، محمد رضا شریفی‌نیا، حمید رضا پگاه ، علی‌رام نورایی، چنگیز جلیلوند، محمود عزیزی، پردیس افکاری، نیلوفر خوش خلق، مریم سلطانی و... ایفای نقش کرده‌اند.
    این فیلم داستان انتخابات سال 88 و برنامه‌ریزی مخالفان نظام برای شلوغ کردن انتخابات است که با شکست عملیات مخالفان جمهوری اسلامی ایران، مازیار فنایی‌زاده، جاسوس ارشد ایرانی‌تبار ام‌آی6 مأمور می‌شود به ایران بیاید و آشوب پس از انتخابات را راه بیندازد و....
    فیلم سینمایی «قلاده‌های طلا» پربیننده‌ترین فیلم سی‌امین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر بوده که در زمان اکران آن در برج میلاد، چندین سالن مجبور به پخش همزمان آن شده بودند. همچنین این فیلم در اکران نوروزی نیز از استقبال عمومی بسیار بالایی مواجه شده بود.

21. 2 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

صفحه 44 از 73 نخستنخست ... 34424344454654 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)