کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
کریر مد FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 12 )
بعد از تابیک "ویرایش و پچ های فیفا 12" که باعث رفع مشکل و آموزش شد , در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش هیجان انگیز و متنوع " کریر مُد " میپردازیم .
ویرایش توسط sina acm : 08-22-2012 در ساعت 22:42
ممنون![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
forza milan
سلام چند تا دفاع جوون خوب ميخوام
لطفا اگه كسي رو ميشناسيد معرفي كنيد![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
forza milan
ogbonaتو تورينو ليگ دسته دو ايتاليا.فونتس اگه اسمشو درست نوشته باشم تو بارسا هستش.ولي عشق خود من هولمس دفاع دورتموند هستش.داويد لوييز چلسي.
بچه ها من تصمیم گرفتم یه کریر مود جدید تشکیل بدم به نظر تون دورتموند خوبه؟ چون بازیکنای جالبی داره
یه نرم افزار نصب کردم به اسم origin ( به خاطر بازی سیمز 3) بعد رفتم تو فیفا دیدم صفحه ویندوز اومد بعد اون نرم افزار ازم origin id خواست منم واسه اینکه ساکت شه رفتم id ساختم دوباره اومدم تو فیفا checking conection اومد صبر کردم دیدم نمیگه ea servers are not avaible میگه سریال نامبر بازیتو وارد کن یعنی اگه سریال نامبر داشتم آنلاین بازی میکردم روی خارجی هارو کم میکردم ولی حیف که ..........
LEGENDARY
تو اين لينك 10 تا بازيكن باحال هستن سنِ شون هم 17 تا 20 سال
قيمتِ شون هم حداكثر 15 ميليون
اُوِرالِشون هم 60-70 هست كه اگه باهاشون بازي كني بالاي 80 ميشن حتي ممكنه به 90 هم برسن!!![]()
forza milan
ویرایش توسط Shayan1990 : 08-14-2012 در ساعت 22:37
یک بدی ای که مربی گری فیفا داره اینه که اول هر تیمی که می خوای توش مربی گری کنی انتخاب کن.اما به نظر من بهتره که فیفا اول یک تیمی برای مربی به صورت اتو انتخاب کنه.بعد کم کم بره به تیم های بزرگتر
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
forza milan
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)