[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
ویرایش توسط AlexDelpiero : 08-10-2012 در ساعت 17:05
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
♣ The King ♣
بریم صفحه بعد پیام مهمی در راهه ...
جهت اسپم نبودن ...
هیچ کدوم از مدالا رو تبریک نمیگم !
باخت ها رو هم تسلیت نمیگم ...
دوستان رعایت کنند ... هرکی میاد یه عکس میذاره و یه خط بالاش می نویسه میزنه ارسال ...
یه نفر میاد میگه یالله و بعد میگه خداحافظ میزنه ارسال ...
یه بحثس راه بندازین ... یه مسئله ای طرح کنید ! درمورد رشته ها تون صحبت کنید !
آهنگای مورد علاقتونو آپ کنید تا بقیه هم استقفاده کنند ! مثلا هر کی بیاد 5 آهنگ برترشو آپ کنه وبذاره تابقیه هم استفاده کنند !
جالب نیس یه خط دو خط می نویسید و دیگه بیخیال ...
دوستانه تقاضا دارم این لطف رو در حق خودتون تمام کنید !
♣ The King ♣
بابا شرکت کنید دیگه ...
من خودم هم شرکت می کنم !
البته یه چیزی بگم ! من مقطعی کار می کنم ! ممکنه یه آهنگی چند روز توی صدر باشه و اون آهنگ رو 100 ها بار گوش کنم ! تا اینکه یواش یواش خسته شم ! ولی بعد یه مدت دوباره هوای اون آهنگ رو می کنم !
به موسیقی خارجی هم هیچ علاقه ای ندارم ! به ندرت گوش می کنم !
تو ایران علاقه ی شدیدی به امین حبیبی دارم ولی در کل سیاوش قمیشی رو شناسنامه موسیقی ایران می دونم !
من خود تعداد آهنگ هایی که میخوام بذارم شاید از مرز 5تا رد کنه ! این 6 تا رو علی الحساب داشته باشین !
از سیاوش قمیشی خیلی زیاد آهنگ دوست دارم : love ::
عسل بانو
جزیره 1
جزیره 2
پنجره 1
پنجره 2
عجب ای دل عاشق
سایه
اشتباه
درد بی صدا
دیوونه
عادت
بیا برگرد
دل من تو رو میخواد
قصه گل و تگرگ
هوای خونه
پرنده های قفسی
گم کرده
هدیه
نقاب
برگ
خاطره
فاصبه
خسته شدم
میلاد
گل من
یاد من باش
طفلکی
دلتنگی
پرسه
چشم سیاه
و ....
هر کدوم رو خواستین بگین تا آپ کنم !
ویرایش :
این آهنگ بندری ناصر هست ... اول خواستم نذارم ولی دیدم دلم نمیاد ! خیلی قشنگه ...
ترجمشو هم هر کی نفهمید بگه تا بذارم !
ویرایش توسط AlexDelpiero : 08-11-2012 در ساعت 16:15
بسم الله
ما هم برگشتیم
ببین خداوکیلی دو روز این پلیس 202 تو دربی نبود داره چه بلایی سر کمپ میاد
یکی بیانیه میده یکی ...
پس این وسط رسول که سلطان اسپم دنیاست باید چیکار کنه ؟ تازه میخواد رکورد کمپ قبلی رو هم بشکنه
پس ما کجا پست اسپم و نیم خطی بدیم؟
فقط آواتار خودمو عشقه
من هستم اینجا کنار شما
من غلت بکنم قاتی مرغا شم
بله ازدواج زود خوبه
آفرین
بالاخره یکی هم پیدا شد که از ما دفاع کنه
خوبه همین امشب بهت اس دادم
شما دو تا برین که محشره خیلی حال میده
فقط کی میرین؟
آهر حادثه خیلی بدی بود
به خانواده های داغدار هم تسلیت میگم
اینجا با 4 ریشتر هم کشته میدیم![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)